سلامت


2 دقیقه پیش

نشانه ها و عوارض کمبود ویتامین‌ها در بدن

ویتامین‌ها نقش مهمی‌ را در بدن انسان ایفا می‌کنند. به‌نحوی‌که کمبود ویتامین‌ (حتی یکی از آن‌ها) می‌تواند برای هر فردی مشکلات اساسی را به وجود آورد. گجت نیوز - معین ...
2 دقیقه پیش

چرا پشه ها بعضی ها را بیشتر نیش می‌زنند؟

فصل گرما و گزیده شدن توسط پشه ها فرا رسیده، دوست دارید بدانید پشه ها بیشتر چه کسانی را دوست دارند؟ بیشتر کجاها می پلکند؟ و از چه مواد دفع کننده ای نفرت دارند؟ وب سایت ...

مبارزه با نشانه های پیری


وقتی صحبت از مبارزه با نشانه‌های پیری می‌شود، بجز روش‌های معدودی که باعث می‌شوند احساس و ظاهر بهتری داشته باشیم، بعضی تغییرات در شیوه‌ی زندگی نیز می‌توانند بسیار مفید واقع شوند.

وب‌سایت تناسب اندام: وقتی صحبت از مبارزه با نشانه‌های پیری می‌شود، بجز روش‌های معدودی که باعث می‌شوند احساس و ظاهر بهتری داشته باشیم، بعضی تغییرات در شیوه‌ی زندگی نیز می‌توانند بسیار مفید واقع شوند. در پست امروز، ما لیستی از روشهای اثبات شده علمی برای ایجاد یک شیوه زندگی ضد پیری را بیان می‌کنیم:

بوجود آوردن یک سبک زندگی ضد پیری

۸ ساعت خواب

قدرت خواب را دست کم نگیرید. بدن برای ترمیم خودش به زمان نیاز دارد و اینکار را هم در هنگام خواب انجام می‌دهد. مطالعات متعددی نشان داده‌اند که خواب ناکافی منجر به مشکلات شناخته شده‌ای می‌شود. همچنین خواب ناکافی می‌تواند باعث شود که پوست، سریع‌تر پیر شود. محققان می‌گویند افرادی که دچار محرومیت از خواب هستند، نسبت به آنهایی که خواب کافی دارند، دارای چین و چروک‌های بیشتری هستند. همچنین افرادی که خواب شبانه خوبی ندارند، بیشتر در معرض ابتلا به هیپرپیگمانتاسیون، پوست لکه دار و آویزان هستند.

بعلاوه آنهایی که خواب کافی دارند، می‌توانند از آسیب‌های ناشی از عوامل استرس‌زای پوست، از جمله آسیب نور خورشید و سموم محیط زیست سریع‌تر بهبود یابند. کارشناسان سلامتی می‌گویند که یک فرد هر شب باید حداقل هفت ساعت و نیم بخوابد.

ورزش منظم

مطالعه‌ای در سال ۲۰۱۴ نشان داد که بین فعالیت فیزیکی و پیری، رابطه‌ی محکمی وجود دارد. همان مطالعه، ورزش را بعنوان بهترین راه برای پیشگیری از علائم پیری معرفی کرد.

ورزش به افزایش توده استخوانی کمک می‌کند، مفاصل را قوی کرده و قلب را سالم نگه می‌دارد. هنگامی که از نظر فیزیکی متناسب باشید، تحرک بیشتری خواهید داشت. دردها و تیر کشیدن‌های معمول که با بالا رفتن سن بوجود می‌آیند را تجربه نخواهید کرد. علاوه بر این، ورزش جریان خون به مغز را افزایش می‌دهد، و باعث ترشح سروتونین می‌شود، هورمونی که با افسردگی مقابله می‌کند.

رژیم غذایی سالم

چیزی که می‌خورید، بر سلامتتان تاثیر خواهد گذاشت و صادقانه بگوییم، سلامت خوب، یکی از مهم‌ترین عناصر یک زندگی جوان و طولانی است. خوردن میوه‌ها و سبزیجات با کیفیت بالا به شما کمک خواهد کرد که به یک زندگی طولانی و جوان دست یابید. آنها شامل سبزیجات سبز تیره، مواد غذایی زرد و نارنجی و همچنین انواع چای و پروتئین بدون چربی هستند.

بوجود آوردن یک سبک زندگی ضد پیری

تحقیقی نشان داده است میزان مرگ و میر در میان کسانی که هر روز چند فنجان چای می‌نوشند، تقریبا ۲۶ درصد کاهش می‌یابد. یک تحقیق دیگر نشان داد که خوردن غذاهای سرشار از اسیدهای چرب امگا-۳ نیز روند پیری را به تاخیر می‌اندازد. اسیدهای چرب امگا-۳ به حفظ تلومرهای بدن کمک می‌کنند. تلومرها در انتهای کروموزوم‌های بدن قرار دارند و با بالا رفتن سن، کوتاه می‌شوند. با حفظ تلومرهای بدن، خطر ابتلا به بیماری‌های مزمن از جمله ناراحتی قلبی و سرطان کاهش می‌یابد.

