فرهنگ و هنر


2 دقیقه پیش

تشریفات بهبود | تشریفات و خدمات مجالس

تشریفات بهبود | تشریفات و خدمات مجالس | برگزاری مراسم عروسی | باغ عروسی تشریفات ۵ ستاره بهبود با مدیریت بهبود اصلانی صاحب سبک در اجرای دیزاین های ژورنالی و فانتزی ، اجرا ...
2 دقیقه پیش

خواندنی ها با برترین ها (81)

در این شماره از خواندنی ها با کتاب جدید دکتر صادق زیباکلام، اثری درباره طنز در آثار صادق هدایت، تاریخ فلسفه یونان و... آشنا شوید. برترین ها - محمودرضا حائری: در این شماره ...

انتقاد ثریا قاسمی از ارتباط‌های موبایلی



اخبار,اخبار فرهنگی,ثریا قاسمی,عکس ثریا قاسمی

ثریا قاسمی درباره‌ی میزان مخالفت خود با شبکه‌های اجتماعی و به طور کلی تکنولوژی‌های جدید می‌گوید...

ثریا قاسمی درباره‌ی میزان مخالفت خود با شبکه‌های اجتماعی و به طور کلی تکنولوژی‌های جدید می‌گوید: من با تکنولوژی‌های جدید اصلا ارتباط ندارم، زیرا این همه گستردگی را نمی‌پسندم. من موبایل را هم بیش از کارکرد برقراری تماسش دوست ندارم.

این بازیگر پیشکسوت که با خبرنگار سرویس تلویزیون و رادیو ایسنا گفت‌وگو می‌کرد، معتقد است: این تکنولوژی‌ها برای ما که مسن هستیم به هچ وجه قابل درک نیست. اصلا خوشایند نیست که ارتباطات محدود به لمس صفحه‌های گوشی شده است؛ در صورتی که آدم دلش می‌خواهد وقتی با کسی حرف می‌زند صدایش را بشنود و عکس‌العمل طرف مقابلش را ببیند.

ثریا قاسمی ادامه داد: گاه در ارتباطی که محدود به صفحه‌های گوشی است، آدم اصلا نمی‌تواند بفهمد طرف مقابلش چه حسی دارد، عصبانی است یا خوشحال.

وی تصریح کرد: من تکنولوژی و به دنبال آن حاشیه‌های کاری‌ام را دوست ندارم. اصلا دوست ندارم از این و آن خبر بگیرم و همچنین دوست ندارم دیگران از من خبر بگیرند!

او درباره نظارت بر شبکه‌های اجتماعی هم بیان کرد: من اصلا مخالفم آدم سرش را در خانه همسایه کند! هر کسی زندگی خصوصی خودش را دارد و خود می‌داند چطور باید زندگی کند. من اصلا این دخالت‌ها و اتفاقات که گهگاه می‌شنوم را نمی‌فهمم. سرک کشیدن در کار مردم به هیچ وجه خوب نیست.

ثریا قاسمی که هم اینک مشغول ایفای نقش در سریال «پشت بام تهران» است، درباره‌ی نقش خود در این سریال گفت: من نقش مادربزرگ سریال را دارم که آقای دیرباز نقش اولش را بازی می‌کنند. مادربزرگ ایشان هستم و پیرو یکسری مسایل و مشکلاتی که برای این آدم پیش می‌آید، مادربزرگ قصه هم به دلیل رابطه عاشقانه با نوه‌اش، درگیر گرفتاری می‌شود. در این سریال شخصیت اصلی مادر ندارد و به همین دلیل ارتباط تنگاتنگی از نظر مهر و محبت میان مادربزرگ و نوه وجود دارد.

او درباره‌ی مدت تصویربرداری سریال «پشت بام تهران» هم اشاره کرد: یک هفته است که این سریال را شروع کرده‌ایم. حدود سه، چهار ماه تصویربرداری داریم و ان‌شاءلله از شش ماه دیگر از شبکه یک پخش می‌شود.

به گزارش ایسنا، سریال «پشت بام تهران» نوشته‌ی سعید نعمت الله و به کارگردانی بهرنگ توفیقی است. کامبیز دیرباز، ثریا قاسمی، آزاده صمدی، لیندا کیانی، بهزاد فراهانی و مجید واشقانی در این سریال که برای شبکه یک تهیه می‌شود، نقش آفرینی می‌کنند.

