فرهنگ و هنر


2 دقیقه پیش

تشریفات بهبود | تشریفات و خدمات مجالس

تشریفات بهبود | تشریفات و خدمات مجالس | برگزاری مراسم عروسی | باغ عروسی تشریفات ۵ ستاره بهبود با مدیریت بهبود اصلانی صاحب سبک در اجرای دیزاین های ژورنالی و فانتزی ، اجرا ...
2 دقیقه پیش

خواندنی ها با برترین ها (81)

در این شماره از خواندنی ها با کتاب جدید دکتر صادق زیباکلام، اثری درباره طنز در آثار صادق هدایت، تاریخ فلسفه یونان و... آشنا شوید. برترین ها - محمودرضا حائری: در این شماره ...

مهرانه مهین ترابی و دلزدگی از سریال های ماه رمضان



اخبار , اخبار فرهنگی , مهرانه مهین ترابی

اخبار فرهنگی - مهرانه مهین ترابی و دلزدگی از سریال های ماه رمضان

مهرانه مهین‌ترابی با اعتقاد بر اینکه باید برای شتابزدگی کارهای مناسبتی تلویزیون فکری کرد می‌گوید: امیدوارم تلویزیون به‌زودی یک نظمی بگیرد و مدیران جدید فکری برای شتابزدگی کارها داشته باشند تا کارها خسته‌کننده و دلزده نشوند.

مهرانه مهین ترابی، بازیگر تلویزیون که اکنون مشغول ایفای نقش در سریال جدید «همه چیز آنجاست»، می باشد در تکمیل صحبت‌های بالا عنوان کرد: همچنان امید داریم که قصه‌های خوب برای تلویزیون تصویب شوند، برای فیلمنامه‌ها ارزش واقعی قائل شوند، با نویسندگان کارهای مناسبتی حداقل دو سال قبل از شروع کار قرارداد ببندند و در عین حال برای مناسبت‌های پیش رو مثل نوروز و رمضان که همیشگی و ثابت هستند و همه می‌دانند که در این مناسبت حتما سریال‌هایی را خواهند دید، تدبیر و نظمی اندیشیده شود؛ چرا که اینگونه کارها نیاز به یک مقدمه دارند.

 

*** چرا سه ماه مانده به ماه رمضان به بازیگر پیشنهاد می‌دهند؟
وی گفت: وقتی سه ماه بیشتر به ماه رمضان نمانده است، به بازیگر پیشنهاد حضور در سریال می‌دهند قطعا کار با شتابزدگی همراه خواهد بود و همین اتفاق باعث افت کیفیت کارها می‌شود و همه عوامل خسته و دلزده می‌شوند، بر این اساس امیدوارم مدیران جدید تلویزیون دوراندیشانه‌تر به این مسئله نگاه کنند؛ چرا که تلویزیون مسئله‌ای نیست که مختص امروز و فردا باشد و تعطیل‌بردار نیست.

 

بازیگر سریال‌های «همسران»، «شمس‌العماره»، «زمانه» و ... همچنین با بیان اینکه تلویزیون شوخی‌بردار نیست، تأکید کرد: تلویزیون قصه فرهنگ، سرگرمی مردم و وقت با ارزش مردم است و بهتر است از قبل برایش فکری اساسی، برنامه‌ریزی درست، هدف‌گذاری و سیاست‌گذاری دقیق شود و الکی به دنبال سریال‌سازی و آنتن پر کردن نرویم؛ چرا که این مسئله شوخی‌بردار نیست.


مهین‌ترابی در بخشی دیگر از گفت‌وگویش در خصوص وضعیت فعلی تلویزیون و همچنین حضور کمرنگش در سریال‌های تلویزیون اظهار کرد: من بعد از یکسال و نیم دوری از سریال‌های تلویزیون با سریال «همه چیز آنجاست» همراه شدم؛ چرا که احساس می‌کردم فیلمنامه‌هایی که پیشنهاد می‌شد را دوست نداشتم و در حدی نبودند که بشود آن‌ها تحمل کرد و برایشان وقت گذاشت، بنابراین بعد از سریال «زمانه» و «بچه‌های نسبتا بد» چندین پیشنهاد داشتم که قبول نکردم.

