گردشگری


2 دقیقه پیش

مناظر بی نظیر زمین‌های گلف در آمریکا

در زندگی چیزهای کمی بهتر از بازی گلف در میان رشته کوه های باشکوه، بیابان های بی ثمر یا اقیانوس های خروشان وجود دارد. هر ایالت آمریکایی حداقل یک زمین گلف با مناظر بی نظیر ...
2 دقیقه پیش

باشکوه‌ترین مراکز خرید در جهان

برای اغلب مردم، خرید کردن بخشی از تفریح آن‌ها و برای‌شان مهم است! برای برخی دیگر، تاریخ و فرهنگ مهمتر است اما در صورتی که دو مورد بالا را باهم ترکیب کنید می‌توانید علاوه ...

سفر به سرزمین چنگیز خان مغول


مغولستان از هر نظر وحشی است. تکنولوژی هم وارد مغولستان شده، اما هنوز بخش اعظمی از آن به همان شکل دوران چنگیز باقی مانده است.

وب سایت فرادید: مغولستان از هر نظر وحشی است. تکنولوژی هم وارد مغولستان شده، اما هنوز بخش اعظمی از آن به همان شکل دوران چنگیز باقی مانده است.
 
سفر از نقطه‌ای به نقطه‌ای دیگر روزها زمان می‌برد، چرا که مغولستان از نظر جغرافیایی یکی از ناهموارترین مناطق دنیا است.

 سفر به سرزمین چنگیز خان

در طول سفر در مغولستان، همسفری جالب خواهید داشت: اسب‌های وحشی، گاومیش و گوسفند‌هایی که در حال چرا هستند. کرکس‌ها همیشه در آسمان مغولستان دیده می‌شود و در طول سفر هم از بالا شما را می‌پایند.
 
آب و هوای مغولستان کاملا متغیر است. آب و هوای شمال غربی مغولستان شبیه آب و هوای قطب شمال است، در حالی که صحرای گوبی در جنوب آن کاملا خشک است.
 
سفر به سرزمین چنگیز خان
مغول‌ها مهمان‌نواز هستند
 
مساحت مغولستان ۱٬۵۶۵٬۰۰۰ کیلومتر مربع و جمعیت آن حدود 3 میلیون نفر است. با این حساب، مغولستان صد و سی و هشتمین کشور پرجمعیت جهان و پس از ایران، نوزدهمین کشور بزرگ جهان به شمار می‌رود. ناگفته نماند که این کشور در عین پهناوری، کم تراکم‌ترین کشور جهان نیز محسوب می‌شود.
 
پایتخت این کشور «اولان باتور» است. فرهنگ مردم این کشور تا حد بسیار زیادی تحت تاثیر فرهنگ روسی و چینی قرار گرفته‌ و مردم آن به سوارکاری و رزم دلبستگی بسیاری دارند.
 
در طول تاریخ، مغول‌ها بیش از هر کشوری با چین در ارتباط بوده‌اند. به همین دلیل بود که امپراتورهای چین برای جلوگیری از حملات آن‌ها دستور ساخت دیوار چین را صادر کردند.
 
«چنگیز خان» بزرگ‌ترین رهبر مغول‌ها در طول تاریخ بوده که چین، ایران و اروپا را فتح کند. فرزندان چنگیز خان مغول تا سال‌ها بر این مناطق حکومت کردند که یکی از مهمترین آن‌ها سلسله ایلخانان در ایران بود.
 
فتح ایران و آسیای میانه توسط مغول‌ها را باید یکی از فجیع‌ترین وقایع تاریخ نامید، زیرا شمار زیادی از مردم این مناطق در پی هجوم‌ مغول‌ها کشته شدند.
 
امروزه اما اوضاع تغییر کرده است. مغولستان یکی از کشورهای منزوی و بی سر و صدای دنیا است. گردشگرانی که به آنجا سفر می‌کنند می‌توانند زندگی کوچ نشینی واقعی را تجربه کنند. در حقیقت، حدود یک سوم جمعیت این کشور به سبک زندگی کوچ نشینی روزگار می‌گذرانند.
 
