سلامت


2 دقیقه پیش

نشانه ها و عوارض کمبود ویتامین‌ها در بدن

ویتامین‌ها نقش مهمی‌ را در بدن انسان ایفا می‌کنند. به‌نحوی‌که کمبود ویتامین‌ (حتی یکی از آن‌ها) می‌تواند برای هر فردی مشکلات اساسی را به وجود آورد. گجت نیوز - معین ...
2 دقیقه پیش

چرا پشه ها بعضی ها را بیشتر نیش می‌زنند؟

فصل گرما و گزیده شدن توسط پشه ها فرا رسیده، دوست دارید بدانید پشه ها بیشتر چه کسانی را دوست دارند؟ بیشتر کجاها می پلکند؟ و از چه مواد دفع کننده ای نفرت دارند؟ وب سایت ...

توصیه های لازم هنگام واکسناسیون نوزاد



 

 

 توصیه هایی هنگام واکسناسیون نوزاد

 

هنگام واکسیناسیون نوزاد لازم است که نوزاد یا کودک‌تان را در مقابل‌ گروهی از بیماری‌های میکروبی واکسینه کنید. اما تزریق واکسن ممکن است برای کودک و والدین نگران ناراحت‌کننده باشد.

 

این توصیه‌ها به شما کمک می‌کند تا نوزاد یا کودک‌‌تان را هنگام واکسیناسیون آرام نگهدارید:


ـ پیش از تزریق واکسن، فشار ملایمی بر بخشی از پوست که تزریق در آن انجام می‌شود، وارد کنید.

 

ـ خودتان را آرام و راحت نگهدارید. اضطراب والدین بر کودک هم تاثیر می‌گذارد. ـ با آرامی و با شکلی تسکین‌بخش با کودک صحبت کندید.

 

ـ هنگام تزریق واکسن، کودک را در آغوش بگیرید و روی پای‌تان بنشانید، به طوری که صورتش را به سوی شما باشد.

 

ـ با چیزی مثل اسباب‌‌بازی حواس کودک را پرت کنید. یا برای او یا همراه او آواز بخوانید.

 

 


ویدیو مرتبط :
‫15اقلام لازم اتاق نوزاد‬‎

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

توصیه های لازم به مادران شاغل





یکی از دغدغه های ذهنی مادران شاغل چگونگی تغذیه شیرخواران خود همزمان با اشتغال می‌باشد. با توجه به اهمیت و مزایای شیر مادر کلیه صاحب نظران تاکید بر حفظ و تداوم شیردهی در مادران شاغل دارند رعایت یکسری نکات این مهم را میسر می‌سازد.

 

 

توصیه های لازم به مادرا شاغل

 

 

الف) تغذیه انحصاری با شیر مادر


در نقش ماه اول زندگی شیرخار به هیچ نوع غذای دیگری تی آب نیاز ندارد و باید به طور انحصاری فقط با شیر مادر تغذیه شود.

 

ب) عدم شروع تغذیه تکمیلی زودرس. بهترین زمان برای شروع تغذیه تکمیلی در نوزادی که مسیر رشد طبعی دارد پایان شش ماهگی است. تغذیه زودرس سبب کاهش شیر مادر بروز اسهال و استفراغ و حساسیت می‌گردد.

 


پ)
عدم استفاده از شیرخشک در ساعاتی که مادر در منزل نیست دوران سرعت تغذیه کودک با شیر دوشیده شده و نگهداری شده مادر صورت می‌گیرد.



ت) عدم استفاده از بطری جهت تغذیه شیر خوار در زمانی که مادر کنارکودک قرار ندارد در واقع شیر دوشیده شده توسط فنجان یا قاشق به شیرخوار خورانده می‌شود. استفاده از بطری سب mpple confvse می‌شود که علت عدم تطابق جنس شکل و قوام نوک سرشیشه یا نوک سینه مادر می‌باشد.

 


ث) در زمان غیر ساعات کار مادر باید همیشه در اختیار شیرخوار باشد و شیر خوار در هر سمان نیاز به تغذیه داشت مادر باید در دسترس باشد (on-demand)



ج)
استفاده از پاس شیردهی درساعات کار در صورت اسکان



چ) حرف غذا و لبنیات کافی توسط مادر در حین کار در منزل



ح) دوشیدن شیر دو تا سه بار درمحل کار



خ) آشنایی با تجربیات سایرزنان شیرده شاغل



دانستن نکات چند جهت دوشیدن شیر لازم می‌باشد. هنگام دوشیدن شیر یا باید درمحیطی خلوت و آرام باشد بغل گرفتن شیرخوار و تماس پوست با پوست مادر و شیرخوار و همچنین تحریک نوک پستان قبل از دوشیدن سبب تحریک تشرح هورمون آلیترسین شده که سبب تسهیل دوشیدن و خروج شیر می‌شود.



کمپرس گرم پستان ها یادوش گرفتن قبل دوشیدن شیر مفید می‌باشد نوشیدن مایعات گرم به جز قهوه قبل از دوشیدن شیر نیز قابل اهمیت می‌باشد. ماساژ ملایم پستان ها مالش و ماساژ ؟ مادر به جاری شدن شیرکمک می‌کند. مدت زمان دوشیدن شیر 20 تا 30 دقیقه می‌باشد ابتدا هر یک از پستان ها پنج - هفت دقیقه دوشیده میشودو سپسمادر اقدام به ماساژ و لمس پستان ها می‌نماید مجددا مادر هر یک از پستان ها را سه تا پنج دقیقه می‌دوشد و سپس پستان ها را لمس نموده و ماساژ می‌دهد.درنهایت هر یک از پستان ها دو - سه دقیقه دوشیده می‌شود.



روشهای دوشیدن شیر: دوشیدن شیر توسط دستو با ملینیک مارست صورت می‌گیرد دراین روش دست مادر حالت حرف B انگلیسی را داشته چهار انگشت در زیر پستان و انگشت شست در بالای پستان قرار می‌گیرد. (Hand Expession) دوشیدن با پمپ های دستی روش دیگر دوشیدن شیر است.


(manual Breast prmp) که نوع پیشرفته این وسیله به صورت سیلندری می‌باشد.



نوع دیگری از شیر دوش ها توسط باتریکار می‌کنند. (Battesy opefcted pvmp) از روشهای دیگر دوشیدن شیر استفاده از بطری گرم میباشد که به خصوص در پستان های ؟ دردناک کاربرددارد.



درست زمان نگهداری شیردوشیده شده در شرایط مختلف فرق می‌کند که در جدول زیر خلاصه شده است.

 


در دمای اتاق شش تا هشت ساعت



دریخچال 24 تا 48 ساعت



در جایخی یخچال دو تا سه هفته



در فریزر خانگی دو تا سه ماه



در فریزر صنعتی شش ماه


پس از ذوب شیر مدت زمان نگهداری آن در فضای اتاق یکساعت و در یخچال 24 ساعت می‌باشد.