سلامت


2 دقیقه پیش

نشانه ها و عوارض کمبود ویتامین‌ها در بدن

ویتامین‌ها نقش مهمی‌ را در بدن انسان ایفا می‌کنند. به‌نحوی‌که کمبود ویتامین‌ (حتی یکی از آن‌ها) می‌تواند برای هر فردی مشکلات اساسی را به وجود آورد. گجت نیوز - معین ...
2 دقیقه پیش

چرا پشه ها بعضی ها را بیشتر نیش می‌زنند؟

فصل گرما و گزیده شدن توسط پشه ها فرا رسیده، دوست دارید بدانید پشه ها بیشتر چه کسانی را دوست دارند؟ بیشتر کجاها می پلکند؟ و از چه مواد دفع کننده ای نفرت دارند؟ وب سایت ...

اعتیاد غذایی چیست؟ (علائم و راههای درمان اعتیاد غذایی)



چاقی بیش از حد, غذاهای اعتیادآور

از عوارض اعــتیاد غـذایـــی می تواند چاقی بیش از حد باشد.

 

در اعتیاد به مواد غذایی به سادگی، فرد به تنقلات معتاد می شود همانطوریکه معتادان مواد مخدر به مواد مخدر معتاد می شوند. این شامل همان مناطق در مغز، همان انتقال دهنده های عصبی و بسیاری از علائم یکسان می باشد.

اعتیاد غذایی چیست؟
گاهی از اوقات میبینید که نمی توانید جلوی خوردن چیزی را در خـــودتان بگیرید، به آن اعتیاد غذایی گفته می شود. اعــتیاد غـذایـــی در شکل ها و انواع مختلف وجود دارد کـه میـتـواند به چاقی بیش از حد، دیابت، جوع و سایر بیماری های خطرناک منجر شود. فهمیدن دلیل ابتلا به این اعتیاد هـای غذایـی کـار سـاده ای نیــست، امـا اگر می بینید که نمـی تــوانید در خوردن چیزی جلوی خودتان را بگیرید، این مقاله را حتما مطالعه کنید.

 

چگونه این اعتیاد به مواد غذایی ایجاد می شود:
غذاهای آشغال فراوری شده یک اثر قدرتمند روی مراکز پاداش در مغز دارد که انتقال دهنده های عصبی مغز مانند دوپامین را درگیر می کند. مشکل سازترین غذاهای آشغال حاوی شکر یا آرد گندم تصفیه شده و یا هر دو آنها می باشد. اعتیاد به مواد غذایی به علت عدم اراده و یا چیزی شبیه به آن نیست اعتیاد توسط سیگنال شدید دوپامین "ربایش" بیوشیمی مغز ایجاد می شود. مطالعات بسیاری مبنی بر اینکه اعتیاد به مواد غذایی یک مشکل واقعی است وجود دارد.

 

بعضی از انواع غذاهای اعتیادآور:
کافئین:چای و قهوه حاوی کافئین است که یکی از محرکان اعتیاد آور سیستم عصبی به شمار می رود.

 

شکر: مصرف شکر زیاد، مکانیسم تولید گلوکز را در بدن مختل می کند. مهمترین منبع گلوکز در بدن کربوهیدرات ها هستند، به همین دلیل اگر کسی به مقدار زیاد از شکر استفاده کند، که یکی دیگر از منابع گلوکز است، بدن برای انرژی به شکر وابسته میشود.

 

شکلات: شکلات حاوی تئوبرومین است—ماده ای شبیه به کافئین—همچنین حاوی فنتیلامین (PEA)، ماده ای که روی وضعیت روانی تاثیر می گذارد و شهوت جنسی را بالا می برد.

 

غذاهای افیونی:یک نظریه می گوید مواد لبنی و حبوبات مثل پاستا، نان و چیپس می توانند اعتیادآور باشند. این باور وجود دارد که پروتئین موجود در این غذاها حاوی پپتیدهای اعتیادآور است که افیون نامیده می شود و باعث می شود که بدن اکسورفین تولید کند. اکسورفین تاثیرات بسیاری روی بدن میگذارد، از قبیل: بالا بردن شهوت و میل جنسی و اعتیاد.

