گردشگری
2 دقیقه پیش | مناظر بی نظیر زمینهای گلف در آمریکادر زندگی چیزهای کمی بهتر از بازی گلف در میان رشته کوه های باشکوه، بیابان های بی ثمر یا اقیانوس های خروشان وجود دارد. هر ایالت آمریکایی حداقل یک زمین گلف با مناظر بی نظیر ... |
2 دقیقه پیش | باشکوهترین مراکز خرید در جهانبرای اغلب مردم، خرید کردن بخشی از تفریح آنها و برایشان مهم است! برای برخی دیگر، تاریخ و فرهنگ مهمتر است اما در صورتی که دو مورد بالا را باهم ترکیب کنید میتوانید علاوه ... |
آشنایی با بقعه امامزاده شاهزاده حسین
آشنایی با بقعه امامزاده شاهزاده حسین در استان مرکزی
بقعه امامزاده شاهزاده حسین، بالای کوه حاجی رضوان مشرف بر روستای وفس در نزدیکی شهرستان کمیجان در استان مرکزی قرار دارد.
حاجی رضوان عنوان محلی شاهزاده حسین از نوادگان امام موسی کاظم (ع) است که دارای کرامات بسیاری است و افراد زیادی را از شهرهای دور و نزدیک مخصوصا اراک، تهران، قم، کمیجان، همدان و روستاهای اطراف به سمت خود میکشاند.حاجی رضوان نام کوهی در شمال کمیجان است که برای مردم کمیجان از نظر اعتقادی و معنوی از جایگاه خاص و مهمی برخوردار است.
بقعه این امامزاده که در بالای کوه حاجی رضوان واقع شده از سمت شمال به روستای زیبای وفس منتهی میشود و در سمت غرب و پایین دست کوه، گردنه گدوک واقع شده که جاده اصلی ورودی وفس است.این امامزاده تا چندین سال قبل جاده ماشین رو نداشت اما در سالهای اخیر این مکان مقدس بازسازی شده و جاده شوسه برای آن احداث شده است.
همچنین چندین اتاقک جهت استراحت زائرین، در کنار مقبره بنا گردیده است.
تصاویری از بقعه امامزاده شاهزاده حسین
امامزاده شاهزاده حسین
امامزاده شاهزاده حسین
امامزاده شاهزاده حسین
امامزاده شاهزاده حسین
امامزاده شاهزاده حسین
منبع:hamshahrionline.ir
ویدیو مرتبط :
نذرورات: بقعه متبرکه امامزاده حسین اصغر (مرزانی ها)
خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :
آشنایی با بقعه امامزاده قاسم در خرم آباد
آشنایی با بقعه امامزاده قاسم در خرم آباد
امامزاده قاسم یکی از بناهای تاریخی استان لرستان در غرب ایران است که قدمت آن به قرن هشتم هجری و دوره ایلخانی می رسد. این آرامگاه ، در روستای امام زاده قاسم در دهستان چاپلق ( گاپله ) از توابع شهرستان ازنا و در دشت جاپلق واقع شده است . نام این روستا نیز برگرفته از همین امامزاده می باشد.
قدمت این امامزاده به دوره ایلخانی می رسد. کتیبه روی در ورودی این مقبره و نیز حاشیه های ضریح ، سال های ۷۳۸، ۸۰۸ و ۸۵۰ قمری را نشان می دهند.
این امامزاده دارای اولین موقوفات کشور بوده در ردیف آثار ملی ایران با شماره ۱۷۵۷ ثبت شده است. گنبد مخروطی شکل امامزاده قاسم با ۴۰ متر ارتفاع یکی از موارد خاص معماری در نوع خود و از عجایب معماری ایران می باشد . این گنبد از بیرون مخروطی ولی از داخل حرم به شکل کروی می باشد.
قدیم ترین قسمت بنا را دروازه ورودی و گنبد خانه آن تشکیل می دهد . که دارای مشخصه های زمان ایلخانی و بر روی آن آیاتی از قرآن کنده کاری شده است . گنبد امام زاده که شانزده ترکی است به صورت دو پوشه ساخته شده است . و بر روی گریوگنبد شانزده ضلعی استوار شده است بانی بقعه حضرت سید احمد المدنی ملقب به میر نظام الدین و سبب انتساب نام امام زاده قاسم تدفین دو امام زاده بزرگوار و زید طالب ثراه در آن می باشد.
منبع: toptravel.ir