ورزشی


2 دقیقه پیش

پیرترین و جوان ترین بازیکن یورو 2016

سایت یوفا در گزارشی به معرفی پیرترین، جوان ترین، کوتاه ترین و بلندترین بازیکن‌های یورو ۲۰۱۶ پرداخته است. خبرگزاری ایسنا: سایت یوفا در گزارشی به معرفی پیرترین، جوان ...
2 دقیقه پیش

عکس: ارزش تیم های حاضر در یورو 2016

در جمع 24 تیم حاضر در یورو 2016، آلمان گران ترین و مجارستان ارزان ترین تیم ها هستند. وب سایت مشرق: در جمع 24 تیم حاضر در یورو 2016، آلمان گران ترین و مجارستان ارزان ترین تیم ...

10 تغییر عالی برای تمرینات تناسب اندام



 

 

10 تغییر عالی برای تمرینات تناسب اندام

 

اصلاحات مربوط به برنامه تناسب‌اندام از مهمترین اهداف پیشرفت فردی هستند که این روزها همه را درگیر خود کرده است. پس اگر تا امروز توجهی به برنامه ورزشی و رژیم غذاییتان نداشتید، الان بهترین زمان برای اصلاح این وضعیت است. در زیر به نکات اصلاحی مهمی در این زمینه اشاره می‌کنیم که امیدواریم برایتان مفید واقع شود.

 

 

نکته اصلاحی 1: هر ماه یک حرکت ورزشی جدید را امتحان کنید

 

نداشتن تنوع یکی از مهمترین اشتباهات در ورزش است. بدن شما بدون ایجاد تغییر در یک برنامه تمرینی، دیگر به آن واکنش نخواهد داد. پس سعی کنید هر ماه یک حرکت تمرینی جدید را به برنامه‌تان اضافه کنید. یادتان باشد، لزومی ندارد حتماً از تمریناتی استفاده کنید که در آن از دمبل و هالتر استفاده می‌شود. می‌توانید بااستفاده از وزن بدن خودنتان هم تمرینات فوق‌العاده‌ای داشته باشید.

 

 

نکته اصلاحی 2: به تمرینات هوازی، تمرینات اینتروال را اضافه کنید

 

اگر تا امروز در تمرینات هوازی از تمرینات اینتروال بهره نگرفته‌اید، الان وقت شروع است. این نوع تمرین نه‌تنها عضلاتتان را حفظ می‌کند بلکه متابولیسم بدنتان را بالاتر برده و سوخت‌وساز چربی‌ها را تقویت می‌کند. علاوه‌براینها، لازم نیست که برای انجام آن حتماً به باشگاه بروید.

 

 

نکته اصلاحی 3: به ورزش اول صبح پایبند شوید

 

اگر دلیل اینکه از ورزش کردن غافل می‌شوید این است که در طول روز مشغله‌تان خیلی زیاد است، سعی کنید از این به بعد اول صبح ورزش کنید. شاید اول سخت باشد که خودتان را زودتر از رختخواب بیرون بکشانید اما وقتی برایتان عادت شد، خواهید دید که اینبار بسیار نسبت به برنامه ورزشتان متعهدتر خواهید شد.

 

 

نکته اصلاحی 4: یک جفت کفش رانینگ (running) خوب بخرید

 

اگر چند سال است که با همان کفش‌های قدیمی ورزش می‌کنید، دیگر وقتش رسیده است که یک جفت کفش رانینگ خوب برای خودتان بخرید. کفش ورزش اگر کهنه یا نامناسب باشد موجب آسیب‌دیدگی می‌شود. پس از این یک نکته به هیچ وجه غافل نشوید.