 

بعضی بر این عقیده اند که لبنیات و حبوبات به این دلیل تاثیر اعتیادآور روی بدن میگذارند چون بدن ما برای استفاده از چنین غذاهایی طراحی نشده است. مثلاً ماکارونی یا پنیر را به صورت عادی در طبیعت نمی بینیم. این غذاها میتواند در بدن ایجاد حساسیت و آلرژی نیز بکند.

 

 علائم معتادان مواد غذایی, غذاهای اعتیادآور

خوردن بیش از حد غذا و با ولع خوردن یکی از علائم اعتیاد غذایی می باشد.

 

نشانه های اعتیاد غذایی:
هیچ آزمایش خون برای تشخیص اعتیاد به مواد غذایی در دسترس وجود ندارد. درست مانند دیگر اعتیاد ها، از روی علائم رفتاری تشخیص داده می شود.
در اینجا 8 علائم رایج در معتادان مواد غذایی عبارتند از:
1 - با وجود احساس سیری شما اغلب برای دریافت غذاهای خاص هوس می کنید.


2 - هنگامی که شروع به غذا خوردن می کنید با ولع می خورید و اغلب خودتان احساس می کنید خیلی بیشتر از آنچه که برایتان در نظر گرفته شده است می خورید.


3 - هنگامی غذا خوردن با ولع غذا می خورید و گاهی شما احساس بیش از حد خوردن دارید.


4 - شما اغلب احساس گناه بعد از خوردن غذاهای خاص دارید هنوز غذا خوردن پایان نیافته دوباره به زودی شروع به غذا خوردن می نمایید.


5 - شما گاهی اوقات بهانه در سر می سازید که در موقع هوس غذایی غذا بخورید.


6 - شما بارها و بارها سعی به ترک خوردن و یا مقرراتی ( شامل وعده های غذایی در روز ) در مورد غذاهای خاص تنظیم می کنید اما ناموفق بوده اید.


7 - شما اغلب مصرف مواد غذایی ناسالم را از دیگران مخفی می کنید.


8 - شما احساس ناتوانی در کنترل مصرف مواد غذایی ناسالم دارید با وجود دانستن این که این غذاها باعث آسیب فیزیکی ( شامل افزایش وزن ) شما می شود.


اگر شما 4 - 5 مورد از این مشکلات را دارید احتمالا شما یک مشکل جدی با مواد غذایی دارید. اگر شما به 6 مورد یا بیشتر مبتلا هستید سپس شما به احتمال زیاد معتاد به مواد غذایی هستید.

 

چطور از اعتیادهای غذایی جلوگیری کنید:
همانطور که قبلاً ذکر شد، غذاهایی هستند که ذاتاً اعتیادآورند و اگر کسی زیاد از آنها استفاده کند ممکن است به آن معتاد شود. نوشیدن 2 تا 3 فنجان قهوه در روز میتواند باعث اعتیاد شود. همچنین مصرف زیاد شکر، شکلات و بعضی محصولات لبنی و حبوبات نیز می تواند اعتیاد بیاورد. هنوز مشخص نشده است که فرد باید چه میزان از این مواد را مصرف کند تا به آن معتاد شود.

 

حفظ تعادل در خوردن مهمترین چیز است. همیشه به واکنش بدنتان بعد از صرف هر غذایی توجه کنید. اگر دیدید گرسنه تر شدید، بدانید که آن از غذاهای آلرژی زا بوده است.

 

شراب خواری به خاطر وجود مشکلات در زندگی نیز جزء همین اعتیاد ها است. مردانی که متعلق به خانواده ای هستند که سابقه ی مشکلات روانی در آن وجود داشته است، بیشتر دچار این مسئله می شوند. برای کنار گذاشتن آن حتماً باید با متخصص مشورت کنند.

 

درمان اعتیاد غذایی,اعــتیاد غـذایـــی

استفاده از برنامه غذایی سازماندهی شده یکی از راههای غلبه بر اعتیاد غذایی است.

