فرهنگ و هنر


2 دقیقه پیش

تشریفات بهبود | تشریفات و خدمات مجالس

تشریفات بهبود | تشریفات و خدمات مجالس | برگزاری مراسم عروسی | باغ عروسی تشریفات ۵ ستاره بهبود با مدیریت بهبود اصلانی صاحب سبک در اجرای دیزاین های ژورنالی و فانتزی ، اجرا ...
2 دقیقه پیش

خواندنی ها با برترین ها (81)

در این شماره از خواندنی ها با کتاب جدید دکتر صادق زیباکلام، اثری درباره طنز در آثار صادق هدایت، تاریخ فلسفه یونان و... آشنا شوید. برترین ها - محمودرضا حائری: در این شماره ...

با لباس‌های مادرم در «کیمیا» بازی کردم/ از ۱۶ تا ۴۷ سالگی «» در سریال حضور دارم



اخبار,اخبار فرهنگی,نرگس

بازیگر سریال «کیمیا» گفت: تعدادی مستند دیدم و آقای افشار نیز برای‌مان خاطره‌های زیادی از آن دوران تعریف می‌کردند، همچنین فیلم‌نامه‌مان آنقدر کامل بود که جای هیچ سوالی بوجود نمی‌آمد.

«سوگل طهماسبی» بازیگر نقش نرگس در سریال «کیمیا» در گفت‌وگو با فارس درباره حضورش در این سریال گفت: زمانی که این سریال و نقش نرگس به من پیشنهاد شد با جان و دل پذیرفتم،‌چراکه هم با گروه و هم جواد افشار تجربه همکاری داشتم و مطمئن بودم که کار خوبی خواهد شد.

وی ادامه داد: به عقیده من نرگس مثبت‌ترین شخصیت داستان بعد از کیمیا است و از این جهت که عاقل و منطقی است من همیشه دوستش داشتم و همیشه یکی از آرزوهایم این بوده که در زندگی شخصیم شبیه به او باشم.

این بازیگر در ادامه افزود:‌ بازی من یک هفته پیش مقابل دوربین سریال «کیمیا» به پایان رسید و در هر سه فاز این سریال بازی داشتم یعنی از 16 تا 47 سالگی و تمامی لحظاتم را با نرگس زندگی کردم دل کندن از این نقش برایم خیلی سخت بود.

بازیگر سریال «یوسف پیامبر(ع)» با اشاره به قرار گرفتن در فضای دهه 40 تا 60 بیان داشت:‌به این دلیل که خودم متولد سال 64 هستم خیلی از جزئیات جنگ را یادم نیست، اما چون اصالتا جنوبی هستم با آن فضا آشنایی دارم. ضمن اینکه ما در جریان مستقیم جنگ نیستیم و در بخش تهران کار داشتیم.

این بازیگر درباره برقراری ارتباط با فضای آن سالها نیز گفت: تعدادی مستند دیدم و آقای افشار نیز برایمان خاطره های زیادی از آن دوران تعریف می‌کردند ،همچنین فیلم‌نامه‌مان آنقدر کامل بود که جای هیچ سوالی بوجود نمی‌آمد.

وی درباره بازخوردهای مردم درباره این سریال گفت:‌تا به اینجای پخش سریال مردم آن را دوست داشته و فضاها را باور کرده‌اند.

طهماسبی ضمن اشاره به خصیصه‌های بارز نرگس بیان داشت:نرگس یکسری جسارت‌ها دارد و در اصل عقل کل و رهبر گروه است و معتقدم برای یک بازیگر بازی در چنین نقشی جذابیت خاص خود را دارد.هر کدام از این فضاها برایم تجربه‌ای جدید بود و از آنجایی که تا به حال سریالی اینچنینی بازی نکرده بودم، تجربه بسیار دلنشینی برایم بود.

