فرهنگ و هنر


2 دقیقه پیش

تشریفات بهبود | تشریفات و خدمات مجالس

تشریفات بهبود | تشریفات و خدمات مجالس | برگزاری مراسم عروسی | باغ عروسی تشریفات ۵ ستاره بهبود با مدیریت بهبود اصلانی صاحب سبک در اجرای دیزاین های ژورنالی و فانتزی ، اجرا ...
2 دقیقه پیش

خواندنی ها با برترین ها (81)

در این شماره از خواندنی ها با کتاب جدید دکتر صادق زیباکلام، اثری درباره طنز در آثار صادق هدایت، تاریخ فلسفه یونان و... آشنا شوید. برترین ها - محمودرضا حائری: در این شماره ...

داغ‌ترین فیلم‌های تابستان 2016


از «شکارچیان روح» گرفته تا «اکس‌مِن» و «بورن»، وقت اکران فیلم‌های پرفروش دارد از راه می‌رسد. می‌توانید با تارزان تاب بخورید یا با تینا فی وارد منطقه‌های جنگی عراق بشوید.

روزنامه بانی فیلم: از «شکارچیان روح» گرفته تا «اکس‌مِن» و «بورن»، وقت اکران فیلم‌های پرفروش دارد از راه می‌رسد. می‌توانید با تارزان تاب بخورید یا با تینا فی وارد منطقه‌های جنگی عراق بشوید.

به نقل از گاردین، در این مطلب، پیتر بردشاو و اندرو پولور منتقدان گاردین نگاهی به هیجان‌انگیزترین فیلم‌های تابستان می‌اندازند.

«فلورنس فاستر جنکینز»

داغ‌ترین فیلم‌های تابستان ۲۰۱۶ از نگاه منتقدان گاردین

هیو گرنت و مریل استریپ در این کمدی تلخ‌و‌شیرین احساساتی که با اقتباس از داستانی حقیقی ساخته شده، ارتباطی دوست‌داشتنی با هم دارند. استریپ نقش فلورنس فاستر جنکینز، یک خواننده ثروتمند دهه ۱۹۴۰ را بازی می‌کند که باور داشت صدای سوپرانوی فوق‌العاده‌ای دارد، حتی با وجود اینکه به هیچ وجه گوش موسیقی ندارد. گرنت نقش همسر و مدیر برنامه‌های وفادار او را بازی می‌کند.



«هر کی یه چیزی می‌خواهد!!»

داغ‌ترین فیلم‌های تابستان ۲۰۱۶ از نگاه منتقدان گاردین

ریچارد لینکلیتر، خالق شاهکاری به نام «پسربچگی» با پروژه‌ای بازگشته که ریشه در دنیای «اِسلَکِر» فیلم‌های اولیه‌اش دارد. دهه ۱۹۸۰ است و داستان گروهی از دانشجویان کالج را تماشا می‌کنیم. اما این فیلم نکات ظریف‌تر و عمیق‌تری هم دارد.



«ویسکی تانگو فاکسترات»

داغ‌ترین فیلم‌های تابستان ۲۰۱۶ از نگاه منتقدان گاردین

در این فیلم تینا فی ستاره «۳۰ راک» و بانوی کمدی آمریکا نقش شخصیتی به نام کیم را بازی می‌کند؛ روزنامه‌نگاری بامزه اما پرهرج‌و‌مرج که اخبار عراق و افغانستان را پوشش می‌دهد و از نظر احساسی بیشتر از حد خود جلو رفته است. این فیلم با اقتباس از کتاب خاطرات کیم بِیکِر،‌ خبرنگار واقعی مناطق جنگی ساخته شده است.



«اکس‌مِن: آپوکالیپس»

داغ‌ترین فیلم‌های تابستان ۲۰۱۶ از نگاه منتقدان گاردین

فیلم‌های ابرقهرمانی پایان ندارند. برایان سینگر جدیدترین فیلم «اکس‌من» مارول را کارگردانی کرده و در آن جنیفر لارنس نقش میستیک را بازی می‌کند که حالا باید با یکی دیگر از انسان‌های جهش‌یافته به نام آپوکالیپس با نقش‌آفرینی اسکار آیزک مقابله کند. البته این فیلم باید صحنه‌های خیلی جالبی به نمایش بگذارد تا بتواند به پای سکانس‌های خاص «اکس‌من: روزهای گذشته آینده» مثل صحنه اسلوموشن کوییک‌سیلور برسد.



