گردشگری
2 دقیقه پیش | مناظر بی نظیر زمینهای گلف در آمریکادر زندگی چیزهای کمی بهتر از بازی گلف در میان رشته کوه های باشکوه، بیابان های بی ثمر یا اقیانوس های خروشان وجود دارد. هر ایالت آمریکایی حداقل یک زمین گلف با مناظر بی نظیر ... |
2 دقیقه پیش | باشکوهترین مراکز خرید در جهانبرای اغلب مردم، خرید کردن بخشی از تفریح آنها و برایشان مهم است! برای برخی دیگر، تاریخ و فرهنگ مهمتر است اما در صورتی که دو مورد بالا را باهم ترکیب کنید میتوانید علاوه ... |
عجایب هفت گانه روسیه
عجایب هفت گانه روسیه
سایت " English Russia" با برگزار کردن یک نظر سنجی اینترنتی و پیامکی از مردم روسیه خواست تا عجایب هفتگانه روسیه را مشخص کنند. بعد از پایان یافتن نظر سنجی 7 مکان زیر به عنوان عجایب هفت گانه روسیه معرفی شدند:
1- دریاچه بایکال :
دریاچه بایکال دریاچه ای در جنوب سیبری در کشور روسیه، میان استان ایرکوتسک و بوریاتیا است . این دریاچه در فهرست میراث جهانی یونسکو ثبت شده است. بایکال قدیمی ترین و عمیق ترین دریاچه ی آب شیرین جهان است که در روسیه قرار دارد. از آنجایی که این دریاچه خیلی قدیمی و دور افتاده است، دارای جانورانی است که فقط در این دریاچه یافت میشود این جانوران شامل تعداد زیادی از بی مهرگان، چندین گونه از ماهیها و فک آب شیرین دریاچه بایکال میباشند. فک آب شیرین بایکال تنها فک آب شیرین جهان است و دائماً در آب شیرین زندگی میکند ؛دانشمندان بر این عقیده هستند که خوکهای آبی این دریاچه در زمان های قدیم از اقیانوس شمالی (شمالگان) آمده و بعد از سفر به سمت بالای رودخانه، به این دریاچه رسیده اند. دریاچه بایکال بزرگترین منبع آب شیرین جهان به شمار میآید. تقریباً ۲۰ درصد تمام آب شیرین روی کره زمین در این دریاچه قرار دارد. این دریاچه ۳۱۵۰۰ کیلومتر مربع پهناوری دارد.
2- دره آب فشانها :
دره آب فشانها درهای دارای آب فشانهای متعدد در شبه جزیره کامچاتکا در خاور دور روسیه است. این دره تنها دشت آب فشانی در اوراسیا (در کنار دشت آبفشانی موتنوفسکی) و دومین آب فشانستان بزرگ در جهان است. حوزه ی آبخیز این دره ۶ کیلومتر درازا دارد و در حدود ۹۰ آب فشان و شمار زیادی چشمه آب گرم در این دره موجود است. دسترسی به این دره دشوار است و راه اصلی رسیدن به آن با بالگرد است. آبفشانهای این دره در سال ۱۹۴۱ میلادی توسط یک دانشمند محلی به نام تاتیانا اوستینووا کشف شد.
3- مجسمه یادبود مادر میهن روسیه :
این مجسمه غولآسا در اواخر دهه 50 میلادی به یادبود کشته شدگان جنگ جهانی دوم ساخته شد. نام این مجسمه به عنوان بلندترین تندیس یادبود در کتاب رکوردهای گینس به ثبت رسیدهاست. زن نماد روسیه بعد از مجسمه آزادی با اختلاف 85 متر بلندترین بنای یادبود دنیاست.
4- کاخ پترگوف :
پترگوف یکی از شهرهای منطقه ی فدرال سن پترزبورگ در شمال روسیه و ساحل جنوبی خلیج فنلاند است. جمعیت این شهر در سرشماری سال ۱۹۸۹ بالغ بر ۸۱٬۵۲۵ نفر بوده که در سرشماری سال ۲۰۰۲ به ۶۴٬۷۹۱ نفر کاهش یافتهاست. این مکان در اوایل قرن هفدهم به دستور پتر کبیر پادشاه روسیه در نزدیکی سنت پترزبورگ ساخته شد. این کاخ در کل روسیه پرطرفدارترین مکان برای توریستها است.
5- کلیسای جامع سنت باسیل :
کلیسای جامع سنت باسیل یکی از برجسته ترین و قابل توجه ترین بناهای تاریخی روسیه کهن است. از قرن شانزدهم تا به امروز زیبایی این کلیسا تحسین کلیه جهانگردان را برانگیخته و امروزه به عنوان نمادی از فرهنگ و تاریخ روسیه به شمار می رود. این بنا در میدان سرخ – مهمترین میدان مسکو - واقع شده و نمادی است نمایانگر موقعیت جغرافیایی بی نظیر روسیه مابین اروپا و آسیا. کلیسای جامع سنت باسیل بین سال های 1555 تا 1561 ساخته شده و نام آن برگرفته از یکی از قدیسان ارتدکس و بسیار محبوب روسیه است. این کلیسا به دستور ایوان مخوف به عنوان بنایی به منظور بزرگداشت و یادبود تصرف شهر قازان ساخته شد. گنبدهای این کلیسا از نوع پیازی شکل است و با چوب ساخته شده. رنگ آمیزی و طراحی آن در میان تمام کلیساهای سراسر دنیا منحصر به فرد است. شایان ذکر است که این کلیسا بارها در طعمه آتشسوزی شدهاست اما به سرعت مورد بازسازی قرار گرفته است.
