کودکان


2 دقیقه پیش

با بطری نوشابه برای پسر کوچولو هواپیما بسازید

به جای خریدن اسباب بازی های گران قیمت ، می توانید با استفاده از ابزاری که در خانه در اختیار دارید اسباب بازی هایی با کمک فرزندان خود بسازید که هم در هزینه ها صرفه جویی می ...
2 دقیقه پیش

از رایحه درمانی نوزادان بیشتر بدانید

آیا شما می خواهید برای مراقبت از نوزاد خود، یک رویکرد جامع تری را انتخاب کنید؟ آیا شما به عنوان یک پدر و مادر به دنبال درمان های طبیعی برای بچه های کوچک خود هستید؟ آیا می ...

روش صحیح بغل کردن نوزاد


بعضی از مادرها از بغل کردن بچه می ترسند. آنها می ترسند که مبادا بچه را زمین بیندازند یا بچه را در آغوش شان ناراحت کنند. کودک در ابتدای تولد، بسیار حساس است و اعضای بدنش نسبت به هر حرکت ناگهانی و خدای نکرده افتادن، آسیب پذیر است.

وب سایت نی‌نی بان: بغل کردن در حقیقت راهی است برای اینکه شما و همسرتان علاقه خود را به فرزند کوچولوی خود ابراز کنید و شاید به نوعی خودتان را به یکدیگر زنجیر کنید.

روش صحیح بغل کردن نوزاد

روش صحیح بغل کردن نوزاد

پس از ۹ ماه انتظار و پشت سر گذاشتن دردسرهای بارداری و پس از زایمان و سختی های آن، فکر می کنید می توانید یک نفس راحت بکشید؟ شاید خیلی ها به شما بگویند که نه و این تازه شروع دردسرهای دیگر است اما این طور نیست. نگهداری از نوزاد، اگر برخی اصول کلی را در ذهن داشته باشید، آن قدرها هم کار سختی نیست. بعضی از مادرها از بغل کردن بچه می ترسند. آ نها می ترسند که مبادا بچه را زمین بیندازند یا بچه را در آغوش شان ناراحت کنند. کودک در ابتدای تولد، بسیار حساس است و اعضای بدنش نسبت به هر حرکت ناگهانی و خدای نکرده افتادن، آسیب پذیر است. بنابراین بعضی از مادرها از ترس آسیب رساندن به فرزندشان، از بغل کردن او می ترسند.بغل کردن در حقیقت راهی است برای اینکه شما و همسرتان علاقه خود را به فرزند کوچولوی خود ابراز کنید و شاید به نوعی خودتان را به یکدیگر زنجیر کنید.

ادامه مطلب را در نی نی بان بخوانید...



از چه سنی می‌توان اتاق کودک را جدا کرد؟

روش صحیح بغل کردن نوزاد

نوزادان در ماه های نخست تولد نیازهای ویژه ای دارند که مسئولیت تامین آن بر عهده مادر است. به همین دلیل ضرورت دارد نوزاد از هنگام تولد چند ماهی اوقات خود را در کنار مادر سپری کند اما مسلماً این مدت محدود است و کودک باید در این حوزه نیز استقلال لازم را به دست آورد.

ادامه مطلب را در نی نی بان بخوانید...



بچه خجالتی چه ویژگی هایی دارد؟

روش صحیح بغل کردن نوزاد

از دیدگاه روانشناسی خجالتی و کم‌‎رو بودن افراد نوعی اختلال شخصیتی و معلولیت اجتماعی به شمار می‌آید که درمان آن نیازمند روش‌های اصلاح رفتاری است. دکتر مهدی خادمی، روانشناس در خصوص علل خجالتی و کم‌رو بودن کودکان و راه‌های مقابله با آن، اظهار کرد: به طور طبیعی تمام افراد اجتماعی بوده و به ارتباط با دیگران نیازمند هستند و با توجه به اینکه خجالتی و کم‌رو بودن افراد نشانه‌ای از یک ضعف فردی که ناشی از عواملی نظیر تر‌سو بودن است، معمولا این افراد به دلیل این ویژگی از پیشرفت و ترقی باز می‌مانند. وی ادامه داد: معمولا افراد در سنین پایین‌تر، راحت‌تر و سریع‌تر می‌توانند نسبت به رهایی از این ویژگی اقدام کنند.

ادامه مطلب را در نی نی بان بخوانید...



رشد فکری کودک، مرحله به مرحله

روش صحیح بغل کردن نوزاد

وقتی نوزادی متولد می شود مغز او کاملاً آماده است تا یک سری روابط را در حین یادگیری و تجربه موقعیت های گوناگون زندگی ایجاد نماید. ایجاد این روابط در ذهن و مغز کودک از همان بدو تولد آغاز شده و تا بزرگ سالی هم ادامه می یابد.رشد مغزی در کودکان طی یک دوره زمانی بسیار کوتاه اتفاق می افتد به طوری که در مواردی این تغییرات به حدی شدیدند که آثار بلندمدتی بر روی  ذهن و فکر کودک برجا می گذارند.

