کودکان


2 دقیقه پیش

با بطری نوشابه برای پسر کوچولو هواپیما بسازید

به جای خریدن اسباب بازی های گران قیمت ، می توانید با استفاده از ابزاری که در خانه در اختیار دارید اسباب بازی هایی با کمک فرزندان خود بسازید که هم در هزینه ها صرفه جویی می ...
2 دقیقه پیش

از رایحه درمانی نوزادان بیشتر بدانید

آیا شما می خواهید برای مراقبت از نوزاد خود، یک رویکرد جامع تری را انتخاب کنید؟ آیا شما به عنوان یک پدر و مادر به دنبال درمان های طبیعی برای بچه های کوچک خود هستید؟ آیا می ...

تزئین غذای کودک برای عصرانه و مهمانی


تزئین غذای کودک فقط زیبایی ظاهری نیست با تزئین غذای کودک اشتهای او را تحریک کرده و حتی او را به خوردن غذاهای مفیدی که دوست ندارد ترغیب کنید.

وب‌سایت نی نی یاری، خانم رباع: تزئین غذای کودک فقط زیبایی ظاهری نیست با تزئین غذای کودک اشتهای او را تحریک کرده و حتی او را به خوردن غذاهای مفیدی که دوست ندارد ترغیب کنید. با تزئین غذای کودک به کودک خود داشتن عادت های سالم غذایی و تنی سالم را هدیه می کنید.

میوه ها

موز شکلاتی:

تزئین غذای کودک برای عصرانه و مهمانی

مواد مورد نیاز:
موز، چوب بستنی، شکلات تلخ مخصوص آشپزی، اسپرینکل رنگی و یا هر خوردنی ای که برای روی شکلات دوست دارید.

طرز تهیه:
با این ایده ی دوست داشتنی به موزهای ساده ی کسل کننده شکلی زیبا و طعمی نو بدهید! موز را ببرید و چوب بستنی را در موز بگذارید چوب بستنی دسته ی موز ما خواهد بود. شکلات را آب کنید و موز را تا نیمه داخل شکلات فرو کنید. بیرون که آوردید اسپرینکل را روی آن بپاشید و صبر کنید خنک شود. حتی می توانید از خود بچه ها ههم کمک بگیرید و با فراهم کردن چند نوع اسپرینکل بگذارید به سلیقه خودشان روکش شکلات را انتخاب کنند.

سالاد میوه قلب و ستاره

تزئین غذای کودک برای عصرانه و مهمانی

مواد مورد نیاز: زغال اخته ، توت فرنگی، هندوانه (قسمتهای بدون هسته اش را جدا کنید.)

طرز تهیه:
این سالاد برای هدیه دادن به چشمها و معده کودک شماست! چند قالب کلوچه به شکل های قلب و ستاره بخرید. هندوانه را نصف کنید و به اندازه یک برش عرضی از آن جدا کنید و روی یک سطح صاف بگذارید و با استفاده از قالب ستاره ها را در بیاورید. توت فرنگی ها را بردارید و به آنها برش طولی بدهید و با قالب قلب همه ی برش ها را به شکل قلب در بیاورید. حالا یک ظرف زیبا بردارید و آنها را با زغال اخته مخلوط کنید تا سالاد آماده شود.



خوردنی ها

صبحانه ی خرسی!

تزئین غذای کودک برای عصرانه و مهمانی

مواد مورد نیاز:
نان تست، موز، شکلات، نوتلا

طرز تهیه:
روی نان تست را به نوتلا آغشته کنید. سه حلقه موز ببرید دو تا را برای گوشها و یکی را برای پوزه استفاده کنید. حالا نوبت شکلات هاست آنها را به جای چشم و دماغ خرس استفاده کنید. می توانید فقط از خود ایده استفاده کنید و مواد مختلف را با موادی که ما گذاشتیم جا به جا کنید.

سوسیس های مومیایی

تزئین غذای کودک برای عصرانه و مهمانی

مواد مورد نیاز:
سوسیس، خمیر نان

طرز تهیه:
ابتدا باید بدن مومیایی را بسازیم و به سوسیس دست و پا بدهیم یک سوسیس بردارید و در کنار آن دو برش عمودی ایجاد کنید. نیمه ی پایین آن را هم به دو نیم تقسیم کنید. حالا خمیر را بردارید و به صورت رشته دربیاورید و دور سوسیس و دست و پای آن به طور نامرتب بپیچید. سوسیس ها را در فر بگذارید تا کمی پخته شوند و آنها را سرو کنید.



تخم مرغ

تخم مرغ جغدی!