رابطه جنسی منظم

شما برای رابطه جنسی به دلیل و بهانه نیاز ندارید، اما رابطه جنسی منظم به جوان نگه داشتن ذهن و بدن نیز کمک می‌کند. رابطه جنسی منظم، جوانی پوست را حفظ می‌کند و قلب را نیز سالم نگه می‌دارد. محققان دریافته‌اند که رابطه‌ی جنسی، فشار خون را کاهش می‌دهد، عملکرد و انعطاف پذیری عضلات را هم بهبود می‌بخشد. همچنین ریسک بیماری قلبی را در مردان تا ۵۰ درصد می‌کاهد.

دید مثبت

بله، داشتن دید مثبت به نفع بدن شماست. تحقیق جدیدی نشان می‌دهد افرادی که از نظر اجتماعی فعال هستند، آهسته‌تر از افرادی که فعال نیستند پیر می‌شوند. علاوه بر این، افرادی که با دیدی مثبت زندگی می‌کنند، بطور متوسط ۷.۵ سال طولانی تر از افراد منفی‌گرا عمر می‌کنند.

همچنین برخی از مطالعات نشان می‌دهد که مفهوم هدف و جهت در زندگی می‌تواند طول عمر فرد را طولانی کند و این مساله، شامل افراد از همه‌ی سنین می‌شود. پس شروع کنید، بیشتر لبخند بزنید، مهربان باشید و با مثبت بودن، کامیاب شوید. اینکار از پیر شدن شما جلوگیری خواهد کرد.


ویدیو مرتبط :
مبارزه با پیری

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

مهمترین نشانه های پیری اعلام شد



مهمترین نشانه های پیری اعلام شد

محققان تعریف کامل و جدیدی از پیری ارائه دادند که در آن تمام علائم بروز پیری اعلام شده است کاهش کلسیم استخوان و میزان تولید پروتئین که منجر به کوچک شدن تدریجی حجم عضلات اسکلتی می شود، برخی از این نشانه ها به شمار می آیند.

به گزارش خبرگزاری مهر، پیری به معنای از دست دادن تدریجی توانایی دستگاههای بدن در برابر شرایط محیطی، افزایش بروز بیماریها و در نهایت وقوع مرگ تعریف شده است از طرف دیگر پیری در زیست شناسی و فیزیولوژی به معنی کاهش روند تجزیه و تحلیل اطلاعات در سلول و تغییرات تدریجی بدن است.

پیر شدن به علت یک تغییر ناگهانی در اعمال فیزیولوژیک بدن نیست بلکه نتیجه تغییرات تدریجی است که طی سالهای متمادی به وجود می آید.

پیری در سلولهایی که تکثیر نمی شوند مانند سلولهای عضلات و اعصاب بسیار بارزتر است، زیرا در بافتی که سلولهایش قابل تکثیرند، سلولهای جدید به طور دائم تولیدشده و محل سلولهای مرده را اشغال می کنند.

سلول در جریان رشد و فعالیتش به طور مرتب اطلاعات ژنتیکی از درون خود برای سنتز مواد پروتئینی دریافت می کند.

هر عمل یا عاملی که روند انتقال این اطلاعات را مختل کند، سبب بروز اختلال در اعمال سلول می شود.کاهش کلسیم استخوان، کاهش میزان تولید پروتئین، پیری پوست، مشکلات دستگاه گوارش، مشکلات دستگاه تنفس که منجر به کاهش اکسیژن خون و کاهش فعالیت ماکروفاژهای کیسه های هوایی و تضعیف اثر مژهای مجاری هوایی می شود. بنابراین در سنین پیری افراد به ذاتالریه، برونشیت، آمفیزم و اختلالات دیگر ریوی حساس ترند.

اختلال در دستگاه گردش خون، فقدان قابلیت کشش آئورت، کاهش اندازه تار ماهیچه قلب، فقدان تدریجی قدرت انقباض عضله قلب، کاهش برونده خون توسط قلب، کاهش حداکثر ضربان قلب، افزایش پرفشاری خون، افزایش میزان کلسترول خون با افزایش سن، کاهش میزان HDL، افزایش شیوع بیماری شریان کرونری، سفت شدن شریانها، تجمع کلسترول در شریانها بخصوص شریانهای مغز ازجمله تغییرات در دستگاه گردش خون است.

 همچنین کاهش مکانیسمهای ترشحی هورمون ها ، تغییرات خاصی مانند فقدان حس چشایی، فتق، سرطان مری، ورم معده، زخم معده و سرطان معده ، زخمهای رودهای، آپاندیسیت، سوءجذب و سوءهضم از تغییرات روده کوچک و یبوست، سرطان راست روده و هموروئید نیز از تغییرات روده بزرگ هستند. بروز مشکلات در عمل بلع  و در دستگاه عصبی ، کاهش سرعت هدایت امواج عصبی، کاهش اعمال حرکتی ارادی و افزایش زمان رفلکس ماهیچه های اسکلتی، اختلال شنوایی مربوط به پیری ناشی از تغییرات درساختارهای مهم گوش داخلی نیز از دیگر عوارض پیری به شمار می آیند./مهر