سلامت


2 دقیقه پیش

نشانه ها و عوارض کمبود ویتامین‌ها در بدن

ویتامین‌ها نقش مهمی‌ را در بدن انسان ایفا می‌کنند. به‌نحوی‌که کمبود ویتامین‌ (حتی یکی از آن‌ها) می‌تواند برای هر فردی مشکلات اساسی را به وجود آورد. گجت نیوز - معین ...
2 دقیقه پیش

چرا پشه ها بعضی ها را بیشتر نیش می‌زنند؟

فصل گرما و گزیده شدن توسط پشه ها فرا رسیده، دوست دارید بدانید پشه ها بیشتر چه کسانی را دوست دارند؟ بیشتر کجاها می پلکند؟ و از چه مواد دفع کننده ای نفرت دارند؟ وب سایت ...

اگر میل جنسی تان از بین رفته است، بخوانید


مشکلات زناشویی در زمره مهم ترین قاتلان میل جنسی قرار دارند. برای زنان، احساس نزدیکی و صمیمیت مهم ترین بخش میل جنسی است.

ماهنامه سلامانه: طلاق به امری عادی تبدیل شده و زوجین با بروز کوچک ترین مشکل، جدایی را بهترین راهکار می دانند. برای پی بردن به عمق فاجعه کافی است به دادگاه های خانواده مراجعه کنید تا زوج هایی را ببینید که به علت مشکلات جنسی، فقر مهارت های ارتباطی و... جدا می شوند. در کشوری که به گفته دکتر مجید ابهری، آسیب شناس اجتماعی، عامل اصلی 60درصد جدایی ها مسائل جنسی است، افزایش دانش و اطلاعات افراد در این زمینه اهمیت زیادی دارد. در این نوشتار مهم ترین قاتلان میل جنسی معرفی می شوند.

قاتلان بلفطره

استرس

برخی از افراد تعدادی از کارها را هنگامی که مضطرب هستند به نحو احسن انجام می دهند. میل جنسی، معمولا جزو این کارها نیست. استرس در محل کار ،خانه یا روابط میان فردی را همه تجربه کرده اند. روش های کنترل و مدیریت استرس می تواند کمک زیادی به افراد بکند. شما می توانید برای کنترل و مدیریت استرس از متخصص مشاور یا روانپزشک کمک بگیرید.

مشکلات زناشویی

مشکلات زناشویی در زمره مهم ترین قاتلان میل جنسی قرار دارند. برای زنان، احساس نزدیکی و صمیمیت مهم ترین بخش میل جنسی است. عواقب نزاع، ارتباط اندک، خیانت کردن یا... برای زن و مرد از میان رفتن میل جنسی است. اگر با مشکلات زناشویی دست و پنجه نرم می کنید باید به متخصص مشاور مراجعه کنید.

بی خوابی

میل جنسی تان از بین رفته است؟ شاید علت اش این باشد که به اندازه کافی در رختخواب نمی مانید. دیروقت می خوابید یا صبح زود از خواب بیدار می شوید؟ با بی خوابی یا بیماری مثل آپنه (نوعی اختلال خواب است که سبب مکث یا توقف تنفس بیمار می شود.) دست و پنجه نرم می کنید؟ خستگی، میل جنسی را از بین می برد. برای اصلاح عادات خوابیدن از پزشک کمک بگیرید.

بچه دار شدن

از وقتی پدر یا مادر شده اید میل جنسی تان از بین رفته است؟ بخش زیادی از زمان تان را صرف فرزندتان می کنید؟ استخدام پرستار برای نگهداری از بچه مفید است. هنگامی که فرزند تازه به دنیا آمده تان خواب است می توانید رابطه جنسی داشته باشید.

داروها

برخی از داروهایی که میل جنسی را از بین می برند عبارتند از:

•    داروهای ضدافسردگی
•    داروهای فشار خون
•    داروهای ضدبارداری
•    شیمی درمانی
•    داروهای درمان بیماری ایدز

تغیر دوز یا نوع دارو ممکن است تاثیرگذار باشد. برای تغییر دوز یا نوع دارو باید با پزشک مشورت کنید.

