سلامت


2 دقیقه پیش

نشانه ها و عوارض کمبود ویتامین‌ها در بدن

ویتامین‌ها نقش مهمی‌ را در بدن انسان ایفا می‌کنند. به‌نحوی‌که کمبود ویتامین‌ (حتی یکی از آن‌ها) می‌تواند برای هر فردی مشکلات اساسی را به وجود آورد. گجت نیوز - معین ...
2 دقیقه پیش

چرا پشه ها بعضی ها را بیشتر نیش می‌زنند؟

فصل گرما و گزیده شدن توسط پشه ها فرا رسیده، دوست دارید بدانید پشه ها بیشتر چه کسانی را دوست دارند؟ بیشتر کجاها می پلکند؟ و از چه مواد دفع کننده ای نفرت دارند؟ وب سایت ...

دست رد به سینه‌ی خواستگار



جواب رد در خواستگاری, قبل از ازدواج

دلایل زیادی برای جواب رد در خواستگاری وجود دارد از جمله عدم‌اطمینان شما از ازدواج، عدم شناخت کافی یکدیگر و یا عدم‌اطمینان از صحت گفته‌های طرف مقابل. پس دفعه بعد که کسی از شما خواستگاری کرد و در این مورد احساس خوبی نداشتید، لازم نیست برای رضایت طرف مقابل، فورا جواب مثبت بدهید و خودتان را به دردسر بیاندازید.

 

مراحل جواب منفی
چرا نمی‌خواهید ازدواج کنید؟ اگر در مورد چنین تعهد بزرگی، نگران هستید (که امری طبیعی است) سعی کنید قبل از ازدواج به مشاور رجوع کنید. اگر فکر می‌‌‌‌‌‌کنید شما و شخص مورد‌نظرتان با هم وجه مشترکی ندارید، لازم است هرچه سریع‌تر پیش از آن‌که به هم وابسته شوید، این دغدغه را با هم مطرح کنید.

آیا احساس می‌کنید او شخص موردنظر برای ازدواج با شماست و این‌که آیا واقعا تصمیمش برای ازدواج جدی است یا خیر؟

دیدگاه خودتان در مورد ازدواج شرط است. آیا ازدواج چیزی است که الان می‌خواهید، بعدا می‌خواهید و یا کلا نمی‌خواهید؟

آیا شما به خاطر مسئله‌ای مجبور به ازدواج شده‌اید مثل مریضی یکی از والدین، روابط فامیلی و انتظارات اطرافیان؟ اگر این‌طور است هرچه زودتر جواب رد بدهید زیرا ازدواج به زور و اجبار نمی‌شود.

آیا زمان کافی داشته‌اید تا همه‌چیز را در مورد فرد مورد‌نظر خود بفهمید؟ لازم است نظر و افکار او را در مورد مذهب، مدیریت زندگی، سیاست، نگهداری از بچه‌ها، مراقبت از پدر و مادر، عواطف و سرگرمی‌ها، اهداف شغلی، تقسیم وظایف و ... بدانید.

پاسخ‌های‌تان را آماده کنید
چنان‌چه روزی در موقعیتی قرار بگیرید که کسی ناگهان از شما خواستگاری کند، آن موقع نمی‌توانید خیلی خوب و مناسب پاسخ رد دهید، پس اگر از قبل خود را آماده رویارویی با این شرایط کنید، خیلی بهتر خواهد شد.

در حقیقت، خیلی از مردم در مواقع خواستگاری‌های ناگهانی، جواب‌های آماده و مناسبی دارند مانند؛

- متشکرم، اما لازم است در مورد آن بیش‌تر فکر کنم. با این‌حال، نمی‌توانم سریعا جواب مثبت بدهم. تا حدی متعجب شده‌ام. اشکالی ندارد اگر کمی در مورد آن فکر کنم؟

- متشکرم. این بیش‌ترین لطفی بود که تابحال در حق من شده است. با این حال باید در مورد آن بیشتر فکر کنم. من هنوز به مرحله لازم از تعهد و مسئولیت نرسیده‌ام و وقت می‌برد تا این اتفاق بیافتد.

- متشکرم. خیلی خوش‌وقتم که با مهربانی و محبت من را برای زندگی مشترک انتخاب کرده‌ای ولی هنوز من آمادگی لازم را ندارم.

- متشکرم. تو برای من به اندازه دنیا ارزش داری اما در حال حاضر احساس می‌کنم باید همدیگر را بهتر بشناسیم.

- متشکرم. این واقعا نهایت لطف شماست اما سوالات زیادی هست که باید از شما بپرسم و تا در مورد آن‌ها به توافق نرسیم نمی‌توانم ازدواج کنم.

از توافق‌های مشروط اجتناب کنید
عشق مشروط نیست، پس گفتن این‌که به شرط‌ها و شروط‌ها و.... قبول است و ... منطقی نیست. همیشه سعی کنید کسی را انتخاب کنید که خودش شرایط شما را داشته باشد نه این‌که مجبور شوید به خاطرش شرط بگذارید.

خواستگاری‌های ناخواسته
اگر کسی ناگهان از شما خواستگاری کرد، اگر لبخند بزنید طرف فکر می‌کند جواب شما مثبت است. پس سعی کنید به جای آن، خیلی محکم و قاطع دلایل خود را ذکر کنید و حتی‌الامکان به چشم‌های او نگاه نکنید.
منبع: باشگاه مجردها


ویدیو مرتبط :
وقتی بشار اسد دست رد به سینه ی اسراییل میزند

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

چرا ظریف دست رد به سینه ی وزیر خارجه عربستان زد؟



اخبار,اخبار سیاست خارجی ,دعوت عربستان ازظریف


 اخبارسیاست خارجی - شکست سعودی ها در منزوی کردن ایران در خلیج فارس/چرا ظریف دست رد به سینه ی وزیر خارجه عربستان زد؟

نمی توان نزدیک شدن کویت و ایران را جدای از تبلیغات دیپلماتیک عربستان برای باز کردن کانالهای مستقیم ارتباطی با ایران دانست.

