ورزشی
2 دقیقه پیش | پیرترین و جوان ترین بازیکن یورو 2016سایت یوفا در گزارشی به معرفی پیرترین، جوان ترین، کوتاه ترین و بلندترین بازیکنهای یورو ۲۰۱۶ پرداخته است. خبرگزاری ایسنا: سایت یوفا در گزارشی به معرفی پیرترین، جوان ... |
2 دقیقه پیش | عکس: ارزش تیم های حاضر در یورو 2016در جمع 24 تیم حاضر در یورو 2016، آلمان گران ترین و مجارستان ارزان ترین تیم ها هستند. وب سایت مشرق: در جمع 24 تیم حاضر در یورو 2016، آلمان گران ترین و مجارستان ارزان ترین تیم ... |
چند حرکت ورزشی برای سفت کردن عضلات ران ،شکم و باسن (+تصاویر)
با جند حرکت ورزشی ساده میتوان اندامی متناسب داشت
چند حرکت ورزشی برای سفت کردن عضلات ران ،شکم و باسن (+تصاویر)
اهمیت به تناسب اندام این روزها بخش اعظمی از جامعه را به خود اختصاص داده است. خیلی ها دوست دارند اندام متناسبی داشته باشند اما یا واقعا" وقت ندارند و یا اینکه به باشگاه و دستگاه های بدنسازی دسترسی ندارند. در این مطلب چند حرکت ساده را انتخاب کرده ایم که روی تقویت عضلات ران، باسن و شکم و سفت کردن عضلات این بخشها تأثیر دارد.
هر حرکت در ۳ ست انجام و به مدت ۶۰ ثانیه تکرار می شود. مدت زمان استراحت بین حرکات نیز ۳۰ ثانیه است. فراموش نکنید، قبل از شروع این حرکات ورزشی بدن را به خوبی گرم کنید.
• تقویت و سفت کردن عضلات باسن
برای انجام این حرکت ورزشی به پشت روی زمین دراز بکشید، زانوها را خم کنید و دست ها را به سمت پشت دست روی زمین مطابق تصویر قرار دهید. دقت کنید زانو ها به هم چسبیده نباشد. همزمان پای راست را به صورت صاف و کشیده با جدا کردن باسن و کمر از زمین بلند کنید. زانوی پای راست باید موازی با زانوی پای چپ باشد. در حین بلند کردن پا نفس عمیق بکشید. (دم) سپس به آرامی به موقعیت اول برگردید و در حین برگشت نفس را بیرون دهید. (بازدم). حرکت را ۶۰ ثانیه انجام دهید و برای پای دیگر نیز تکرار کنید.
حرکت ورزشی مفید برای تقویت عضلات باسن
----------------------------------------
• تقویت و سفت کردن عضلات ران ، باسن و شکم
اسکوات حرکتی است چند مفصلی که عضلات چهار سر ران را هدف گرفته اما به خاطر ماهیتی که دارد،عضلات پشت،عضلات سرینی (باسن)،عضلات شکم و عضلات همسترینگ (پشت پا) را هم درگیر می کند.
برای انجام این حرکت باید در حالت ایستاده قرار بگیرید و دست ها را در پشت سر خود بگذارید و به گونه ای بایستید که سینه ها به جلو و شانه ها به عقب برود ( حالت نظام)، سپس یک صندلی خیالی را در پشت خود تصور کنید و سعی کنید که روی آن بنشینید در واقع باید زاویه بین زانوهای شما کاملا 90 درجه شود البته این نکته را به یاد داشته باشید که قوس طبیعی ستون فقرات خود را حفظ کنید تا به کمر و زانوهایتان فشار وارد نشود و در پایان به حالت اولیه خود بازگردید.
حرکت اسکوات عضلات چهار سر ران, سرینی (باسن) و شکم را درگیر میکند
------------------------------------------
• تقویت و سفت کردن عضلات باسن
این حرکت ورزشی مقداری سخت است اما تأثیر بسزایی روی عضلات باسن دارد. به صورت چهار دست و پا روی زمین قرار بگیرید. پای راست را به همان صورت که از زانو خم است، بالا بیاورید به نحوی که یک زاویه ۹۰ درجه در مفصل ران از داخل ایجاد شود، سپس مانند ضربه زدن پا را از زانو باز کنید.