 

چطور بر اعتیاد غذایی غلبه کنیم؟
رهایی از اعتیاد غذایی یک فرایند است، و چیزی که اهمیت دارد، رهایی از غذاست . بازگرفتن قدرت از دست غذا، اغلب نیازمند یک رویکرد گروهی است تا رهایی کامل و درست حاصل شود در اینجا چند قدم که باید برای کمک به ترک اعتیاد به مواد غذایی برداشته شود را می آوریم:

 

• رابطه سالم و درستی با غذا ایجاد کنید.
در شیوه‌های سنتی دوازده مرحله‌ای ترک این اعتیاد، معتادان برای خویشتن‌دار باقی ماندن به چالش کشیده می‌شوند با این‌حال، کسی که اعتیاد غذایی دارد به سادگی نمی‌تواند با نخوردن خویشتن داری کند چون غذا برای زنده ماندن لازم است از این رو، کسی که از این اعتیاد رنج می‌برد باید یاد بگیرد با ایجاد رابطه سالم با غذا، به‌طور مناسب بخورد.

 

• درمورد غذاهای ناسالم، حد و حدود تعیین کنید.
مخصوصا، غذاهای “ناسالم” یا برانگیزاننده را از رژیم غذایی حذف کنید و حد و حدودهایی را مشخص نمایید تا مدیریت این غذاها به شیوه‌ای سالم‌تر دوباره فراگرفته شود اگر کسی هنگام استرس درخوردن بستنی زیاده‌روی می‌کند، بهترین کار این است که بستنی در خانه نگهداری نشود حذف عامل وسوسه تا زمانی‌که او دوباره به شیوه‌ای متعادل بستنی بخورد، راهی قابل اعتماد است.


از یک برنامه غذایی سازماندهی شده پیروی کنید.
کسی که از رابطه ناسالم با غذا رنج می‌برد می‌تواند با پیروی از یک برنامه غذایی و الگوهای نرمال خوردن، در مسیر درست ترک این اعتیاد قرار بگیرد این شیوه به فرد کمک می‌کند شرایط قابل اعتمادی برای غذا قائل شده و احساس رضایت کند، بنابراین نیاز روانی به خوردن پیدا نمی‌کند وقتی محرومیت فیزیکی از غذا وجود داشته باشد، ازدست دادن کنترل دربرابر غذا، وسوسه‌انگیزتر خواهد بود.

 

استراتژی های درست غلبه را یادبگیرید.
دلایل غلبه براین اعتیاد را مورد ملاحظه قرار دهید . مکانیسم‌های پیروزی‌های بهتر را شناسایی کرده تا بتوانید یادگیری راه‌های سالم‌تر غلبه بر احساسات را شروع کنید.

 

به دنبال توصیه‌های حرفه‌ای باشید.
غلبه بر اعتیاد غذایی یک فرایند است و یک شبه اتفاق نمی‌افتد؛ اغلب به یک متخصص تغذیه و یک روانپزشک که در زمینه اختلالات خوردن تخصص دارد نیاز است این حرفه‌ای‌ها به فرد معتاد به غذا کمک می‌کنند تا استراتژی‌های مناسب را بکار بسته و به او توصیه‌های توجیه‌پذیر و منطقی ارائه می‌دهند.

گردآوری: بخش سلامت صبح بخیر
منابع:healthmag.ir

foodregime.com

justfortoday.blogsky.com


ویدیو مرتبط :
‫چگونه بر اعتیاد به مواد غذایی غلبه کنیم؟‬‎

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

مواد غذایی اعتیاد آور


معتاد هستید؟ نمی‌خواهیم به شما بی‌احترامی كنیم یا خدای ناكرده تهمت بزنیم، فقط فكر كردیم كه شاید شما هم به غذاها یا حداقل یكی از غذاها معتاد باشید. در این مطلب اعتیادآورترین مواد غذایی جهان را بشناسید و سعی كنید از آنها پرهیز كنید.

 مجله ایده آل:  احتمالا با خواندن این مطلب ناراحت خواهید شد اما این هشدارها را جدی بگیرید. شما باید سالم غذا بخورید و بدانید كه برخی مواد غذایی هستند كه نه‌تنها سالم نیستند بلكه شما را معتاد می‌كنند.

مواد غذایی اعتیاد آور!
 
تهمت نمی‌زنیم اما...

شما هم معتاد هستید؟ نمی‌خواهیم به شما بی‌احترامی كنیم یا خدای ناكرده تهمت بزنیم، فقط فكر كردیم كه شاید شما هم یكی از كسانی باشید كه به غذاها یا حداقل یكی از غذاها معتاد باشید. خب، در این مقوله شاید شما كمتر از هر اعتیاد دیگری مقصر باشید اما باید بدانید كه این اعتیادها برای شما بسیار خطرناك هستند و می‌توانند جانتان را در خطر قرار دهند. باید این اعتیاد و به‌خصوص غذاهای معتادكننده را بشناسید و از آنها پرهیز كنید.