روزنامه القدس العربی نوشت: شیخ صباح الاحمد الصباح امیر کویت سفر مهم خود را به تهران با دیدار با آیت الله علی خامنه ای رهبر معظم ایران به پایان رساند. این  سفر به عنوان باز شدن صفحه جدیدی با همسایه قدیمی  که در  روابطشان سال ها  مشکلاتی به وجود آمده است قلمداد شد. در عین حال این سفر در زمانی صورت گرفت که بحران های منطقه به نحو بی سابقه ای پیچیده و چه بسا به بن بست هم کشیده شده اند.

به گزارش تیک ، القدس العربی  می افزاید در سطح دو جانبه می توان گفت این سفر نقطه عطفی در خط مشی کویت قلمداد می شود چون (کویت )توانسته است روابط سیاسی و اقتصادی خود را با تهران با وجود اختلافهای دوجانبه و اختلافهای منطقه ای حفظ کند.

القدس العربی می نویسد  روابط دو جانبه اهمیت ویژه ای برای دو کشور دارد .

القدس العربی می افزاید از سوی دیگر با توجه به اینکه کویت ریاست شورای همکاری خلیج فارس و اتحادیه عرب را برعهده دارد می توان گفت دیدار امیر کویت با مقامات ایران تنها دیدار دو جانبه نیست بلکه مشابه « نشست منطقه ای » است چون دراین دیدارها  درباره  بحرانهائی که منطقه با آن موجه است از بحران عراق و لبنان گرفته تا سوریه ، عربستان و یمن که ایران یا طرف ذیربط اصلی با این بحرانهاست و یا در پشت پرده نقشی در آنها دارد گفتگو شد.

القدس العربی می افزاید نمی توان نزدیک شدن کویت و ایران را جدای از تبلیغات دیپلماتیک عربستان برای باز کردن کانالهای  مستقیم ارتباطی با ایران دانست. این تلاشهای ریاض بعد  از خلاص  شدن سیاست خارجی این کشور از سلطه  شاهزاده بندر  صورت می گیرد و برکناری او هم در چهارچوب « یکسری برکناریهای سلطنتی » صورت گرفت.

این برکناریها بیانگر توجه ریاض به عمق مشکلات داخلی و منطقه ای اش است.  البته باید گفت اقدام ریاض مبنی بر کنار گذاشتن « سیاست خشم » در قبال تهران برای اینکه ایران قانع شود کافی نیست و به همین خاطر وزیر امورخارجه ایران  از دادن پاسخ مثبت به دعوت عربستان برای سفر به ریاض به علت « همزمان بودن  زمان این دعوت  با نشستهای اروپائی » عذرخواهی کرد.

 از آنجائی که کویت تنها کشوری است که با تمامی کشورهای عربی خلیج فارس و ایران روابط خوبی دارد به همین خاطر نه تنها می تواند نقش میانجی را میان تهران وعربستان ایفا کند بلکه می تواند  زمینه  را به روی خط مشی دیپلماتیکی  هموار کند که مسیر  روابط دوجانبه را  از موضعگیریهای  مختلف( کشورها)  در کرانه خلیج فارس متفاوت کند و بتواند( این خط مشی )  زمینه  را  برای اداره درگیری های منطقه ای که یافتن راه حل برای آنها مشکل شده است فراهم کند.

القدس العربی می افزاید درحالی که عربستان تلاش می کند راهی برای سرپوش نهادن بر ناتوانی خود در جلوگیری از به وجود آمدن خلاء ریاست جمهوری در لبنان ، دوره سوم نخست وزیر نوری المالکی ،افزایش تهدیدهای گروه الحوثی در یمن و پیچیده شدن بحران سوریه بیابد  ایران دراینکه در مقابل حل کردن هر کدام از این بحرانها ، تا آنجا که بتواند کمک کند، تردید نخواهد کرد.

القدس العربی تاکید می کند کاهش نفوذ عربستان در پرونده های مزبور منجر به فرسایش موقعیت منطقه ای این کشور شده است و این امر باعث شده است ریاض با زمان برای شکستن حالت بن بست منطقه ای خود مسابقه دهد . دراین راستا ریاض مجبور شده است وارد مذاکره با « راس افعی » شود واین توصیفی است که بنا برگزارشهای فاش شده در  پایگاه ویکیلیکس پادشاه عربستان در قبال تهران داشته است.

القدس العربی می افزاید ممکن است سفر امیر کویت به تهران ، سایر کشورهای عربی را هم برای چنین سفری ترغیب کند و بدین ترتیب برای ریاض مشکل خواهد بود که  ادامه سیاستهای فشار برای به انزوا کشاندن ایران را توجیه کند.

القدس العربی نوشت نتایج سفر امیر کویت به ایران هرچه که باشد درسی برای مدیریت درگیریهای بین المللی محسوب می شود و گواهی تاریخی برای شکست سیاست «  استکباری » عربستان است که چندین دهه است این سیاست را در منطقه دنبال می کند  و نتیجه این سیاستها راه را به روی افزایش نفوذ تهران باز کرده است.
اخبارسیاست خارجی - تیک