سلامت
2 دقیقه پیش | نشانه ها و عوارض کمبود ویتامینها در بدنویتامینها نقش مهمی را در بدن انسان ایفا میکنند. بهنحویکه کمبود ویتامین (حتی یکی از آنها) میتواند برای هر فردی مشکلات اساسی را به وجود آورد. گجت نیوز - معین ... |
2 دقیقه پیش | چرا پشه ها بعضی ها را بیشتر نیش میزنند؟فصل گرما و گزیده شدن توسط پشه ها فرا رسیده، دوست دارید بدانید پشه ها بیشتر چه کسانی را دوست دارند؟ بیشتر کجاها می پلکند؟ و از چه مواد دفع کننده ای نفرت دارند؟ وب سایت ... |
درمان لک های پوستی با شیرین بیان
از عصاره گیاه شیرین بیان برای درمان لک های پوست استفاده می شود، تحقیقات در این زمینه، نتایج رضایت بخشی را ارایه داده است و می توان از مزایای طبیعی این گیاه پرفایده بهره برد. آیا واقعا چنین نتایج درمانی از این گیاه انتظار می رود؟
شاید بهتر باشد این طور بگویم که بی خطرترین عامل روشن کننده رنگدانه که دارای کمترین ملانوم است، عصاره شیرین بیان است که در ترکیبات زیبایی به عنوان شفاف کننده ی پوست به کار می رود و می تواند در ترکیبات کرم های آرایشی صورت به کار رود.
به علاوه عصاره شیرین بیان از لحاظ تئوری به عنوان یک مشتق ضدالتهاب موضعی مطرح است که می تواند در کاهش قرمزی پوست و تیرگی پس از التهاب، کاربرد داشته باشد.
ماده فعال شناخته شده در شیرین بیان، فلاونوئید است که می تواند با پراکنده کردن ملانین، موجب روشن شدن پوست شود.
دوز مورد استفاده، یک گرم در روز برای چهارهفته است تا اثر بالینی آن ظاهر شود. عصاره شیرین بیان هنوز در شمال آمریکا در دسترس نیست ولی در بخشهایی از جهان به خصوص در مصر استفاده می شود.
ماده اصلی هیدروفوبیک آن که در اثر گرفتن عصاره شیرین بیان به دست می آید، گلابریدین است که روی پوست موثر می باشد.
خلاصه این که آثار درمانی شیرینبیان از دیرباز شناخته شده بوده و از آن برای درمان انواع سرفهها و به عنوان داروی مسکن در پوست استفاده می کردند.
مردم حتی برای درمان اسپاسم و تورم مفاصل و به عنوان مادهای ملین از آن بهره می گرفتند.
از عصاره ریشه ی شیرین بیان هم، به عنوان سد مقاوم در برابر برخی ویروسها مثل هرپس و هپاتیت A و یا در برابر عفونت کاندیدا استفاده می شده است.
ویدیو مرتبط :
درمان لک های پوستی
خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :
درمان لكهای پوستی با شیرینبیان
بیخطرترین عامل روشنکننده رنگدانه که دارای کمترین ملانوم است، عصاره شیرینبیان است که در ترکیبات زیبایی به عنوان شفافکننده پوست به کار میرود و میتواند در ترکیبات کرمهای آرایشی صورت به کار رود. به علاوه عصاره شیرینبیان از لحاظ تئوری به عنوان یک مشتق ضدالتهاب موضعی مطرح است که میتواند در کاهش قرمزی پوست و تیرگی پس از التهاب کاربرد داشته باشد.ماده فعال شناخته شده در آن فلاونویید است که میتواند با پراکنده کردن ملانین، موجب روشن شدن پوست شود.
دوز یک گرم در روز برای چهارهفته است تا اثر بالینی آن ظاهر شود. عصاره شیرینبیان هنوز در شمال آمریکا در دسترس نیست ولی در بخشهایی از جهان به خصوص در مصر استفاده میشود. ماده اصلی هیدروفوبیک آن که در اثر گرفتن عصاره شیرینبیان به دست میآید، گلابریدین است که روی پوست موثر خواهد بود. خلاصه اینکه آثار درمانی شیرینبیان از دیرباز شناخته شده بوده و از آن برای درمان انواع سرفهها و به عنوان داروی مسکن در پوست استفاده میکردند.
مردم حتی برای درمان اسپاسم و تورم مفاصل و به عنوان مادهای ملین از آن بهره میگرفتند. از عصاره ریشه شیرینبیان هم به عنوان سد مقاوم در برابر برخی ویروسها مثل هرپس و هپاتیت Aیا در برابر عفونت کاندیدا استفاده میشده است. در آخر باید گفت اگر چه عصاره شیرینبیان که برای درمان مشکلات پوستی است، گران است ولی با غلظت مورد استفاده در محصولات زیبایی قیمت متوسطی دارد.
منبع: مجله مادران