قاتلان بلفطره

نارضایتی از تصویر بدن

اگر از اندام تان راضی باشید میل جنسی تان بیشتر خواهدشد. ورزش کنید و از پزشک کمک بگیرید. داشتن احساس خوب نسبت به خود اعتماد به نفس را افزایش می دهد. اگر همسرتان اعتماد به نفس پایینی دارد، به او اطمینان دهید اندام متناسبی دارد.

چاقی

وقتی اضافه وزن دارید یا چاق هستید میل جنسی تان کم می شود، از رابطه جنسی لذت نخواهید برد و اعتماد به نفس تان از میان خواهدرفت. با کاهش وزن و کمک گرفتن از متخصص مشاور می توانید احساس خوبی نسبت به خود داشته باشید.

مشکلات نعوظ

مردانی که از اختلال عملکرد نعوظ رنج می برند مضطرب هستند و میل جنسی شان را از دست می دهند.  اختلال عملکرد نعوظ قابل درمان است، اما زوجین می توانند با کمک متخصص مشاور از تاثیر سوء این اختلال بر روابط شان بکاهند.

کاهش هورمون تستوسترون

هورمون تستوسترون، عامل ایجاد میل جنسی است. وقتی مردان به سالمندی قدم می گذارند میزان هورمون تستوسترون بدن شان به شدت کاهش می یابد. کاهش هورمون تستوسترون، افزایش وزن ارتباط میان فردی ضعیف و... از عوامل اصلی از بین رفتن میل جنسی است.

افسردگی

افسرده بودن می تواند توان لذت بردن از برقراری رابطه جنسی، مطالعه کردن، تماشای فیلم، شرکت کردن در میهمانی ها، خوش گذرانی با دوستان و... را از میان ببرد. برای درمان افسردگی باید از متخصص مشاور و روان پزشک کمک گرفت. اگر داروی ضدافسردگی که پزشک تجویز کرده تاثیر منفی بر میل جنسی تان گذاشته به پزشک اطلاع دهید. او با تغییر دوز یا نوع دارو این مشکل را حل خواهد کرد.

یائسگی

میل جنسی برخی از زنان در دوران یائسگی به شدت کاهش می یابد. برخی از علائم کاهش میل جنسی خشک شدن واژن و داشتن درد در حین رابطه جنسی است. اما زنان تفاوت های زیادی با یکدیگر دارند. میل جنسی تعدادی از زنان پس از آغاز یائسگی به شدت افزایش می یابد که رابطه مستقیمی با میزان تندرستی اعتماد به نفس و روابط میان فردی شان دارد.

فقدان صمیمیت

برقرار ارتباط جنسی بدون عشق و علاقه کاری عبث است. صمیمیت چیزی بیشتر از رابطه جنسی صرف است. اگر زندگی جنسی تان کسل کننده است، تلاش کنید ساعت هایی که با هم هستید را افزایش دهید و از در کنار یکدیگر بودن لذت ببرید. راه هایی را بیابید تا به وسیله آن بتوانید بدون برقراری رابطه جنسی به یکدیگر عشق بورزید. ایجاد صمیمیت و علاقه میل جنسی تان را افزایش خواهدداد.

قاتلان بلفطره

شیرین کننده های مصنوعی

شیرین کننده های مصنوعی (آسپارتام و...) که در تولید نوشابه های رژیمی، شیرینی و شکلات ها استفاده می شوند، موادی شیمیایی هستند که مانع تولید و تشریح هورمون های دوپامین و سروتونین می شوند که نتیجه اش کاهش شدید میل جنسی، افسردگی، تحریک پذیری و... است.

نوشابه های گازدار

نتایج مطالعات متعدد نشان داده اند، نوشیدن بیش از اندازه نوشابه های گازدار که سرشار از شکر هستند عوارض متعددی مانند افزایش وزن، دیابت، پوسیدگی دندان ها، بروز بیماری های دهان و لثه و افسردگی است. دکتر پاشا چانریز، استاد مدرسه پزشکی دانشگاه هاوایی می گوید: متاسفانه افرادی که دست کم روزانه یک لیوان نوشابه گازدار می نوشند به افسردگی مبتلا می شوند که در درازمدت علاوه بر از میان رفتن حس خود نسبت به خوب قوه جنسی شان را نیز تا اندازه زیاد از دست می دهند.

