کودکان


2 دقیقه پیش

با بطری نوشابه برای پسر کوچولو هواپیما بسازید

به جای خریدن اسباب بازی های گران قیمت ، می توانید با استفاده از ابزاری که در خانه در اختیار دارید اسباب بازی هایی با کمک فرزندان خود بسازید که هم در هزینه ها صرفه جویی می ...
2 دقیقه پیش

از رایحه درمانی نوزادان بیشتر بدانید

آیا شما می خواهید برای مراقبت از نوزاد خود، یک رویکرد جامع تری را انتخاب کنید؟ آیا شما به عنوان یک پدر و مادر به دنبال درمان های طبیعی برای بچه های کوچک خود هستید؟ آیا می ...

چهار چیزی که کودکان باید برای ایمنی یادبگیرند



برخی مسایل را حتما به کودک آموزش دهید تا ایمنی او را بیش از پیش تامین کنید.

 زمانی که فرزند شما به سن چهار یا پنج سال می رسد، شاید شما آسوده تر شوید، زیرا کودک به سنی رسیده که قدرت تشخیص برخی از خطرها را دارد. با این حال برخی از مشکلات و خطرات دیگری می تواند او را تهدید کند، از اینرو شما باید به کودک خود برخی از مسایل را حتما آموزش دهید تا ایمنی او را بیش از پیش تامین کنید.


کودکان در این سن می توانند به تنهایی راه بروند، بازی کنند و با افراد مختلف و غریبه ها صحبت کنند که هر کدام از این موارد می تواند خطراتی را به همراه داشته باشد. از اینرو آگاه کردن کودکان از خطرات اطرافشان مساله ای ضروری است، اما این آگاه کردن و آموزش نباید به گونه ای باشد که بیشتر موجب ترس کودک شود، زیرا این ترس می تواند کودک را منزوی و پریشان کند.

چهار چیزی که کودکان باید برای ایمنی یادبگیرند

 به کودک خود رنگ های چراغ راهنمایی را آموزش دهید

 
۱. از خیابان رد شدن
با کودک خود در مورد رد شدن از خیابان و حرکت در پیاده رو ها صحبت کنید. هیچ کودک زیر ۱۰ سالی نباید به تنهایی از خیابان رد شود. به کودک خود آموزش دهید که می تواند در پیاده رو خلوت به تنهایی در جلوی شما بدود، اما به شرط اینکه زمانی به تقاطعی رسید بایستد تا شما به او برسید و با هم از خیابان رد شوید.
 
همچنین به او رنگ های چراغ راهنمایی را آموزش دهید و به او علامت را نشان دهید که زمانی که چراغ عابر پیاده سبز است می تواند در حالی که دست شما را گرفته از خیابان عبور کند. 

  روانشناسی کودک  به کودک خود آموزش دهید که با افرادی که نمی شناسد، ارتباط برقرار نکند

 

  ۲. غریبه ها
به کودک خود آموزش دهید که با افرادی که نمی شناسد، به راحتی ارتباط برقرار نکند. از افراد غریبه خوراکی قبول نکند و در صورتی که فردی به او خوراکی، شیرینی و شکلات تعارف کرد، از او بخواهید که این موضوع را به شما بگوید و با اجازه شما خوراکی را قبول کند.


به کودک خود آموزش دهید که اگر غریبه ای او را دعوت کرد تا سوار ماشین، دوچرخه یا موتور شود، قبول نکند، حتی اگر این غریبه وعده دهد که او را پیش والدینش می برد.


به آن ها یاد دهید که اگر غریبه ای به زور قصد داشت آن ها را با خود ببرد، سریع گریه کنند، فریاد بزنند و کمک بخواهند.  

