ورزشی


2 دقیقه پیش

پیرترین و جوان ترین بازیکن یورو 2016

سایت یوفا در گزارشی به معرفی پیرترین، جوان ترین، کوتاه ترین و بلندترین بازیکن‌های یورو ۲۰۱۶ پرداخته است. خبرگزاری ایسنا: سایت یوفا در گزارشی به معرفی پیرترین، جوان ...
2 دقیقه پیش

عکس: ارزش تیم های حاضر در یورو 2016

در جمع 24 تیم حاضر در یورو 2016، آلمان گران ترین و مجارستان ارزان ترین تیم ها هستند. وب سایت مشرق: در جمع 24 تیم حاضر در یورو 2016، آلمان گران ترین و مجارستان ارزان ترین تیم ...

سه کلید موفقیت در ورزش



ورزش,راههای موفقیت در ورزش,روان شناسی ورزشی

سه کلید موفقیت در ورزش
سه کلید موفقیت در ورزش، آموزش خوب، تمرین و تکرار خوب، و از همه مهم تر اطمینان به مهارت های خودتان هست.
 بسیاری از افراد پذیرش نادرستی درباره ی یادگیری تکنیک های جدید دارند. بعضی از مربیان معتقدند که آنها صرفاً باید آن تکنیک جدیدی را به ورزشکاران بیاموزند که ورزشکاران حتماً باید دارای توانایی کاربرد صحیح تکنیک جدید باشند. همینطور بعضی از ورزشکاران نیز معتقدند که آنها باید توانمند در به کارگیری صحیح تکنیک در زمین بازی باشند. "اما این را به خاطر داشته باشید که تغییر در عرض یک شب اتفاق نمی افتد"...


زمانی که شما انتظار دارید که تغییر در عرض یک شب اتفاق بیفتد، مانند: یادگیری تکنیک چگونگی پرتاب توپ. شما خودتان را دارید برای شکست آماده می کنید. ورزشکاران باید تمرین کنند آنچه را که می آموزند تا بتوانند آن را به اجرا بگذارند. پس هر زمان شما چیز جدیدی را می آموزید (یا چیز جدیدی را آموزش می دهید)، آن نیازمند تکرار زیادی است تا یادگیری جدید اتفاق بیافتد.


حتی اگر پس از آن ورزشکاران در کاربرد تکنیک جدید و به کار گرفتن آن در زمان رقابت، دچار چالش باشند، این در واقع، زمان توجه به سه کلید موفقیت هست.
گاهی اوقات یادگیری، تمرین و تکرار به تنهایی در زمان کوتاهی اتفاق می افتند. اما سومین و مهم ترین کلید موفقیت (که بیشتر ذهنی است) اطمینان ورزشکاران است به مهارت هایشان و آنچه که آنها یاد می گیرند.


شما یا بازیکنان شما ممکن است که حضور و تکنیک های برجسته ای داشته باشید، اما باید اطمینان داشته باشید به آنچه که در تمرین برای کاربرد آن در زمان رقابت یاد می گیرید. عدم اطمینان به مهارت های خود، عمده ترین مشکل ورزشکارن است که نمی توانند "در رقابت" تکرارش کنند، "آنچه که آنها به آسانی هر روز در تمرین انجام می دهند".


دلیل این عدم اطمینان چیست؟! چندین موانع ذهنی می تواند در ان دخالت داشته باشد:
- ترس از شکست
- کمال گرایی
- انتظارات بالا
- تمرکز بر نتایج تا تمرکز بر روند کار
- فشار بازی در مسابقه بزرگ

برای انجام بهترین اجرای فرد، "مفهوم اطمینان" به طور جهانی از ورزشکاران نوجوان تا ورزشکاران حرفه ای کاربرد دارد، شما باید اطمینان داشته باشید، به آنچه که از تمرین می آموزید.