زنان بیشتر در خطر هستند

یك نكته جالب و البته بسیار مهم این است كه در مورد اعتیاد به غذا احتمال اینكه زنان درگیر این اعتیاد شوند بیشتر از مردان است. دكتر گرهارد می‌گوید: «زنان به طور معمول سعی می‌كنند در مقابل وسوسه خوراكی‌ها مقاومت كنند اما بعد مقاومت آنها شكسته می‌شود و اینگونه می‌شود كه مغز نسبت به این نوع رفتار حساس ‌شده و یك چالش روحی و عصبی شكل می‌گیرد كه حالت اعتیاد به غذاها را از یك حالت جسمی به یك حالت جسمی-روحی بدل می‌كند و رابطه ناسالمی میان فرد و غذا شكل می‌گیرد.»

اجداد ما سالم‌تر بودند چون...

پروفسور اشلی گرهارد، متخصص روانشناسی در دانشگاه میشیگان می‌گوید: «ما بر اساس تحقیقات‌مان به این نتیجه رسیده‌ایم كه برخی غذاها را باید در دسته مواد معتادكننده و اعتیادآور طبقه‌بندی كرد. البته اینجا منظور ما كلم بروكلی یا اسفناج نیست عمدتا غذاهای صنعتی و فرآوری شده مورد نظر ما هستند. برای مثال ما در مورد برخی كیك‌ها، شیرینی‌ها و چیپس‌ها صحبت می‌كنیم كه در مورد اعتیاد بدن به آنها باید میزان شكر، نمك و چربی به كار رفته در آن را مقصر دانست.»

دكتر گرهارد ادامه می دهد: «در زمان اجداد ما  شكر وسیله‌ای بسیار لوكس بود كه به میزان بسیار كم به كار گرفته می‌شد و نمك ادویه‌ای گرانبها بود كه فقط برای طعم‌دار كردن غذاها استفاده می‌شد و چربی هم تنها از گوشت شكار یا ماهی‌ها به دست می‌آمد اما حالا به لطف غذاهای فرآوری شده و صنعتی قند، نمك و چربی پای ثابت غذاهای مصرفی بسیاری از مردم شده اند و در عوض مواد مفیدی مثل فیبر و پروتئین كمتری به بدن می‌رسد.»

در این مطلب شما می‌توانید اعتیادآورترین مواد غذایی جهان را بشناسید و سعی كنید از آنها پرهیز كنید.

   از كودكی تا بزرگسالی

پاستا

پاستا غذای محبــوب بسیاری از كودكان است اما این غذای محبوب از كودكی همراه افراد می‌ماند و در بزرگسالی هم غذای محبوب آنها محسوب می‌شود. فكر كنید كه وقتی یك پاستای پرحجم را با كره، نمك،‌ پنیر، سس و نوشابه می‌خورید چقدر مواد مضر وارد بدنتان می‌كنید و حالا به این فكر كنید كه به صورت عادتی این غذا را بخورید. دكتر آندرا ویل، متخصص و رئیس مركز پژوهش‌های دانشگاه آریزونا می‌‌گوید: «مطالعات ما نشان داده كه پاستا از جمله مواد غذایی معتادكننده است. در واقع آدم‌های بسیاری هستند كه در فواصل منظم یا غیرمنظم هوس شدیدی به خوردن پاستا پیدا می‌كنند.» اما راه‌ خلاص شدن از چنین اعتیادی این است كه اولا سس‌های پركالری را از پاستا حذف كنید، در صورت امكان پنیر به آن نزنید، آن را با روغن زیتون بپزید و حتما از پاستاهایی استفاده كنید كه دارای اندكس گلایسمیك پایین‌تری هستند.

مواد غذایی اعتیاد آور!

وقتی پاها سست می‌شود

شیرینی‌های خامه‌ای و كیك‌ها

خیلی‌ها هستند كه به شما خواهند گفت كه با دیدن شیرینی خامه‌ای و كیك‌ها پایشان سست می‌شود و نمی‌توانند در مقابل آنها مقاومت كنند. علت اعتیادآوری آن هم مشخص است میزان بسیار زیاد قند در واحد حجم آن اما حواستان باشد اگر خیلی زیاد كیك تولد بخورید تعداد شمع‌هایی كه می‌توانید روی آن بگذارید خیلی زیاد نخواهد شد. در واقع اعتیاد به این شیرینی‌‌ها عمر شما را كوتاه می‌كند زیرا باعث ایجاد چاقی، دیابت و سندرم متابولیك در شما می‌شود.