آموزش به کودکان،تربیت کودک

به کودک آموزش دهید هنگام گم شدن نزد پلیس برود


۳. مواجه با گم شدن
برخی اوقات امکان دارد که در مکان های شلوغ کودک دست والدین خود را رها کند و گم شود، به او یاد دهید که در این مواقع به هر فردی اعتماد نکند. به نزد پلیس یا مامور راهنمایی و رانندگی برود، یا حتما به مغازه ای در آن نزدیکی برود. همیشه شماره تماسی در جیب یا کیف کودک خود قرار دهید و به او آموزش دهید تا در صورتی که گم شد این شماره را به پلیس یا مغازه دار بدهد.   

آموزش به کودکان،تربیت کودک

به کودک خود،  شماره های ضروری را آموزش دهید


۴. شماره گرفتن
سعی کنید حتی المقدور کودک خود را تنها نگذارید، اما اگر مجبور هستید برای مدت خیلی کوتاهی او را در خانه تنها بگذارید در را کامل قفل کنید و به او یاد دهید که چگونه می تواند از تلفن استفاده کند و شماره های ضروری را آموزش دهید. بیشتر تلفن های امروزی قابلیت ذخیره کردن شماره را دارند که تنها با فشار یک یا دکمه می توان شماره فرد مورد نظر را گرفت، از این قابلیت استفاده کنید تا کودک شما اگر تنها بود و ترسید یا اتفاقی او را تهدید می کرد، بتواند به راحتی شماره بگیرد.
 
منبع:ninisite.com


ویدیو مرتبط :
بیماری های نقص ایمنی در کودکان

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

چرا کودکان سزارینی بیشتر به بیماری‌های سیستم ایمنی مبتلا می‌شوند؟



اخبار ,اخبار علمی , کودکان سزارینی

 

اخبار علمی - چرا کودکان سزارینی بیشتر به بیماری‌های سیستم ایمنی مبتلا می‌شوند؟

پژوهش محققان موسسسه کارولینسکای سوئد نشان می‌دهد که شیوه زایمان می‌تواند بر سلول‌های بنیادی نوزاد تاثیر بگذارد؛ این نتایج می‌تواند علت ابتلای بیشتر کودکان متولد شده از سزارین به بیماری‌های سیستم ایمنی بدن را پاسخ دهد.

 سزارین در سراسر جهان از گزینه‌های انتخابی برتر برای زایمان مورد استقبال قرار گرفته است. آمارها نشان می‌دهد که در بین کودکان متولد شده از سزارین، خطر بیماری‌های مشخصی نظیر آسم، دیابت نوع یک، چاقی و بیماری سلیاک بسیار چشمگیر گزارش شده است.

به گفته محققان مکانیزم بیولوژیکی پس از این تغییرات، پیچیده و به ژنتیک و عوامل محیطی بستگی دارد. طی این پژوهش، 43 کودک که 18 نفر از آنها با سزارین به دنیا آمده بودند مورد بررسی قرار گرفتند.

نتایج این پژوهش نشان می‌داد که سزارین موجب تغییرات اپی ژنتیک خاصی در 350 منطقه DNA که با کنترل متابولیسم و سیستم دفاعی مرتبط است، اتفاق می‌افتد.

اپی ژنتیک نظریه‌ای در زمینه توارث است که می‌گوید: ژن دارای «حافظه‌ای» برای یک واقعه است. ممکن است دو نسل در معرض واقعه یا رخدادی قرار بگیرند و این رخداد در ژن‌های آن نسل نشانه‌گذاری شود و موضوع برای چهار یا پنج نسل بعد یا بیشتر ادامه یابد.

میکائل نورمن متخصص نوزادان در این رابطه می‌گوید: طی زایمان طبیعی، جنین با استرس بسیار زیادی مواجه می‌شود که در این مورد خاص امری مثبت تلقی می‌شود چرا که نوزاد را برای زندگی خارج از رحم آماده می‌کند.

چنین فعالسازی سیستم ایمنی در سزارین اتفاق نمی‌افتد و همین امر می‌تواند علت این تفاوت در این دو نوع زایمان باشد.

این پژوهش در مجله Obesity & Gynecology منتشر شده است. 

اخبار علمی - ایسنا