«آلیس آن سوی آینه»

داغ‌ترین فیلم‌های تابستان ۲۰۱۶ از نگاه منتقدان گاردین

دنباله «آلیس» تیم برتون که هنوز هم میا واسیکوسکا در آن نقش آلیس را بازی می‌کند و جانی دپ و هلنا بونهام کارتر هم حضور دارند. برتون مسئولیت کارگردانی فیلم را به جیمز بابین فیلمساز بریتانیایی واگذار کرده است. فیلم اول سال ۲۰۱۰ فروش قابل توجهی داشت، برای همین این یکی کارهای زیادی برای انجام دادن دارد.



«وارکرفت: آغاز»

داغ‌ترین فیلم‌های تابستان ۲۰۱۶ از نگاه منتقدان گاردین

بازی فانتزی وارکرفت که تا به حال در قالب بازی‌های ویدیویی، رمان، کمیک و مجموعه‌ای از آثار کلکسیونی در دسترس هواداران قرار گرفته، حالا یک فیلم سینمایی هم دارد. داستان فیلم به حمله ارتش اُرک‌ها می‌پردازد که صلح قلمرو اَزِرات را به خطر می‌اندازد. دانکن جونز کارگردان این فیلم است و مطمئنا هواداران «وایکینگ‌ها» از دیدن بازیگر نقش اصلی این سریال یعنی تراویس فیمِل در این پروژه بزرگ خوشحال خواهند شد.



«الویس و نیکسون»

داغ‌ترین فیلم‌های تابستان ۲۰۱۶ از نگاه منتقدان گاردین

بتمن و سوپرمن را فراموش کنید، این یکی خیلی عجیب‌تر است: یک ملاقات حقیقی در دهه ۱۹۷۰ که با یک عکس رسمی از دست دادن الویس پرسلی و ریچارد نیکسون جاودانه شد. الویس بی‌خبر به کاخ سفید رفته بود و می‌خواست پرزیدنت او را مامور مخفی مبارزه با مواد مخدر کند. در این فیلم مایکل شنون در نقش الویس ظاهر می‌شود و کوین اسپیسی هم نیکسون است.



«افسانه تارزان»

داغ‌ترین فیلم‌های تابستان ۲۰۱۶ از نگاه منتقدان گاردین

جدیدترین فیلم ساخته شده درباره شخصیت محبوبی که ادگار رایس باروز خلق کرد، از الکساندر اسکارشگُرد بازیگر «ترو بلاد» در نقش لرد گری‌استوک استفاده می‌کند که سال‌ها بعد از دوران «کلاسیک» تارزان، دوباره به آفریقای مرکزی بازگشته است. آخرین فیلم لایو اکشن تارزان مربوط به ۲۰ سال پیش می‌شود، بنابراین احتمالا آماده یک ریبوت پرهزینه هستیم. دیوید یِیتس، کارگردان استاد فیلم‌های «هری پاتر» مسئولیت این فیلم را بر عهده دارد و تنها زمان مشخص می‌کند که می‌تواند یک مجموعه موفق دیگر بسازد یا خیر.



«شکارچیان روح»

داغ‌ترین فیلم‌های تابستان ۲۰۱۶ از نگاه منتقدان گاردین

اولین تجلی سینمایی «دنیای شکارچیان روح» جدید، پروژه‌ای با هدایت بازیگران زن است و در آن دو بازیگر «ساقدوش‌ها» یعنی ملیسا ‌مک‌کارتی و کریستن ویگ به کیت مک‌کینون از «پخش زنده شنبه شب» و لزلی جونز می‌پیوندند.



