سلامت


2 دقیقه پیش

نشانه ها و عوارض کمبود ویتامین‌ها در بدن

ویتامین‌ها نقش مهمی‌ را در بدن انسان ایفا می‌کنند. به‌نحوی‌که کمبود ویتامین‌ (حتی یکی از آن‌ها) می‌تواند برای هر فردی مشکلات اساسی را به وجود آورد. گجت نیوز - معین ...
2 دقیقه پیش

چرا پشه ها بعضی ها را بیشتر نیش می‌زنند؟

فصل گرما و گزیده شدن توسط پشه ها فرا رسیده، دوست دارید بدانید پشه ها بیشتر چه کسانی را دوست دارند؟ بیشتر کجاها می پلکند؟ و از چه مواد دفع کننده ای نفرت دارند؟ وب سایت ...

انواع گرایشات جنسی



گرایشات جنسی,اختلالات جنسی,دگر جنس گرایی

انواع گرایشات جنسی
گرایشات جنسی افراد خود شامل چند دسته میشود که این گرایش تابع عوامل ژنتیکی،شرایط محیطی و اختلالات جنسی و هورمونی و حتی انحرافات جنسی گسترده می شود.


دگر جنس گرایی - هتروسکچوآل
دگر جنس گرایی یا تمایل به جنس مخالف ،طبیعی ترین گرایش جنسی محسوب می شود و باعث تکامل و حفظ نسل بشر.


همجنس گرایی - هوموسکچوآل
تمایل به جنس موافق ، یک فرد همجنس گرا  تمایلی نسبت به جنس مخالف خود نداشته و ترجیح میدهد رابطه عاطفی و جنسی با جنس موافق خود داشته باشد، عوامل زیادی میتواند در هم جنس گرایی نقش داشته باشد نوع تریبیت (برخورد والدین در دوران کودکی، بعنوان مثال والدینی که خواستار داشتن فرزند پسر بودند اما چون صاحب فرزند دختر شده اند ظاهر او را همانند پسران ، موهای مدل پسرانه لباسهای پسرانه اسباب بازی های پسرانه هم بازی های پسر و برخورد پسرانه با وی  انتخاب نموده که در رشد عاطفی و جنسی تاثیر گذار بوده است)، عوامل ژنتیکی و هورمونی نیز تاثیر گذارند.

 

هردو جنس گرایی - بایسکچوآل
همانطور که از عنوان مشخص است ، میل به هر دو جنس موافق و مخالف ، ممکن است این حالت در سنین 20 تا 25 سال در افراد شکل شدید تری به خود بگیرد و بعد از این سنین کم کم یک فرد هر دو جنسگرا ،کم کم تنها تمایل دگر جنس گرایی به خود بگیرد اما ممکن هم هست فردی تا آخر عمر تمایل هر دو جنسگرایی را داشته باشد ، در دختران آسیبهای روحی ناشی از ارتباط نادرست با جنس مخالف میتواند آنها را به برقراری رابطه عاطفی به جنس موافق سوق دهد.


هیچ جنس گرایی - ایسکچوآل
عدم تمایل به برقراری رابطه عاطفی و جنسی  با فردی دیگر اعم از جنس موافق و جنس مخالف را گویند.


هر جنس گرایی- پن سکچوآل
میل فرد به رابطه جنسی با هر نوع جنسیت و هر نوع گرایشی (نه به معنای رابطه جنسی با همه کس) فارق از مسائل عاطفی ، سن ، جنسیت ، اندام، دستگاه تناسلی و ... این افراد تنها کیفیت  رابطه جنسی را دنبال میکنند.


احکام اسلام و گرایشات جنسی
در احکام دین اسلام ، رابطه جنسی تنها بین دو جنس مخالف آنهم در بستر ازدواج مورد قبول است و هر رابطه ای جز آن حرام است.

