ورزشی


2 دقیقه پیش

پیرترین و جوان ترین بازیکن یورو 2016

سایت یوفا در گزارشی به معرفی پیرترین، جوان ترین، کوتاه ترین و بلندترین بازیکن‌های یورو ۲۰۱۶ پرداخته است. خبرگزاری ایسنا: سایت یوفا در گزارشی به معرفی پیرترین، جوان ...
2 دقیقه پیش

عکس: ارزش تیم های حاضر در یورو 2016

در جمع 24 تیم حاضر در یورو 2016، آلمان گران ترین و مجارستان ارزان ترین تیم ها هستند. وب سایت مشرق: در جمع 24 تیم حاضر در یورو 2016، آلمان گران ترین و مجارستان ارزان ترین تیم ...

چگونه از عضلات خود در طول زمان محافظت کنیم؟



عضله,تناسب اندام,غذاهای مفید برای عضله ای شدن بدن

چگونه از عضلات خود در طول زمان محافظت کنیم؟
بخواهیم یا نخواهیم، همه ما بعد از 30 سالگی، سالانه یک درصد از عضلات خود را از دست می دهیم. برای همین است که رژیم غذایی شما پس از 30 سالگی، هر 10 سال یکبار ، باید تغییر کند.
اگرچه ممکن است نخوردن صبحانه، خوردن فست فود و بی تحرکی در سالهای 20 تا 30 و در کوتاه مدت تاثیر بدی نداشته باشند اما در بلند مدت اثرات خود را نشان می دهند. 30 سالگی بهترین زمان برای تنظیم و رعایت یک برنامه غذایی مقوی است. بدنتان بعد ها از شما تشکر خواهد کرد.

در طول زمان چه چیز هایی بخوریم؟
چه 30 ساله باشید یا 50 ساله، ما برای شما چند نکته برای شروع داریم:
- تثبیت یک وزن سالم و معمول. در طی سالها ساختمان بدنتان تغییر می کند. متاسفانه در این راستا، چربی ها را همواره نگه می دارد و ماهیچه ها را آب می کند.پس حفظ وزن و ممانعت از افزایش آن یک قدم مهم است.


- روزانه 3 وعده غذای متعادل بخورید با میان وعده های کوچک در بین آنها. کلمه متعادل در اینجا بسیار مهم است. به دلیل اینکه خوردن غذاهای متنوع و کافی در روز از کمبود مواد خاص در بدن جلوگیری می کند.


ما به شما غذاهای زیر را پیشنهاد می کنیم:
- پروتئین های بدون چربی. مانند مرغ، ماهی سفید و یا ماهی روغنی مانند قزل آلا یا ماهی آزاد و ماهی تن، مقدار کمتری هم گوشت قرمز.
- غلات سبوس دار. مانند نان های سبوس دار، برنج های دیر پز و جو.


- سبزیجات تازه یا تازه یخ زده. متناسب با هر فصل مواد را انتخاب کنید و از تنوع غافل نباشید تا بدنتان تمام ویتامین ها و املاح مورد نیاز را دریافت کند.
- میوه. میوه تازه بهترین است. کمپوت ها هم بد نیستند، ولی سعی کنید نوع کم آب و کم شکر آنها را انتخاب کنید و حتما برچسب های آنها را مطالعه کنید.
- لبنیات. بهترین آنها شیر است. ماست ها و پنیر های کم چرب یا بدون چربی را انتخاب کنید.
از شیرینی ها، کیک ها، پای ها، بستنی ها، آب میوه ها و دسر های سنگین، پرهیز کنید و آنها را برای مواقع خاص مانند مهمانی ها نگه دارید ولی جزئی از رژیم روزانه شما نباشند.


عضلات: از آنها استفاده کنید یا از دستشان ندهید!
مصرف پروتئین و تحرک بدنی دو عامل جدانشدنی در تضمین سلامت انسان هستند. عضلات از پروتئین ساخته شده اند اما تنها مصرف پروتئین شما را کمک نمی کند. عضلات بدن یا باید استفاده شوند یا تحلیل بروند. پس برای نگه داری عضلاتتان از آنها کار بکشید و آنها را قوی نگه دارید.


آیا وقتی برای ورزش ندارید؟ روش های ساده و روزانه زیر را امتحان کنید:
- در صبحگاه، برای 10 دقیقه عضلات خود را کشش دهید.
- در ظهر بعد از غذا، برای 10 دقیقه قدم بزنید.
- بعد از شام، 10 دقیقه با کش های ورزشی و وزنه های کوچک نرمش کنید.