«بی‌اف‌جی» یا «غول بزرگ مهربان»

داغ‌ترین فیلم‌های تابستان ۲۰۱۶ از نگاه منتقدان گاردین

رمان سال ۱۹۸۲ رولد دال در سال ۱۹۸۹ به یک فیلم انیمیشن تبدیل شد، اما حالا استیون اسپیلبرگ یک نسخه لایو اکشن از آن ساخته و به نظر می‌رسد این بتواند فیلم خانوادگی بزرگ تابستان باشد. مرد خبرساز این روزهای سینما یعنی مارک رایلنس غول مهربانی است که یک دختر بچه را می‌دزدد تا به او در شکست دادن گروهی از غول‌های بدجنس، کمک کند. اسپیلبرگ مقابل رایلنس از یک بازیگر ۱۱ ساله ناشناخته به نام روبی بارنهیل استفاده کرده و دقیقا این نوع فیلم‌های فانتزی کودکان است که بهترین کیفیت‌های کاری اسپیلبرگ را بیرون می‌آورد؛ پس حتما حواستان به این فیلم باشد.



«جیسون بورن»

داغ‌ترین فیلم‌های تابستان ۲۰۱۶ از نگاه منتقدان گاردین

پل گرین‌گرس برای اولین بار از «اولتیماتوم بورن» سال ۲۰۰۷ تا به حال پشت فرمان بورن نشسته است. ظاهرا او با این فیلم می‌خواهد این مجموعه فیلم‌های جاسوسی را در قالب فیلم‌هایی که پایان باز دارند معرفی کند. هنوز به غیر از تریلری که نشان می‌دهد جیسون بورن (مت دیمون) مسلما بازگشته و از نیکی پارسونز (جولیا استایلز) محافظت می‌کند، جزییات بیشتری از فیلم در دست نیست. آلیسیا ویکاندر جالب‌ترین بازیگر اضافه‌شده به مجموعه است و قرار است نقش یکی از دستیاران سازمانی را بازی کند.



«جوخه خودکشی»

داغ‌ترین فیلم‌های تابستان ۲۰۱۶ از نگاه منتقدان گاردین

فیلمی از اجتماع آدم‌بده‌ها که شامل شخصیت‌هایی از جمله جوکر، ددشات و بومرنگ می‌شود و بخشی از تلاش دی‌سی کامیکس در رقابت با «دنیای گسترده» فیلم‌های ابرقهرمانی مارول است. با توجه به اینکه «بتمن مقابل سوپرمن» هم عملکرد نه چندان خوبی داشت، دی‌سی امید زیادی به این فیلم دارد. با کارگردانی دیوید آیر سازنده «غضب»، جرد لتو، ویل اسمیت و مارگو رابی در این فیلم بازی می‌کنند و تیمی را برای نجات جهان شکل می‌دهند. اگر این عملی نشد، فیلم «لیگ عدالت» هم در راه است…



«در جستجوی دُری»

داغ‌ترین فیلم‌های تابستان ۲۰۱۶ از نگاه منتقدان گاردین

جدیدترین فیلم پیکسار دنباله‌ای برای فیلم محبوب «در جستجوی نیمو» سال ۲۰۰۳ است. اینجا، تمرکز داستان روی رفیق فراموش‌کار نیمو یعنی دُری (با صداپیشگی الن دجنرس در هر دو فیلم) است که به کالیفرنیا سفر می‌کند تا خانواده‌اش را پیدا کند. بازخوردهای متوسط نسبت به «دایناسور خوب» سال ۲۰۱۵ باعث شد کمی از شانس «در جستجوی دری» هم کاسته شود، اما همیشه اگر حرف‌مان اشتباه از آب در بیاید هم خوشحال خواهیم بود.



«جولیِتا»

داغ‌ترین فیلم‌های تابستان ۲۰۱۶ از نگاه منتقدان گاردین

بعد از اینکه نام پدرو آلمادوار کارگردان مطرح اسپانیایی و برادرش در اسناد پاناما آورده شد، برداشت غیرمنتظره این کارگردان از اثر کوتاه آلیس مونرو، استاد داستان کوتاه کانادا هم شهرت بیشتری پیدا کرد. البته خود آلمادوار بعد از آن ماجرا از رسانه‌ها دور ماند. فیلم «جولیتا» که در کن پیش‌نمایش خواهد شد، از اِما سوآرزدر نقش زنی استفاده می‌کند که دنبال دختر فراری‌اش است.