مجددا" زانو را به موقعیت اول بیاورید اما زانو روی زمین قرار نگیرد، سپس حرکت لگد زدن به عقب را مانند تصویر انجام دهید. در شروع حرکت اول نفس عمیق بکشید (دم) و وقت برگشت بازدم را انجام دهید، سپس برای لگد به عقب نیز به همین صورت. این حرکت را به مدت ۳۰ ثانیه انجام دهید و برای پای دیگر نیز تکرار کنید.
این حرکت ورزشی تأثیر بسزایی روی عضلات باسن دارد
------------------------------------------
• تقویت عضلات شکم
برای انجام این حرکت ورزشی روی زمین به پشت دراز بکشید، زانوها را خم کنید، گردن و سر از زمین جدا باشد و دست ها نیز بالای قفسه سینه قرار بگیرند. مانند حرکت دراز و نشست بالا تنه را به سمت زانوها ببرید، در این حین زانوی راست را به سمت سینه و آرنج دست چپ را به سمت زانو بیاورید تا باهم تماس پیدا کنند و یا نزدیک هم شوند. سپس به موقعیت اول برگردید. در شروع حرکت عمل دم و در بازگشت به موقعیت اول عمل بازدم را انجام دهید. به صورت تناوبی دست و پاها را عوض کنید و به مدت ۶۰ ثانیه حرکت را انجام دهید.
تمرین ورزشی مفید برای تقویت عضلات شکم
------------------------------------------
• تقویت عضلات ران
حرکت استپ همانند بالا رفتن از پله ها یا کوه است که انجام هر چه سریع تر این حرکت ورزشی اثر چربی سوزی فوق العاده ای دارد و علاوه بر آن به تقویت عضلات ران کمک می کند.
از یک چهار پایه تقریبا کوتاه استفاده کنید و یک پا را روی آن قرار داده و با فشار وارد کردن به پاشنه پای بالای چهارپایه، سعی کنید تا پای دیگر را نیز به بالا بیاورید و بعد موقعیت آغاز حرکت خود بازگردید و به همین ترتیب این حرکت را انجام دهید.
انجام هر چه سریع تر حرکت استپ اثر چربی سوزی فوق العاده ای دارد
------------------------------------------
• تقویت و سفت کردن عضلات شکم
برای انجام این حرکت ورزشی به پشت دراز بکشید و دست ها را کنار سر قرار دهید. نگاه به سمت شکم و چانه به سمت قفسه سینه باشد. مقداری پاها را از زمین بلند کنید. سپس همزمان با عمل دم (نفس کشیدن) پاها را صاف بلند کنید و سپس به آرامی با بازدم به موقعیت اول برگردید. این حرکت را نیز به مدت ۶۰ ثانیه انجام دهید، اگر این زمان برایتان زیاد بود از ۳۰ ثانیه شروع کنید.
حرکت ورزشی مفید برای تقویت عضلات شکم
گردآوری : بخش ورزش صبح بخیر
منابع :
elmevarzesh.com
danakhabar.com
ویدیو مرتبط :
تقویت عضلات باسن و چهار سر ران
خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :
چند حرکت ورزشی برای سفت کردن عضلات شکم (+تصاویر متحرک)
انجام انواع حرکت دراز و نشست به سفت شدن عضلات شکم کمک می کند
چند حرکت ورزشی برای سفت کردن عضلات شکم (+تصاویر متحرک)
اگر به دنبال تناسب اندام و سفت شدن عضلات شکم تان هستید، باید دراز و نشست را در برنامه ی ورزشی تان قرار دهید امّا فراموش نکنید که دراز و نشست می تواند انواع مختلفی داشته باشد که ما شکل های جدید آن را به شما معرفی می کنیم.
بلند شدن V شکل
این نوع دراز و نشست، همه ی عضلات شکمی شما را داغ می کند. ممکن است در باسن و ران ها هم چنین احساسی داشته باشید.
