فرهنگ و هنر


2 دقیقه پیش

تشریفات بهبود | تشریفات و خدمات مجالس

تشریفات بهبود | تشریفات و خدمات مجالس | برگزاری مراسم عروسی | باغ عروسی تشریفات ۵ ستاره بهبود با مدیریت بهبود اصلانی صاحب سبک در اجرای دیزاین های ژورنالی و فانتزی ، اجرا ...
2 دقیقه پیش

خواندنی ها با برترین ها (81)

در این شماره از خواندنی ها با کتاب جدید دکتر صادق زیباکلام، اثری درباره طنز در آثار صادق هدایت، تاریخ فلسفه یونان و... آشنا شوید. برترین ها - محمودرضا حائری: در این شماره ...

سیدالشهداء صاحب اصلی"رستاخیز" است/ ایفای نقش"حُر"بار سنگینی را بر دوشم گذاشت



اخبار , اخبار فرهنگی, فرهاد قائمیان

فرهاد قائمیان گفت: بدون اغراق می‌گویم که بار بسیار سنگینی در فیلم سینمایی «رستاخیز» به روی دوش خود احساس می‌کردم. صاحب اصلی فیلم سینمایی «رستاخیز» سیدالشهدا است و خوشحالم سهمی در این پروژه بسیار ارزشمند داشتم.

فرهاد قائمیان در ارتباط با فیلم سینمایی «رستاخیز» به کارگردانی احمد رضا درویش و همچنین به تصویر کشیدن «حربن یزید ریاحی» اظهار داشت: واقعیت این است که شخصیت «حر» در واقعه کربلا یکی از شخصیتهایی است که بسیار تاثیر گذار بوده و ما در طول تاریخ با رفتارها و کارهایی که از وی سراغ داریم و شنیده ایم و خوانده‌ایم او را می‌شناسیم.

 

او همچنین در ادامه گفت: با توجه به این که یک بازیگر برای نقش‌های معمولی باید تلاش کند تا آنچه را که نویسنده نوشته و کارگردان انتظار دارد به تصویر بکشد کارش کمی راحت تر است اما ایفای نقش شخصیت‌های تاریخی همچون «حربن یزید ریاحی» که در تاریخ پیشینه دارند و مخاطبین طی سال‌ها از آن ها برای خود تصویر سازی کرده اند کمی مشکل و سخت است و مسئولیت بازیگر را دو چندان می‌کند. برای بازیگر بسیار سخت است که این شخصیت را آنچنان ایفا کند که آنچه که در تاریخ از آن به ثبت رسیده است با چیزی که دیده می‌شود تفاوت فاحشی نداشته باشد و مخاطب با او همذات پنداری داشته باشد و باورش کند.

 

قائمیان در پاسخ به این پرسش مبنی بر این که به عنوان بازیگر در ایفای نقش «حر» به چه نکاتی دقت داشتید گفت: واقعاً به عنوان بازیگر تلاش کردم تا همه چیز را به درستی سر جای خودش قرار بگیرد. بدون اغراق می‌گویم که بار بسیار سنگینی در فیلم سینمایی «رستاخیز» به روی دوش خود احساس می‌کردم. خداروشکر می‌کنم که با هدایت کارگردانی چون احمد رضا درویش و همکاری خوب بازیگران توانستیم به نظرم کارمان را در حد و اندازه توان مان درست انجام دهیم. خداروشکر می کنم سیدالشهدا که صاحب اصلی فیلم سینمایی «رستاخیز» است که کمک مان کرد و شخصاً خوشحالم سهمی در این پروژه بسیار ارزشمند داشتم.

 

اخبار , اخبار فرهنگی, فرهاد قائمیان

 

بازیگر فیلم سینمایی «رستاخیز» گفت: قطعاً فیلم را دیده اید ما برای اولین بار در یک فیلم سینمایی نقش «حربن یزید ریاحی» به تصویر کشیده‌ایم پیش از این در تئاتر و یا تلویزیون شاهد ایفای این نقش بودیم اما سینما به دلیل بُرد جهانی که دارد حساسیت اجرای این نقش را دو چندان می کرد. به عنوان یک بازیگر در پرداخت این کاراکتر به گونه‌ای رفتار کردم که نه تماماً حاصل ایده‌های شخصی من باشد و نه طوری پیش برویم که از آنچه که در تاریخ در مورد این شخصیت می‌دانیم در ذهن مان دچار تزلزل شود. البته خلاقیت بازیگر باید در لحظه به یاری او بیاید تا بتواند روح تازه‌ای را به نقش بدمد.