قهوه

یافته های دانشمندان مدرسه پزشکی دانشگاه جنوا در ایتالیا نشان می دهند، فعالیت شدید غدد فوق کلیوی بدن معتادان به قهوه باعث افزایش میزان هورمون استرس در بدن آنها شده که در درازمدت باعث کاهش میل جنسی آنها می شود. برخی از پزشکان معتقدند، نباید بیش از دو فنجان قهوه در روز نوشید.

سویا

سویا سرشار از کلسیم و فیبر است و به راحتی می توان آن را جایگزین پروتئین های حیوانی کرد. دانشمندان مدرسه پزشکی دانشگاه کپنهاک اعلام کردند ،گیاه خوارانی که سویا را تنها ماده غذایی تامین پروتئین می دانند، به علت افزایش میزان هورمون فیتواستروژن بدن شان، انرژی و میل جنسی شان به شدت کم می شود.

پنیر

عاشقان پنیر به گوش باشند. آنهایی که در هر وعده غذایی مقادیر قابل توجهی پنیر مصرف می کنند باید تاکنون متوجه کاهش میل جنسی شان شده باشند. حقیقت این است که اکثر قریب به اتفاق پنیرها از شیر گاوهایی که آنتی بیوتیک مصرف کرده و هورمون رشد دریافت کرده اند تولید می شود. این مواد در تولید هورمون های استروژن، پروژسترون و تستوسترون اخلال ایجاد کرده و باعث کاهش تحریک پذیری جنسی می شوند.

قاتلان بلفطره

روغن کانولا

روغن های گیاهی- روغن کانولا، روغن زیتون، روغن نارگیل و...- که حاوی چربی های اشباع نشده هستند و نقش اساسی در از میان بردن رادیکال های آزاد ایفاء می کنند، با آسیب زدن به پروسه ترشح هورمون ها، میل جنسی را کم می کنند.

چیپس سیب زمینی

مصرف بیش از اندازه چربی های ترانس- بدترین نوع چربی ها که در تولید چیپس سیب زمینی و سایر تنقلات استفاده می شود- علاوه بر مختل کردن پروسه ترشح هورمون، وزن بدن را افزایش داده و میل جنسی را کم می کند.

مواد غذایی کنسروشده

نمک بیش از اندازه ای که در تولید غذاهای کنسرو شده استفاده می شود، علاوه بر ترشح بیش از اندازه هورمون های مینرالو کورتیکوئید که وظیفه اش تنظیم میل جنسی است به انتقال خون به آلت تناسلی که باعث نعوظ می شود نیز آسیب می زند.


ویدیو مرتبط :
شهوت و میل جنسی

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

اگر قربانی تجاوز جنسی شده اید بخوانید



تجاورز,تجاوز جنسی,سوء استفاده جنسی

 اگر قربانی تجاوز جنسی شده اید بخوانید
می گویند دردی که آن روز در دل‌تان نشسته، تا آخرین روز زندگی‌تان آرام نمی‌شود و تجاوز را دردناک‌ترین تجربه‌ای می‌دانند که می‌تواند گریبان یک نفر را بگیرد. اگر شما قربانی آزاری در دوران کودکی یا بزرگسالی‌تان شده‌اید، خواندن این صفحه را به شما پیشنهاد می‌کنیم.


در این چند خط، نه می‌خواهیم شما را به قوی تر بودن و فراموش کردن مجبور کنیم و نه می‌خواهیم بگوییم که فقط انتقام شما را آرام می‌کند. این بار می‌خواهیم به شمایی که تصویر دلخراش یک آزار را در ذهن خود قاب کرده‌اید، بگوییم که اگر در تمام روزهای گذشته با خشم و ترس و اضطراب زندگی کرده‌اید حق با شماست و این امید را پیش چشم‌تان بیاوریم که اگر چند قدم به جلو بردارید و از اطرافیان‌تان و روانشناسان کمک بگیرید، می‌توانید روزهای آرام تری را تجربه کنید.


مشکل شما اصلا کوچک نیست
نمی‌خواهیم با توصیه‌های بی‌مورد، شما را آزرده‌تر کنیم. اگر بعد از این اتفاق، با هجوم خشم، اضطراب، ترس یا عصبانیت روبه‌رو شده اید، خود را سرزنش نکنید. اتفاقی که برای شما افتاده است، دشوارتر از آن است که با چند توصیه ساده از پس برطرف کردنش بربیایید. میزان زمان و تلاشی که برای رها شدن از این احساسات به آن نیاز دارید، با توجه به سن شما در زمانی که این اتفاق رخ داده و میزان و شدت آن متفاوت است.


