سلامت


2 دقیقه پیش

نشانه ها و عوارض کمبود ویتامین‌ها در بدن

ویتامین‌ها نقش مهمی‌ را در بدن انسان ایفا می‌کنند. به‌نحوی‌که کمبود ویتامین‌ (حتی یکی از آن‌ها) می‌تواند برای هر فردی مشکلات اساسی را به وجود آورد. گجت نیوز - معین ...
2 دقیقه پیش

چرا پشه ها بعضی ها را بیشتر نیش می‌زنند؟

فصل گرما و گزیده شدن توسط پشه ها فرا رسیده، دوست دارید بدانید پشه ها بیشتر چه کسانی را دوست دارند؟ بیشتر کجاها می پلکند؟ و از چه مواد دفع کننده ای نفرت دارند؟ وب سایت ...

دانستنی های ضروری برای نامزدها



دوران نامزدی,زمان نامزدی,مدت دوران نامزدی

دوران نامزدی دوره ای خاص و ویژه از مشارکت، عشق و خوشی است. با این که می توان آن را شمارشی معکوس برای عروسی دانست ولی باید بدانید که این دوران زمانی مهم است و دوباره تکرار نخواهد شد. حال ببینیم چگونه می توان این دوران را منحصر به فرد و شگفت انگیز کرد.

نامزدی مقدمه عروسی است
در زمان نامزدی هم در مورد مسایلی بحث و گفتگو خواهید داشت که بعدها پس از عروسی تان با آن ها مواجه خواهید شد. مسایلی از قبیل پول و بودجه بندی، روابط خانوادگی، دوستان و حد و مرزها. پس سعی کنید صحبت هایتان را از همین حالا سمت و سو بدهید و به جای این که مثلا در مورد خرید بعضی چیزهای تزیینی که به شدت مشتاقید بخریدشان و نامزدتان فکر می کند دور ریختن پول است بحث کنید به این که چطور می توانید پول های بیشتر را پس از عروسی تان مدیریت کنید بیندیشید. آیا می خواهید هر دویتان در تصمیم گیرهای مالی سهمی مساوی داشته باشید؟ آیا می خواهید حساب مشترک بانکی داشته باشید؟ و…
 
تکلیف را روشن کنید
در دوره نامزدی با بیشتر شدن شناخت ممکن است پی ببرید که دارای مشکلات اساسی هستید. بهتر است تکلیف این مشکلات را در همان دوره نامزدی مشخص کنید. جدایی در دوران نامزدی بسیار بهتر از جدایی بعد از عروسی است. شما نمی‌توانید رفتار طرف مقابل‌تان را تغییر دهید، مگر در سه شرایط:
1-خود فرد بخواهد تغییر کند.
2-شرایطی که فرد شدیدا تحت فشار قرار دارد (شرایط پادگانی).
3-خود فرد با یک تحول معنوی عمیق روبه‌رو شود.


این شرایط احتمال تغییر را فراهم خواهد کرد. اما اینکه ما معتقد باشیم بعد از ازدواج رفتار همسرمان بهتر می‌شود، غلط و اشتباه است، باید بدانید که بعد از ازدواج هیچ معجزه‌ای رخ نمی‌دهد. آنچه که در نامزدی مهم است این است که آیا ما این فرد را می‌توانیم با همان ویژگی‌هایی که دارد، بپذیریم یا نه. اگر به این نتیجه رسیدید که زندگی با این فرد برایتان عذاب آور خواهد بود موضوع را با خانواده ها در میان بگذارید و بعد از گذراندن دوره های مشاوره، تکلیف رابطه تان را با صراحت روشن کنید.
 
تاریخ تعیین کنید
مدت دوران نامزدی به عوامل زیادی از جمله: فرهنگ و آداب و رسوم خانواده ها، وضعیت اقتصادی عروس و داماد، میزان آشنایی عروس و داماد با یکدیگر و… بستگی دارد. اگر تصمیم دارید ظرف کمتر از یک سال عروسی کنید، سعی کنید ماه عروسی خود را و حتی الامکان روز عروسی را تعیین کنید. این تاریخ خیلی مهم است و تمام برنامه ریزی های شما به این تاریخ بستگی دارد. اگر هم فعلا به این زودی نمی خواهید عروسی کنید، بهتر است مشخص کنید که چند سال می خواهید نامزد بمانید: یک سال؟ دو سال؟ یا بیشتر؟ این هدف گذاری به نوعی شما را از بلاتکلیفی خارج می کند.
 
همدیگر را کشف کنید
شما می خواهید که باقی عمرتان را در کنار هم سر کنید. اما فشارها و استرس برنامه ریزی برای عروسی می تواند بین شما فاصله اندازد. اجازه ندهید چنین شود. بنابراین در طول نامزدی مدام با هم قرار دیدار بگذارید، بی هیچ دلیلی کارهای خوب برای هم انجام دهید، توانایی های یکدیگر را ستایش کنید، به هم دیگر محبت کنید و از اشتباهات یکدیگر چشم پوشی کنید.

آماده شوید
به جای این که یک برنامه و تقویم در دستتان بگیرید و مدام در حال تیک زدن روی آن ها باشید به این فکر کنید که در این ماه از نامزدی ام چه انتظاری دارم؟ شما می توانید از لحاظ فکری و فیزیکی روابطتان را تحکیم بخشید. خرج و مخارج اضافه را حذف کنید و سعی کنید در هزینه های شخصی خود صرفه جویی کنید. یک حساب بانکی مجزا باز کنید و شروع به پس انداز پولهایتان کنید. یا اینکه پس انداز خود را به صورت کالاهای سرمایه ای مثل : سکه، طلا، ارز و… در آورده و نگهداری نمایید. به هر حال باید دور اندیش باشید و از هم اکنون به فکر مخارج و هزینه های عروسی خود باشید.
 