سبد نان را کنار بگذارید

نان سفید

احتمالا می‌‌دانید كه نان سفیدی در فریزر خانه‌تان نگهداری می‌کنید جزء غذاهای سالم نیست. اینگونه نان‌ها فیبر زیادی ندارد و عاری از سبوس بوده و در واقع ارزش غذایی آن بسیار كم است اما متاسفانه در هر رستورانی كه وارد می‌شوید یك ظرف نان سفید پیش‌روی شما گذاشته می‌شود كه با خوردن آنها خودتان را سیر كنید. بعد آرام‌آرام می‌بینید كه خوردن نان سفید به یك عادت و یك هوس پایان‌ناپذیر در شما بدل شده است. بهترین كار این است كه از همین حالا نان‌های غلات كامل و نان‌های فیبر و سبوس‌دار را جایگزین نان سفید كنید.

مواد غذایی اعتیاد آور!

خوشمزه خطرناك

دونات

تعجب كردید؟ دكتر جناروناسكی، متخصص تغذیه می‌گوید: «از بین شكر، نمك و چربی، شكر اعتیادآورترین است. مطالعات در مدل‌های حیوانی نشان داده است كه هر وقت شكر و قند زیادی به حیوانات داده می‌شود در بدن آنها هورمون دوپامین ترشح می‌شود كه سبب ایجاد حس خوب است، به همین دلیل است كه بدن گاهی نیاز شدیدی به قند حس می‌كند، این همان اتفاق ناراحت‌كننده‌ای است كه در مورد معتادان به سوءمصرف مواد می‌افتد و آرام‌آرام میزان نیاز بدن آنها به این مواد بیشتر هم می‌شود. دونات یكی از مواد غذایی است كه بسیار شیرین است و برای همین بدنتان را به خودش عادت می‌دهد.»

چیپس‌های شكردار
علت اعتیادآور بودن چیپـــس در میـزان چربـــی و نمك آن است اما جالب است بدانید كه برخی برندها جدا از نمك و چربی بسیار زیاد از شكر هم در تولید برخی از انواع چیپس‌ها استفاده می‌كنند. مطالعات نشان داده كه حتی چیپس‌های سبزیجات هم مقدار بسیار زیادی چربی، نمك و كالری دارند. اگر معتاد به مصرف چیپس هستید و روزتان بدون خوردن چیپس شب نمی‌شود، توصیه می‌‌كنیم كه خودتان با استفاده از سیب‌زمینی، نمك دریایی و سبزیجات و مقدار بسیار كمی روغن چیپس خانگی تهیه كنید و از خوردن آن لذت ببرید.

مواد غذایی اعتیاد آور!

همه اعتیاد‌آورها در یك برش شیرینی


شیرینی خشك و بیسكویت‌های شیرینی‌مانند

دكتر آلكس منزولناوا، از مركز تحقیقات تغذیه‌ای نیولایف هرم در نیویورك می‌گوید: «تا به حال دقت كرده‌اید كه با خوردن كوكی‌ها و شیرینی‌های موسوم به شیرینی خشك، هیچ‌وقت احساس سیری و پری نمی‌كنید، خب علت این است كه این شیرینی‌ها چربی و كالری زیادی وارد بدن شما می‌كند اما شما را سیر نمی‌كند. متاسفانه شكر زیاد موجود در آنها باعث می‌شود كه شما یك ماده غذایی ناسالم را به مقدار زیاد وارد بدنتان كنید. یادتان باشد خیلی از این شیرینی‌ها هر سه عامل نمك، قند و چربی و البته كالری زیاد را در خود دارند.»