 

*** نقشم در سریال جدید شبکه سه کمی منفی است
بازیگر سریال «همه چیز آنجاست» سپس با اشاره به نقشش در این مجموعه‌ی درام یادآور شد: «همه چیز آنجاست»‌ سریال مناسبتی نیست و همان‌طور که اعلام شد برای زمستان امسال شبکه سه سیما تدارک دیده شده است. در این سریال ایفای نقش مادر خانواده را بر عهده دارم و به نظرم این نقش نسبت به کارهای دیگرم متفاوت است و به نوعی نقشم در این مجموعه یک مقدار منفی است. تجربه این نقش در سریال «همه چیز آنجاست» برایم تجربه تازه‌ای است و در مجموع نقشم را دوست دارم؛ چرا که این نقش سیری دارد که برایم قابل اعتناست.

 

اخبار , اخبار فرهنگی , مهرانه مهین ترابی

 
مهرانه مهین‌ترابی در پایان گفت‌وگوی خود در پاسخ به اینکه ساخت شهرک و موزه تلویزیون جهت نگهداری وسایل تاریخی و همچنین داشتن لوکیشنی ثابت برای کارهای تاریخی را چطور ارزیابی می‌کند؟ پاسخ داد: در همه جای دنیا مرسوم است که این اتفاق بیفتد و فکر می‌کنم برای مردم ما هم طرح جالب و در عین حال خاطره‌انگیزی باشد، بر این اساس فکر می‌کنم این تصمیم فکر بدی نیست و این اقدام در واقع ارزش گذاشتن به کارهایی است که اتفاق افتاده است.

 

او درباره صرف بودجه برای ساخت موزه و شهرک تلویزیونی عنوان کرد: حتما مسئولان صداوسیما فکری برای بودجه این کار کرده‌اند چرا که این اقدام بودجه نسبتا بالایی می‌طلبد، البته این در حالی است که همه چیز را نمی‌توان در حوزه تلویزیون نگهداری کرد و من اطلاعی ندارم که چه وسایلی را می‌خواهند در این موزه نگهداری کنند اما اصولا همه چیز را نمی‌شود در موزه نگه داشت و قطعا مسئولان فکری هم در این زمینه کرده‌اند .

اخبار فرهنگی - ایسنا


ویدیو مرتبط :
گفتگو با مهرانه مهین ترابی ( قسمت دوم)

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

مهرانه مهین‌ترابی: آنها نمی‌خواهند بیننده سریال‌های «جم» باشند



اخبارفرهنگی,اخباربازیگران,مهرانه مهین‌ترابی

مهرانه مهین‌ترابی که به گفته‌ خودش 14 ماه است از فضای تلویزیون دور است، در گفت‌و‌گویی دلایل این مساله را توضیح داد. او گفت: چند سریال به من پیشنهاد شده است که نپذیرفتم ولی از آنجا که به عنوان یک بازیگر و کسی که نسبت به مردم تعهد دارد نمی‌توانم بیکار بمانم، نهایت سعی‌ام را می‌کنم تا به تعهدی که در وجودم احساس می‌کنم عمل کنم.

به گزارش ایسنا، بازیگر سریال‌های «همسران»، «خانه سبز»،‌ «شمس‌العماره»، «صاحبدلان» و «زمانه» با بیان اینکه بزرگترین مشکل این روزهای تلویزیون تکراری بودن برنامه‌هایش است، خاطرنشان کرد: از طرفی یکسری عادت‌های بد در میان تهیه‌کنندگان و مجریان اتفاق افتاده و آن هم این است که کارها را با ارزان‌ترین دستمزدها تولید می‌کنند تا فقط آنتن تلویزیون را پر کنند و اصلا به فکر کار فرهنگی نیستند. هر کسی می‌خواهد پروژه‌اش را انجام بدهد که فکر نمی‌کنم با این رویه به جایی برسند.