وی درباره اینکه آیا سکانسی بود که شما را تحت تاثیر خود قرار دهد،‌گفت:‌یک تظاهرات داشتیم که محمد تیر خورد و شهید شد،‌در این سکانس آنقدر تحت تاثیر این فضا قرار گرفتیم که به واقع تمام آن دوران را از نزدیک حس کردیم.

بازیگر سریال «رهایی» درباره لوکیشن‌های این سریال گفت:‌زمانیکه وارد خیابان بهاران(خیابان اصلی سریال) می‌شدیم واقعا حس می‌کردم که وارد دهه پنجاه شدم و شاید برایتان جالب باشد که بدانید تعدادی از لباس‌های مادر خودم  که در دهه 50 می‌پوشیدند را برای بازی در این نقش پوشیدم. وقتی با آن لباس‌ها وارد آن خانه‌های قدیمی می‌شدم کاملا حس می‌کردم که در دهه 50 زندگی می‌کنم.

وی افزود: اصولا فردی هستم که بیشتر در گذشته زندگی می‌کنم و وقتی با مادرم مشغول صحبت می‌شوم اغلب از گذشته می‌گویم و به همین دلیل این خصیصه به من کمک دو چندانی کرد تا با این فضا راحت‌تر باشم.

وی درباره همکاری‌اش با بازیگران دیگر در این سریال گفت:‌ مهراوه شریفی نیا یکی از بهترین دوستانم است و در خلوتم همیشه از او تشکر کردم که به من فضا داد تا با هم به خوبی کار کنیم.

 

خانم حاجیان و حسن پورشیرازی نیز با انرژی مثبت با یکدیگر کار می‌کردیم و آنقدر هماهنگ بودیم که تمام این دوستی‌ها و صمیمی بودنمان در انتقال به مخاطب کاملا نمایان است.

بازیگر نقش نرگس در سریال «کیمیا» درباره 110 قسمتی بودن این سریال نیز بیان داشت: سریال «کیمیا» به این دلیل که دارای قسمت‌های طولانی و کاراکترهای زیاد هست، بالطبع تعداد قسمت‌های زیادی لازم است برای اینکه تک تک شخصیت‌ها به خوبی معرفی شوند و از قسمت بیستم به بعد تازه وارد داستان اصلی می‌شویم.

بازیگر سریال «فاصله‌ها» در مورد سایر پیشنهادهایش در این مدت نیز گفت: در این مدت پیشنهاد داشتم اما آنقدر که سریال کیمیا و نرگس را دوست داشتم که نتوانستم و نخواستم تمرکزم را روی کار دیگری بگذارم و از این فضا دور باشم.

 

یکی از دلایشل هم به زمان گذشته این سریال برمی گردد و نمی توانستم به زمان دیگری در سریال و یا فیلم دیگری برگردم و این رفت و برگشت زمان برایم سخت بود.

اخبار فرهنگی - فارس


ویدیو مرتبط :
سکته در ۱۶ سالگی !

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

از شایعه بازی دنیرو تا مذاکره با چهره سریال ترکیه‌ای/پیدا و پنهان حضور بازیگران خارجی در سینمای ایران



اخبار فرهنگی - از شایعه بازی دنیرو تا مذاکره با چهره سریال ترکیه‌ای/پیدا و پنهان حضور بازیگران خارجی در سینمای ایران

 سینمای ایران گاه میزبان حضور بازیگران سرشناس بین‌المللی بوده و زمانی هم مطرح کردن نام این بازیگران سرشناس موجب گرمی بازار یک فیلم و فیلمسازش شده است.

شاید ایرانیان بتوانند با افتخار بگویند که بازیگران صاحب اسکار مقابل دوربین کارگردانان ایرانی قرار گرفته‌اند و با رضایت این همکاری را به پایان رسانده‌اند و حتی این حضورها برای آنان جوایزی را هم به همراه آورده است، اما گاه دعوت از یک بازیگر خارجی و مذاکره با او از حد رویاپردازی‌ها جلوتر نرفته و حتی دردسرهایی را هم برای سینمای ایران سبب شده است.