این نوع دراز و نشست، همه ی عضلات شکمی را تقویت میکند
نحوه ی انجام حرکت دراز و نشست: به پشت دراز بکشید و دست ها را کنار بدن قرار دهید. یک نفس عمیق بکشید و سپس، همزمان با بازدم، عضلات مرکزی را منقبض کنید و بالاتنه و پاها را همزمان از زمین جدا کنید. دست ها را به سمت پاها بکشید. در این حرکت، بدن به شکل V در می آید. همزمان با سفت نگه داشتن شکم، کمر را به آرامی به عقب برگردانید و پاها را به حالت کشیده روی زمین قرار دهید.
کرانچ پشت با توپ تعادلی
حرکت کرانچ برای سفت شدن عضلات شکم بسیار مفید است در این نوع کرانچ هم مانند همه ی حرکات قبلی، باید عضلات شکمی را سفت نگه دارید.
حرکت کرانچ برای سفت شدن عضلات شکم بسیار مفید است
نحوه ی انجام حرکت : روی توپ تعادلی قرار بگیرید، پاها را روی زمین و شکم و مفصل ران را روی توپ قرار دهید. دست ها را پشت سر ببرید و با منقبض کردن عضلات مرکزی و عضلات مفصل ران، بالاتنه را از توپ جدا کنید. به آرامی به حالت اولیه بازگردید. دقت کنید که در طول انجام این حرکت، به گردن و پشت فشار وارد نکنید.
چرخش روسی
حرکت چرخش کمر و شکم برای سفت کردن عضلات شکم مفید خواهد بود باید در تمام زمانی که از یک طرف به طرف دیگر می چرخید، تعادل خود را حفظ کنید.
سفت کردن عضلات شکم با چرخش کمر به پهلوها
نحوه ی انجام حرکت: برای انجام این حرکت درازو نشست باید روی زمین بنشینید، زانوها را خم کنید، پاها را کنار هم و کمی بالاتر از سطح زمین نگه دارید. کمر را هم کمی خم کنید طوری که پشت با زمین زاویه ی ۴۵ درجه تشکیل دهد. دست ها را در حالت گره خورده و یا به حالت کشیده جلوی خود قرار دهید. در حالی که عضلات شکم را منقبض نگه می دارید، بدون پایین آوردن پاها یا خم کردن کمر، بالاتنه را به طرف راست بچرخانید. یک ثانیه مکث کنید و سپس، به طرف چپ بچرخید. حرکت را به همین ترتیب و بدون بر هم زدن شکل بدن، ادامه دهید.
کرانچ در حالت پلانک پهلو
این نوع کرانچ، تلفیقی از حفظ تعادل در حرکت پلانک و انقباض عضلات شکمی در حرکت کرانچ است که عضلات مورب شکمی را درگیر می کند.
حرکت پلانک از پهلو عضلات مورب شکمی را درگیر کرده به سفت شدن عضلات شکم کمک می کند
نحوه ی انجام حرکت: ابتدا در حالت پلانک پهلو قرار بگیرید و تعادل خود را روی کف دست یا ساعد خود حفظ کنید. بدن را از سر تا پاها، در امتداد یک خطر راست قرار دهید. دست بالایی را بلند کنید. سپس زانوی بالایی و دست بالایی را خم کنید طوری که زانو و آرنج به هم برسند. باید فشار را در عضلات مورب شکمی احساس کنید. پا را پایین بیاورید و دست را به حالت اولیه بازگردانید. حرکت را چند بار به همین سمت ادامه دهید و سپس، جهت را عوض کنید.
دراز و نشست معکوس ضربه ای
اگر میخواهید عضلات تحتانی شکم را تقویت و سفت کنید، این نوع از دراز و نشست معکوس را انجام دهید. این نوع دراز و نشست را می توانید با پاهای صاف و یا زانوهای ۹۰ درجه خمیده انجام دهید.
تقویت عضلات تحتانی شکم
نحوه ی انجام حرکت: ابتدا روی زمین دراز بکشید و پاها را (به صورت کشیده و یا زانوهای ۹۰ درجه خمیده) عمود بر زمین بلند کنید. دست ها را کنار بدن و کف دست ها را روی زمین نگه دارید. عضلات تحتانی شکم را منقبض کنید و باسن و کمر را با ضربات کوتاه از زمین جدا کنید. سعی نکنید از نیروی جنبشی حرکت استفاده کنید و این کار را با کمک انقباض عضلات شکمی انجام دهید.
منبع : baghdaroo.com