فرهنگ و هنر


2 دقیقه پیش

تشریفات بهبود | تشریفات و خدمات مجالس

تشریفات بهبود | تشریفات و خدمات مجالس | برگزاری مراسم عروسی | باغ عروسی تشریفات ۵ ستاره بهبود با مدیریت بهبود اصلانی صاحب سبک در اجرای دیزاین های ژورنالی و فانتزی ، اجرا ...
2 دقیقه پیش

خواندنی ها با برترین ها (81)

در این شماره از خواندنی ها با کتاب جدید دکتر صادق زیباکلام، اثری درباره طنز در آثار صادق هدایت، تاریخ فلسفه یونان و... آشنا شوید. برترین ها - محمودرضا حائری: در این شماره ...

اعتراض‌ خانم بازیگر به سیمرغ پگاه آهنگرانی



اخبار,اخبار فرهنگی ,سحر قریشی

 

اخبار فرهنگی - اعتراض‌ خانم بازیگر به سیمرغ پگاه آهنگرانی

سحر قریشی این روزها نازنین را روی اکران دارد. او در گفتگویی درباره فیلم دربند، حرف‌های جالبی درباره پیش تولید، «مهندسی نقش» و جایزه پگاه آهنگرانی برای دربند زده است.

بخش‌هایی از این گفتگو با سحر قریشی را در ادامه می خوانید:

«من می گویم مهندسی من برای یک نقش مهم است... خوشبختانه در "نازنین" در بازنویسی و دورخوانی که داشتیم این نوع مشکلات احتمالی، بین کارگردان و بازیگرها حل شده بود.

 اما گاها اتفاق خوبی هم در این چهارچوب رخ می‌دهد. مثلا فیلم "دربند" پرویز شهبازی. خود شهبازی اعلام کرده بود که بازیگران این فیلم هم نمی‌دانستند که فیلمنامه قرار است چه باشد. دورخوانی را قبول نداشت. به قول خودش قرار نیست بازیگر از داستان خبر داشته باشد.
قریشی: الان این چیزی که می‌گویم نظر شخصی من است. "دربند" فیلم بدی نیست ولی فیلمی هم نبود که به خاطر آن و نقش مکمل آن پگاه آهنگرانی بخواهد جایزه بگیرد.

 

چطور خانم آهنگرانی خبر نداشتند که چه چیزی دارند بازی می‌کنند. ولی نازنین بیاتی بعنوان یک بازیگر تازه وارد می‌دانست که چه می خواست بازی کند. به نظر من سحر قریشی؛ بازی نازنین بیاتی همه رو تحت الشعاع خود قرار داده بود.

 نه به خاطر اینکه نقش یک بود بلکه به این علت که داشت درست بازی می کرد. از طرف دیگر بعلت اینکه خانم آهنگرانی را خیلی دوست دارم و به او علاقمند هستم؛ توقع من نه بعنوان یک بازیگر بلکه بعنوان یک مخاطب -چون بازیگر مورد علاقه‌مند بود- می دیدم در این فیلم که اصلا نمی داند چه می خواهد بکند.

من بازیگر وقتی ندانم چه کار می‌خواهم بکنم وقتی بیام سر صحنه ببینم بقیه دیالوگ‌های خود را می‌دانند و حفظ هستند و جای خود را می دانند و تمرین کرده باشند؛ شوکه می شوم و بازی نمی کنم. به نظرم اگر چنین چیزی در "دربند" برای او اتفاق افتاده باشد؛ خانم آهنگرانی اشتباه کرده است.

 اما بالاخره جایزه هم گرفت!
قریشی: حالا اگر جایزه گرفتند، شما باید این موضوع را کنار بگذارید. در حقیقت اینگونه است که جایزه گرفتن و کاندید شدن نوبتی شده است.

جایزه گرفتن پارسال اشتباه بود. اگر من بودم که جایزه می‌گرفتم ولی فردی در کنارم بود و واقعا خوب بازی کرده بود من جایزه خود را پس می‌دادم. در اصل شعور مخاطب را نباید زیر سوال برد.
اخبار فرهنگی - نسیم آنلاین

 


ویدیو مرتبط :
آنونس فیلم "نزدیک تر" با بازی پگاه آهنگرانی و صابر ابر

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

واکنش وزیر ارشاد به سیمرغ پگاه آهنگرانی


وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: بنایمان بر جذب افراد است، یعنی اگر یک جوانی به تأثیر از عواطف و احساسات یک خطایی هم در یک مقطعی مرتکب شد، نباید با این افراد برخورد شود بلکه باید به این افراد میدان داده شود تا برگردند.

 خبرگزاری فارس:  وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: بنایمان بر جذب افراد است، یعنی اگر یک جوانی به تأثیر از عواطف و احساسات یک خطایی هم در یک مقطعی مرتکب شد، نباید با این افراد برخورد شود بلکه باید به این افراد میدان داده شود تا برگردند.

سیدمحمد حسینی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در مورد تقدیر از یک بازیگر حامی جریان فتنه در جشنواره فیلم فجر امسال، اظهار داشت: ما بنایمان بر جذب افراد است، یعنی اگر یک جوانی به تأثیر از عواطف و احساسات یک خطایی هم در یک مقطعی مرتکب شد، نباید با این افراد برخورد شود بلکه باید به این افراد میدان داده شود تا برگردند و با مردم و نظام همراه شوند؛ این افراد در برنامه‌های مختلف نشان دادند که دیگر در مسیر قبلی گام بر نمی‌دارند.



وی افزود: نظر ما این است که به این افراد میدان داده شود، این مشی رهبری است و مقام معظم رهبری بارها بر این موضوع تاکید داشتند و بعضاً افرادی در سال 88 دچار خطاهایی شده‌ بودند اما بعد از مدتی خودشان فهمیدند و به مردم و نظام پیوستند.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین در ادامه به شخصیت آیت‌الله خوشوقت اشاره و تصریح کرد: آیت‌الله خوشوقت عالمی ربانی بود که سال‌های سال به تبلیغ و ترویج دین پرداختند و هم مردم از فیض وجود ایشان بهره‌‌ می‌بردند.

حسینی ادامه داد: جوانان علاقه خاصی به آیت‌الله خوشوقت داشتند چراکه این عالم ربانی اهل سیر و سلوک بودند و در جوانان و مردم بسیار اثر داشتند.

وی فقدان اساتید اخلاقی همچون آیت‌الله خوشوقت را ضایعه‌ای بزرگ برای کشور دانست و اظهار داشت: در این اواخر مردم ایشان را بیشتر به عنوان یک چهره سیاسی می‌شناختند، اما ایشان مرد اخلاق و عرفان بود.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه آیت‌الله خوشوقت در جامعه کمتر شناخته شده بود، گفت: کمتر شناخته شدن آیت‌الله خوشوقت به دلیل بود که ایشان نمی‌خواست خودش را در جامعه مطرح کند.