سلامت


2 دقیقه پیش

نشانه ها و عوارض کمبود ویتامین‌ها در بدن

ویتامین‌ها نقش مهمی‌ را در بدن انسان ایفا می‌کنند. به‌نحوی‌که کمبود ویتامین‌ (حتی یکی از آن‌ها) می‌تواند برای هر فردی مشکلات اساسی را به وجود آورد. گجت نیوز - معین ...
2 دقیقه پیش

چرا پشه ها بعضی ها را بیشتر نیش می‌زنند؟

فصل گرما و گزیده شدن توسط پشه ها فرا رسیده، دوست دارید بدانید پشه ها بیشتر چه کسانی را دوست دارند؟ بیشتر کجاها می پلکند؟ و از چه مواد دفع کننده ای نفرت دارند؟ وب سایت ...

چـگـونـه بـا دخـتـرمـان صـمـیـمـی تـر شـویـم؟



 

 

 

برقراری رابطه ای صمیمانه بادخترمان,رابطه مادر و دختر

 

برخی مادران تصور می کنند دخترشان باید بزرگ شود تا بتوانند رابطه ای صمیمی با او برقرار کنند. درحالی که یک مادر باید همیشه برای برقراری رابطه ای صمیمانه، هیجان انگیز و دوست داشتنی با فرزندش آماده باشد...

 

گاهی لازم است والدین برای ایجاد ارتباطی صمیمی، کارهایی انجام دهند که شاید به نظرشان بچگانه برسد (مثل خنداندن فرزندشان)، اما واقعا این طور نیست و انجام این کارها، پایه های روابط را مستحکم تر می کند.

 

والدین برای اینکه با دخترشان، دوست باشند، باید در ساعت هایی از روز با او بازی کنند و به عنوان یک دوست خوب، در کنارش باشند زیرا با ایجاد رابطه صمیمی به دخترشان راه و رسم زندگی را آموزش می دهند و به او کمک می کنند خود را بهتر بشناسد. درواقع در این رابطه، شیوه صحیح برخورد و رفتار مناسب، چگونه لذت بردن از زندگی، غلبه بر ترس و روبروشدن با موقعیت های تنش زا را می آموزد. او در این رابطه یاد می گیرد چگونه از خود دفاع کند، لباس بپوشد یا در آینده با مادرشدن چگونه از دختر خود مراقبت کند. درواقع با ایجاد این رابطه مادر می تواند هر آنچه درباره زن بودن لازم است، به دخترش بیاموزد. پس برای برقراری رابطه ای صمیمانه با دخترتان این ۷ نکته را به خاطر بسپارید:

 

۱.سعی کنید بیشتر مادر باشید تا بهترین دوست: معمولا در روابط دوستانه، زمانی که فرد به هر دلیلی با مشکل مواجه می شود، می تواند به راحتی دوستش را کنار بگذارد. اگر قرار است همیشه به عنوان یک دوست با دختران رابطه داشته باشید، ممکن است درباره شما هم چنین تصوری داشته باشد. پس برای او در جایگاه مادر باشید نه دوستی که هر طور می خواهد می تواند با او صحبت و رفتار کند.

 

۲.مراقب باشید رویاهایتان پله های پرورش و ترقی فرزندتان نباشد: اجازه دهید دخترتان با رویای خود بزرگ شود و خیالپردازی های کودکانه اش را داشته باشد. باید این حقیقت ساده را درک کنید که فرزندتان احساسات و علایق شخصی و خصوصی خودش را دارد و ممکن است مایل نباشد کارهایی را که در سن او انجام می دادید، در این سن انجام دهد یا اینکه علایقش مانند شما باشد. هرگز نخواهید به خاطر ناکامی های خودتان، فرزندتان را مجبور به کاری کنید. ممکن است از انجام اشتباه های دخترتان یا مشکلاتش در زندگی نگران باشید اما فراموش نکنید تجربه های ارزشمند، حاصل برخی اشتباه ها هستند. سعی نکنید دخترتان را همانطور که میل خودتان است، بزرگ کنید و از او به دلیل شخصیتی که دارد، قدردانی کنید.