 

 

نکته اصلاحی 5: یک رشته ورزشی را شروع کنید

 

خیلی وقت‌ها شاید به سرتان بزند در مسابقه دو ماراتن شرکت کنید یا وارد عرصه بدنسازی و پرورش اندام شوید اما کمتر کسی این اهداف را عملی می‌کند. امسال را سال به واقعیت رساندن اهداف ورزشیتان قرار دهید. در رشته‌ورزشی موردعلاقه‌تان نام‌نویسی کنید، یک برنامه تمرینی مناسب را شروع کنید و اگر شد یکی از دوستانتان را هم با خودتان همراه کنید.

 

 

نکته اصلاحی 6: روی تناسب‌اندام عملی تمرکز کنید

 

وقتی تمرین می‌کنیم بیشتر وقت‌ها همه تمرکزمان روی این است که وزنه پرس سینه یا اسکاتمان را هر روز بالاتر ببریم یا حداقل نسبت به حریف تمرینیمان وزنه‌های سنگین‌تری استفاده کنیم. بااینکه اینها هم اهداف بدی نیستند اما سعی کنید امسال کمی هم روی نکات عملی‌تر تمرکز کنید-مثلاً تمریناتتان را براساس فعالیت‌های روزمره انتخاب کنید. تمریناتی را انتخاب کنید که قدرت و کاراییتان را در فعالیت‌های روزمره بالاتر ببرد.

 

 

نکته اصلاحی 7: تمریناتتان را به خارج از باشگاه ببرید

 

اگر همیشه در باشگاه تمرین کنید، ورزش برایتان کسل‌کننده می‌شود و متعهد شدن به آن هم سخت‌تر. برای اصلاح این مشکل، سعی کنید گاه‌به‌گاه تمریناتتان را خارج از فضای باشگاه انجام دهید. در یک کلاس بسکتبال، فوتبال یا شنا ثبت‌نام کنید. ورزش‌های جدید را امتحان کنید، برای تقویت قوای بدنتان به کوه‌نوردی یا صخره‌نوردی بروید.

 

 

نکته اصلاحی 8: حرکات کششی را به یک الزام تبدیل کنید

 

حرکات کششی معمولاً جزء قسمتی از تمرین است که اکثراً نادیده گرفته می‌شود. انجام ندادن حرکات کششی شما را در معرض آسیب‌دیدگی قرار می‌دهد. پس سعی کنید حداقل 10 دقیقه بعد از تمرین را به حرکات کششی اختصاص دهید.

 

 

نکته اصلاحی 9: عملکرد ورزشیتان را ثبت کنید

 

اگر شما هم از آندسته افراد باشید که حافظه‌شان برای به‌خاطر سپردن مدت زمان تمرین یا نحوه عملکردشان چندان قوی نیست، بهتر است که همه نکات مربوط به تمرینتان را یادداشت کنید. اینکار باعث می‌شود روند پیشرفتتان را بهتر ارزیابی کنید و به نقاط ضعفتان پی ببرید تا بتوانید وقت بیشتری را صرف تقویت آنها کنید.

 

 

نکته اصلاحی 10: تست چربی بدهید

 

احتمالاً برای ارزیابی میزان پیشرفتتان به کشیدن وزنتان روی ترازو اکتفا می‌کنید. بد نیست که کمی به خودتان زحمت بدهید و یک تست چربی بدهید. این تست وضعیت ساخت و ترکیب بدنتان را بسیار دقیق‌تر و کامل‌تر در اختیارتان قرار می‌دهد.

