کودکان


2 دقیقه پیش

با بطری نوشابه برای پسر کوچولو هواپیما بسازید

به جای خریدن اسباب بازی های گران قیمت ، می توانید با استفاده از ابزاری که در خانه در اختیار دارید اسباب بازی هایی با کمک فرزندان خود بسازید که هم در هزینه ها صرفه جویی می ...
2 دقیقه پیش

از رایحه درمانی نوزادان بیشتر بدانید

آیا شما می خواهید برای مراقبت از نوزاد خود، یک رویکرد جامع تری را انتخاب کنید؟ آیا شما به عنوان یک پدر و مادر به دنبال درمان های طبیعی برای بچه های کوچک خود هستید؟ آیا می ...

مواظب اضافه وزن در کودکان دختر باشید !



نازایی,علت نازایی

 یک فوق تخصص نازایی با بیان اینکه اختلال در بارداری یکی از عوارضی است که مبتلایان به سندرم تخمدان پلی کیستیک در دراز مدت به آن دچار می شوند، نسبت به افزایش این بیماری در بین زنان هشدار داد.
 
دکتر صالح پور ، با بیان اینکه شیوع این بیماری در شرایط عادی باید در جامعه در حدود ۳ تا ۴ درصد باشد، گفت: براساس مطالعه ای که در ۱۲۰۰ دانش آموز دختر دبیرستانی تهران انجام داده ایم این میزان به حدود ۱۲ تا ۱۵ درصد رسیده است.
 
ایشان افزود: این میزان در جامعه نابارور حتی به حدود ۳۰ تا ۴۰ درصد دیده می شود.
 
دکتر صالح پور دلیل این افزایش را تغییر سبک زندگی در جامعه عنوان کرد و گفت: شیوه درست غذایی و ورزشی موجب می شود که حتی افرادی که زمینه ارثی این بیماری را دارا هستند، دیرتر در شکل ضعیف تر و با عوارض کمتر به آن دچار شوند.


 ایشان در خصوص تغییرات شیوه زندگی به کاهش حرکت، ورزش و مصرف فیبرهای غذایی و نیز افزایش استفاده از اتومبیل را مصرف غذاهای آماده و قند و شکلات، شکر و چیپس و پفک اشاره و به خانواده ها توصیه کرد تا مواظب اضافه وزن و استفاده زیاد از غذاهای چرب و شیرین و مصرف زیاد فیبر غذایی در کودکان دختر باشند.
 
دکتر صالح پور با این توصیه به خانواده ها که مواظب باشند تا کودک و نوجوان دختر آنها حتما ورزش کنند؛ گفت: ورزش لزوما نیاز به مراجعه به باشگاه ورزشی ندارد بکله می تواند به صورت پیاده رفتن مسیر خانه تا مدرسه باشد.
 
این متخصص زنان با بیان اینکه مشخص شده که آغاز ابتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک از دوران کودکی و نوجوانی است که البته می بایست زمینه ارثی خانوادگی آن وجود داشته باشد، گفت: معلوم شده است که تغییرات مذکور در سبک زندگی با کمک به زمینه ارثی موجب افزایش بسیار زیاد این بیماری در جامعه ما شده است.
 
ایشان در ادامه با بیان اینکه سندرم تخمدان پلی کیستیک بیماری ای است با نمایش های متفاوتی اعم از اختلال قاعدگی، رشد موهای زاید، چاقی و متعاقب آن اختلال باروری اضافه کرد: این بیماران در طولانی مدت دچار عوارض بسیاری می شوند که اختلال در حامله شدن یکی از آنهاست.
 
این دانشیار دانشگاه در ادامه افزایش چربی ها، قند و فشار خون و قرار گرفتن در معرض بیماری های قلبی عروقی را برخی دیگر از عوارض طولانی مدت این بیماری عنوان کرد.
 
گفتنی است : مطالعه مذکور بر یک هزار و ۲۰۰ نفر از دانش آموزان دوم و سوم دبیرستان از مدارس نواحی مختلف تهران انجام شده است که ۴۰۰ نفر از این دختران دارای علایم بالینی بیماری بوده اند و حدود ۱۰ درصد آنها علاوه بر علایم بالینی دارای علایم آزمایشگاهی و سونوگرافی بیماری سندرم تخمدان پلی کیستیک نیز بوده اند.

 

منبع:isna.ir


ویدیو مرتبط :
چرا باید در دوران بارداری مواظب اضافه وزن خود باشیم؟

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

مواظب رنگ اسباب بازی کودکان باشید



 

مواظب رنگ اسباب بازی کودکان باشید

 

والدین باید هنگام خرید اسباب بازی های رنگی این محصولات را از نظر رنگ پس دادن امتحان کننددر صورتی که رنگ با ساییدن اسباب بازی با انگشت برود، این محصول برای کودکان مناسب نیست. البته این توصیه ای است که مرکز حمایت از مصرف کنندگان در نردراین وستفالن در دوسلدورف کرده است.

 

بیش از همه، کودکان زیر سه سال هستند که اسباب بازی ها را در دهان شان می کنند که به همین خاطر احتمال دارد مواد رنگی به صورت مستقیم به بدن آنها وارد شود.

 

والدین هنگام خرید اسباب بازی باید به علامت هایی همچون عاری از پی وی سی توجه کنند. در این محصولات از هیچ ماده نرم کننده ای استفاده نشده است.

 

روی بسته اسباب بازی ها همچنین کنار نشانی تولیدکننده اسباب بازی باید علامت GS درج شده باشد که نشان از ایمنی محصول دارد. این نشان تضمین می کند که برای تولید محصول قواعد تولید اسباب بازی رعایت شده است.


منبع : hamshahrionline.ir