سلامت


2 دقیقه پیش

نشانه ها و عوارض کمبود ویتامین‌ها در بدن

ویتامین‌ها نقش مهمی‌ را در بدن انسان ایفا می‌کنند. به‌نحوی‌که کمبود ویتامین‌ (حتی یکی از آن‌ها) می‌تواند برای هر فردی مشکلات اساسی را به وجود آورد. گجت نیوز - معین ...
2 دقیقه پیش

چرا پشه ها بعضی ها را بیشتر نیش می‌زنند؟

فصل گرما و گزیده شدن توسط پشه ها فرا رسیده، دوست دارید بدانید پشه ها بیشتر چه کسانی را دوست دارند؟ بیشتر کجاها می پلکند؟ و از چه مواد دفع کننده ای نفرت دارند؟ وب سایت ...

8 راه طلایی برای كاهش درد پریود



 

پریود, پریود چیست, پریود و حاملگی

كاهش درد پریود

  

8راه طلایی برای كاهش درد پریود (دیسمنوره)

دردهای قاعدگی ( پریود )

دردهای حین عادت ماهانه ( پریود ) خانم ها یکی از شایع‌ترین شکایات آنها در طول این دوره است. تغییرات خلق و خو و احساس خستگی آنها در هنگام پریود گاهی بسیار شدید و آزاردهنده است.

 

اگرچه از میان شیوه‌های درمانی برای کاهش درد در زمان پریود می‌توان به مصرف قرص‌های ضددرد، ضدبارداری و ضدافسردگی اشاره کرد که اتفاقا خیلی از خانم ها برای کاهش درد در زمان قاعدگی مصرف می‌کنند، اما در این مطلب صرفا به توصیه‌های غیردارویی دکتر مائو، پزشک مشهور طب چین، اشاره می‌شود.

 

1- اسیدهای چرب بیشتری مصرف کنید:

مطالعات زیادی نشان داده است که مصرف این اسیدهای چرب که عمدتا در غذاهایی مانند ماهی، آجیل‌ها مثل گردو، بادام و یا دانه‌هایی مانند کنجد وجود دارد، سبب کاهش علایم دیسمنوره (درد هنگام پریود )می‌گردد.

 

2- غذاهایی که باید یک هفته قبل از شروع پریود شدن مصرف کنید:

یک هفته قبل از شروع پریود ، بهتر است از اسفناج (می‌توانید آن را بخارپز کرده و با ماست میل کنید که بسیار هم خوشمزه است)، تمشک و گردو استفاده کنید.

همچنین از زعفران، رازیانه، ترخون، تره‌فرنگی، موسیر، فلفل‌سیاه، دارچین و پوست پرتقال بیشتری در موقع طبخ غذاها استفاده کنید.


3- دم کرده ی‌ مخصوص بنوشید:

برای کاهش درد در زمان پریود میتوانید از دم کرده های مخصوص استفاده کنید.دم کرده ی بابونه، سنبل‌الطیب و گل گاوزبان، تمشک و سرخ‌ولیک در کاهش درد پریود و ایجاد آرامش بسیار موثرند. هریک از این دم کرده‌ها را می‌توانید به طور مجزا تهیه و به دلخواه خود در زمان پریود تان مصرف کنید.

لازم به ذکر است که این دم کرده های گیاهی در واقع گنجینه‌های علم پزشکی شرق است که به ما به ارث رسیده و با مصرف به جای آنها می‌توانید بسیار بهره ببرید.

 

پریود, پریود چیست, پریود و حاملگی

كاهش درد پریود

4- مکمل منیزیم مصرف کنید:

بعضی از خانم‌ها به دلیل کاهش منیزیم خون، دچار دردهای پیش از دوره ماهانه (پریود )می‌گردند. لذا توصیه می‌شود، یک هفته قبل از پریود، شروع به مصرف روزانه 500 میلی‌گرم منیزیم به علاوه 50 میلی‌گرم ویتامین B6 کنید که در کاهش درد و گرفتگی‌های زیر شکم بسیار مفید است (البته تحت نظر پزشک).