منبع: salamatestan.com


ویدیو مرتبط :
تمرینات تناسب اندام خردسالان

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

تناسب اندام بعد از زایمان با تمرینات 8 گانه



تناسب اندام بعد از زایمان با تمرینات 8 گانه

باشروع دوران بارداری بخش زیادی از  انرژی مادر به طور ناخودآگاه صرف نگهداری و مراقبت از جنین می‌شود. به همین دلیل غالب زنان باردار در طول این دوران با کاهش میزان انرژی و توان جسمی مواجه می‌شوند و گاهی توان یک پیادهروی ساده را هم  ندارند. برخی از زنان در این دوران دچار اضطراب و ترس از درد زایمان می‌شوند و برخی اختلال در ساعت خواب را تجربه می‌کنند. غافل از اینکه اگر در طول دوران بارداری و حتی پیش از بارداری به صورت هدفمند به انجام تمرین‌ها و نرمش‌های مناسب برای دوران بارداری بپردازند می‌توانند علاوه بر اینکه سلامت و تناسب جسمی خود و جنین‌شان را تضمین میکنند بسیاری از عوارض ناشی از بارداری و پس از آن از قبیل اضافه‌وزن، کمردرد و دردهای مفصلی را کنترل و مهار کنند. دکتر امیرحسین عابدی برای این منظور تمرینات 8 گانهای را برای حفظ سلامت و تناسب حین و پس از بارداری به شما آموزش می‌دهد.
 این ورزش از جمله حرکت‌هایی است که برای کشش عضلات پشت پا، عضلات ساق پا و همینطور عضلات و ماهیچه‌های کمر به خانم‌های باردار توصیه می‌شود. در این حالت یک پا جمع می‌شود و زیر بدن قرار می‌گیرد و یک پای دیگر به صورت باز مقابل بدن قرار می‌گیرد. این حرکت را باید 10 تا 12 بار برای هر پا انجام دهید. بهترین حالت آن است که با هر بار تکرار به مدت 10 ثانیه بدن را به صورت خمیده نگه دارید.

 تناسب اندام بعد از زایمان,زایمان,ورزشهای بعد از زایمان

در این حالت با کشش پا به سمت عقب می‌توانید علاوه بر تقویت عضلات پا به تقویت عضلات 4 سر ران نیز بپردازید. این حرکت را روی هر دو پا تمرین کنید و با تمرکز و تنفس مناسب به افزایش نیرو و تقویت عضلاتتان بپردازید. این حرکت را نیز 12 مرتبه و هر بار به مدت 10 ثانیه تکرار کنید.

 تناسب اندام بعد از زایمان,زایمان,ورزشهای بعد از زایمان
 این تمرین حرکت شنای کنترل شده یا تعدیل شده نام دارد که برای تقویت عضلات پشت، کمر و دست‌ها در دوران بارداری مورد استفاده قرار می‌گیرد و تکرار آن در طول روز می‌تواند برای کاهش دردهای پشت و کمر خانم‌های باردار موثر باشد. این حرکت را 12 بار در روز تکرار کنید.

 تناسب اندام بعد از زایمان,زایمان,ورزشهای بعد از زایمان

 این تمرین نیز همان حرکت شنای کنترل شده است که این بار به صورت ایستاده و با کمک دیوار انجام می‌شود. انجام این حرکت به خانم‌های باردار کمک می‌کند تا عضلات سرشانه، کتف و پشت خود را تقویت کنند و مانع از تحلیل رفتن عضلات شوند. این تمرین را نیز 12 بار در روز تکرار کنید.

 تناسب اندام بعد از زایمان,زایمان,ورزشهای بعد از زایمان

 این حرکت یکی از بهترین نرمش‌ها و تمرین‌هایی است که برای تقویت عضلات کف لگن به خانم‌های باردار توصیه می‌شود. این تمرین به خانم‌ها کمک می‌کند تا زایمان راحت‌تری داشته باشند و تحمل دردهای پیش و پس از زایمان و حتی حین بارداری برای آنها قابل تحمل شود. این حرکت مانند حرکت یوگاست و مادر با تمرکز بر دم و بازدم از حالت ایستاده به حالت نشسته نزدیک می‌شود.  بهترین حالت این است که این حرکت را روزی 2 بار و هر بار 12 حرکت اجرا کنید. مدت زمانی که صرف اجرای هر حرکت میکنید 10 ثانیه است.