«بن‌هور»

داغ‌ترین فیلم‌های تابستان ۲۰۱۶ از نگاه منتقدان گاردین

این یکی از آن بازسازی‌هایی است که کسی خیلی مشتاقش نبود. اما احتمالا به خاطر افزایش مخاطبان مذهبی فیلم، «قصه مسیح» هم توانست یک بار دیگر خود را به پرده بزرگ برساند. جک هیوستون از «بوردواک امپایر» وارد نقش چارلتون هستون یعنی شاهزاده‌ای یهودی که توسط رومن‌ها به بردگی گرفته شده می‌شود و توبی کِبِل هم مِسالا، دوست دوران کودکی اوست. اگر بخواهیم راستش را بگوییم خیلی محتمل نیست که این فیلم بتواند مثل فیلم اصلی سال ۱۹۵۹ یازده جایزه اسکار ببرد، اما احتمالا می‌تواند سرگرم‌کننده باشد.


ویدیو مرتبط :
دانلود رایگان فیلم تابستان داغ|تابستان داغ|full hd|hq|4k|hd|1080p|720p|480p

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

13 فیلم داغ اسکار 2016



شاخه بهترین فیلم غیرانگلیسی جوایز اسکار که یکی از جذاب‌ترین بخش‌های این رویداد سینمایی است، امسال شاهد رقابت 81 فیلم خواهد بود فیلم‌هایی پرامید و معروف.

 اخبار,اخبار فرهنگی,جوایز اسکار

 

نشریه «هالیوود ریپورتر» در گزارشی به 13 فیلم‌ از میان 81 فیلم تائید شده از سوی آکادمی اسکار پرداخته که علی‌رغم این که کمتر شناخته شده‌اند، اما می‌توانند همه را شگفت‌زده کرده و با برهم زدن معادلات، اسکار خارجی 2016 را به خانه ببرند.


«شب بخیر مامان» (اتریش) به کارگردانی«ورونیکا فرانز» و «سورین فیالا»

 

اخبار,اخبار فرهنگی,جوایز اسکار


«شب بخیر مامان» داستان مادری است که پس از یک جراحی پلاستیک سنگین و در حالی که تمام صورتش را با بانو پوشانده است به خانه و نزد دو پسر دوقلویش باز می‌گردد اما با رفتارهای غیر معمول او‌، پسران شک می‌کند که آیا این زن مادر واقعی آنهاست یا خیر.


این فیلم از جمله نادر فیلم‌های هنری و ترسناکی است که امسال برای حضور در بخش غیر انگلیسی به آکادمی اسکار معرفی شده است.  «شب بخیر مامان» با بازخورد مثبتی نیز از سوی منتقدان روبه رو شده است و در وب‌سایت «راتن تومیتو» تاکنون نمره 87 درصد را از مجموعه81 نقد کسب کرده است. سینمای اتریش در چند سال اخیر حضور موفقی در جوایز اسکار داشته است و در سال 2012 با فیلم «عشق» ساخته «میشائیل هانکه» برنده اسکار خارجی شد.


«هفت حرف» (سنگاپور) به کارگردانی هفت فیلمساز مختلف

 

اخبار,اخبار فرهنگی,جوایز اسکار

 

 فیلم «هفت حرف» که امسال از سوی کمیته اسکار سینمایی سنگاپور به آکادمی معرفی شده است‌، فیلمی است بلند حاصل هفت فیلم کوتاه از کارگردانان «رویستون تان»،«کلوین تونگ»،«اریک کو»،«ژاک نئو» ،«تان پین پین»، «کی راجا گاپول» و «بو جونفنگ» که به مناسبت پنجاهمین سالگرد تولد کشور سنگاپور ساخته شده است تا اولین حضور سینمای این کشور را در بخش اسکار خارجی رقم بزند.


«11 دقیقه» (لهستان) به کارگردانی «یرژی اسکلیموفسکی»

 

 اخبار,اخبار فرهنگی,جوایز اسکار


سینمای لهستان که سال گذشته با فیلم سیاه و سفید «آیدا» به کارگردانی «پاول پالیکوفسکی» اسکار خارجی را به خانه برد امسال با فیلمی بسیار متفاوت با عنوان «11 دقیقه» قصد دارد این افتخار را مجددا تکرار کند.
درام «11 دقیقه» مجموعه از چند داستان از چند فرد شهرنشین است که هر کدام از آنها به نوعی زندگی‌شان به یک 11 دقیقه سرنوشت ساز وابسته است. این فیلم برای اولین بار در بخش رقابتی جشنواره فیلم ونیز 2015 به عنوان یکی از نامزدهای شیر طلا به روی پرده رفت و پس در بخش «مسترز» جشنواره فیلم تورنتو به نمایش گذاشته شد.