 

وی در ادامه گفت: فکر می کنم همه شخصیت‌های فیلم سینمایی «رستاخیز» به درستی در جایگاه خود قرار گرفته اند و تلاش شده تا در مسیری که از آنها در تاریخ سراغ داریم قرار بگیرند و به نمایش در بیایند.

 

قائمیان در پایان خاطر نشان کرد: قطعاً وقتی با فیلمی مواجه هستیم که نام امام حسین (ع) قرار است که به روی آن فیلم قرار بگیرد و واقعً کربلا را به تصویر بکشد و همه تلاش کردند نهضت حسینی را به نمایش بگذارند حتما تاثیر خود را به روی مخاطب خواهد گذاشت. آنقدر همه چیز به نظرم به درستی سر جای خود در این فیلم قرار گرفته اند که مخاطب تحت تاثیر قرار خواهد گرفت. همه ما با عشق به ائمه اطهار بزرگ شدیم با عشق هم در این فیلم سینمایی کار کردیم. تمام ساختار ما بر اساس عشق به امام حسین (ع) است و اطمینان دارم این فیلم با نمایش تاثیر عاشورایی خود را می گذارد.
اخبار فرهنگی - فارس


ویدیو مرتبط :
#27 چرا به AMP نیاز داریم؟

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

آقای احمدی نژاد ! ایفای نقش اپوزیسیون تا کی؟!



 

رآقای احمدی نژاد ! ایفای نقش اپوزیسیون تا کی؟!

 

نقدی بر سخنان رئیس جمهور در شبکه 2

آقای احمدی نژاد ! ایفای نقش اپوزیسیون تا کی؟!

فرازهایی از سخنان دیشب رییس جمهور در شبکه 2 سیما راجع به پرونده بزرگ فساد مالی اخیر را بخوانید: "من در این ماجرا چه نقشی داشته ام؟ ... الان سیستم بانکی دست کسی نیست... دولت نمی تواند کاری بکند... ما در دولت خیلی کارها برای جلوگیری از فساد کردیم اما چون سیستم بانکی دست ما نیست نتوانسته ایم ولی بنا داریم آن را اصلاح کنیم... " (نقل به مضمون)

لب سخن رییس جمهور این است: " 2 سیستم داریم: سیستم بانکی- سیستم دولتی".

سیستم دولتی دست ماست و آن را اصلاح کرده ایم و جلوی فساد را گرفته ایم ولی سیستم بانکی دست کسی نیست و دولت نمی تواند کاری کند ولذا دولت هیچ تقصیری در این ماجرا ندارد."

در این باره چند نکته مهم قابل توجه است:

1- سیستم بانکی بر خلاف ادعای بسیار عجیب رییس جمهور، در اختیار دولت است. رییس کل بانک مرکزی که عالی ترین مقام بانکی کشور ماست منصوب رییس جمهور است و وزارت امور اقتصادی و دارایی نیز بخشی از کابینه محسوب می شود.

سیطره دولت بر سیستم بانکی به حدی قوی است که عملا حتی در عزل و نصب مدیران بانک های خصوصی نیز می تواند دخیل باشد.

اگر سیستم بانکی دست دولت نیست ، پس این همه تصمیم گیری های دولتی در آن از جمله درباره نرخ سود و سیاست های ارزی چگونه از سوی دولت اعمال می شود و چگونه است که عزل و نصب مدیران بانک های دولتی نیز تماما در اختیار دولت است. مثلا چه کسی مدیران عامل بانک های ملی و صادرات را منصوب کرد و چه کسی استعفای آنها را پذیرفت یا برکنارشان کرد؟!

اگر دولت در سیستم بانکی دخیل نیست، دادن مجوزهای خلق الساعه به جریان قدرت برای ایجاد بانک های خصوصی کار کیست؟!

جالب اینجاست که احمدی نژاد در این مصاحبه صریحا می گوید "الان سیستم بانکی دست کسی نیست!" این سخن چه معنایی دارد؟ یعنی چه که در یک کشور سیستم بانکی دست هیچ کسی نیست؟ مگر می شود؟!

بنابراین دولت مسوول اصلی و مستقیم سیستم بانکی است و رییس دولت نمی تواند در این باره مانند یک شهروند عادی از خود سلب مسوولیت کند.

2- نکته دوم اما مهم تر است.

احمدی نژاد در این مصاحبه می گوید که در سیستم دولتی تا حد زیادی جلوی فساد را گرفته اند.