اگر شما پیش از این رخداد، با مشکلات و اختلالات روانی دیگری هم روبه‌رو بوده‌اید و درگیر احساس افسردگی، اضطراب، ناتوانی در مدیریت هیجان‌ها و اختلالات دیگر روانی بوده‌اید، طبیعی است که به زمان طولانی‌تری برای مرمت روان خود نیاز داشته باشید. از طرف دیگر، نوع برخوردی که در این اتفاق با شما شده است هم می‌تواند مسیرتان را برای رسیدن به آرامش، کوتاه‌تر یا بسیار طولانی تر کند.

پس خود را با دیگران مقایسه نکنید و به جای تخریب بیشتر خود و غرق شدن در احساس ناتوانی، با شیوه و زمانبندی خودتان از این بحران بیرون بیایید.


مراقب باشید!
والدین در سال‌های کودکی، بیشتر از هر زمانی باید مراقب فرزندشان باشند، چراکه کودک آگاهی لازم و یا توانایی مراقبت از خود را ندارد. اما شمایی که روزهای کودکی را پشت سر گذاشته‌اید، حالا مسئولیت مراقب از خود را خودتان به عهده دارید. پس مراقب مکان هایی که به آن قدم می‌گذارید و آدم‌هایی که با آنها روبه‌رو می‌شوید باشید.

 

نمی‌خواهیم شما را از قدم برداشتن در شهر بترسانیم و تنها به شما یادآوری می‌کنیم که احتیاط نه نشانه کوته فکری شماست و نه شما را یک فرد ترسو جلوه می‌دهد. یادتان باشد که در صورت بروز چنین اتفاقی، تا پایان عمر نمی‌توانید اثراتش را از روان خود پاک کنید، پس از تجربه‌های دیگران درس بگیرید و صفحات حوادث روزنامه‌ها را به چشم داستان‌های هیجان انگیز نگاه نکنید، چراکه هیچ کدام از قربانیان تجاوز، گمان نمی‌کردند روزی در این شرایط گرفتار شوند.


به کسی که درک‌تان می‌‌کند بگویید
شما در این بحران، تنها احساساتی که مربوط به بدن و روان خود دارید را تجربه نمی‌کنید، بلکه احتمال اینکه نگرانی از قضاوت و واکنش دیگران شرایط را برای شما سخت تر کند هم کم نیست.

 

گرچه بهترین گزینه برای کاهش فشار و دریافت کمک از دیگران، مطرح کردن این موضوع با والدین یا یکی از اعضای مورد اعتماد خانواده است، اما با این وجود، نمی‌توانیم شما را به مطرح کردن این اتفاق مجبور کنیم. پس قبل از به اشتراک گذاشتن رنج‌تان با دیگران، شرایط‌تان را یک‌باردیگر مرور کنید.

 

اگر احساس می‌کنید گفتن موضوع به یکی از اعضای خانواده، به ویژه والدین، بار شما را سبک‌تر می‌کند، اتفاقی که افتاده را با او در میان بگذارید، در غیر این صورت، گفتن موضوع برای یک روانشناس را امتحان کنید و در کنار آرام‌تر شدن به‌دلیل به اشتراک گذاشتن غم‌های‌تان، از او برای احیای روان خود کمک بگیرید.


می‌توانید این راز را نگه دارید
تسلیم بایدها نشوید. در رابطه شما با همسر آینده‌تان، تشخیص شما مهم‌ترین دلیل بیان کردن یا نکردن این موضوع است و هیچ بایدی نمی‌تواند شما را به بیان کردن یا پنهان کردن آنچه اتفاق افتاده مجبور کند.

 

به یاد داشته باشید که این یک تصمیم کاملا شخصی است و نمی‌توانید با استفاده از تجربه‌های دیگران، از راه‌هایی که آنها رفته‌اند استفاده کنید. اگر احساس می‌کنید خواستگار شما توان پذیرش این موضوع را دارد و با دانستن آن، می‌تواند به شما برای آرام تر شدن کمک کند، پس وقت آن رسیده که او را از این موضوع آگاه کنید.