مغولستان؛ سرزمین دایناسورها

جهانگرد آمریکایی «روی چپمن اندروز» اکتشافات بزرگی در دهه 1920 میلادی در مغولستان داشت: وی چند تخم دایناسور سالم در مغولستان پیدا کرد. این تخم‌ها در صحرای گوبی یافت شدند که فسیل چندین دایناسورها نیز در آنجا پیدا شد. این منطقه اگر در کشورهای غربی واقع شده بود، از دسترس عموم خارج شده بود، اما همه چیز در مغولستان متفاوت است. در ادامه تصاویری زیبا از مغولستان را خواهید دید.

صحرای گوبی – اگر به مغولستان بروید و به گوبی سر نزنید، انگار وارد مغولستان نشده‌اید. دمای هوا در اینجا تا 40 درجه سانتی‌گراد هم می‌رسد. طبیعت و تنوع جانوری آن بی‌نظیر است

سفر به سرزمین چنگیز خان


چشم‌اندازهای رویایی در مغولستان کم نیستند. پارک ملی تِرلج یکی از همین مکان‌های فوق‌العاده زیبا است

سفر به سرزمین چنگیز خان


دریاچه خسوگل – این دریاچه زیباترین چشم‌انداز مغولستان محسوب می‌شود. در واقع شما می‌توانید لنز دوربین‌تان را به هر جهتی که می‌خواهید بچرخانید و یک عکس برنده جوایز بین‌المللی بیندازید

سفر به سرزمین چنگیز خان


دریاچه سفید – این دریاچه از خسوگل کوچکتر است، اما واقعا زیبایی خاصی دارد

سفر به سرزمین چنگیز خان


صخره‌های فلامینگ – در این منطقه بود که چندین فسیل دایناسور پیدا شد

سفر به سرزمین چنگیز خان


در طول هفت دهه‌ای که کمونیسم جلوی ترویج آیین بودا در مغولستان را می‌گرفت، صدها صومعه و هزاران راهب کشته شدند. این اتفاق با پایان کار کمونیسم در دهه 90 میلادی خاتمه یافت

سفر به سرزمین چنگیز خان


درب خانه‌ها به روی همه باز است. کوچ‌نشین‌های مغولی از افراد غریبه هم پذیرایی می‌کنند

سفر به سرزمین چنگیز خان


تراکم جمعیتی در مغولستان بسیار کم است

سفر به سرزمین چنگیز خان

سفر به سرزمین چنگیز خان


در مغولستان، غروب آفتاب رنگی جادویی را به خود می‌گیرد

سفر به سرزمین چنگیز خان


کشتی یکی از تفریح‌های اصلی مغول‌ها است

سفر به سرزمین چنگیز خان


در طول تاریخ، ارتباط بین مردم مغولستان و طبیعت به خوبی حفظ شده است

سفر به سرزمین چنگیز خان


آسمان آبی است
سفر به سرزمین چنگیز خان


چنگیز خان در بسیاری از مناطق جهان از جمله در ایران شخصیتی منفور است، اما مغول‌ها از او به عنوان قهرمان ملی یاد می‌کنند. مجسمه‌ی 40 متری او حاکی از همین دیدگاه مردم مغولستان است

سفر به سرزمین چنگیز خان


بنای یادبود زایسان – شوروی‌ها برای گرامیداشت سربازان کشته شده کشورشان در جنگ جهانی دوم، این بنا را بر فراز تپه‌ای در کنار اولان باتور ساختند

سفر به سرزمین چنگیز خان


لباس‌های سنتی مغولستان به اندازه تاریخ این کشور قدمت دارند

سفر به سرزمین چنگیز خان


اُوو در واقع همان سنگ‌چین است که برای یادبود قربانیان چیده شده است. تقریبا در همه جای مغولستان می‌توان اووها (ovoo) را دید

