سلامت
2 دقیقه پیش | نشانه ها و عوارض کمبود ویتامینها در بدنویتامینها نقش مهمی را در بدن انسان ایفا میکنند. بهنحویکه کمبود ویتامین (حتی یکی از آنها) میتواند برای هر فردی مشکلات اساسی را به وجود آورد. گجت نیوز - معین ... |
2 دقیقه پیش | چرا پشه ها بعضی ها را بیشتر نیش میزنند؟فصل گرما و گزیده شدن توسط پشه ها فرا رسیده، دوست دارید بدانید پشه ها بیشتر چه کسانی را دوست دارند؟ بیشتر کجاها می پلکند؟ و از چه مواد دفع کننده ای نفرت دارند؟ وب سایت ... |
تاثیر استرس شدید بر عملکرد بدن
استرس سبب بروز تغییراتی در بدن میشود. استرس همچنین روی عواطف ما تاثیر میگذارد. برخی نشانههای استرس عبارتند از:
ضربان قلب سریعتر,سردرد,گرفتگی گردن و یا درد شانهها,کمردرد,تنفس سریع,تعریق و کف دستهای خیس,درد ناگهانی معده، تهوع و اسهال در طول زمان استرس میتواند روی شما این تاثیرات را داشته باشد
سیستم ایمنی.
استرس مداوم میتواند سبب شود تا اغلب اوقات احساس بیماری کنیم و اگر فردی مبتلا به بیماریهای مزمنی نظیر ایدز باشد، استرس میتواند علایم را بدتر کند.
قلب.
استرس با فشارخون بالا ارتباط دارد، همچنین استرس میتواند سبب ضربان غیرطبیعی قلب، لخته خونی و سختی شریان شود (آترواسکلروزیس). همچنین استرس با بیماریهای شریانی قلب، حملات قلبی و نارسایی قلبی ارتباط دارد.
عضلات.
تنش و استرس مداوم میتواند به گردندرد، شانهدرد و کمردرد منجر شود. استرس حتی بیماری آرتریت روماتویید را بدتر میکند.
معده.
اگر دچار مشکلات معده نظیر بیماری بازگشت اسید از معده به مری هستید یا دچار زخم معده، نشانگان روده تحریکپذیر یا کولیت اولتراتیو هستید، استرس میتواند علایم شما را بدتر کند.
دستگاه تولید مثل.
استرس میتواند قدرت باروری را کاهش داده و شما را دچار مشکلات نعوظی و مشکلاتی حین بارداری کند. همچنین استرس سبب تشدید دردهای قاعدگی میشود.
ریهها.
استرس میتواند علایم آسم و بیماری انسدادی مزمن ریه را تشدید کند.
پوست.
مشکلات پوستی نظیر آکنه و پسوریازیس با استرس بدتر میشوند. استرس چگونه روی عواطف و افکار تاثیر میگذارد؟باید توجه کنید که استرس روی تفکر، عملکرد و احساس شما اثر میگذارد.
احساس تشویش و عدم توانایی برای سازگاری حتی با مشکلات کوچک,احساس ناامیدی،از دست دادن احساسات اغلب اوقات و پرخاشگری بدون دلیل,احساس خستگی اکثر اوقات,اشکال در تمرکز و انجام وظایف,نگرانی بیش از حد در مورد مسایل مختلف,احساس اینکه بسیاری از چیزها و موقعیتها را به دلیل اینکه سریع عکسالعمل نشان ندادهاید از دست دادهاید,احساس اینکه حوادثی در شرف اتفاق هستند.
منبع : salamatiran.com
ویدیو مرتبط :
تاثیر استرس بر عملکرد مغز + زیرنویس
خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :
علائم ویژه افراد تحت استرس شدید
افرادی که دارای استرس دائم و مزمن هستند و به دلیل نوع شغل و یا سبک زندگی مدام تحت تاثیر هورمون استرس می باشند، علائم ویژه ای از خود بروز می دهند.اما چه علائمی؟
از جمله این علائم عبارتند از :
1- سردرد های آخر هفته:
کاهش ناگهانی استرس باعث سردردهای میگرنی می شود.
2- گرفتگی های عضلانی وحشتناک در دوران قاعدگی:
زنانی که تحت استرس های مزمن هستند دوبرابر زنان دیگر دچار این عارضه می شوند و این امر به دلیل عدم توازن هورمونی اتفاق می افتد.
3- دهان درد:
زخم و درد فک می تواند نشانه دندان قروچه رفتن باشد که معمولا در هنگام خواب اتفاق می افتد و تحت تاثیر ا سترس تشدید می شود. در این حالت بهتر است به دندانپزشک مراجعه کنید.
4- خواب های عجیب و غریب:
خواب ها معمولا جنبه مثبت دارند و همین امر سبب می شود که بعد از بیداری احساس بهتری داشته باشیم. اما افرادی که تحت استرس هستند در طول خواب مدام از خواب می پرند و روند خواب آنها دچار اشکال است. خواب خوب و با کیفیت خوابی است که 7 الی 8 ساعت بی وقفه صورت گیرد .
5- خونریزی لثه :
افرادی که تحت استرس هستند بیش از دیگران در معرض ابتلا به بیماری های لثه خواهند بود. افزایش مدام هورمون استرس- کورتیزول - باعث ضعف سیستم ایمنی گشته و اجازه می دهد که باکتری ها به لثه آسیب وارد کنند.
6- افزایش جوش صورت:
استرس شدید باعث ضعف اعصاب و بروز التهابات پوستی می شود.
7- مصرف زیاد شیرینی جات:
استرس از دلایل ا صلی برانگیختی فرد و ایجاد تمایل وی به شیرینی جات است.
8- خارش پوست:
افرادی که دچار خارش مزمن پوست می شوند معمولا افرادی هستند که زندگی پر استرسی را تجربه می کنند.
9- افزایش آلرژی و حساسیت:
افرادی که تحت استرس هستند الرژی بیشتری نیز به اغلب چیزها نشان می دهند و این به دلیل افزایش نوع خاصی از پروتئین در خون آنها است که در واقع پاسخ الرژیک می باشد .
10- دل درد:
استرس و اضطراب باعث افزایش دل درد میشود. و این دل درد به همراه احساس تهوع ، سردرد و کمر درد اتفاق می ا فتد.