 

اما اگر گمان می‌کنید گفتن این راز، فرصت ازدواج با کسی که دوستش دارید را از شما می‌گیرد، نمی‌توانید خود را برای بیان کردنش مجبور کنید. شما تنها کسی هستید که صلاحیت تصمیم‌گیری در این مورد را داردو در عین حال، باید مسئولیت آنچه که بیان می‌کنید را هم بپذیرید.


گفتن این راز با عواقبی همراه است که با توجه به موقعیت و فردی که با او روبه‌رو هستید، می‌تواند مثبت یا منفی باشد، پس اگر با شجاعت برای مطرح کردنش قدم برمی‌دارید، انتظار دریافت بازخوردی که گاه مثبت است و گاه منفی را هم داشته باشید.

 

از طرف دیگر، گمان نکنید که موظف به بیان این اتفاق هستید. اینکه این حادثه چقدر در زندگی امروز شما تاثیر گذاشته هم می‌تواند یکی از دلایل بیان آن باشد. اگر شما تازه این اتفاق را تجربه کرده‌اید و با مشکلات جدی و لزوم درمان طولانی مدت روبه‌رو هستید، پنهان کردن آن از شریک زندگی‌تان عاقلانه به نظر نمی‌رسد، اما اگر آنچه اتفاق افتاده مربوط به سال‌ها قبل است و اثر چندانی از این اتفاق در زندگی شما باقی نمانده، لزوم کمتری به افشای آن وجود دارد.


حتما از یک متخصص کمک بگیرید
تجاوز در هر حالتی یکی از شدید ترین اتفاقاتی است که می‌تواند برای انسان اتفاق بیفتد. اتفاقی که از نظر روانشناسان به اندازه سیل، زلزله، مرگ عزیزان و سخت ترین حادثه‌های زندگی بر روان فرد اثر می‌گذارد. طبیعی است که قربانی این حادثه، دچار اختلال اضطراب پس از سانحه شود و برای رها شدن از آسیب ها به کمک اطرافیان و متخصصان نیاز داشته باشد.

 

اگر شما هم یکی از قربانیان این اتفاق باشید، بعید نیست که با دیدن هر ماجرایی که شما را به یاد آن روز، آن لحظه و آن فرد بیندازد، دچار اضطراب، خشم، ترس و اندوه شدید شوید و این موضوع ممکن است تا سال‌ها ادامه پیدا کند و حتی بدون دارو درمانی و روان درمانی از زندگی شما بیرون نرود.

 

پس اگر دچار احساس انتقام شده اید، بدانید که حسی طبیعی را تجربه می‌کنید و در صورتی که در کنترل آن ناتوان هستید، باید از یک مختصص کمک بگیرید. قبل از دریافت کمک‌های حرفه‌ای، برای کنترل واکنش‌های خود تلاش کنید و با رساندن آسیب‌های غیر جبران به خود یا دیگران، کلافی که در آن گرفتار شده‌اید را پیچیده‌تر نکنید.


انتقام یک مسکن موضعی است
شاید در آغاز گرفتن تصمیم منطقی و نشان دادن واکنش درست برای‌تان دشوار باشد، اما به یاد داشته باشید که تسویه حساب فردی کمکی به بیرون آمدن شما از این بحران نمی‌کند، چراکه خاطره تلخ آن روز در ذهن شما ماندگار شده و حتی در صورت تسویه حساب با فرد مورد نظر، محو نمی‌شود.

 

انتقام گرفتن تنها تسکینی موقت بر درد شماست اما این شیوه آرام کردن خود، می‌تواند عواقبی را به همراه بیاورد و مشکل شما را دوچندان کند. خانواده افرادی که قربانی تجاوز شده‌اند، هنگام شنیدن صحبت‌های آنها باید پذیرنده و حمایتگر باشند و در عین حال هیچ عکس‌العملی را نشان ندهند.

 

از طرف دیگر، آنها قبل از هر اقدامی باید مطمئن شوند که این حرف فرزندشان واقعیت دارد، چراکه در بسیاری موارد و به ویژه در ۸-۷ سالگی تخیل یا انگیزه‌های دیگر، باعث مطرح شدن ادعایی نادرست در این زمینه می‌شود.

منبع:مجله سیب سبز
asemoni.com