ادامه مطلب را در نی نی بان بخوانید...



شب ادراری کودکان، علت تا درمان

روش صحیح بغل کردن نوزاد

شب ادراری در کودکان و بزرگسالان ریشه در مشکلات روحی و جسمی دارد که به سادگی با تداوم و تکرار قابل درمان است. کودک شما اگر از شب ادراری رنج می برد نباید با تحقیر او را در شرایط بدتری قرار دهید چرا که این اشتباه رفتاری موجب بدتر شدن شرایط می شود. اگر فرزند شما هم دچار شب ادراری است حتماً می دانید که این مشکل می تواند بسیاری از والدین را خسته و کلافه کند. البته این تنها والدین نیستند که از این مشکل رنج می برند؛ بلکه خود کودک هم ممکن است به عنوان تلخترین تجربه زندگی اش از آن یاد کند.مشکل شب ادراری حتی از هیولای زیر تخت و پشت پرده اتاق خواب هم بیشتر کودک شما را آزار می دهد. به طوریکه او جرات نمی کند حتی یک شب در جای دیگری غیر از منزل بخوابد تا رازش آشکار نشود.

ادامه مطلب را در نی نی بان بخوانید...


ویدیو مرتبط :
چطور نوزاد تازه به دنیا آمده را بغل کنیم؟

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

شیوه صحیح سرخ کردن غذا



شیوه صحیح سرخ کردن غذا,پخت غذا, روغن

بعد از هر بار استفاده از روغن، نقطه دود آن پایین می آید

 

روغن هایی برای چند بار سرخ کردن مناسب است که نقطه دود بالایی داشته باشد

 

سالم ترین روش برای پخت غذا، روش آب پز کردن است. در صورتی که ناچار هستید غذای خود را با روغن سرخ کنید، باید از روغن مخصوص سرخ کردنی استفاده کنید. اگر قصد دارید روغنی را که یک بار برای سرخ کردن از آن استفاده کرده اید، دوباره مورد استفاده قرار دهید، باید هنگام خرید، در انتخاب نوع روغن دقت کنید.

 

 

بدین منظور باید روغنی را انتخاب کنید که نقطه دود بالایی دارد، یعنی روغنی که قبل از اینکه سطح آن تولید دود کند، بتوان تا درجه بالایی آن را حرارت داد. وقتی روغن به نقطه دود می‌رسد، ترکیب آن شروع به تغییر می‌کند و کف هایی روی آن تشکیل می‌شود که حاوی آکرولئین است و چشم را می‌سوزاند.

 

بعد از هر بار استفاده از روغن، نقطه دود روغن پایین می‌آید و برای همین، روغنی برای چند بار سرخ کردن مناسب است که نقطه دود بالایی داشته باشد.

 

نقطه دود بعضی روغن ها به ترتیب زیر است:

 

 

روغن گلرنگ 265 درجه سانتیگراد

 

روغن آفتابگردان 246 درجه سانتیگراد

 

روغن سویا 241 درجه سانتیگراد

 

روغن کانولا (گلزا) 238 درجه سانتیگراد

 

روغن ذرت 236 درجه سانتیگراد

 

روغن بادام زمینی 231 درجه سانتیگراد

 

روغن زیتون 190درجه سانتیگراد

 
بعضی عوامل نقطه دود روغن را پایین می‌آورند و به تخریب زودتر روغن کمک می‌کنند که عبارتند از:

 

 

- مخلوط کردن روغن های گیاهی باهم

 

- ورود ذرات خارجی در روغن

 

- وجود نمک در روغن

 

- میزان حرارتی که روغن می‌بیند

 

- تعداد دفعاتی که روغن حرارت داده شده است

 

- مدت زمان حرارت روغن

 

- شرایط نگهداری روغن( بودن در معرض اکسیژن، نور و گرما)

 

 

شیوه صحیح سرخ کردن غذاسالم ترین روش برای پخت غذا، روش آب پز کردن است.

 

نکاتی که باید در سرخ کردن غذا با روغن به خاطر داشت:

 

- قبل از این که مواد غذایی را به داخل روغن بیندازید ، باید ابتدا روغن را تا درجه حرارت مناسبی گرم کنید (مثلا تا حدود190 درجه سانتیگراد). در این حرارت، در سطح مواد غذایی، سریعاً یک لایه محافظ شبیه به یک لایه عایق تشکیل می‌شود که باعث می‌شود روغن نتواند از ماده غذایی عبور کند و ماده غذایی فقط با حرارت غیرمستقیم و با هدایت گرمایی از این عایق، پخته و سرخ می‌شود.

 

اگر روغن تا این درجه حرارت مشخص داغ نشده باشد، قبل از اینکه لایه عایق تشکیل شود، روغن به درون غذا نفوذ می‌کند و باعث می‌شود غذا حالت روغنی(گریسی) پیدا کند و اگر هم روغن زیادتر از حد داغ شود، باعث می‌شود لایه ی محافظ(عایق) غذا بسوزد.

