ورزشی


2 دقیقه پیش

پیرترین و جوان ترین بازیکن یورو 2016

سایت یوفا در گزارشی به معرفی پیرترین، جوان ترین، کوتاه ترین و بلندترین بازیکن‌های یورو ۲۰۱۶ پرداخته است. خبرگزاری ایسنا: سایت یوفا در گزارشی به معرفی پیرترین، جوان ...
2 دقیقه پیش

عکس: ارزش تیم های حاضر در یورو 2016

در جمع 24 تیم حاضر در یورو 2016، آلمان گران ترین و مجارستان ارزان ترین تیم ها هستند. وب سایت مشرق: در جمع 24 تیم حاضر در یورو 2016، آلمان گران ترین و مجارستان ارزان ترین تیم ...

پشت پرده انتخاب سرمربی تیم ملی امید


محمد خاکپور در حالی به عنوان سرمربی جدید تیم ملی امید معرفی شد که خبر تمایل کمیته ملی المپیک به همکاری با اسکوچیچ به گوش می‌رسید.

خبر ورزشی: محمد خاکپور در حالی به عنوان سرمربی جدید تیم ملی امید معرفی شد که خبر تمایل کمیته ملی المپیک به همکاری با اسکوچیچ به گوش می‌رسید.

حوالی ظهر دیروز اسكوچیچ، سرمربی فولاد، حمید استیلی و منصور ابراهیم‌زاده گزینه‌های سرمربیگری تیم ملی امید بودند و به نظر می‌رسید فدراسیون فوتبال در جلسه كمیته فنی‌اش ابتدا سراغ مذاكره با اسكوچیچ برود و در صورت قطع امید از جذب این سرمربی كه تحت قرارداد فولاد است، مذاكره با حمید استیلی و منصور ابراهیم‌زاده را در دستور كار قرار بدهد اما ناگهان ورق برگشت و از نشست كمیته فنی، نام محمد خاكپور بیرون آمد. یك منبع آگاه در این خصوص گفت: تصور ما این بود كه بعد از اعلام انصراف خاكپور از همكاری با تیم ملی امید در منصب مدیر این تیم، فدراسیون، كریم باقری یا یك پیشكسوت دیگر را به عنوان مدیر تیم امید معرفی كند و هیچ‌كس توقع نداشت خاكپور سرمربی شود. ما شنیده بودیم اسكوچیچ سرمربی تیم ملی امید می‌شود و در صورتی كه دراگان تمایلی به قطع همكاری با فولاد و قبول هدایت تیم امید نداشته باشد (كه داشت) حمید استیلی به واسطه تجربه همكاری‌اش با بازیكنان جوان در تیم راه‌آهن، گزینه شماره یك سرمربیگری تیم ملی امید باشد اما به هر حال فدراسیون، خاكپور را ترجیح داد.

همچنین شایعه شده برخی مسئولان كمیته ملی المپیك هم چندان از این انتخاب رضایت ندارند اما ترجیح می‌دهند فعلاً سكوت كنند. یكی از مسئولان این كمیته در همین خصوص گفت: «به هر حال فدراسیون مستقل است و ما به انتخاب آنها احترام می‌گذاریم.»
اما تحلیل یكی از نزدیكان فدراسیون در خصوص انتخاب خاكپور از همه جالب‌تر بود، این تحلیل را بدون هیچ قضاوتی بخوانید؛ «فدراسیون روی هومن افاضلی به عنوان سرمربی نظر داشت اما كمیته ملی المپیك به هیچ وجه مایل به این كار نبود. آنها می‌گفتند هومن افاضلی در بازی‌های آسیایی هم حضور داشت و متعلق به همان گروه ناموفق وینگاداست. اگر بنا بود یكی از همان گروه سرمربی شود، وینگادا می‌ماند، بهتر بود. آنها فركی، اسكوچیچ و حتی استیلی را ترجیح می‌دادند. از طرف دیگر برخی مسئولان وزارت ورزش هم دوست داشتند مایلی‌كهن مدیر فنی تیم ملی باشد.