«عشق 100 ینی» (ژاپن) به کارگردانی «ماساهارو تاکه»

 

اخبار,اخبار فرهنگی,جوایز اسکار

 

«100ین عشق» نماینده سینمای ژاپن در اسکار هشتادو هشتم داستان زنی تنبل با بازی «ساکورا آندو» را روایت می‌کند که به یک بوکسور حرفه‌ای تبدیل می‌شود. این فیلم با ژانری مختلط کمدی را با صحنه‌های خشن بوکس می‌آمیزد. این فیلم در بیست و هفتمین جشنواره فیلم توکیو موفق به کسب جایزه «اسپلش» شد و در چندین جشنواره و جایزه سینمایی در کشور ژاپن موفق به کسب چندین جایزه از جمله جایزه بهترین بازیگری برای «یاساکورا آندو» شد.
سینمای ژاپن آخرین بار در سال 2008 با فیلم «عزیمت‌ها» ساخته «یوجیرو تاکیتا» موفق به کسب اسکار خارجی شده است.


«قوچ‌ها» (ایسلند) به کارگردانی «گریمور هاکانارسون»

 

اخبار,اخبار فرهنگی,جوایز اسکار

 
فیلم «قوچ‌ها» که امسال جایزه اصلی بخش نوعی نگاه جشنواره فیلم کن را تصاحب کرد، روایتگر داستان دو برادر است که در دره‌ای دور افتاده مناطق کوهستانی ایسلند زندگی می‌کنند و برای مدت 40 سال است که با یکدیگر صحبت نکرده‌اند. این فیلم که یکی از نامزدهای جوایز فیلم اروپا در بخش بهترین فیلم است. سینمای ایسلند تاکنون موفق به کسب اسکار خارجی نشده است و تنها یک با در سال 1991 به جمع نامزدهای نهایی این شاخه راه یافته است.


«شب‌های عربی» (پرتغال) به کارگردانی «میگوئل گونر»

 

اخبار,اخبار فرهنگی,جوایز اسکار

 

این فیلم دومین قسمت از سه گانه ساخته «میگوئل گونر» برگرفته از افسانه «شب‌های عربی» است که در البته در روزگار معاصر پرتغال روایت می‌شود. نماینده پرتغال در اسکار 88 که پس از نمایش در جشنواره فیلم کن با تحسین فراوانی رو به رو شد، می‌تواند به ناکامی سینمای پرتغال در جوایز اسکار پایان دهد که تاکنون 31 فیلم را به این رویداد سینمایی معرفی کرده و حتی یک بار هم به جمع نامزدهای نهایی راه نیافته است.


«چگونه در چکرز همیشه برنده باشیم» (تایلند) به کارگردانی «جاش کیم»

 

اخبار,اخبار فرهنگی,جوایز اسکار


این فیلم براساس داستان‌هایی کوتاه نوشته«راتاووت لاپچارونساپ» نویسنده تحسین شده تایلندی‌،درامی اجتماعی و رئال است که روایتگر داستان پسری 11 ساله است که در تلاش است تا از پیوستن برادر بزرگش به ارتش جلوگیری کند.  «چگونه همیشه در چکرز برنده باشیم» برای اولین بار در بخش پانورامای شصت و پنجمین جشنواره فیلم برلین به روی پرده رفت و می‌تواند اولین حضور سینمای تایلند در جمع نامزدهای نهایی شاخه فیلم‌های غیر انگلیسی رقم بزند.


تاج و تخت (کره جنوبی) به کارگردانی «لی جون- ایک»

 

اخبار,اخبار فرهنگی,جوایز اسکار


داستان زندگی‌نامه شاهزاده «سادو» در قرن هجدهم میلادی که پدرش او را به مرگ محکوم کرد‌، فیلمی است که در سینماهای کره جنوبی نیز با استقبال فراوانی رو به رو شد و نزدیک به 50 میلیون دلار فروخت. «تاج و تخت» در جوایز انجمن منتقدان سینمایی کره جنوبی سه جایزه از جمله بهترین فیلم را از آن خود کرد و این پتانسیل را دارد تا بتواند اولین نامزدی فیلمی از این کشور آسیایی را در طول تاریخ جوایز اسکار رقم بزند.


