سلامت


2 دقیقه پیش

نشانه ها و عوارض کمبود ویتامین‌ها در بدن

ویتامین‌ها نقش مهمی‌ را در بدن انسان ایفا می‌کنند. به‌نحوی‌که کمبود ویتامین‌ (حتی یکی از آن‌ها) می‌تواند برای هر فردی مشکلات اساسی را به وجود آورد. گجت نیوز - معین ...
2 دقیقه پیش

چرا پشه ها بعضی ها را بیشتر نیش می‌زنند؟

فصل گرما و گزیده شدن توسط پشه ها فرا رسیده، دوست دارید بدانید پشه ها بیشتر چه کسانی را دوست دارند؟ بیشتر کجاها می پلکند؟ و از چه مواد دفع کننده ای نفرت دارند؟ وب سایت ...

برای مقابله با بیماری جدید آنفولانزا چه کار کنیم؟


هرساله با شروع سرما نوع جدیدی از ویروس های آنفلوانزا شیوع پیدا می کند و متاسفانه بخشی از هموطنانمان را از این طریق از دست می دهیم اما باید جلوگیری از ابتلا به این بیماری باید چه کار کرد.

خبرگزاری مهر:  هرساله با شروع سرما نوع جدیدی از ویروس های آنفلوانزا  شیوع پیدا می کند و متاسفانه بخشی از هموطنانمان را از این طریق از دست می دهیم اما باید جلوگیری از ابتلا به این بیماری باید چه کار کرد.

 شیوع آنفولانزای خوکی در کشور به خصوص در استان کرمان دوباره موجی از ترس و اضطراب را در کشور به وجود آورد. پیش از این با ورود حجاج ایرانی نگرانی شیوع بیماری کرونا در کشور وجود داشت و حالا با ورود زائران اربعین نگرانی ها برای شیوه بیماری آنفولانزای خوکی است. متاسفانه این بیماری تاکنون در شهر کرمان جان ۲۲ نفر از هموطنانمان را گرفته است.

به گفته  دکتر «محمود نبوی» معاون مرکز بیماریهای واگیردار وزارت بهداشت از انتقال این بیماری به سایر استان ها طی هفته های آینده خبرداد و از مردم خواست که علائم این بیماری و هرگونه نشانه های سرماخوردگی جدی گرفته شود.

برای مقابله با بیماری جدید آنفولانزا چه کار کنیم؟

مسافران کشورهای همجوار مواظب باشند

دکتر ایرج خسرونیا متخصص بیماری های داخلی درباره علائم و شیوه‌های پیشگیری گفت: «این آنفولانزا یک بیماری ویروسی فوق الهاده حادی است که سریع منتشرمی شود که با سرفه،عطسه، آب دهان، آب بینی و دست دادن منتقل می شود.

بنابراین کسی که به این بیماری مبتلا شده است با هرکدام از این ها در یک اتاق سربسته می تواند شما را مبتلا کند.

تنها را پیشگیری از این بیماری این است که مبتلایان حتما در بخشی تحت نظر باشند که باکسی در تماس نباشند. ملاقات کنندگان هم حتما از بوسیدن و دست دادن خود داری کنند.

 کسانی هم که از کشورهای هم جوار وارد کشور می شوند حتما رعایت کنند چون کشورهای هم جوار همگی خیلی آلوده هستند.

چون یک نفر می تواند صدها نفر را مبتلا کند. اگر کسی حس کرد که به این بیماری مبتلا شده حتما به پزشک مراجعه کند. چون درمان در روزهای اول بسیار آسان تر است.»

برای مقابله با بیماری جدید آنفولانزا چه کار کنیم؟

علائم این بیماری را بشناسید

دکتر خسرونیا درباره افراد آسیب پذیرتر نسبت به این بیماری گفت: « افراد دارای کهولت سن، خانم های باردار و کسانی که زمینه یک بیماری خاص دیگری را دارند بیشترین قربانیان این بیماری هستند.

مثل بیماران نارسایی قلب و نارسایی ریه که ویروس به آنها غلبه کرده و موجب مرگ آنها می شود.رعایت اصول بهداشتی مثل شستن دست ها بعد از تماس به وسایل نقلیه، اتوبوس، مترو به طور جدی توصیه می شود.

پرستاران و کسانی که از این بیماران مراقبت می کنند باید حواسشان باشد که حتما از ماسک و روپوش مناسب استفاده کنند که موجب انتقال بیماری نشوند.

نشانه های این بیماری در روزهای اول به شکل سرماخوردگی است. اما به مرور تب و مشکلات تنفسی و ریوی، بدن درد و ضعف عمومی و بی حال را به همراه دارد و اگر کسی این نشانه ها را در خودش دید باید فورا به پزشک معالج مراجعه کند.»

 به گفته دکتر خسرونیا این بیماری غیرقابل درمان و ترسناک نیست. بهتراست مردم نترسند و فقط سطح هوشیاری شان را بالا ببرند.


ویدیو مرتبط :
بیماری ویروسی آنفولانزا و علایم آن

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

نخستین بیماری که دستش با قدرت ذهن کار می‌کند



اخبار ,اخبار علمی , سکته مغزی

 

اخبار علمی - امیدی تازه برای قربانیان سکته مغزی
نخستین بیماری که دستش با قدرت ذهن کار می‌کند

مردی امریکایی که از ناحیه گردن معلول بود، نخستین بیماری لقب گرفته که با فقط با قدرت ذهن، دستش را حرکت می‌دهد.

 تراشه‌ای که در مغز «ایان بورخارت» اهل اوهایو کار گذاشته شده، می‌تواند درمان معلولان را دستخوش انقلاب کند.

تمامی آنچه وی باید انجام می‌داد این بود که به شدت درباره حرکت‌دادن دستش فکر کند و مابقی کارها توسط تراشه در کمتر از یک دهم ثانیه انجام می‌شد.

بوخارت 23 ساله نوعی آزمایش موفقیت‌آمیز را از سر گذارند که می‌تواند امیدی برای قربانیان سکته مغزی و افرادی باشد که از اختلالات عضلانی رنج می‌برند.

تیمی از دانشمندان دانشگاه اوهایو و شرکت تحقیقاتی Battelle ، جمجمه این بیمار امریکایی را باز کردند و تراشه‌ای به اندازه 3.81 میلی‌متر را برای خوانش افکار وی در درون مغزش کار گذاشتند.

اطلاعات این تراشه از طریق کابل به رایانه‌ ارسال می‌شود و رایانه اطلاعات را رمزگشایی کرده و دستوراتی را اضافه می‌کند که به طور معمول از ستوان فقرات می‌آیند. این رایانه به الکترودهایی روی بازوی بیمار متصل است و الکترودها فیبرهای عضله را تحریک به حرکت می‌کنند.

طی یک آزمایش، بوخارت توانست دستش را مشت و آن را تماما باز کند و قاشقی را بگیرد.

در سال 2010 و پس از شیرجه‌زنی به درون دریا در آن سوی سواحل کارولینای شمالی، ستون فقرات بوخارت شکست. 

اخبار علمی - ایسنا