شاید دوستان خوبمان در كمیته فنی فدراسیون فوتبال به این نتیجه رسیده باشند، به جای آنكه رضایت كمیته ملی المپیك را جلب كنند، بهتر است دنبال جلب رضایت وزارت ورزش بروند. به همین دلیل خاكپور را به عنوان سرمربی معرفی كردند تا راه برای انتخاب مایلی‌كهن به عنوان مدیر فنی باز باشد!»
از آنجایی كه این تحلیل كاملاً غیررسمی است، ما قضاوت را به شما می‌سپاریم و برای محمد خاكپور آرزوی موفقیت می‌كنیم. فقط امیدواریم حسرت حضور در المپیك كه 40 ساله شده بود، چند ماه بعد 44 ساله نشود!


ویدیو مرتبط :
انتخاب سرمربی تیم ملی امید

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

پشت پرده حمایت فدراسیون فوتبال از سرمربی تیم ملی فوتبال امید



اخبار,اخبارورزشی,سرمربی تیم ملی فوتبال امید


 اخبار ورزشی - خسارت 1.3 میلیاردی فدراسیون، دلیل اصلی حمایت از سرمربی پرتغالی

پشت پرده حمایت فدراسیون فوتبال از سرمربی تیم ملی فوتبال امید پس از کسب نتایج بسیار ضعیف، ضرر 1.3 میلیاردی در صورت برکناری وی است.

 وینگادا استعفا نمی‌دهد. حتی اگر در دو بازی آسان، یک باخت شگفت‌انگیز مقابل ویتنام کسب کرده باشد و یک تساوی ناامید کننده مقابل قرقیزستان. او می‌خواهد بماند و البته فدراسیون هم برنامه‌ای برای تغییرش ندارد.

 دلایل هم گفته نمی‌شود تا بدانیم آیا قانع کننده است یا نه. فقط حرف از حمایت است. این را مسئولان فدراسیون می‌گویند. تازه قرار است کمیته فنی فدراسیون فوتبال مامور تهیه گزارش از عملکرد این تیم باشد تا با بازگشت علی کفاشیان از سفر کره جنوبی این گزارش در اختیارش قرار بگیرد.

اما نظر فدراسیون درباره برکناری وینگادا. آیا واکنشی دیده می‌شود؟ پاسخ منفی است. مهدی محمد نبی در این باره می‌گوید: «فدراسیون با وینگادا قرارداد دارد و این مربی اخراج نخواهد شد. مطمئن باشید که تصمیم فدراسیون همین است و این مربی پرتغالی به کار خود ادامه خواهد داد، حتی اگر تیم امید حذف شود و از گروهش صعود نکند.»

اما چرا این تصمیم؟ فدراسیون شفاف سازی نمی‌کند، چون دوست ندارد خیلی‌ها از قرارداد وینگادا باخبر شوند. معضل بزرگ برای اخراج وینگادا، همان قراردادی است که او با فدراسیون فوتبال امضا کرده. قراردادی بالغ بر 300 هزار دلار در سال که به نظر می‌رسد با اخراجش، باید تمام و کمال به او پرداخت شود.

 این تنها مشکل فدراسیون نیست. وینگادا دو دستیار پرتغالی هم دارد که آنها هم با فدراسیون قرارداد دارند و در صورت اخراج باید پول خود را تا ریال آخر بگیرند.

کاروالیو، دستیار اول وینگادا است. همان مربی که که همراه وینگادا به پرسپولیس هم آمد. مبلغ قرارداد او حدود 100 هزار دلار است. آن هم برای یک سال. این مبلغ برای بدنساز تیم امید که ریکاردو نام دارد، 50 هزار دلار است.

 یعنی اگر فدراسیون فوتبال قصد اخراج وینگادا و کادر فنی‌اش را داشته باشد باید زیانی در حدود 450 هزار دلار بپردازد. مبلغی که با احتساب دلار 3 هزار تومانی می‌شود 1.3 میلیارد تومان.

 فدراسیون فوتبال به همین دلیل پا پس کشیده و حرفی از اخراج نمی‌زند. آنها شاید دنبال راهی هستند تا وینگادا تحت فشار، استعفا بدهد و از نیمکت تیم امید برود.

 اتفاقی که با حضور کارلوس کی روش، دوست صمیمی نلو در ایران کمی بعید به نظر می‌رسد. باید منتظر ماند و دید تکلیف نیمکت تیم امید به کجا می‌رسد؟ آیا وینگادا می‌ماند یا این مرد پرتغالی و ناموفق در اینچئون اخراج خواهد شد؟

 اخبار ورزشی - ایران ورزشی