ورزشی


2 دقیقه پیش

پیرترین و جوان ترین بازیکن یورو 2016

سایت یوفا در گزارشی به معرفی پیرترین، جوان ترین، کوتاه ترین و بلندترین بازیکن‌های یورو ۲۰۱۶ پرداخته است. خبرگزاری ایسنا: سایت یوفا در گزارشی به معرفی پیرترین، جوان ...
2 دقیقه پیش

عکس: ارزش تیم های حاضر در یورو 2016

در جمع 24 تیم حاضر در یورو 2016، آلمان گران ترین و مجارستان ارزان ترین تیم ها هستند. وب سایت مشرق: در جمع 24 تیم حاضر در یورو 2016، آلمان گران ترین و مجارستان ارزان ترین تیم ...

شرکتی چینی با ۴۰ هزار دلار، نام ایران را در المپیک کرایه کرد!



اخبار,اخبار جدید,اخبار جالب

 

شرکتی چینی با ۴۰ هزار دلار، نام ایران را در المپیک کرایه کرد!

روزنامه خورشید نوشت: «جمشید بصیری، دبیر سابق انجمن صنایع نساجی، با انتقاد شدید از چینی بـــودن لباس‌های ورزشکاران ایران در المپیک می‌گوید: «یک شرکت چینی در ازای پرداخت تنها ۴۰ هزار دلار نام ایران را در بازی‌های المپیک کرایه کرده و برای خود تبلیغ می‌کند».

وی با طرح این پرسش که آیا نام ایران تنها چهل هزار دلار می‌ارزد و آیا نمی‌شد سفارش ساخت لباس‌های ورزشکاران ایران را در المپیک به تولیدکنندگان داخلی داد، گفت: «چین خودش بزرگ‌ترین خریدار ماشین‌آلات نساجی خارجی بوده و این در حالی است که از نام ایران برای تبلیغ در المپیک سوءاستفاده کرده است. تبلیغ یک برند چینی در المپیک توسط کاروان ورزشی ایران بزرگترین توهین به ملت ایران است. واقعا جای تأسف است که کاروان ورزشی ایران در المپیک به ‌جای پوشیدن لباس تولید داخل، لباس ساخت چین را بر تن داشت»./تابناک


ویدیو مرتبط :
در روسیه با 18 هزار دلار، جنگنده میگ 29 کرایه کنید

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

درآمد نفتی ایران به ۴۰ میلیارد دلار رسید



 

 

درآمد نفتی ایران به ۴۰ میلیارد دلار رسید

 

 

با وجود نوسان های قیمتی، درآمدهای نفتی ایران از ابتدای فروردین ماه تا کنون به مرز ۴۰ میلیارد دلار نزدیک شده است که ایران و روسیه رقابت سنگینی را برای افزایش فروش نفت به کشورهای حوزه دریای مدیترانه آغاز کرده اند.

به گزارش خبرنگار مهر، با وجود نوسان های اخیر بهای جهانی نفت خام و سقوط بهای طلای سیاه در بازارهای مختلف جهان، بهای سبد نفت صادراتی ایران متشکل از هشت نوع نفت سنگین و سبک کماکان بیش از یکصد دلار در بازارهای جهانی معامله می شود.

احتمال افزایش تحریم های بین المللی علیه دولت سوریه و احتمال کاهش عرضه نفت این کشور عربی به بازار اروپا و حوزه دریای مدیترانه منجر به افزایش حدود یک دلاری بهای نفت سنگین صادراتی ایران شده است.

پیگیری های خبرنگار مهر از وزارت نفت نشان می دهد در شرایط فعلی به طور متوسط روزانه حدود بیش از دو میلیون و ۲۵۰ هزار بشکه نفت ایران به بازارهای جهانی صادر می شود که احتمال افزایش صادرات این کالای استراتژیک در هفته های آینده وجود دارد.

همچنین با وجود نوسان های متعدد قیمتی نفت، از ابتدای فروردین ماه سالجاری تاکنون میزان درآمدهای ایران از محل فروش نفت خام به کشورهای مختلف به مرز ۴۰ میلیارد دلار رسیده است که در صورت تثبیت شرایط موجود در بازارهای جهانی امکان عبور این درآمدها از مرز ۸۰ میلیارد دلار تا اسفند ماه سالجاری وجود دارد.

این در حالی است که اوپک ارزش کل صادرات نفتی ایران در سال ۲۰۱۰ میلادی به ۷۱.۵۷۱ میلیارد دلار، در سال ۲۰۰۹ میلادی به ۵۶.۳۴۱ میلیارد دلار، در سال ۲۰۰۸ حدود ۸۷.۰۵۰ میلیارد دلار، در سال ۲۰۰۷ حدود ۶۶.۲۱۴ میلیارد دلار و در سال ۲۰۰۷ میلادی این رقم ۵۷.۷۱۹ میلیارد دلار اعلام کرده است.