سفر به سرزمین چنگیز خان


ویدیو مرتبط :
چنگیز خان مغول

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

تکفیری های داعش بدتر از چنگیز خان مغول



اخبار,اخبار بین الملل ,گروه تکفیری

 

اخبار بین الملل - تکفیری های داعش بدتر از چنگیز خان مغول

رئیس بزرگ ترین کلیسای عراق گفت : تروریستهای گروه تکفیری بعثی داعش که مسیحیان را از موصل بیرون رانده اند بدتر از چنگیز خان مغول و نوه او هولاکو خان هستند که بغداد قرون وسطایی را غارت و چپاول کرد.

به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از خبرگزاری رویترز ، لوئیس رافائل ساکو اسقف اعظم رئیس کلیسای کلدانی عراق هدایت موجی از محکومیت علیه تروریست های داعش را به عهده دارد که از مسیحیان در شهر موصل خواسته اند تغییر دین دهند ، جزیه پرداخت کنند یا از این شهر خارج شوند.

پاپ فرانسیس رهبر کاتولیک های جهان آنچه را که آزار و  اذیت مسیحیان در زادگاه خودشان نامید تقبیح کرد. بان کی مون دبیر کل سازمان ملل متحد نیز گفت اقدامات تروریست های داعش  نوعی جنایت علیه بشریت تلقی شود.

صدها خانواده مسیحی روز شنبه خانه های خود را در شهر موصل عراق ترک و به افراد اعضای داعش واگذار کردند. فرار این مسیحیان پس از ضرب الاجل گروه تروریستی داعش در عراق برای آنها آغاز شد که تهدیدی برای حضور چند قرنی جامعه مسیحیان در این شهر شمالی عراق به شمار می رود.

ساکو تصریح کرد این جنایت تنها علیه مسیحیان نیست بلکه یک جنایت علیه بشریت است.

وی گفت :« چگونه در قرن بیست و یکم می توان مردم را مجبور کرد از خانه هایشان بیرون بروند آنهم تنها به این علت که مسیحی ، شیعه و سنی هستند؟ خانواده های مسیحی از خانه هایشان بیرون رانده شده اند ،‌ اموال با ارزش آنها به سرقت رفته است و املاک و مستغلات آنها به نام گروهک داعش  مصادره می شود. چنین چیزی هرگز در تاریخ اسلامی و مسیحیت اتفاق نیفتاده است. حتی چنگیز خان و هولاکو خان نیز چنین کاری را انجام نداده بودند.»

نوری مالکی نخست وزیر عراق نیز این رفتار با مسیحیان را در شهر موصل محکوم کرد و گفت این اقدام نشان دهنده ماهیت تروریستی گروه داعش است.

بان کی مون دبیر کل سازمان ملل متحد نیز آزار و اذیت نظام مند اقلیت ها را در عراق توسط  گرو های مسلح وابسته به داعش  ، به شدیدترین وجه ممکن محکوم کرد.

وی افزود هرگونه حمله نظام مند علیه غیر نظامیان به علت پیشینه قومی ، اعتقادات مذهبی و دین آنها نوعی جنایت علیه بشریت است و عاملان چنین جنایتی باید محاکمه شوند.

سازمان دیده بان حقوق بشر روز شنبه در بیانیه ای اعلام کرد ظاهرا تروریست های داعش  قصد دارد همه گروه های اقلیت را در مناطقی که تحت کنترل خود دارد ، از بین ببرد.

در این بیانیه آمده است اسنادی که در مورد جنایات صورت گرفته علیه جوامع شیعه ، ترکمن و شباک وجود دارد نشان می دهد دیگر اقلیت ها در استان نینوا با درد و رنج بیشتری روبرو بوده اند.
اخبار بین الملل - واحد مرکزی خبر