این سخن بخشی از راهبرد دولتی ها برای منحصر کردن فساد مالی اخیر در سیستم بانکی است. بدین معنا که القا کنند فساد مالی اخیر صرفا در بانک بوده (که دست دولت نیست)! و حال آنکه بخش قابل توجهی از فساد دامنه دار مالی اخیر در خارج از بانک و مستقیما در سیستم دولتی بوده است چه آنکه اولا گرفتن هزاران میلیارد تومان از سیستم بانکی جز با مساعدت های ویژه برون بانکی میسر نیست و ثانیا این پول به یغما رفته، باز با مساعدت بخش های مختلف دولتی، در قالب شرکت های متعدد به کار گرفته شده تا برای گروه اختلاس کننده ارزش افزوده ایجاد نماید.

چنین حجم بزرگی از سوءاستفاده همان طور که سخنگوی قوه ثضاییه به درستی بدان اشاره کرده ، نمی تواند بدون مداخله برخی افراد دولتی صورت بگیرد.

3- احمدی نژاد طوری سخن می گوید که انگار همین امروز وارد رقابت های انتخاباتی شده و نقد قدرت می کند.

از عجایب کشورمان همین بس که رییس جمهوری بعد از شش سال ریاست همچنان نقش اپوزیسیون را بازی می کند و به جای پاسخگویی، همچنان سوال می کند و این و آن را متهم می نماید و طلبکار می شود.

این حرف های احمدی نژاد موقعی جذاب و پرمخاطب بود که ایشان در دولت نبود و مردم با شنیدن این حرف ها احساس امید می کردند که ای بسا با آمدن او این مشکلات حل می شود ولی اینک احمدی نژاد بعد از شش سال همچنان از موضع منتقد سخن می گوید. او زمانی که در قدرت نبود و یا در اوایل کارش می گفت لوله چند اینچی به بیت المال زده اند و دارند آن را می مکند. این سخن زمانی مطرح بود که بالاترین حجم اختلاس ثبت شده در تاریخ ایران 123 میلیارد تومان بود ولی اینک که به رقم چند هزار میلیارد رسیده ایم ( آن هم در دولت ایشان ) ، باز هم طلبکارانه برخورد می شود.

اگر ضعف هایی که احمدی نژاد می گوید همچنان باقی است پس این همه دم از پیشرفت زدن چیست؟

فساد مالی اخیر هر چند زخمی بود بر روح این ملت اما تصریح رییس جمهور مبنی بر اینکه دولت بی تقصیر است و طلبکاری دولت، نمک بر این زخم بود.

البته نکات متعدد دیگری هم در این گفت و گو وجود داشت که قابل نقد است؛ از جمله:

الف) ادعای رییس جمهور مبنی بر اینکه با هدفمندی یارانه ها فقط 6 درصد افزایش قیمت داشته ایم که 2 درصد آن هم مربوط به تورم جهانی است و در واقع افزایش قیمت ها در ایران فقط 4 درصد است.

این سخن با واقعیت های ملموسی که مردم هر روز با آنها سروکار دارند زمین تا آسمان تفاوت دارد.

ب) مصداق های اشتغال ایجاد شده توسط دولت (حدود یک میلیون نفر در شش ماهه اول سال جاری) کجاست؟

ج) رییس جمهور با اشاره به آغاز طرح هدفمندی یارانه ها در دولت دهم گفت: کارهای بزرگی مانند این باید در 2 دولت اجرا شوند. منظور ایشان از 2 دولت چه بوده است؟ آیا بناست طیف ایشان دولت یازدهم را عهده دار شود تا طرح هدفمندی را پیگیری نماید؟!

د) احمدی نژاد با اشاره به کنفرانس های مطبوعاتی اش در نیویورک گفت که آنجا رسانه ها ، سوالات تند و تهاجمی از وی پرسیده اند و ادعا کرد که از داخل به این رسانه ها خط داده بودند.

با توجه به اینکه دولتمردان، منتقدان داخلی را نیز متهم می کنند که از خارج خط می گیرند، بجاست که ایشان تکلیف را مشخص کنند که بالاخره کی به کی خط می دهد. داخل به خارج یا خارج به داخل؟!

فرافکنی تا کی؟

ه) ایشان تصریح داشت که در پرونده اختلاس با هر کسی در هر مقامی که هست برخورد شود و در همان حال تاکید کرد که دولت در این زمینه هیچ گناهی ندارد. آیا این سخن تکرار خط قرمز بودن برخورد با دولتمردان متخلف نیست؟! آقای رییس جمهور قبل از بررسی های قضایی چطور این قدر بر پاکدستی برخی دولتمردان خود تاکید دارد؟!

و)...

آدرس غلط دادن به مردم ، سال هاست که به سنت مألوف برخی دولتمردان بدل شده است!../تحلیل:عصرایران