فرهنگ و هنر


2 دقیقه پیش

تشریفات بهبود | تشریفات و خدمات مجالس

تشریفات بهبود | تشریفات و خدمات مجالس | برگزاری مراسم عروسی | باغ عروسی تشریفات ۵ ستاره بهبود با مدیریت بهبود اصلانی صاحب سبک در اجرای دیزاین های ژورنالی و فانتزی ، اجرا ...
2 دقیقه پیش

خواندنی ها با برترین ها (81)

در این شماره از خواندنی ها با کتاب جدید دکتر صادق زیباکلام، اثری درباره طنز در آثار صادق هدایت، تاریخ فلسفه یونان و... آشنا شوید. برترین ها - محمودرضا حائری: در این شماره ...

چرا تلویزیون فقط غصه نشان می‌دهد؟



اخبار,اخبارفرهنگی ,تلویزیون

یکی از سازندگان باسابقه برنامه‌های ترکیبی - در نقد برنامه‌های ترکیبی ماه رمضان و خصوصا ویژه‌برنامه‌های افطار - اظهار کرد: متأسفانه ایراد ما در نوآوری نیست، ایراد ما در ماهیت برنامه است. سیاستی که پیش می‌گیریم غم و غصه است و فراموش کرده‌ایم که رمضان بهترین ماه خداست و باید جشن گرفت.

امیرحسین خرمشاهی درباره ویژه برنامه‌های افطار تلویزیون معتقد است: ماهیت برنامه‌سازی مساله دارد و احساس می‌کنیم باید در این ایام مردم را به یاد غم و غصه و گرفتاری‌هایشان بیاندازیم. متأسفانه این ماهیت در چنین برنامه‌هایی ثابت شده است و نمی‌گذارد نوآوری‌ها دیده شود. در این ایام حتی ماه‌های رجب و شعبان که ماه‌های شادی هستند را پیوست می‌دهیم به ماه رمضان و آنچه انتظار داریم به عنوان بیگ بنگ در برنامه‌سازی دیده شود، دیده نمی‌شود.

خرمشاهی در ادامه یادآور شد: چند سالی است که باب شده از 40 روز مانده به این ایام، نوید ماه رمضان را می‌دهیم؛ در حالی که فرد در هر ماهی ارتباط خودش را با آن ماه دارد. متأسفانه در ماهیت برنامه‌ها نیز مساله داریم و باید فکری به حال آن کنیم.

تهیه‌کننده برنامه «سلام تهران» تلویزیون همچنین اظهار کرد: متأسفانه برنامه‌هایی به اسم جشن رمضان داریم اما تنها چیزی که در آن اتفاق نمی‌افتد جشن است، در حالی که این اتفاقات منفی و غم و غصه باید دیده شوند اما نه در ایام رمضان که با احساسات مردم بازی شود. می‌شود در سایر روزهای سال به آن‌ها پرداخت و 30 روز ایام رمضان را جشن گرفت. متأسفانه یک نقص بزرگ است که برنامه‌های لحظه افطار و بعد از افطار آن را رواج داده‌اند و شروع به گفت‌وگو با افراد بیمار و گرفتار می‌کنند تا به مخاطب بگویند که این فرد را ببین و خدایت را شکر کن. در حالی که نباید این گونه باشد و باید برنامه در راستای شاد کردن مخاطبان پیش برود.

او سپس اظهار کرد: نشان دادن نقاط مثبت یک کشور اسلامی می‌تواند در این برنامه‌ها رواج پیدا کند و خیلی افتخار نیست که غصه و گرفتاری و فقر یک کشور اسلامی به تصور کشیده شود. می‌توان این اتفاقات را در سایر روزهای سال پوشش داد و در ماه رمضان جای دیدن این تصاویر نیست. باید در این برنامه‌ها تصاویر آدم‌های خوشبخت را ببینیم که مسلمان و شیعه‌اند و تولید ثروت می‌کنند نه گرفتاری و فقر و غصه.

خرمشاهی همچنین در بخش دیگری از گفت‌وگوی خود درباره اظهار نظر شخصی خود درباره ایام رمضان اظهار کرد: به شخصه هر وقت که ماه رمضان می‌آید هر چه بدبختی است به ذهنم می‌آید. در حالی که همیشه این پرسش با من است، چرا سیمای جمهوری اسلامی ایران فقط غصه را نشان می‌دهد؟ مگر در دیگر جاهای دنیا فقر و غصه و شرایط بد وجود ندارد؟ متأسفانه در مورد سریال‌هایمان نیز این اتفاق صدق می‌کند و سریال‌هایمان نیز درگیر غم و غصه و شرایط بد هستند.

او در عین حال از اتفاق جدید امسال تلویزیون برای پخش یک سریال طنز ابراز خوشحالی کرد و گفت: خوشحالم از اینکه شبکه یک سیما امسال «پایتخت»، سریال پرمخاطب خود را که در اعیاد پخش می‌کرد به ماه رمضان آورده است. در واقع الان وقتش هست که یک چنین ریسک‌هایی کنیم.

خرمشاهی همچنین با تأکید بر اینکه باید ماهیت برنامه‌های ترکیبی ایام رمضان عوض شوند، اظهار کرد: این همه اتفاقات خوب و غرورانگیز در کشور ما افتاده است، چرا آن‌ها را به تصویر نمی‌کشیم؟ پای میز جشن داشته‌های خوب‌مان بنشینیم و آن‌ها را به تصویر بکشیم. ستاره‌های کشورمان را معرفی کنیم، در کنار هنرپیشه‌های چشم‌آبی، فعالان اقتصادی جوان‌مان را که کارآفرینی می‌کنند به تصویر بکشیم و بگوییم این‌ها هم ستاره‌های حوزه اقتصادی کشورمان هستند و افتخار کنیم به مسلمان بودن خودمان. همه این‌ها جایش در ماه رمضان است.
 
 اخبار  فرهنگی  -  ایسنا
 


ویدیو مرتبط :
شور فوق العاده زیبای مقدم(غصه ها پیش غمت غصه نیست اقا)

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

کودکتان را کمتر پای تلویزیون بنشانید!



پژوهشی جدید نشان می دهد احتمال بروز رفتارهای پرخاش ‌جویانه در کودکان سه ساله ای که زیاد تلویزیون تماشا می کنند، بیشتر است.

 

رفتارهای پرخاش‌ جویانه در کودکی می تواند تبدیل به یک مشکل جدی برای پدر و مادرها، آموزگاران و پرستاران کودکان شود و به بروز مشکلات جدی در آینده بی انجامد، مشکلاتی مانند بزهکاری در نوجوانی، خشونت و رفتارهای تبهکارانه در بزرگسالی.

 

 

 

تلویزیون

 

 

بعد از موسیقی، تلویزیون مهمترین رسانه‌ای است که کودکان پیش از رسیدن به سه سالگی با آن در تماس هستند. اگرچه کارشناسان بهداشت کودکان پیشنهاد می کنند که برای کودکان زیر ۲ سال از هیچ رسانه تصویری استفاده نشود، اما بررسی ها نشان می دهند که این گروه سنی خیلی زیاد پای تلویزیون می نشینند.

 

کارشناسان بهداشت کودکان به پدر و مادرها و مربیان کودکان پیشنهاد می کنند که خیلی کم به کودکان اجازه تماشای تلویزیون بدهند.