سلامت


2 دقیقه پیش

نشانه ها و عوارض کمبود ویتامین‌ها در بدن

ویتامین‌ها نقش مهمی‌ را در بدن انسان ایفا می‌کنند. به‌نحوی‌که کمبود ویتامین‌ (حتی یکی از آن‌ها) می‌تواند برای هر فردی مشکلات اساسی را به وجود آورد. گجت نیوز - معین ...
2 دقیقه پیش

چرا پشه ها بعضی ها را بیشتر نیش می‌زنند؟

فصل گرما و گزیده شدن توسط پشه ها فرا رسیده، دوست دارید بدانید پشه ها بیشتر چه کسانی را دوست دارند؟ بیشتر کجاها می پلکند؟ و از چه مواد دفع کننده ای نفرت دارند؟ وب سایت ...

همسرمان مهم‌تر است یا پدر و مادرمان؟



 

 

رابطه همسران

 

 

یکی از عوامل موثر بر رابطه همسران، رابطه آنها با خانواده‌های طرف مقابل است. مشکلات در این رابطه ممکن است به اختلاف میان زن و شوهر بینجامد و در ایران با توجه به روابط خانوادگی نزدیک‌تر، این تاثیرات شدیدتر است.


از شایع‌ترین الگوهای رابطه با خانواده‌های همسران که ممکن است به اختلاف بینجامد، می‌توان به این موارد اشاره کرد.

 

1.دیدارهای مکرر و بدون برنامه با خانواده‌های طرفین: یکی از آفت‌های خانوادگی در ایران، دیدار‌های مکرر، غیرضروری و بدون برنامه زوج‌ها و خانواده‌هایشان است که گاه در طول هفته بارها تكرار می‌‌شود. به خصوص در دوران عقد که برای خیلی از جوان های مشتاق عملا حد و مرزی در مهمانی رفتن به خانه والدین همسرشان وجود ندارد و گاهی تا روزهای متوالی این مهمانی ادامه پیدا می کند! این روش زندگی، ممکن است زنگ خطری برای وجود اختلاف و مشکلات بین زوج و در آینده باشد و دامنه مناسبات فامیلی را به دخالت های آینده در زندگی زناشویی بکشاند.


2.مشورت های نابجا با خانواده‌ها: اگرچه مشورت کردن در هر مساله ای، به خصوص در ابتدای زندگی مشترک شرط است اما زیاد مشورت کردن باعث باز شدن پای دیگران به حریم خصوصی زندگی می شود و همسر شما فکر ‌می کند در تصمیم‌گیر‌ها ردپایی از افکار خانواده همسرش وجود دارد و احساس ناامنی در او ایجاد می‌‌شود. به خصوص وقتی رازهای خصوصی زندگی‌تان را پیش آنها فاش می‌کنید.

 

گاهی والدین، بدون اینکه بخواهند زندگی فرزندشان را به هم بریزند، روش‌ها و راهکارهایی به او پیشنهاد می‌کنند که چون براساس عواطف شکل گرفته، ممکن است كمتر منطقی باشد. هركس باید بداند بهترین مشاور در هر زندگی زناشویی، همسر است


3.تحمیل‌کردن راه و رسم زندگی به زوج جوان: در بعضی از مناطق ایران که زندگی سنتی حکم‌فرماست، وقتی دختر جوانی به همسری پسری درمی‌آید، خانواده‌ها با بهانه بی‌تجربگی آنها، وادارشان می‌كنند در كنار خودشان زندگی کنند تا راه و رسم زندگی کردن را به آنها بیاموزند! اما سوال اینجاست اگر دختر و پسر راه و رسم زندگی را نمی‌دانند، چرا اجازه نمی‌دهند این آموزش‌ها را مادر به دختر بدهد و بعد ازدواج كند؟ چرا باید دختری را در سنین پایین به‌عنوان عروس انتخاب کنند که چیزی از زندگی نمی‌داند؟

 

دلیل آن شاید این باشد که می‌خواهند عروس نوجوان را با ارزش‌های خانوادگی خود بزرگ کنند و عادت بدهند. متاسفانه این روش به‌طور مطلق و قطعی، روشی شکست‌خورده است. نتیجه این هم‌زیستی در سال‌های اول زندگی، چیزی جز نفرت و کینه طولانی‌مدت بین عروس و مادرشوهر نخواهد بود. در دنیای امروز، دختران نوجوان بیش از پیش از طریق تلویزیون و رسانه‌های دیگر راه و رسم زندگی مستقل را آموخته‌اند. گاهی والدین، بدون اینکه بخواهند زندگی فرزندشان را به هم بریزند، روش‌ها و راهکارهایی به او پیشنهاد می‌کنند که چون براساس عواطف شکل گرفته، ممکن است كمتر منطقی باشد. هركس باید بداند بهترین مشاور در هر زندگی زناشویی، همسر است.