 تناسب اندام بعد از زایمان,زایمان,ورزشهای بعد از زایمان

 با اجرای این تکنیک به همراه تنفس دقیق و متمرکز می‌توانید عضلات شانه و زیر بغل خود را در دوران بارداری به راحتی تقویت کنید. این حرکت موجب کشش مناسب عضلات شانه می‌شود و یکی از بهترین تمرین‌ها برای آماده نگه‌ داشتن عضلات شانه است. این حرکت را نیز می‌توانید صبح و شب به تعداد 12 بار تمرین کنید.

 تناسب اندام بعد از زایمان,زایمان,ورزشهای بعد از زایمان

این حرکت نیز از جمله بهترین ورزش‌های دوران بارداری است که به تقویت عضلات جلوی شانه و تقویت عضلات 4 سر ران به طور همزمان کمک می‌کند. در حقیقت این تمرین می‌تواند هم به عضلات پا و هم به عضلات دست کمک کند. روزی یک بار این تمرین را برای 10 مرتبه تکرار کنید.

  تناسب اندام بعد از زایمان,زایمان,ورزشهای بعد از زایمان

 بهترین تمرین برای اصلاح قوس کمر در دوران بارداری اجرای این تمرین است. این حرکت در عین حال می‌تواند میزان درد کمر حین بارداری را کاهش دهد و با تقویت عضلات کمر در زمانی که وزن جنین در ماه‌های پایانی افزایش می‌یابد از بروز دردهای کمر در زنان باردار پیشگیری کند. برای اجرای این تمرین باید به طور همزمان پا و دست مخالف را از روی زمین بلند کرده  و آنها را از بدن دور کنند و این تکنیک را برای دست و پای دیگر پیدا کنند.  این تمرین را نیز روزی یک بار و برای 10 تا 12 مرتبه تکرار و تمرین کنید.

 تناسب اندام بعد از زایمان,زایمان,ورزشهای بعد از زایمان

  این نکته را جدی بگیرید
تکنیک‌های 8 گانه‌ای که مرور کردیم از جمله بهترین ورزش‌ها و تمرین‌ها در 3 ماهه دوم و سوم دوران بارداری محسوب می‌شود که به آمادگی بدن و تقویت عضلات آن برای زایمان می‌پردازد. با اجرای این تکنیکها می‌توان از بروز دردهای حین زایمان پیشگیری کرد و احتمال بروز فرم‌های نامناسب بدنی و افتادگی شکم را بعد از زایمان به حداقل رساند. در حقیقت زنانی که در دوران بارداری از این تکنیک‌ها استفاده می‌کنند می‌توانند پس از بارداری راحت‌تر و با سرعت بیشتری به وزن ایده‌آل خود بازگردند.
این توصیه ها را آویزه گوشتان کنید
نکات زیادی برای انجام ورزش در دوران بارداری وجود دارد که رعایت آنها می‌تواند تاثیر تمرین‌های ورزشی را در دوران بارداری چند برابر کند.
 * هرگز بعد از خوردن غذا یا میان وعده مشغول ورزش نشوید. کارشناسان ورزش به زنان باردار توصیه می‌کنند دست کم یک ساعت بعد از مصرف غذاها و وعده‌های خوراکی برای ورزش دست به کار شوند.
* اگر در گروه خانم‌هایی قرار دارید که در روز نیم ساعت به ورزش و نرمش می‌پردازید بهتر است 200 تا 300 کالری در روز بیشتر غذا مصرف کنید تا به این ترتیب بتوانید انرژی لازم برای تمرین‌ را داشته باشید و حین ورزش دچار ضعف نشوید.
* همیشه به هنگام ورزش، آب در دسترس داشته باشید و در فاصله میان تمرین‌ها، قبل و بعد از ورزش آب بنوشید.
* حین ورزش همواره با آرامش، آهسته و پیوسته تمرین کنید به گونهای که خستگی را احساس نکنید.
* اگر حین ورزش دچار گر گرفتگی در قفسه سینه شدید به گونهای  که صحبت کردن برایتان سخت شد باید دست از ورزش بکشید و مراقب باشید که در تمرین‌های بعدی به این ترتیب خود را خسته نکنید.

منبع:shahrzadpress.com