 

۳.با قوی بودنتان اعتمادبه نفس را به او هدیه دهید: رابطه مادر و دختر، بسیار مهم است و می تواند در افزایش عزت نفس، حرمت و درنهایت خودارزشمندی دختران تاثیر بسزایی داشته باشد. سعی کنید برای دخترتان مادری قوی و با اعتمادبه نفس بالا باشید. با این کار به او یاد می دهید چگونه با موقعیت های تنش زا روبرو شود.

 

۴.روش های همسر خوب بودن را به او یاد دهید: اولین الگوهایی که در مورد روابط عاطفی و زندگی مشترک در ذهن دختران شکل می گیرد، دیدن روابط عاطفی بین پدر و مادر است. هر چه این روابط شفاف، مناسب و عاطفی تر باشد، الگوی مناسب تری در ذهن دخترتان ایجاد می کند زیرا با مشاهده این روابط، چگونگی ارتباط با مرد را خواهد آموخت. پدر و مادرهایی که در اجتماع و خانواده رفتار مناسب و ارتباط خوبی با یکدیگر دارند، می توانند مطمئن باشند بهترین الگوی فرزندانشان بوده اند.

 

۵.در مرکز زندگی دخترتان نباشید: یکی از نکته هایی که باید در رابطه با دخترتان به آن توجه داشته باشید، این است که قرار نیست همیشه مرکز زندگی دخترتان باشید. او را به سمت یک زندگی مستقل سوق دهید. به عنوان یک مادر، در مورد مسایل بسیاری با دخترتان صحبت کنید؛ از آداب معاشرت و استفاده از لوازم آرایشی گرفته تا موادمخدر و عوارض مصرف آن و چگونگی ارتباط با جنس مخالف تا آسیب نبیند.

 

۶.مراقب رفتارش باشید: مراقب باشید جمله «حالاهرچی» از صحبت های دخترتان نباشد زیرا گفتن این جمله باعث شکاف و جدایی بین شما و او خواهد شد. علاوه بر این، مراقب رفتارتان با عروسک های او باشید زیرا با مشاهده این رفتارها یاد می گیرد چگونه با شما رفتار و صحبت کند.

 

۷.مفهوم «احساس» را به او بیاموزید: نیازهای هر یک از دوره های سنی دخترتان را بشناسید و سعی در برآورده کردن آنها داشته باشید. وقتی کودکتان به سنی می رسد که باید به مدرسه برود، فکر نکنید همه مشکلات تمام شده، زیرا در هر سنی ممکن است با برخوردهای جدید او روبرو شوید. معمولا ارتباط کلامی دختران در این سن بسیار قوی تر از پسران است و به شدت مفهوم «احساس» ذهن آنها را درگیر می کند، به گونه ای که ممکن است دختران برای درک این مفهوم، دائم در حال مقایسه باشند. در این سنین باید با ایجاد رابطه ای صمیمی، برای شناخت و درک احساس هویت به او کمک کنید و در مواقع بحرانی کنارش باشید زیرا اگر احساس کند تنهاست، ممکن است مشکلات زیادی برایش به وجود بیاید.

 

۸.پیچیدگی های رابطه با دختر نوجوان را در نظر بگیرید: در سنین نوجوانی، بهترین دختران هم به موجوداتی عصبانی، عبوس و ترشرو تبدیل می شوند. لازم است در این سنین بیشتر به او اطمینان بدهید تغییرات ظاهری ای که در او به وجود می آید، ظاهرش را روزبه روز بهتر خواهد کرد. در این دوران به او آزادی بدهید و اجازه دهید از اشتباه هایش درس بگیرد. به هیچ وجه فکر نکنید سرکشی او یا اینکه متهمتان می کند، به دلیل کار اشتباهی است که انجام داده اید. اهل انتقادکردن هم نباشید و بدانید دختران به چیزهای خاصی علاقه دارند و دوست دارند آراسته باشند و گاهی لازم است برای آراسته بودن کمکش کنید. به دخترتان گوشزد کنید دختران باهوش بیشتر از اینکه حرف بزنند، گوش می دهند و می دانند در چه شرایطی باید صحبت کنند. فراموش نکنید در این دوران فرزندتان سعی می کند چیزهایی را از شما پنهان کند و باید سعی کنید به حریم شخصی او احترام بگذارید.

منبع:روزنامه سلامت  


ویدیو مرتبط :
فرصت های بـا هم بـودن را بیشتر کنیم...