 

4.وجود افراد خودشیفته در خانواده‌ها: اگر در خانواده زوج، شخصی وجود داشته باشد که فقط به خواسته‌ها و ایده‌های خود فکر کند و طرفین را وادار به اجرای خواسته‌هایش کند، بدون اینکه کوچک‌ترین توجهی به احساسات، عواطف و علایق آنها كند، زندگی را به بیراهه خواهد کشاند. افراد خودشیفته و خودمحور، دوست دارند تفکرات خود را به همه القا كنند، حتی اگر آن تفکرات با زندگی آنها سازگار نباشد.

منبع: سلامت


ویدیو مرتبط :
چگونه با همسرمان گفتگو كنیم

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

برادر بازیكن اعدامی: مادرمان از غصه قدرت تکلمش را از دست داده



 

جرم خرید و فروش ماده مخدره کراک که به همراه داشتن بیش از 40 گرم خالص آن می تواند حکم اعدام را برای متهم به همراه داشته باشد

خبر آنلاین - « برادرم اشتباه بزرگی کرده ولی تو را به خدا رهایش نکنید تا نابود شود.»


این بخشی از گفته های (رضا - الف) ، برادر بزرگتر بازیکن سابق تیم های سرخابی است که به جرم خرید و فروش مواد مخدر بازداشت شده.


بازیکنی که اوایل دهه 70 یکی از بهترین مهاجمان ایران بود. در سالهایی که هنوز پول زیادی در فوتبال ایران پخش نمی شد. سال های پس از فوتبال ، نداشتن تحصیلات آکادمیک و البته سایه سنگین اعتیاد بر سر این زندگی سنگینی کرد تا او که روزگاری در ورزشگاه ها «روماریو» اش می خواندند ، آنچنان غرق در منجلاب تباهی شود که ماموران انتظامی از پی یافتن سارق موتور سیکلتی سرقتی به خانه شوند و ستاره سابق را به جرم خرید و فروش مواد مخدر ، علاوه بر جرم اولیه فروش موتوری سرقتی بازداشت کنند.


جرم خرید و فروش ماده مخدره کراک که به همراه داشتن بیش از 40 گرم خالص آن می تواند حکم اعدام را برای متهم به همراه داشته باشد.


او هم که در ابتدا از قانون مجازات ها مطلع نبوده خیلی زود همه گناه ها را به عهده می گیرد تا شاید برای خود شریکی نتراشیده باشد و حالا باید در انتظار «رافت اسلامی» باشد . او که برای اولین بار بازداشت می شود و برای همین جرم باید هر روز شاهد تیترهایی باشد که درباره اعدام قریب الوقوعش می نویسند.


(ع-الف) البته تنها فوتبالیستی نیست که در سال های پس از فوتبالش دچار چنین سرنوشت شومی می شود که بسیاری از بازیکنان دهه های 60 و 70 ایران پس از دوران اوج شهرت ، شرایطی به مراتب تلخ تر را تجربه کردند.


فوتبال ایران کم ندیده ستاره هایی که بعد از فراموشی عصر قهرمانی در دام اعتیاد بیفتند و در دوران کنار جوی نشینی دست به هر خلافی بزنند. اگرچه خیلی از آنها این بخت را داشتند که خیلی زودتر فریادرسی به دادشان رسید و با حضور در کلینیک های ترک اعتیاد ، توانستند به جمع خانواده های شان برگردند . این اما اتفاقی نبود که برای (ع - الف) بیفتد. او به جرمی باید مجازات شود که کمتر کسی از هم دوره هایش حتی حاضر است نامش طرح شود که قصد کمک به مجرمی را دارد که مواد مخدر می فروخته.


اما آیا باید او را به حال خود رها کرد تا اشد مجازات را تجربه کند؟ این پرسشی است که برادر بزرگترش می پرسد و می گوید:« او اشتباه کرده و باید مجازات شود اما همه تقاضای ما این است که کمی در مجازاتش تخفیف بدهند. از روزی که گرفتندش ، مادر پیرمان سکته کرده و قدرت تکلمش را از دست داده. همسرش با یک بچه سه ساله روزهای سختی دارد. خودش هم هر روز زنگ می زند و سراغ دوستان قدیمش را می گیرد. می خواهد بداند کسی حتی سراغش را می گیرد یا نه؟ از هم تیمی هایش فقط 2 نفر در این مدت به ما زنگ زدند. یکی مهدی فنونی زاده و دیگری هم علیرضا منصوریان بوده . آقای فنونی زاده حتی به دیدن بازپرسش رفته تا اگر بشود کمکی به برادرم بشود.»


مهدی فنونی زاده هم در این باره می گوید:« به هر حال او جرمی انجام داده اما نباید همه ما که دوستش بودیم دست روی دست بگذاریم. باید دنبال راهی باشیم تا به خانواده اش کمک کنیم. او مشکلات زیادی دارد. نباید رهایش کنیم، اول از همه مشکل بیماری اش را حل کنیم . او مجازاتش را بر اساس حکم قانون پشت سر می گذارد اما ما که ادعای دوستی وباید هر کاری می توانیم برایش انجام بدهیم برای خودش و خانواده اش.».../خبر آنلاین