 

اخبار فرهنگی - ایسنا


ویدیو مرتبط :
‫مراسم رونمایی پوستر فیلم ویلایی ها و انتقاد ثریا قاسمی‬‎

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

انتقاد تند ثریا قاسمی از وضعیت سینما


ثریا قاسمی بازیگر سینما و تلویزیون در خصوص وضعیت فیلمنامه‌های ایرانی گفت: در این زمینه وضعیت خیلی‌ خوبی نداریم. قصه‌ها خیلی ضعیف هستند. به همین دلیل است که سینمای ما مشکل دارد چون نویسنده‌ها جوان‌اند و هنوز تجربه‌ و جهان‌بینی خوبی ندارند و 10 سالی زمان می‌خواهد تا تجربه کسب کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان: ثریا قاسمی بازیگر سینما و تلویزیون در خصوص وضعیت فیلمنامه‌های ایرانی گفت: در این زمینه وضعیت خیلی‌ خوبی نداریم. قصه‌ها خیلی ضعیف هستند. به همین دلیل است که سینمای ما مشکل دارد چون نویسنده‌ها جوان‌اند و هنوز تجربه‌ و جهان‌بینی خوبی ندارند و 10 سالی زمان می‌خواهد تا تجربه کسب کنند.
 
وی افزود: اصلاً نمی‌توانیم انتخاب کنیم که قصه‌ها باید به چه سمت و سویی بروند، باید نویسنده خودش جهت قصه را پیدا کند و بنویسد. ما در طول تاریخ راجع‌ به عشق و مهر و تنفر بارها حرف زده‌ایم و تمام داستان‌ها به همین دو موضوع اشاره می‌کنند. به خاطر همین دیگر نمی‌توان سمت و سوی قصه را برای کسی انتخاب کرد چرا که نحوه اجرا و نمایش در قصه‌ها متفاوت است.

انتقاد تند ثریا قاسمی از وضعیت سینما

قاسمی در خصوص نسبت خودش با فعالیت داستان‌نویسی عنوان کرد: تا به حال به صورت مستمر و مداوم انرژی چندانی برای نوشتن نگذاشته‌ام اما همیشه برای خودم یادداشت‌هایی می‌نویسم و بیشتر تمرکزم از جوانی روی خواندن بوده است. همچنین در کنار بازی در سریال‌ها و فیلم‌های سینمایی، در داوری جشنواره، سفر به شهرستان‌ها برای تدریس و سخنرانی در دانشگاه‌های مختلف و دیدار با هنرمندان جوان هم فعالیت داشته‌ام.
 
وی در خصوص اولویت حضور در سریال یا فیلم‌های سینمایی اظهار داشت: برایم فرقی نمی‌کند، این دو عرصه هر کدام نوعی از عرضه و تقاضا هستند که نباید آن‌ها را از هم جدا فرض کرد. اما همه سینما را انتخاب می‌کنند.
 
وی در خصوص وضعیت بیمه هنرمندان مطرح کرد: بیمه اهمیت ندارد چرا که چیزی به شما نمی‌دهند. زمانی که شما بیماری صعب‌العلاج می‌گیرید، بیمه چه کمکی به شما می‌کند؟ باید زیربنایی فکر کنیم و به یک نظام‌مندی برسیم وگرنه برای کسی که به سنی رسید و توانایی کار نداشت، بیمه چه آینده‌ای در نظر می‌گیرد؟ اصلاً بیمه معضل ما نیست. معضل اولیه و اصلی ما در عرصه هنر این است که هدفمند نیستیم یعنی زیر نظر یک دایره‌ای کار نمی‌کنیم که تأمین آتیه‌ای برای هنرمند داشته باشند.
 
این هنرپیشه پیشکسوت ادامه داد: در حال حاضر که کار می‌کنیم خیلی از تهیه‌کننده‌ها قسط‌های آخر را پرداخت نمی‌کنند یا خیلی دیر می‌دهند و اذیت می‌کنند، در حالی که بازیگر به آن مبلغ نیاز دارد.
 
وی در خصوص بازیگران جدید اظهار داشت: در هر صورت بازیگری عرصه‌ای است که از بیرون جلوه زیادی برای علاقه‌مندان دارد و فکر می‌کنند طبق پول و احترام در این کار وجود دارد، به همین دلیل خیلی مشتاق هستند به این حرفه بیایند و فکر می‌کنند با ورود به این عرصه جایگاه شهرت و معروفیت کسب می‌کنند،‌ اما نمی‌دانند که چقدر باید سختی تحمل کنند.
 
وی خاطرنشان کرد: کسانی که از راه درست به این حرفه وارد نمی‌‌شوند و افرادی که با علم و آگاهی می‌آیند، دانش بیشتری کسب می‌کنند و می‌توانند این مسیر را ادامه دهند.