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

معاون وزیر مسكن و شهرسازی خبر داد:تـغـیـیـر الـگـوی سـاخـت بـا هـدفـمـنـدسـازی یـارانـه‌هـا



 

 

 

وزیرمسکن

 

 

 

معاون وزیر مسكن و شهرسازی با اشاره به این‌كه پیش‌بینی شده با اجرای این قانون قیمت مسكن تغییر نكند، تصریح كرد: انتظار داریم با اجرای قانون هدفمندسازی یارانه‌ها استفاده از مصالح استاندارد و با دوام رونق بگیرد و شاهد تحول در بخش مسكن و تغییر الگوی ساخت باشیم.

دكتر محمود فاطمی‌عقدا – رییس مركز تحقیقات ساختمان و مسكن – در گفت‌وگو با خبرنگار مسكن خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با بیان این‌كه در بخش مسكن شاهد تحول عظیم در ساخت و ساز هستیم، تصریح كرد: حجم انبوهی از واحدهای مسكونی با استفاده از فن‌آوری‌های نوین و سیستم‌های جدید ساختمانی در سطح كشور در حال ساخت است.

معاون وزیر مسكن و شهرسازی در ادامه با اشاره به این‌كه با اجرای قانون هدفمندسازی یارانه‌ها استفاده از فن‌آوری‌های نوین مقرون به صرفه می‌شود، تصریح كرد: در تولید انبوه استفاده از مصالح و فن‌آوری‌های نوین مفیدتر بوده، هدر رفت نداشته و سرعت ساخت را افزایش می‌دهد

رییس مركز تحقیقات ساختمان و مسكن در ادامه افزود: از آنجایی‌كه روند تولید صنعتی ساختمان در شرایط ویژه و تحت كنترل و مدیریت فنی و مهندسی قرار دارد، لذا كیفیت محصول تولیدی قابل اطمینان بوده و در نهایت با كاهش هزینه‌های سربار و استفاده بهینه از مصالح ساختمانی، كاهش هزینه اجرای ساختمان را می‌توان انتظار داشت.

معاون وزیر مسكن و شهرسازی گفت: بلایای طبیعی و حوادث غیرمترقبه مانند زلزله، خود به تنهایی ضرورت صنعتی شدن در احداث مسكن را آشكار می‌كند به عبارت دیگر با به‌كار گیری روش‌های نوین ساختمانی است كه می‌توان برای همیشه از نگرانی تخریب‌ سازه‌ها بر اثر زلزله رهایی یافت.

رییس مركز تحقیقات ساختمان و مسكن اظهار كرد: بالا بودن هزینه‌های ساخت و هزینه‌های نگهداری مسكن نیز به خاطر ناكافی بودن كیفیت مصالح و همچنین عمر كوتاه ساختمان‌ها از دایلی است كه ضرورت گسترش صنعتی‌سازی را آشكار می كند.

وی با بیان این‌كه مباحث مقررات ملی به تدریج و بنا به ضرورت تجدیدنظر می شوند، تصریح كرد: تاكنون بیش از 85 فن‌آوری نوین به مركز معرفی و موفق به اخذ تاییدیه شده‌اند.

فاطمی‌عقدا در ادامه با اشاره به این‌كه هر هفته حدود چهار فن‌آوری جدید مورد تایید قرار می‌گیرد، تصریح كرد: ‌با توجه به دستور وزیر مسكن و شهرسازی كلیه طرح‌ها در صورتی كه مدارك لازم را داشته باشند در كمتر از یك هفته مورد بررسی قرار می‌گیرند...../تحلیل:ایسنا


با سرمایه بازنشستگان كشوری چه می كنیم؟!
پایگاه خبری تحلیلی وطن - براساس قانون، صندوق بازنشستگی كشوری به عنوان متولی پرداخت مستمری بازنشستگان كشوری شناخته می شود. منابع درآمد این صندوق عمدتا از طریق اخذ كسورات بازنشستگی كارمندان دولت، سود حاصل از سرمایه گذاریها و همچنین كمكهای دولت تامین می شود. دو شركت بزرگ اقتصادی با عنوانهای "شركت سرمایه گذاری صندوق بازنشستگی كشور" و "شركت آتیه صبا" فعالیتهای اقتصادی صندوق بازنشستگی كشوری را مدیریت می نمایند.
 
