سلامت


2 دقیقه پیش

نشانه ها و عوارض کمبود ویتامین‌ها در بدن

ویتامین‌ها نقش مهمی‌ را در بدن انسان ایفا می‌کنند. به‌نحوی‌که کمبود ویتامین‌ (حتی یکی از آن‌ها) می‌تواند برای هر فردی مشکلات اساسی را به وجود آورد. گجت نیوز - معین ...
2 دقیقه پیش

چرا پشه ها بعضی ها را بیشتر نیش می‌زنند؟

فصل گرما و گزیده شدن توسط پشه ها فرا رسیده، دوست دارید بدانید پشه ها بیشتر چه کسانی را دوست دارند؟ بیشتر کجاها می پلکند؟ و از چه مواد دفع کننده ای نفرت دارند؟ وب سایت ...

تعیین جنسیت فرزند با تغذیه مادر ارتباطی دارد؟



جنسیت جنین,نوزاد

تعیین جنسیت جنین بر اساس تغذیه مادر مبنای علمی ثابت شده‌ای ندارد


یک کارشناس تغذیه معتقد است: تاثیر رژیم غذایی مادر بر تعیین جنسیت جنین تنها 15 تا 20 درصد پایه علمی دارد.

 نصیری با اشاره به اینکه تعیین جنسیت جنین بر اساس تغذیه مادر مبنای علمی ثابت شده‌ای ندارد، اظهار داشت: به هر حال این روش در حال حاضر انجام می شود و در حد 15 تا 20 درصد نیز تاثیرگذار است. وی یادآوری کرد: اگر علت منطقی برای تاثیر تغذیه مادر بر تعیین جنسیت جنین وجود داشته باشد ناشی از تغییرات PH بدن مادر توسط مواد غذایی است. به گفته این کارشناس تغذیه، PH بدن مادر می‌تواند ارتباطات یونی بین تخمک و اسپرم را تحت تاثیر قرار دهد و تعیین کند که جنین تشکیل شده XX باشد یا XY.

نصیری خاطرنشان کرد: بر اساس رژیم‌هایی غذایی که برای تعیین جنسیت جنین تجویز می‌شود، شرایط قلیایی بدن مادر جنین را به سمت پسر شدن و شرایط اسیدی جنین را به سمت دختر شدن هدایت می‌کند. وی مصرف پتاسیم و سدیم را از عوامل قلیایی شدن محیط بدن مادر دانست و اضافه کرد: موز و خرما می‌توانند چنین شرایطی را ایجاد کنند. این کارشناس تغذیه محدود کردن مصرف منابع کلسیم را نیز از جمله عواملی دانست که می تواند محیط بدن مادر را قلیایی کند.

ایشان ادامه گفت: ابزارهای بهتر و قدرتمندتری برای تعیین جنسیت جنین وجود دارد از جمله روش‌هایی که موقع آزاد شدن تخمک به کار گرفته می شود که بهتر است به جای رژیم‌های غذایی از این روش‌ها استفاده کرد.

منبع : ایسنا


ویدیو مرتبط :
حکم تعیین جنسیت فرزند قبل از تولد

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

«تغذیه» در تعیین جنسیت نوزاد تاثیر دارد


یک کارشناس تغذیه با بیان اینکه تغذیه نقش اساسی در تعیین جنسیت جنین دارد، گفت: مواد غذایی ارتباط مستقیمی با کاهش یا افزایش PH رحم داشته و بر جنسیت نوزاد تاثیرگذار است. خبرگزاری ایسنا: یک کارشناس تغذیه با بیان اینکه تغذیه نقش اساسی در تعیین جنسیت جنین دارد، گفت: مواد غذایی ارتباط مستقیمی با کاهش یا افزایش PH رحم داشته و بر جنسیت نوزاد تاثیرگذار است.


لادن گیاهی گفت: مواد غذایی حاوی سدیم، فسفات، آهن، پتاسیم و روی باعث افزایش PH رحم شده و نقش مهمی در پسر شدن جنین دارد و برعکس استفاده از خوراکی‌های حاوی کلسیم، منیزیم و مس PH رحم را کاهش داده و باعث تولد نوزاد دختر می‌شود.

وی افزود: ترشحات مخاطی دهانه رحم در موقع تخمک گذاری به جذب اسپرماتوزوئیدها کمک می‌کند و از آن جایی که اسپرماتوزوئید پسر از قدرت تحرک بیشتری برخورداراست، مناسب بودن ترشحات دهانه رحم بیشتر به نفع اسپرماتوزوئید پسر است، بنابراین استفاده از میوه‌های شیرین محتوی گلوکز، در روزهای تخمک گذاری محیط را برای جذب اسپرماتوزوئید Y مناسب‌تر می‌کند.

این کارشناس تغذیه گفت: افرادی که تمایل به داشتن نوزاد پسر دارند، بهتر است غذاهایی مانند شربت ذرت، عسل، آب نبات، غلات، هویج، بیسکوئیت، سیب زمینی پخته، کشمش، نان سفید گرم و انواع نوشیدنی‌های دارای شکر که قند خون را افرایش می‌دهد، مصرف کنند.

گیاهی خاطرنشان کرد: رعایت رژیم غذایی برای پسردار شدن در موارد فشار خون بالا، ناراحتی قلبی و نارسایی کلیوی و رعایت رژیم غذایی برای دختردار شدن در موارد اختلالات عصبی، بالا بودن کلسیم خون و نارسایی کلیوی ممنوع است.

وی در خصوص تاثیر مصرف صبحانه در تعیین جنسیت جنین گفت: گروهی که تولد فرزند پسر در آنها بیشتر بوده است، صبحانه کامل مصرف می‌کردند و گروهی که فرزند دختر در آنها بیشتر بوده است یا صبحانه مصرف نمی‌کردند یا کم مصرف می‌کردند.

گیاهی در پایان تصریح کرد: این رژیم غذایی باید از 6 هفته قبل از بارداری آغاز شود زیرا برای تنظیم PH بدن به 6 هفته زمان نیاز است.