 

5- فهرستی از غذاهای حساسیت‌زا را برای خودتان تهیه کنید:

حتما تا حالا متوجه شده اید که یک هفته قبل از پریود، به بعضی غذاها حساسیت و واکنش نشان می‌دهید که گاهی سبب تشدید ناراحتی شما در هنگام پریود تان می‌گردند. لذا به شما توصیه می‌کنیم تا فهرستی از این غذاها را تهیه نموده و در دوره‌های بعدی، از مصرف آنها خودداری کنید.

 

6- از تمرین‌های ورزشی و ذهنی غافل نشوید:

بر خلاف گذشته که توصیه به استراحت می‌شد، در طب چینی انجام ورزش‌های بدنی و ذهنی آرام و در حد متوسط توصیه می‌گردد (مانند ورزش‌های تایی‌چی، یوگا) که سبب می‌شود تا شما در آرامش و تعادل بیشتری به سر برید.

 

7- مصرف نمک و کافئین را محدود کنید:

ممکن است شما نسبت به خوردن این مواد میل زیادی داشته باشد، اما باید بدانید که مصرف این مواد در زمان پریود در تشدید مشکلات شما بسیار موثرند و اگر واقعا نمی‌توانید در برابر آنها مقاومت کنید، حداقل مصرف متوسط و کمی ‌از آنها داشته باشید.

 

8- نفس عمیق بکشید:

مواقعی که بسیار کلافه و مضطرب‌اید، پنج بار از راه بینی نفس عمیق به درون بکشید و بیرون دهید. خواهید دید که در تخفیف درد و علایم شما بسیار موثر است.

منبع:ninisite


ویدیو مرتبط :
‫درد دوران پریود‬‎

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

نتایج یك تحقیق دانشگاهی حاكیست: ماساژ یخ ، شدت درد زایمان را كاهش می‌دهد



 

 

 

نتایج یك تحقیق دانشگاهی در كشور حاكیست: ماساژ یخ به عنوان یك روش مؤثر و بدون عارضه برای

 

نتایج یك تحقیق دانشگاهی در كشور حاكیست: ماساژ یخ به عنوان یك روش مؤثر و بدون عارضه برایكاهش درد زایمان مفید است.

 

به گزارش سرویس پژوهشی ایسنا، منطقه علوم پزشکی تهران، زهرا حاج امینی، کارشناس ارشد مامایی دانشگاه علوم پزشکی بقیةالله، پژوهشی را به منظور «بررسی تاثیر ماساژ یخ در نقطه هگو بر درد زایمان در زنان باردار مراجعه كننده به بیمارستان‌های منتخب شهر تهران» انجام داده است.

 

این تحقیق بر روی 60 نفر از زنان باردار مراجعه كننده به بیمارستان‌های منتخب تهران در دو گروه ماساژ یخ و درمان‌نما انجام شد. ابتدا شدت درد زایمان در مرحله فاز فعال زایمان توسط مقیاس سنجش دیداری درد اندازه گیری و سپس مداخله یعنی ماساژ یخ به مدت 10 دقیقه برای گروه مورد و درمان نما برای گروه شاهد در نقطه هگو انجام و شدت درد قبل از مداخله، بلافاصله، نیم و یك ساعت بعد از مداخله در دو گروه مقایسه شد. جهت تجزیه و تحلیل داده‌ها از آزمون‌های تی مستقل، آنالیز واریانس یك طرفه و آنالیز واریانس اندازه‌گیری‌های مكرر استفاده شد.

 

مقایسه میانگین شدت درد در گروه ماساژ یخ بین، قبل و بلافاصله، نیم ساعت و یك ساعت بعد از مداخله، و در گروه درمان نما فقط قبل و بلافاصله بعد از مداخله تفاوت معنادار آماری را نشان داد. همچنین مقایسه دو گروه نیم ساعت بعد از مداخله تفاوت معنادار آماری داشت.

 

نتایج این مطالعه نشان می‌دهد: ماساژ یخ باعث كاهش شدت درد زایمان می‌شود و با توجه به طولانی بودن مدت درد زایمان، تكرار این روش در طول فاز فعال به عنوان یك روش مؤثر و بدون عارضه برای كاهش درد زایمان توصیه می‌شود.