«آفریم!» (رومانی) به کارگردانی «رادو ژوده»

 

اخبار,اخبار فرهنگی,جوایز اسکار


«آفریم» اولین نمایش خود را در بخش رقابتی جشنواره برلین 2015 تجربه کرد و در نهایت جایزه خرس نقره‌ای بهترین کارگردانی را برای«رادو ژوده» به ارمغان آورد. فیلم داستان مامور پلیسی در ابتدای قرن نوزدهم را روایت می‌کند که در جستجوی یک برده فراری هستند. «هالیوود ریپورتر» این فیلم «درس ناگوار تاریخ» و ورایتی آن را «نگرش هوشمندانه و استثنایی به نقطه‌ای مهم در تاریخ» معرفی کرده‌اند.


«مور» (پاکستان) به کارگردانی «جمشید محمود رضا» معروف به «جامی»

 

اخبار,اخبار فرهنگی,جوایز اسکار

 
فیلم «مور» که در زبان پشتو به معنای مادر است داستان یک رئیس ایستگاه قطار و پسرش را پس از مرگ ناگهانی همسرش روایت می‌کند. این فیلم که پس از غیبت 50 ساله سینمای پاکستان در عرصه اسکار امسال وارد میدان شده است به سبب ارائه صدایی جدید در سینمای پاکستان مورد تحسین فراوانی قرار گرفته است.


«موج» (نروژ) به کارگردانی«رور یوتاگ»

 

اخبار,اخبار فرهنگی,جوایز اسکار

 

فیلمی حادثه‌ای و مهیج که درباره سونامی مهیبی است که یکی از روستاهای نروژ را تهدید می‌کند، فیلم‌های در این ژانر گرچه در اسکار معمولا شانس زیادی نداشته‌اند اما این «موج» شاید بتواند اعضای آکادمی اسکار را با خود ببرد.


«مرا با خود ببر» (مونته‌نگرو) به کارگردانی «ایوونا ژوکا»

 

اخبار,اخبار فرهنگی,جوایز اسکار

 
«مرا با خود ببر» فیلمی احساسی قدرتمندی شبیه فیلم‌های جون «21 گرم» و «کرش» است که «ایونا زوکا» در اولین ساخت بلند سینمایی خود داستان سه زن از سه نسل گوناگون را روایت می‌کند که زاگرب پایتخت کرواسی زندگی می‌کنند.


«بابایی» (کوزوو) به کارگردانی «ویسار مونیا»

 

اخبار,اخبار فرهنگی,جوایز اسکار


«بابایی» دومین فیلمی است که سینمای «کوزوو» برای حضور در بخش بهترین فیلم غیرانگلیسی جوایز اسکار معرفی کرده است و با بودجه 1/7 میلیون دلاری پرهزینه‌ترین فیلم تاریخ سینمای این کشور نیز محسوب می‌شود.  این فیلم داستان پدر و پسری را روایت می‌کند که در خیابان‌های کوزوو سیگار فروشی می‌کنند اما چند سال پس از فروپاشسی دیوار برلین‌، پدر و آلمان می برد و پسر 10 ساله خود را برای کشف یک زندگی جدید تنها می‌گذارد.

 

سال گذشته فیلم «آیدا» ساخته «پاول پالیکوفسکی» از لهستان موفق به کسب جایزه اسکار بهترین فیلم خارجی شد. رای‌گیری نهایی جوایز اسکار روز هشتم ژانویه تمام می‌شود و فهرست پنج نامزد نهایی بهترین فیلم خارجی اسکار 2016 روز 14 ژانویه (24 دی‌ماه) سال آینده معرفی می‌شوند. مراسم اعطای جوایز اسکار نیز روز 24 فوریه 2016 (5 اسفند) در سالن «دالبی» هالیوود برگزار خواهد شد.

اخبار فرهنگی - ایسنا