از جمله بازیگران مطرح خارجی که مقابل دوربین کارگردانان ایرانی رفته‌اند می‌توان به ژولیت بینوش اشاره کرد که در «کپی برابر اصل» مقابل دوربین عباس کیارستمی حاضر شد و بره‌نیس بژو که در «گذشته» برای اصغر فرهادی بازی کرد.

در کنار این‌ها زمانی هم اتفاق افتاده که فیلمسازانی برای جلب توجه رسانه‌ها به کارشان از اسامی بازیگران مطرح خارجی کم نگذاشته‌اند، مانند اسدالله نیک‌نژاد که قصد داشت از رابرت دونیرو و جرج کلونی برای بازی در «لاله» دعوت به عمل آورد.

به تازگی در خبرها آمده محسن محسنی‌نسب قصد دارد برای فیلم تازه خود با عنوان «مجانی» از کیوانچ تاتلی‌تو بازیگر و مدل مطرح ترکیه‌ای دعوت کند. این خبر بهانه‌ای است برای مرور همکاری‌های برخی از بازیگران خارجی با تعدادی از فیلمسازان ایرانی.

گذشته
بره‌نیس بژو زمانی در «گذشته» به کارگردانی اصغر فرهادی بازی کرد که برای حضور در فیلم سینمایی «هنرمند» نامزد اسکار شده بود و جایزه سزار را دریافت کرده بود. او در «گذشته» نقش زنی را ایفا کرد که در موقعیت بحرانی زندگی، دوران پرمشغله و پردردسری را از سر می‌گذراند.

پیش از آنکه خبر حضور بژو در فیلم تازه فرهادی منتشر شود از ماریون کوتیار به عنوان بازیگر این فیلم نام برده می‌شد، اما گویا زمان‌بندی برای ساخت فیلم به ترتیبی پیش نرفته بود که کوتیار بتواند با فرهادی همکاری کند و در نتیجه بژو ایفای این نقش را برعهده گرفت.

بژو برای بازی در این نقش جایزه بهترین بازیگر زن را از جشنواره کن دریافت کرد. حضور در فیلم فرهادی که این روزها از مطرح‌ترین کارگردانان ایرانی در سطح بین‌الملل است،‌ جایزه‌ای ارزشمند به کارنامه بژو افزود.

طاهر رحیم دیگر بازیگر خارجی «گذشته» بود که او پیش از حضور در این فیلم جایزه بهترین بازیگر مرد را از جشنواره فیلم سزار فرانسه دریافت کرده بود.

کپی برابر اصل
ژولیت بینوش برای بازی در «بیمار انگلیسی» اسکار گرفته بود و بازی در «شکلات» نامزدی در اسکار را برای او به همراه آورده بود. این بازیگر با کارنامه‌ای درخشان در عرصه سینما در «کپی برابر اصل» به کارگردانی عباس کیارستمی مقابل دوربین رفت.

کیارستمی این فیلم را در فرانسه و ایتالیا ساخت. هرچند لوکیشن فیلم در ایران نبود، اما بینوش به ایران هم سفر کرد حضور او در ایران مورد استقبال اهالی سینما و دوستداران کارهایش قرار گرفت.

تصویر بینوش وقتی روی پوستر جشنواره فیلم کن جای گرفت که در فیلم کیارستمی بازی کرد و همان سال جایزه بهترین بازیگر زن را از این جشنواره پراهمیت دریافت کرد.

 

اخبار,اخبار فرهنگی, بازیگران خارجی در سینمای ایران

 بره‌نیس بژو و طاهر رحیم در «گذشته»


33 روز و کتاب قانون
دارین حمزه از بازیگران لبنانی است که در دو فیلم ایرانی بازی کرده است. او در سال 1386 در «کتاب قانون» به کارگردانی مازیار میری مقابل دوربین رفت و نقش زنی مسیحی را ایفا کرد که بعد از علاقمند شدن به مردی ایرانی به اسلام روی می‌آورد و حالا حضور او در ایران اتفاقات تازه‌ای را در زندگی‌اش سبب می‌شود.