6- ستون های سنگی :
ستون های سنگی یکی از عجایب طبیعی روسیه است که در منطقه ی کومی واقع شده است. هیچکس نمیداند این ستون های سنگی دقیقا چه زمانی به وجود آمدند، تنها چیزی که دانشمندان از آن مطمئن هستند این است که تنها دست طبیعت قادر به ساختن چنین چیزی است. سن برآورد شده برای این ستون ها 200 میلیون است و بلندترین آن ها 42 متر ارتفاع دارد.
7- کوه البروس :
کوه البروس ، قلهای در غرب رشته کوه قفقاز در کاباردینو- بالکاریا و کاراچای- چرکسیا در شمال فلات ایران در روسیه و نزدیک به گرجستان است. نام این قله، با نام قله ی البرز هم ریشه است و هر دو شکلی از یک واژه ی ایرانی هستند. این کوه بلندترین نقطه در روسیه است و برخی از مردم معتقدند که بلندترین نقطه در اروپا است. این کوه با راتفاع 5600 متر هر ساله میزبان توریستهای زیادی است که برای اسکی و اسنوبرد به آنجا میروند.
منبع:lastsecond.ir
ویدیو مرتبط :
عجایب هشت گانه در روسیه!!
خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :
وزیر امور خارجه روسیه;به این رفتار بچه گانه پایان دهید!
توصیه وزیر امور خارجه روسیه
به این رفتار بچه گانه پایان دهید!
دیپلماسی ایرانی: قدرت های جهانی و ایران باید به رفتار بچه گانه پایان داده و بر سر زمان و مکان مذاکرات توافق کنند. این بخشی از اظهارات سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه در کنفرانسی خبری در بلژیک است.
مقامات کرملین در هفته های اخیر به تناوب در خصوص تعیین نشدن زمانی برای از سرگیری مذاکرات هسته ای با ایران ابراز نگرانی کرده و ضمن تشویق غرب به دیپلماسی، ایران را به همکاری سریعتر با بازرسان آژانس بین المللی انرژی اتمی تشویق کرده اند.
به گزارش رویترز، وزیر امور خارجه روسیه در تازه ترین موضع گیری خود اعلام کرده برخی شرکای مسکو و طرف ایرانی نمی توانند بر سر نشستی دیگر توافق کنند. وی ادامه داد، ما برای مذاکره در هر زمان و مکانی آمادگی داریم و می خواهیم این مذاکرات هر چه زودتر انجام شود. لاوروف خاطرنشان کرد، آنچه اهمیت دارد مذاکره است نه مکان آن. وی همچنین ابراز امیدواری کرد هر چه زودتر توافقی حاصل شده و به رفتارهای بچه گانه خاتمه داده شود.
آخرین دور مذاکرات هسته ای ایران و گروه 1+5 (آمریکا، انگلیس، فرانسه، چین، روسیه و آلمان) ، 7 ماه قبل در مسکو انجام شد. برخی تحلیلگران امیدوار بودند تغییرمحل مذاکره به مسکو که روابط خوبی با تهران دارد، بتواند سرنوشت محکوم به شکست مذاکرات هسته ای را تغییر دهد. اما نشست مسکو نیز مانند مذاکره در بغداد که با توجه به روابط نزدیک جمهوری اسلامی با دولت مالکی در این شهر برگزار شده بود، راه به جایی نبرد.
اما در شرایطی که طرف های غربی از پاسخ ندادن تهران به زمان و مکان مذاکره انتقاد کرده و روسیه نیز همواره می گوید خواستار انجام هر چه سریعتر گفت و گو هاست، ایران اخیرا اعلام کرده است که سخنگوی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، خواستار تعویق مذاکرات شده است.
در مقابل مایکل مان سخنگوی اشتون می گوید تهران پیشنهاد مذاکره در تاریخ 9 و 10 بهمن ماه در استانبول را نپذیرفته است.
برخی تحلیلگران بر این باورند نزدیک شدن زمان انتخابات ریاست جمهوری در ایران، مذاکره هسته ای را از اولویت خارج کرده و اکنون همه توجه ها در ایران به انتخابات است. پیش از این گروهی از تحلیلگران پیش بینی کرده بودند که احتمالا پنجره دیپلماسی واقعی پس از انتخابات به روی ایران گشوده خواهد شد و از هم اکنون تا پس از انتخابات این پنجره چندان کارایی ندارد.
تعداد دیگری از کارشناسان نیز بر این باورند که مقامات جمهوری اسلامی نمی خواهند تحت فشار تحریم ها مذاکره کنند و به این ترتیب نشان دهند که تحریم ها تاثیر گذار بوده اند.
بی تمایلی تهران برای از سرگیری مذاکرات هسته ای، بار دیگر فرصت مناسبی در اختیار بنیامنین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل قرار داده تا علیه ایران سخن پراکنی کند. نتانیاهو که به تازگی از نبرد انتخاباتی رهایی یافته اینک مجال آن را دارد تا دوباره به مواضع تند خود علیه جمهوری اسلامی باز گردد. این در حالی است که در سال جاری باراک اوباما، رئیس جمهور آمریکا به سختی تلاش کرد تا با اقداماتی نظیر اعمال تحریم ها و زنده نگاهداشتن مذاکرات، تل آویو را از کوبیدن بر طبل جنگ بر حذر دارد. هرچند این رویکرد اوباما با موفقیت هایی همراه بوده است، اما در صورتی که شکست مذاکره هسته ای با ایران به وضوح نمایان شود، آنگاه نتانیاهو می تواند با ادعای پایان دیپلماسی بار آمریکا را برای حمایت از اقدام نظامی، تحت فشار قرار دهد./دیپلماسی ایرانی