 

چگونه یاد بگیرید که به مهارت هایتان در زمان رقابت اطمینان داشته باشید؟
شما با غلبه بر موانع ذهنی ذکر شده در بالا شروع کنید. سپس شما باید به یک اجرا کننده تبدیل شوید و اجازه به ظهور مهارت هایتان دهید. این آن چیزی است که ما به عنوان یک ذهنیت عملکرد به آن اشاره داریم.
ورزشکاران بزرگ هر دو ذهنیت تمرین و ذهنیت عملکرد را دارند. ذهنیت عملکرد، توانایی تکیه و اعتماد به تمرین، بازی آزادانه و اجازه به جریان آن است. ورزشکاران در ذهنیت عملکرد به مهارت هایشان اطمینان دارند و توانایی به اجرا گذاشتن خودکار آنها را دارند. ورزشکارانی که دارای ذهنیت عملکرد هستند، اجرای عملکردشان را به عنوان عادت، غریزی، ناخودآگاه، طبیعی، روان و بدون تلاش توصیف می کنند. کنترل بدنتان یا کنترل مربیگری تان را متوقف سازید. "به خاطر داشته باشید که تغییر در عرض یک شب اتفاق نمی افتد". آن آموزش خوب، تمرین و تکرار خوب و اطمینان به مهارت هایتان را می طلبد، تا بتوانید در زمینه ی ورزش موفق باشید.
منبع : physicaledu.ir


ویدیو مرتبط :
کلید های موفقیت(1)

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

تغذیه مناسب کلید موفقیت در ورزش



تغذیه ورزشی,تغذیه ورزشکاران,تغذیه در رشته های ورزشی

تغذیه مناسب کلید موفقیت در ورزش
اگر ورزش جزئی از زندگی شما است، چه به طور تفریحی چه بصورت حرفه ای، بدن شما نیازمند سوخت مناسب برای انجام دادن حرکات ورزشی است. یک رژیم غذایی سالم که شامل مقدار مناسب مایعات باشد، کلید موفقیت در ورزش است. دلیل آن هم واضح است، غذا انرژی بدن را تامین میکند و هرچه فعالیت بدن بیشتر باشد به انرژی بیشتری نیاز دارد.
رژیم غذایی مناسب شرط لازم برای اثر بخشی ورزش
انرژی از کالری موجود در منابع غذایی تامین میشود و ورزشکاران جدی و فعال نسبت به آنهایی که گاهی سرسری ورزش میکنند، به کالری و مایعات بیشتری نیاز دارند. اگر شما به دنبال بهترین رژیم برای خودتان هستید باید به نکات زیر توجه کنید:
• فعالیت ورزشی شما چیست؟ یک دونده ماراتون نیازهای غذایی متفاوتی از یک وزنه بردار یا کسی که هر از گاهی به پیاده روی میرود، دارد.
• زمان فعالیت شما و تعداد دفعات آن در هفته چقدر است؟
• قد و وزن شما چقدر است؟
باوجود اینکه نمیتوان یک رژیم غذایی را به همه توصیه کرد اما در تمام آنها نکات مشترکی وجود دارد. برای مثال شما باید رژیم غذای مناسب با فعالیت خود را از میان غذاهای سالم انتخاب کنید. هیچ غذا یا رژیم معجزه آسایی وجود ندارد که شما را یک شبه به قهرمان مبدل کند. دیگر اینکه، برای یک فرد فعال، کربوهیدرات (carbohydrate) و آب ضروری هستند. دراصل دو سوم کالری بدن شما باید از کربوهیدراتها تامین شود.
البته با توجه به انواع رژیمهای رنگارنگی که این روزها توصیه میشوند، ممکن است بعضی از متخصصین با این گفته مخالفت کنند، اما شما با اجتناب از رژیمهای مد روز و رعایت قوانین پایه تغذیه میتوانید خود را از مشکلات احتمالی دور نگه دارید.
با کربوهیدراتها آشتی کنید
شما با داشتن یک رژیم کم کربوهیدرات و کم کالری نمیتوانید ورزش کنید، مسابقه بدهید یا تمرینهای ورزشی را آموزش دهید. بدن شما کربوهیدراتها را به صورت گلیکوژن (glycogen) در ماهیچه ها و کبدتان ذخیره کرده و زمانی که مشغول ورزش هستید از آنها استفاده میکند. به همین دلیل است که توصیه میشود دو سوم کالری بدن باید از کربوهیدراتها تامین شود. منابع عالی آن انواع نان، غلات، انواع پاستا، میوه و سبزی هستند.
چه زمانی باید غذا میل کنید
غذا خوردن قبل از ورزش میتواند بدن را آماده کند و شما بدون احساس سرگیجه یا خستگی قادر به انجام عملیات ورزشی خود خواهید بود. البته خوردن یک وعده غذای مفصل درست قبل از شروع ورزش موجب بیماری و ناراحتی گوارشی خواهد شد.