بعد از این حضور حمزه در فیلم «33 روز» به کارگردانی جمال شورجه بازی کرد که همزمان با حضور در این فیلم عکس‌های او از بازی در فیلمی دیگر منتشر شد که اعتراض‌های گروهی را به دنبال داشت. به این ترتیب که بازیگر فیلمی ارزشی در ایران در فیلمی که دارای بخش‌های غیراخلاقی است، حضور پیدا کرده است.

استرداد
الیسا کاچر در 15 فیلم روسی بازی کرده و زمانی که در «استرداد» به کارگردانی علی غفاری حاضر شد، در کشور خود به عنوان بازیگری شناخته شده مطرح بود.

بازی کاچر در «استرداد» از سوی منتقدان مورد توجه قرار گرفت، هرچند که این حضور همانند خود فیلم چندان نتوانست سروصدایی کند و مطرح شود.

دردسرهای آنجلینا جولی
زمانی که علی سرتیپی گفت برای حضور آنجلینا جولی در یک فیلم ایرانی مذاکرات و رایزنی‌هایی کرده، سروصدایی در سینمای ایران به پا شده که دامن آن بیش از هر کس پای بازیگران زن سینمای ایران را گرفت.

سرتیپی در سال 90 گفت:‌ «در حال مذاکره با مدیر برنامه‌های آنجلینا جولی هستیم تا درصورت انجام توافقات نهایی با این هنرمند و همچنین هماهنگی با وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و تایید این وزارتخانه، آنجلینا جولی به ایران سفر کند و در یک فیلم ایرانی حضور پیدا کند.»

این خبر منتشر شد و در ادامه کار به جایی رسید که نه تنها جولی به ایران نیامد، بلکه فرج‌الله سلحشور تا توانست به بازیگران زن سینمای ایران به بهانه انتشار این خبر توهین کرد و کار به دادگاه و شکایت بازیگران زن از او کشید.

لاله و بازیگران خیالی
زمانی که هنوز پروژه پرهزینه «لاله» در مرحله پیش‌تولید بود سازندگان فیلم از رایزنی با رابرت دونیرو و جورج کلونی برای بازی در این فیلم حرف زدند. اسدلله نیک‌نژاد که به دلیل پرونده پرابهام فیلمسازی‌اش در هالیوود مورد انتقاد جدی بود، در مدیریت جواد شمقدری مورد توجه ویژه قرار گرفت و تا جایی امکانات در اختیار او قرار داشت که در خبرها اعلام شد قرار است در این فیلم دو بازیگر سوپراستار جهانی حضور داشته باشند.

البته این خبر از مرحله خبرسازی جلوتر نرفت و در نهایت فیلم با بازیگران وطنی تولید شد.

کیوانچ در «مجانی»
کیوانچ تاتلی‌تو از بازیگران مطرح تلویزیون ترکیه است. او بعد از بازی در سریال «عشق ممنوع» نقش جوانی خوش‌تیپ ظاهر شد، در سریال بعدی «کوزی گونی» نقش پسری پردردسر با ظاهری متفاوت نسبت به کار قبلی‌اش حاضر شد. او که در تلاش است در عین یافتن محبوبیت میان مخاطبان به واسطه بازی در نقش‌های متنوع خود را در زمینه بازیگری نیز به تثبیت برساند، مدل مارک «ماوی» نیز هست و در تبلیغات تلویزیونی یک بانک نیز بازی می‌کند.

محسن محسنی‌نسب به تازگی خبر از آن داده که در صورت موافقت مدیران سینمایی از این بازیگر در فیلم تازه‌اش استفاده خواهد کرد. قطعا حضور کیوانچ در فیلم محسنی‌نسب برای او موفقیت به همراه خواهد آورد، اما اینکه، این حضور در سینمای ایران با چه واکنش‌هایی روبرو خواهد شد، جای سئوال است.

اخبار فرهنگی - خبر آنلاین