عشق و محبت را ارج نهید
فقط همسر آینده تان نیست که نیاز به توجه زیاد و محبت دارد. در نامزدیتان سعی کنید وقتی برای پدر و مادرتان بگذارید و به آن ها عشقتان را بروز دهید و نشان دهید که قدردان زحماتشان برای بزرگ کردن شما و آماده کردنتان برای این روزها هستید. یکی از مشکلاتی که بر سر دوران نامزدی قرار می‌گیرد، عدم تعادل رابطه فرد بین خانواده و همسر آینده‌اش است. تا زمانی که دختر و پسر در خانه پدری خود زندگی می‌کنند، باید طبق اصول خانواده رفتار کنند و بتوانند با کمک خانواده بین این دو وضعیت تعادل برقرار کنند، اما بعد از ازدواج اولویت با همسر است. باید خانواده‌ها تا حد امکان از بیان نظر و تحمیل عقیده دست بردارند و مسوولیت این امر را برعهده روان‌شناس ازدواج بگذرانند.
 
به خودتان رسیدگی و مراقبت کنید
بیش از همه شما باید به خودتان عشق بورزید. در روز عروسی تان توجه بسیار زیادی بر روی شما خواهد بود و خیلی از عروس ها و دامادها با تغییرات آرایش خودشان را برای این روز بزرگ آماده می کنند. اما رژیم های سنگین و درمان های سخت می توانند شما را در روز عروسی تان ضعیف، بی حال و شکننده کنند. اگر قصد کاهش وزن دارید و می خواهید برنامه غذایی تان را تغییر دهید به یک برنامه غذایی سالم و دراز مدت برای تمام زندگی تان بیندیشید نه به یک شمارش معکوس تا روز عروسی و عدد و رقمی بر روی صفحه ترازو.
منبع: ایران ناز، عروس وی آی پی

 


ویدیو مرتبط :
معدن و نامزدها !

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

رقابت نامزدها براي پست مجمع کشور



شش نامزد کسب پست دبيرکلي مجمع کشورهاي صادرکننده گاز در نشست کارشناسي هفته جاري اين مجمع در دوحه قطر رقابت مي کنند. به گزارش خبرنگار اقتصادي ايرنا، کشورهاي ايران، ترينيدادتوباگو، مصر، ليبي، روسيه و نيجريه که از اعضاي مجمع کشورهاي صادرکننده گاز هستند، نامزدهاي خود را براي پست دبيرکلي اين مجمع معرفي کرده اند و صلاحيت اين افراد در نشست کارشناسي هفته جاري در دوحه بررسي مي شود.

 

نامزدهاي معرفي شده از سوي اين کشورها روز دوشنبه بعدازظهر (هيجدهم آبان ماه 1388) در نشست کارشناسي اين مجمع خودشان را بطور کامل معرفي مي کنند و اعضاي هيات هاي اجرايي کشورهاي عضو با اين افراد مصاحبه خواهند کرد.

 

فرم هاي ارزيابي نامزدها حاوي اطلاعات جمع آوري شده از آنها را رييس هيات اجرايي مجمع به نشست وزارتي ارايه خواهد داد.

 

نشست وزارتي مجمع کشورهاي صادرکننده گاز قرار است ماه دسامبر 2009 در دوحه قطر برگزار شود و در اين نشست درباره انتخاب دبيرکل اين مجمع تصميم گيري خواهد شد.

 

از ديگر موارد مورد بحث در نشست کارشناسي هفته جاري مجمع کشورهاي صادرکننده گاز قانونمندکردن مقررات مربوط به جلسات هيات اجرايي و تهيه اساسنامه فعاليت اين هيات، بودجه مجمع و تهيه دستور جلسه وزارتي است.

 

گفتني است، در نشست وزارتي پيشين مجمع کشورهاي صادرکننده گاز در تيرماه امسال، فقط جمهوري اسلامي ايران نامزدي براي دبيرکلي اين مجمع معرفي کرده بود و لذا انتخاب دبيرکل به نشست ماه دسامبر 2009 موکول شد.

 

براساس مصوبه نشست وزارتي پيشين مقرر شد، رياست اجلاس وزيران مجمع کشورهاي صادرکننده گاز براساس شروع حروف الفبا و انتخاب معاون رئيس، از انتهاي حروف الفبا باشد.

 

رئيس کميته اجرايي مجمع نيز براساس اساسنامه مجمع و برخلاف انتخاب هاي قبلي از آخر حروف الفبا شروع مي شود که از سال 2010 رئيس کميته اجرايي را ونزوئلا بعهده خواهد داشت.

 

در اين نشست همچنين تصميم گرفته شد تا زمان انتخاب دبيرکل مجمع و بمنظور معطل نماندن کارها، رياست اجلاس و اختيارات دبيرکلي را "عبدالله العطيه" وزير نفت قطر بعهده داشته باشد.

 

براساس تصميم هاي اتخاذ شده، رئيس اجلاس وزيران در سال 2010 ميلادي از الجزاير و معاون آن از کشور ونزوئلا انتخاب خواهد شد.

 

در سال 2009 ميلادي نيز بدليل برپايي نخستين مجمع کشورهاي صادرکننده گاز پس از تصويب اساسنامه در قطر، رياست اجلاس وزيران را کشور ميزبان (قطر) بعهده دارد.

 

مجمع کشورهاي صادرکننده گاز در دسامبر 2008 ميلادي با تصويب اساسنامه آن در نشست وزارتي مسکو ، رسميت يافت.