منبع : tanzimekhanevadeh.com


ویدیو مرتبط :
در باره انواع اختلالات جنسی مردان چه میدانید؟

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

توجیه سوء مدیریت با متهم کردن استادان به انواع مفاسد جنسی!



 اظهارات اخیر صدرالدین شریعتی ,  صدرالدین شریعتی

 توجیه سوء مدیریت با متهم کردن استادان به انواع مفاسد جنسی!

آیا واقعاً همه کسانی که در طول سال های ریاست شریعتی، کنار گذاشته شدند با دختران مردم رفتارهای آنچنانی داشتند و همجنس گرایی را ترویج می دادند و در کار توهین به مقدسات و "اتهامات دیگری از این دست" بودند؟

 صدرالدین شریعتی رییس برکنار شده دانشگاه علامه طباطبایی در توجیه رفتارهای خود خصوصا بازنشسته کردن استادان سرشناس و تمدید نکردن قراردادهای آنان در دوران مسوولیت خود مواردی را مطرح کرده که به شکلی آشکار، بی احترامی به شأن و جایگاه دانشگاهیان است.

اظهارات او که در گفت وگو با روزنامه کیهان روز چهارشنبه 13 مرداد درج شده حاوی اتهامات عدیده ای است تا از کارنامه خود دفاع کند و استادان اخراج یا بازنشسته شده را فاقد صلاحیت های اخلاقی معرفی کند. سیاهه تکان دهنده ای که او متوجه چهره های علمی کنار گذاشته شده در دانشگاه علامه طباطبایی کرده از این قرار است:

« سوء رفتار با دختران مردم، رکود علمی، دفاع از همجنس بازی، ترویج فحشا، توصیه به عرفان کاذب، منحرف کردن بچه های مردم، قرار با دختر مردم در خارج از دانشگاه، نسبت ناروا به حضرت عیسی در وب سایت شخصی، اقدام مسلحانه علیه کشور در حمله مرصاد، عضویت در گروه منافقین، سابقه زندان، توهین به مقدسات، توهین به قانون اساسی » و اتهامات دیگری از این دست.

این همه برآشفتگی به خاطر این است که به مسوولیت ایشان با احترام خاتمه داده شده است؟ گیریم اتهاماتی که وارد می کند درست باشد. مگر دانشگاه ها در این زمینه روش و شیوه ندارند؟  فهرست کردن چنین اتهامات سنگینی به استادان دانشگاه، چیزی جز کریه جلوه دادن جامعه دانشگاهی است؟

 

آیا واقعاً همه کسانی که در طول سال های ریاست شریعتی، کنار گذاشته شدند با دختران مردم رفتارهای آنچنانی داشتند و همجنس گرایی را ترویج می دادند و در کار توهین به مقدسات و "اتهامات دیگری از این دست" بودند؟

از روزنامه کیهان باید به خاطر این مصاحبه تشکر کرد زیرا درستی اقدام دکتر توفیقی و انتقادات دانشجویان و استادان را در سال های گذشته نشان می دهد هر چند که آدمی حیران می ماند که یک فرد با سابقه مدیریت دانشگاهی و در لباس روحانیت چگونه این سان آسان و بی محابا وجهه دانشگاهیان دانشگاهی را که سال ها رئیس آن بوده تخریب و تحقیر می کند!

آقای صدرالدین شریعتی در تعریف از خود، به سوابق مدیریتی اش در عقیدتی سیاسی ارتش اشاره کرده است و این اشاره، به ذهن مخاطب چنین می نشیند که ای بسا جناب ایشان ، در دانشگاه هم مدیریت پادگانی داشته است.

گزاف نیست اگر گفته شود روح مرحوم علامه طباطبایی هم از رفتارهای دانشگاهی که نام ایشان را بر پیشانی دارد آزرده بود چون روش و منش مفسر کبیر قرآن در لحظه ای از حیات طیبه خود چنین نبوده است و اگر هم از این آزردگی مطمئن نباشیم  می توانیم گفت اکنون از این جابه جایی آسوده است./عصر ایران