كابوس همه آنهایی كه رژیم می‌گیرند

سیب‌زمینی سرخ‌كرده

سیب‌زمینی سرخ‌كرده كابوس تمام كسانی است كه رژیم غذایی می‌گیرند. متخصصــان تغذیـــه می‌گویند كه یكی از مهم‌ترین علت‌های عدم موفقیت بسیاری از افرادی كه رژیم غذایی می‌گیرند همین سیب‌زمینی سرخ كرده است. سیب‌زمینی شكر طبیعی در خودش دارد و برای سرخ كردن به آن مقدار زیادی روغن و نمك اضافه می‌كنند و اینگونه می‌شود كه غذای هوس‌برانگیزی پیش رویتان دارید كه تمام عوامل اعتیادآور را در خود دارد. جدا از تمام خطرات سیب‌زمینی كه مربوط به كالری و چربی‌های اشباع‌ شده زیاد و نمك بالای آن است، بیشتر سیب‌زمینی‌های سرخ‌كرده موجود در بازار دارای ماده آكریل آمید است كه ماده‌ای سرطان‌زا محسوب می‌شود.

مواد غذایی اعتیاد آور!

بازیچه بچگی‌ها شما را معتاد می‌كند


آبنبات

اینكه آبنبات در مكان دوم این فهرست قرار گرفته برایتان عجیب است؟ اما نباید تعجب كنید. دكتر مارك گلر، مدیر مركز روانپزشكی دانشگاه فلوریدا كه 30 سال است در مورد اعتیاد به غذا تحقیق می‌كند، می‌گوید: «مطالعات ما نشان داده افرادی كه در دوره جنینی مادر آنها مواد قندی زیادی مصرف كرده و در دوره كودكی مواد قندی در رژیم غذایی آنها جای ثابتی داشته است در دوره بزرگسالی به مواد غذایی بسیار شیرین واكنش شدیدی نشان می‌دهند. آبنبات یكی از اصلی‌ترین مواد غذایی است كه افراد بزرگسال به آن اعتیاد پیدا می‌كنند.» برای آنكه فرزندتان در آینده فردی معتاد نباشد از همین حالا میزان قند و شكری كه روزانه به اشكال مختلف به بدن او می‌رسد را محدود كنید.

سالم است؟ سالم نیست؟

شكلات

علاقه‌مندان به شكلات همیشه می‌گویند مطالعات نشان داده شكلات می‌تواند از قلب در مقابل سكته قلبی محافظت كند اما جهت اطلاع اینكه تنها شكلات‌های تلخ این خاصیت را دارند و
در ضمن شكلات‌های تلخ هم به هر حال حاوی قند و میزان كالری بالا در حجم كم هستند كه می‌تواند مشكلات زیادی را برای بدن ایجاد كند. دكتر جنارو ناسكی می‌گوید: « برخی پزشكان و متخصصان تغذیه معتقدند باید از واژه شوكوكیـــك در مورد معتادان به شكلات استفاده كرد. نتایج مطالعه‌ای كه در سال‌های 1997 تا 1999 انجام گرفته نشان می‌دهد كه این افراد پس از خوردن شكلات واكنش‌های فیزیكی، رفتاری و احساسی نسبت به آن نشان می‌دهند كه مشابه رفتار افراد معتاد به سوء‌مصرف مواد پس از استعمال مواد مخدر است. اگر هرچند روز یك‌بار قطعه كوچكی از شكلات تلخ بخورید خطری متوجه شما نخواهد بود اما یادتان باشد كه بیشتر شكلات‌های در دسترس قند، چربی، كالری بالا و روغن دارند.»

نكته مهم

بزرگ‌ترین ماده غذایی معتادكننده انسان بستنی است

بستنی

شما هم كسانی را می‌شناسید كه با تعجب می‌گویند: «دست خودم نیست، وقتی بستنی می‌بینم نمی‌‌توانم در مقابل آن مقاومت كنم.» افراد بسیاری هستند كه در خواب رؤیای بستنی خوردن می‌بینند و به محض بیدار شدن سراغ فریزر می‌روند و بستنی می‌خورند. بزرگ‌ترین ماده غذایی معتادكننده انسان بستنی است. جالب است كه مطالعات جدید نشان داده مصرف بستنی به مقدار زیاد جدا از تمام عوارضی كه دارد ممكن است تمایل بدن به غذاهای سالم مثل میوه‌ها و سبزیجات را كاهش دهد. در واقع بستنی در صورتی كه خوردن آن به یك عادت بدل شود شما را به خودش معتاد می‌كند و شما دیگر هوس مواد غذایی دیگری نخواهید كرد و به جای هرچیز دیگری بستنی خواهید خورد.