حتی نیم ساعت فعالیت بدنی می تواند تاثیرات بسیار بالایی بر سلامت داشته باشد. مخصوصا اگر در 30 سالگی برایتان یک عادت باشد. در 30 و 40 سالگی نگذارید وزنتان افزایش یافته و عضلاتتان رو به تحلیل و ضعیف شدن  برود. این کار ها را هر چه بیشتر به تاخیر بیاندازید، کار برایتان سخت تر می شود. پس از همین امروز شروع کنید.
منبع: ir-med.com


ویدیو مرتبط :
شیعه باید از جان امام زمان محافظت کند نه ...

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

گرفتگی عضلات پا در زمان حاملگی



 

 

گرفتگی عضلات پا در زمان حاملگی

 

 

گرفتگی عضلات پا در زمان حاملگی گرفتگی(كرامپ یا اسپاسم) عضلات پا در زمان حاملگی، به احتمال زیاد ناشی از اضافه وزن حاملگی است. این گرفتگی ها معمولاً در سه ماهه ی دوم شروع و در ادامه ی حاملگی بدتر می شود. فشار رحم بر روی عروق خونی كه خون را از پاها به سمت قلب بر می گردانند و نیز بر روی اعصابی كه از تنه به سمت پاها می روند، ممكن است كرامپ عضلانی را تشدید كند.



كرامپ ها ممكن است در روز هم اتفاق بیفتند، ولی بیشتر شب ها رخ می دهند. ممكن است جایی خوانده باشید كه مصرف كم كلسیم و پتاسیم می تواند سبب گرفتگی عضلات پا شود و یا اینكه مصرف بیش از حد فسفر (كه در گوشت، تنقلات، و نوشابه های گازدار یافت می شود)، به دلیل اینكه مانع جذب كلسیم به مقدار كافی می شود می تواند در كرامپ نقش داشته باشد؛ ولی باید گفت كه مطالعات معتبر این مسایل را تأیید نمی كنند.



با این حال بهتر است در زمان حاملگی كلسیم كافی مصرف شود. در صورتی كه كلسیم كافی مصرف نشود، كلسیم مورد نیاز جنین از استخوان های مادر تأمین می شود و این مسئله سبب افزایش خطر ابتلا به پوكی استخوان در سنین بالاتر می شود.

 

از مصرف قرص های كلسیم حاوی آرد استخوان یا دولومیت(تركیبی از كلسیم و منگنز كه در سنگ یافت می شود) خودداری كنید، زیرا ممكن است مقادیر خطرناكی از سرب در آن ها باشد.



در واقع، بهتر است از مصرف هر گونه ویتامین یا داروی گیاهی بدون مشورت با پزشك خودداری كنید.

 


برای بهبود گرفتگی عضله چه باید كرد؟

 

از ایستادن یا نشستن طولانی مدت، به صورتی كه پاهایتان را روی هم انداخته اید، خودداری كنید. در طول روز و چند بار قبل از خواب عضلات پشت ساق پا را بكشید. در حالیكه نشسته اید، یا در حال تماشای تلویزیون هستید، و یا دارید شام می خورید، مچ پا را بچرخانید و انگشتان پاهایتان را تكان دهید. هر روز كمی قدم بزنید، مگر آنكه پزشك، شما را از فعالیت منع كرده باشد.



سعی كنید خیلی خود را خسته نكنید. به پهلوی چپ دراز بكشید تا جریان خون پاها بهتر باشد. مایعات به اندازه كافی مصرف كنید. قبل از خواب یك وان آب گرم بگیرید، چون به شل شدن عضلات كمك می كند. شواهدی دال بر این مسئله وجود دارد كه مصرف قرص های كمكی حاوی منیزیم، به علاوه ویتامین های زمان حاملگی ممكن است سودمند باشند.



به هر حال قبل از مصرف هر داروی تكمیلی با پزشك خود مشورت كنید. اگر عضله پایتان گرفت، بلافاصله عضلات پشت ساق پا را بكشید: برای این كار پایتان را صاف كنید و آرام انگشتان را به طرف ساق پا خم كنید. این كار ممكن است ابتدا كمی دردناك باشد، ولی اسپاسم را برطرف می كند و درد كم كم از بین می رود. ماساژ عضلات دچار اسپاسم و همچنین گرم كردن با كیسه آب گرم هم می تواند به از بین رفتن اسپاسم عضلانی كمك كند. چند دقیقه قدم زدن هم می تواند كمك كننده باشد.

 



اگر درد باقی ماند چه باید كرد؟

 

اگر درد برطرف نشد و گرفتگی ایجاد شده مثل همیشه نبود و یا متوجه تورم یا حساسیت پا شدید، به پزشك مراجعه كنید. در بعضی موارد نادر این مسئله ممكن است ناشی از گیر كردن لخته خون در عروق باشد كه مسئله ای بسیار مهم بوده و می تواند جان مادر را به خطر اندازد. بنابراین سریعاً به پزشك مراجعه كنید.