 

 

- از افزودن نمک به ماده غذایی قبل از سرخ کردن با روغن بپرهیزید . نمک نقطه دود روغن را پایین می‌آورد و باعث می‌شود روغن زودتر تخریب شود. همچنین نمک باعث می‌شود رطوبت در سطح غذا جذب شود و وقتی غذا به درون روغن اضافه شد، روغن به بالا پاشیده شود. اگر لازم باشد، نمک را می‌توان قبل از خوردن اضافه نمود.

 

 

- از ظروف آلومینیومی برای سرخ کردن غذا و نگهداری روغن استفاده نکنید . نمک بکار رفته در غذا باعث تخریب ظروف آلومینیومی شده و باعث می‌شود آلومینیوم به درون روغن وارد شود که مسمومیت زاست. از ظروف آهنی و مسی هم اجتناب کنید، زیرا روند تخریب روغن را تسریع می‌کنند.

 

 

- سبزی هایی که فریز شده اند را وقتی هنوز یخ زده اند سرخ کنید تا جذب روغن در آن ها به حداقل برسد.

 

 

- از انباشتن زیاد مواد غذایی در روغن اجتناب کنید، زیرا باعث می‌شود حرارت روغن پایین بیاید و روغن قبل از تشکیل لایه عایق به داخل غذا نفوذ کرده و غذا چرب شود.

 

 

- همیشه اول روغن را 8-7 درجه بیشتر از حرارت سرخ کردن(190 درجه سانتیگراد) داغ کنید، زیرا اضافه کردن غذا به روغن باعث می‌شود حرارت روغن چند درجه پایین بیاید. توجه داشته باشید که اگر این حرارت از 8-7 درجه بیشتر شود، به ساختمان مولکولی روغن آسیب می‌رساند.

 

 

عوامل موثر بر قابلیت دوباره استفاده کردن روغن:

 

آیا می‌توان روغن را بعد از یک بار مصرف، مجدداً مصرف کرد یا خیر؟ عواملی بر این قابلیت موثرند که شامل موارد زیر است:

 

1- مدت استفاده از روغن: از آنجایی که روند اکسیداسیون و تخریب روغن، با نور و حرارت تسریع می‌گردد، مدت زمان قرار گرفتن روغن در معرض نور، حرارت و اکسیژن باید مورد توجه قرار گیرد.

 

 

2- آب: هرچه مقدار رطوبت جذب شده توسط روغن و میزان رطوبت ماده غذایی بیشتر باشد، روغن زودتر تخریب می‌شود. هنگام سرخ کردن باید از بستن درب ظرف خودداری کرد، زیرا باعث می‌شود رطوبتی که از غذا بخار می‌شود، به داخل روغن برگردد.

 

 

3- ذرات خارجی: هرچه ناخالصی هایی همچون نمک، ذرات غذا، چاشنی ها و. . . بیشتر به روغن وارد شود، روغن سریع تر اکسید می‌شود.

 

4- تعداد دفعات استفاده: هرچه روغن بیشتر استفاده شود، سریع تر اکسید می‌شود. تغییرات ایجاد شده در ساختمان مولکولی روغن باعث می‌شود ویسکوزیته(غلظت) آن تغییر یابد و مشکل تر و بطور غیر روان از ظرف ریخته شود.

 

5- مخلوط کردن چند نوع روغن: مخلوط کردن روغن ها با هم نقطه ی دود آن را پایین می‌آورد.

 

 

شیوه صحیح سرخ کردن غذا

روغن به نقطه دود می‌رسد، ترکیب آن شروع به تغییر می‌کند

 

برای استفاده مجدد از روغن موارد زیر را مد نظر داشته باشید:

 

 

1- به محض اتمام سرخ کردن، حرارت را خاموش کنید.

 

2- اجازه بدهید تا روغن سرد بشود.

 

3- به محض سرد شدن روغن، آن را تصفیه کنید (از صافی ریز عبور دهید) و در ظرف شیشه ای ریخته و درب ظرف را محکم ببندید تا از ورود هوا به داخل آن جلوگیری شود. از مخلوط کردن این روغن با روغن تازه خودداری کنید.

 

4- این ظرف را در جای تاریک، ترجیحاً در یخچال نگهداری کنید. این روغن در یخچال ممکن است ظاهر ابرمانند پیدا کند که این حالت با خارج کردن آن از یخچال باید برطرف شود.

 

5- بعد از هر بار استفاده از این روغن، عملیات بالا را تکرار کنید.

 


با بروز نشانه های زیر روغن را دور بریزید:

 

- ایجاد کف در سطح روغن

 

- تیره شدن روغن

 

- بوی نامطبوع روغن

 

- عدم تشکیل حباب روی روغن، هنگامی که ماده غذایی را به داخل آن می‌اندازید.

 

- غیر روان بودن روغن، هنگام ریختن آن در ظرف