این دو بنگاه اقتصادی بزرگ با سرمایه گذاری در حوزه های مختلف اقتصادی ازجمله نفت و پتروشیمی، صنایع معدنی (فلزی و غیرفلزی)، معدن، حمل و نقل، سیمان، دارو و ... مسئولیت مدیریت سرمایه و درآمدزائی صندوق بازنشستگی كشوری را برعهده دارند.
 
شركتهای بزرگی همچون: شركت هواپیمائی آسمان (100 درصد سهام)، شركت صنایع شیر ایران (51 درصد سهام)، شركت ایرانگردی و جهانگردی (50 درصد سهام)، شركت پتروشیمی جم ( 25 درصد سهام)، شركت كشتیرانی جمهوری اسلامی ایران (33 درصد سهام)، شركت ملی نفتكش (25 درصد سهام)، آزادراه امیركبیر (100 درصد سهام)، شركت نفت ایرانول (44 درصد سهام)، شركت نفت پاسارگاد (47 درصد سهام)، شركت آپادان سرام (49 درصد سهام)، شركت سیمان ساوه (24 درصد سهام)، شركت سیمان یاسوج (48 درصد سهام)، شركت لوله سازی اهواز ، فولاد اكسین خوزستان، صبا فولاد خلیج فارس، پتروشمی خارك، پتروشیمی آبادان، و ... تنها جزئی از شركتهایی است كه صندوق بازنشستگی كشوری از طریق دو بنگاه اقتصادی خود یا بر آنها مدیریت می نماید و یا سهام عمده ای از آنان را در اختیار دارد.

ارزش مجموعه سرمایه های شركتهای وابسته به صندوق بازنشستگی كشوری بالغ بر 70 هزار میلیارد ریال برآورد می گردد.

درخصوص فعالیتهای اقتصادی صندوق بازنشستگی كشوری ذكر چند نكته ضروری است:
1. باوجود حجم عظیم سرمایه گذاریها و ارزش مجموعه سرمایه صندوق بازنشستگی كشوری، متاسفانه چند ماهی است كه پس از عزل معاون اقتصادی سابق این صندوق، هنوز فرد خاصی جایگزین وی نگردیده است و این موضوع باعث بروز مشكلات فراوانی شده و موضوع هماهنگی و نظارت بر شركتهای تابعه از سوی سازمان مركزی را دچار اختلال نموده است.

2. بسیاری از اعضاء هیات مدیره شركتهای تابعه دارای سابقه فعالیت اقتصادی و تخصص لازم در ارتباط با موضوع فعالیت شركتها نبوده و تنها با سفارش دیگران به این پست ها گمارده شده اند. این موضوع فعالیت و مدیریت شركتهای مذكور را با چالش جدی روبرو كرده است.

3. هیچگونه برنامه مدونی ازجمله برنامه استراتژیك و برنامه عملیاتی جهت مدیریت كارآمد این بنگاههای اقتصادی وجود نداشتند و همچنان بصورت سنتی (دكان داری) مدیریت می شوند. این موضوع باعث گردیده است تا از سرمایه های كلان موجود بهره برداری قابل قبولی صورت نپذیرد.

4. هیچگونه برنامه نظارتی و یا مكانیسم خاصی جهت رسیدگی به انحرافات از بودجه شركتها وجود نداشتند و همین امر سبب بروز نابسامانیهایی در صندوق و شركت شده است و موضوع سرمایه گذاریهای جدید را نیز با مشكل مواجه نموده است.

5. مجموعه عوامل و علل بالا، باعث شده است تا از سرمایه كلان هفتاد هزارمیلیارد ریالی، سالانه مورد قابل انتظار محقق نشده و تنها سودی برابر با حدود 50 درصد سود سپرده های یك ساله بانكی (حدود 8 درصد) محقق شود. این سود تنها می تواند مستمری حدود یك ماه بازنشستگان كشوری را تامین نماید. این وضعیت نابسامان با مدیریت جدید صندوق به دلیل عدم تخصص و عدم تسلط رئیس آن بر امورات اقتصادی، بیشتر از پیش تشدید شده است و معلوم نیست به كجا ختم خواهد شد.