تزئین غذای کودک برای عصرانه و مهمانی

مواد مورد نیاز:
تخم مرغ آب پز، مایونز، زیتون، هویج

طرز تهیه:
تخم مرغ آپ پز را بردارید و بالای آن را به شکل هفت و هشت برش بزنید تا شبیه کلاهک جغد ما شود. برش که تمام شد کلاهک را جدا کنید را جدا کنید و زرده را بیرون بیاورید. زرده را در یک ظرف جدا با مایونز مخلوط کنید و آن را بین کلاهک و بقیه ی تخم مرغ که بدن جغد ماست بگذارید. یک حلقه از زیتون ها را ببرید و کمی هویج جای هسته بگذارید تا شبیه چشم شود و آن را به مخلوط زرده و مایونزبچسپانید. حالا بقیه ی هویج را به شکل پای جغد برش بزنید و زیر جغد بگذارید. جغد تخم مرغی ما آماده است. می توانید آن را در کنار سبزیجاتی که شبیه لانه تزئین شده اند سرو کنید.

تخم مرغ قارچی:

تزئین غذای کودک برای عصرانه و مهمانی

مواد مورد نیاز:
تخم مرغ آب پز، گوجه فرنگی، مایونز

طرز تهیه:
گوجه ها راطوری انتخاب کنید که فقط کمی از تخم مرغ بزرگتر باشند. بالای تخم مرغ را ببرید و زرده را بیرون بیاورید. زرده را در یک ظرف جدا با مایونز مخلوط کنید . مخلوط مایونز و زرده را روی قسمت برش داده ی تخم مرغ بگذارید. حالا گوجه را به دو نیم تقسیم کنید و یک نیمه را برای تخم مرغ بگذارید. با مایونز روی گوجه را خال خالی کنید تا قارچ ما آماده شود.


ویدیو مرتبط :
آرایش چشم مناسب مهمانی عصرانه

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

چه غذا هایی برای شروع غذای کمکی کودک مناسب است؟



آشنا کردن کودک با غذای جامد,تغذیه کودک,غذای کودک

شروع غذا های جامد برای کودک، سر آغازی است برای کسب استقلالش و در جریان این تحول، شما فرصت طلایی و بی نظیری برای ایجاد عادات خوب غذایی که تضمین کننده سلامت و تندرستی او تا پایان زندگی اش خواهد بود، در اختیار دارید.


غذای کمکی از چه سنی باید شروع گردد؟
امروزه بسیاری از پزشکان اولین غذای جامد را بین چهار تا شش ماهگی تجویز می کنند. دادن غذای جامد قبل از این زمان توصیه نمی گردد. از طرف دیگر دستگاه گوارش کودک در پایان شش ماهگی قادر است مواد غذایی ساده را که وارد روده او می گردد هضم و جذب نماید. البته از سن هفت تا دوازده ماهگی نیز شیر مادر پایه و اساس تغذیه کودک را تشکیل می دهد.


اگر سابقه آلرژی و حساسیت در خانواده وجود دارد پزشک برای تجویز غذا به غیر از شیر مادر، مدت بیشتری صبر خواهد کرد، زیرا دیر تر شروع کردن اولین غذای جامد به چنین کودکانی احتمال ابتلا به آلرژی و ایجاد حساسیت در آن ها را کاهش می دهد.


چه غذا هایی برای شروع مناسب است؟
بهترین غذایی که می توان برای اولین بار به کودک داد، غذایی است که شبیه شیر مادر باشد. نرم و پوره مانند و مزه ای شبیه شیر مادر داشته باشد و هضم آن آسان باشد و موجب ناراحتی معده و روده کودک نگردد. می توانید برای اولین غذا از غلات استفاده نمایید. تنها عیب آن مزه و طعم آن است که ممکن است برای فرزند تان چندان دلچسب و مطبوع نباشد. کودک را با انواع غذا ها آشنا کنید، ولی دو غذای جدید را یکباره وارد رژیم غذایی کودک نکنید. غذای کمکی باید ولرم (نه سرد و نه خیلی گرم) باشد.


از چه لوازمی باید استفاده کرد؟
کودک را بر روی یک صندلی پایه بلند راست بنشانید، پیشبندی نیز به سینه اش ببندید. قاشق مورد استفاده برای کودک نیز مهم است. قاشق مربا خوری برای دهان یک کودک چند ماهه خیلی بزرگ است، علاوه بر آن گودی آن هم به اندازه ای است که کودک نمی تواند تمام محتویات قاشق را در دهان خود خالی کند. قاشق چایخوری که گود نباشد بهتر است. اگر کودک تان در حال دندان در آوردن است بهتر است از قاشق هایی استفاده نمایید که گودی آن با لاستیک پوشانده شده است، زیرا کودک تان در این زمان علاقه دارد قاشق را گاز بگیرد.


چند وعده در روز باید غذای جامد به کودک داده شود؟
در ابتدا با یک وعده در روز شروع نمایید تا کم کم به آن عادت نماید. حدود شش تا هفت ماهگی، دو وعده در روز معمول است و به تدریج تا هشت ماهگی آن را به سه وعده در روز برسانید. بهتر است غذای جامد در وعده ای که فرزند تان چندان گرسنه نیست داده نشود. اگر غذای جامد یک ساعت یا بیشتر بعد از شیر خوردن داده شود، کودک تان بهتر آن را می پذیرد. در زمان تغذیه کودک باید کامل بیدار بوده و سرحال باشد.

منبع:farzand.net