یک اصل مهم برای غذا خوردن قبل از ورزش این است که اگر وعده غذایی که میل میکنید مفصل بوده و حدود 1200 کالری دارد، طوری برنامه خود را تنظیم کنید که غذا خوردنتان با شروع ورزش حدود 4 ساعت فاصله داشته باشد. فاصله غذای سبک (حدود 600 کالری) تا زمان ورزش 2 ساعت و برای غذای میان وعده (حدود 300 کالری) زمانی حدود یک ساعت یا کمتر برای شروع فعالیت توصیه میشود.
از نوشیدن مایعات غافل نشوید
به طور کلی بدن در روز به 8 تا 10 لیوان مایعات نیاز دارد. اگر به اندازه کافی مایعات به بدنتان نرسد، قادر به انجام صحیح کارهای روزانه خود نخواهید بود. بدون مایعات بدن قادر به ساختن ماهیچه نیست و نیروهای حیاتی آن تضعیف میشوند و از طرفی توانایی بدن در مصرف کالری نیز کم شده به اضافه وزن می انجامد.
دو ساعت قبل از شروع ورزش دو لیوان آب یا مایعات سالم بنوشید. اگر زمان ورزش شما حدود 1 ساعت یا کمتر باشد، هر 15 تا 20 دقیقه چند جرعه آب بنوشید تا آب از دست رفته بدنتان جبران شود. پس از ورزش هم از نوشیدن مایعات غافل نشوید. آب، آب میوه یا شیر مناسب هستند. از نوشیدنیهای الکلی یا کافئین دار اجتناب کنید که علاوه بر عوارض دیگر، موجب خشکی بدنتان هم میشوند.
اگر ورزشکار حرفه ای هستید و در مسابقات شرکت میکنید، خود را قبل و بعد از ورزش وزن کنید. به ازای هر نیم کیلو وزن کم شده 670 گرم مایعات بنوشید. اگر ورزش شما یک ساعت یا کمتر طول کشیده است، آب بهترین نوشیدنی است. اگر بیشتر از یک ساعت ورزش کرده اید از نوشیدنیهای قندی-نمکی یا نوشیدنیهای دارای کربوهیدرات استفاده نمایید.
غذاهای سالم میل کنید
شما در صورت رعایت یک رژیم غذایی سالم هیچ نیازی به دراژه های ویتامین، نوشیدنیهای انرژی زا، پودرها و ژلهای مکمل غذایی نخواهید داشت. روی غذاهایی متمرکز شوید که سوخت و ساز بدن شما را هم تامین میکنند. علاوه بر کربوهیدراتها مانند میوه، سبزی و غلات، باید به رژیم خود پروتئین هم بیافزایید. مواد غذایی مانند انواع آجیل، دانه های روغنی و لبنیات هم منابع خوب پروتئین هستند. از شکلاتها، انواع چیپس و مواد خوراکی که با وجود کالری بالا، ارزش غذایی ندارند اجتناب کنید.

سوخت رسانی به بدن را فراموش نکنید
بدن شما پس از یک فعالیت طولانی و مفصل ورزشی باید به حالت اولیه بازگردد. کربوهیدراتها و پروتئینها میتوانند به سرعت سوخت از دست رفته بدن را جبران کنند. بهترین حالت این است که 30 دقیقه بعد از ورزش چیزی بخورید یا بیاشامید. آب، آب میوه، شیر و ترکیبات شیر و میوه، غذاهایی مانند ماست، نان یا بیسکوییت سبوس دار، موز و انواع دیگر میوه هم بسیار مناسبند. در نهایت اگر میخواهید بیشترین استفاده را از ورزش خود برده باشید، صحیح غذا بخورید. اگر برنده جایزه هم نشوید میتوانید مطمئن باشید که بهترین نتیجه را که همان سلامت است، کسب کرده اید.

منبع : ktn1.com/Maghlat
sportmedicine.ir