وی سپس تصریح کرد: به قدری سریال‌ها پا در هوا هستند که میلی به کار کردن ندارم. من کارشناس نیستم اما به نظرم باید برای هنر برنامه‌ریزی کرد و نیاز جامعه را سنجید. تماشاچیان هم قطعا دلشان نمی‌خواهد سریال‌های بی سر و ته شبکه جم و یا سایر کانال‌های ماهواره را دنبال کنند اما وقتی سریال‌های ماهواره حداقل به لحاظ بصری برایشان پذیراتر است، قطعا همان برنامه‌ها را دنبال می‌کنند.

مهین‌ترابی در این گفت‌وگو همچنین نسبت به تبلیغات مربوط به خرید اینترنتی در تلویزیون انتقاد کرد.

او در این زمینه بیان کرد: جدیدا یک گزینه جدید به برنامه‌ها اضافه شده و آن هم فروش اینترنتی کالاهاست که مدام تبلیغ می‌کنند تا به مردم بفروشند. نمونه بارز آن را می‌توان «کرم حلزون» دانست که مدت‌ها به شکل شبانه‌روز این محصول را تبلیغ کردند؛ در حالی که بعدها معلوم شد تولیدکننده این محصول کلاهبردار بود. در چنین مواردی باید تحقیق کنند تا مطمئن شوند کالایی که برای مردم تبلیغ می‌کنند، سالم است.

وی در ادامه بر لزوم مسوولیت پذیری مدیران در جهت پیشرفت تاکید کرد و یادآور شد: به عنوان مثال من اخیرا در کانال‌های تلگرام یک فیلم دیدم که خیلی دلم سوخت. این فیلم درباره این بود که روی رود کارون یک سد درست کرده بودند و هرچه کارشناسان می‌گفتند که این سد نمک را در خود حل می‌کند و برای این رود مضر است هیچ‌کس گوش نکرد تا اینکه در نهایت میلیون‌ها درخت خرما به خاطر شوری آب از بین رفتند. ما تا کی می‌خواهیم بی مسوولیت باشیم؛ در حالی که می‌دانیم یک تصمیم غلط می‌تواند سال‌ها به روحیه و پیشرفت کشورمان لطمه بزند. مسوولان سازمان صداوسیما هم باید در قبال برنامه‌هایی که تولید می‌کنند مسوول باشند و تا زمانی که انتقادپذیر نباشند، نمی‌توان پیشرفت کرد.

این بازیگر تلویزیون درباره لزوم نقدپذیری مدیران و برنامه‌سازان رسانه ملی هم صحبت و در عین حال این پرسش را مطرح کرد که اصلا آیا صداوسیما دلش می‌خواهد این اتفاق بیفتد که با رقبایش رقابت کند، از آنها پیشی بگیرد و در نهایت توجه مخاطبانش را جلب کند؟

مهین‌ترابی در توضیح همین پرسش گفت: متاسفانه ما به ندرت در برنامه‌های تلویزیونی‌مان نوآوری می‌بینیم و سعی بر خلاقیت نمی‌کنیم. در حال حاضر هم گویا این رسم شده که همه کانال‌های تلویزیون دو میکروفن گذاشته‌اند و درباره همه مسائل با نگاه کارشناسی صحبت می‌کنند. از بحث‌های فقه و فلسفه و دین گرفته تا بین‌الملل و سیاست که در همه این زمینه‌ها بحث می‌شود و من نمی‌دانم آیا جای این بحث‌ها در تلویزیون است؟ من خودم شخصا نه به عنوان بازیگر و کارشناس بلکه به عنوان تماشاچی حوصله‌ام نمی‌گیرد وقتم را با اینگونه برنامه‌ها تلف کنم.

وی در پایان گفت‌و‌گوی خود با ایسنا تاکید کرد: تلویزیون در وهله اول باید سعی کند مخاطبانش را با برنامه‌های جذاب و نو سرگرم و مردم را به همدلی، آرامش و به تماشای برنامه‌های جذاب دعوت کند اما واقعا این اتفاق نمی‌افتد اما امیدوارم در آینده این وضعیت بهبود یابد.