رقابت ایران و روسیه برای فروش نفت به اروپا

به گزارش مهر، در حال حاضر خوراک نفت خام بخش عمده ای از پالایشگاههای اروپا با نفت ایران و روسیه مطابقت دارد و با کاهش صادرات نفت لیبی، عملا بازار فروش نفت ایراان و روسیه با پالایشگرهای اروپایی سکه شده است.

سیدمحسن قمصری مدیر امور بین الملل شرکت ملی نفت ایران در گفتگو با مهر با اشاره به افزایش صادرات نفت ایران به کشورهای مختلف اروپایی از ابتدای سالجاری میلادی تاکنون، گفت: در حال حاضر ایران نگرانی از محل افزایش صادرات نفت عربستان، عراق و یا برخی از کشورهای حاشیه خلیج فارس ندارد.

این مقام مسئول از روسیه به عنوان یکی از مهمترین رقبای ایران برای فروش نفت به پالایشگرهای اروپایی یاد کرد و افزود: نفت خام ایران و روسیه در منطقه مدیترانه دارای شباهت های زیادی به یکدیگر هستند و از این رو برای فروش نفت در این بازار با روسها رقابت می کنیم.

در حال حاضر ایران روزانه ۴۵۰ هزار بشکه از مجموع صادرات دو میلیون و ۲۵۰ هزار بشکه ای خود را به پالایشگاههای منطقه یورو تحویل می دهد که با احتمال شدت گرفتن تحریم های نفتی سوریه امکان افزایش صادرات نفت ایران به این منطقه استراتژیک وجود دارد.

نفت گران می شود

پس از برگزاری نشست جنجالی یکصد و پنجاه و نهم اوپک، برخی از اعضای حوزه خلیج فارس و در راس آنها عربستان سعودی افزایش سهمیه های تولید را خواستار شدند که با وجود مخالفت سایر اعضا، این کشورها اقدام به عرضه نفت مازاد به بازارهای جهانی نفت کردند.

افزایش عرضه نفت اعراب به بازارهای جهانی هر چند در ابتدا منجر به سقوط چندین دلاری بهای جهانی طلای سیاه شد اما در نهایت با شکست این سیاست نفتی، ثبات قیمتی به بازار نفت بازگشت و حتی قیمت های طلای سیاه در مقاطعی افزایش های چند دلاری را هم تجربه کرد.

از سوی دیگر، احتمال بهبود اوضاع اقتصادی و کاهش ذخیره سازی های نفت آمریکا، توقف صادرات نفت خام سبک بونی نیجریه و درگیری های لیبی از مهمترین عوامل تقویت کننده بهای نفت در روزهای اخیر به شمار می روند.

در همین حال رشد اقتصادی پایین آلمان در سه ماهه دوم سال ۲۰۱۱ میلادی، نگرانی سرمایه گذاران اروپایی از ادامه بحران اقتصادی منطقه یورو، اعمال سیاستهای ریاضت اقتصادی در اروپا، افزایش نرخ بیکاری در ایالات متحده آمریکا هم از عوامل تضعیف کننده قیمت نفت خام در بازارهای جهانی است.

این در حالی است که برخی از کارشناسان اقتصادی از برگزاری یکصد و شصتمین نشست اوپک و به جنجال کشیده شدن آن و قوت گرفتن احتمال کاهش سقف تولید نفت اوپک در کنار افزایش تقاضای فصلی به عنوان محرک قیمت نفت در نیمه دوم سالجاری میلادی یاد کرده و معتقدند در ادامه سالجاری میلادی بهای جهانی نفت به ویژه در آسیا و اروپا گران تر خواهد شد.

به گزارش مهر، در آخرین معاملات انجام گرفته در بازارهای جهانی، بهای هر بشکه نفت خام در بازار نیویورک به دلیل نزدیک شدن طوفانهای فصلی با هفت سنت افزایش، به ۸۵ دلار و ۳۷ سنت رسید.

همچنین در بازار آی.سی.یی لندن، بهای نفت خام برنت دریای شمال برای تحویل در ماه اکتبر، با ۷۴ سنت افزایش، در سطح ۱۱۱ دلار و ۳۶ سنت تثبیت شد. ضمن آنکه بهای سبد نفتی اوپک هم در محدوده ۱۰۵ دلار نوسانهایی ناچیزی را در چند روز گذشته تجربه کرده است...... /  گزارش : خبرگزارى مهر