سلامت


2 دقیقه پیش

نشانه ها و عوارض کمبود ویتامین‌ها در بدن

ویتامین‌ها نقش مهمی‌ را در بدن انسان ایفا می‌کنند. به‌نحوی‌که کمبود ویتامین‌ (حتی یکی از آن‌ها) می‌تواند برای هر فردی مشکلات اساسی را به وجود آورد. گجت نیوز - معین ...
2 دقیقه پیش

چرا پشه ها بعضی ها را بیشتر نیش می‌زنند؟

فصل گرما و گزیده شدن توسط پشه ها فرا رسیده، دوست دارید بدانید پشه ها بیشتر چه کسانی را دوست دارند؟ بیشتر کجاها می پلکند؟ و از چه مواد دفع کننده ای نفرت دارند؟ وب سایت ...

مریخ و ونوس پشت میز مذاکره!



 

مریخ و ونوس پشت میز مذاکره

 

همسران چگونه باید با هم صحبت کنند؟مهارت های ضروری برای زندگی زناشویی، آموختنی هستند وقتی فهمیدید زندگی زناشویی چگونه است و نیازمند دریافت چه مهارت هایی است، می توانید مهارت های ایجاد رابطه مثبت و دلنشین را در خود ایجاد کنید.

 

 

عشق

 

تغییرات معمولاً زمان بر است اما می تواند با شما شروع شود. اولین مرحله ایجاد یک زندگی زناشویی رضایت بخش این است که خود را به تغییر کردن متعهد سازید. ابتدا باید بفهمید در زندگی مشترک خود چه نقشی داشته اید و چه کار می توانید انجام بدهید تا زندگی زناشویی متفاوتی داشته باشید. در جریان رشد و تعالی، صبور باشید و فراز و نشیب های تغییر را بپذیرید.

در ادامه مهارت هایی به شما آموزش داده می شود تا روش صحیح گفتگو را آموخته و از زندگی موفق تری برخوردار شوید:

 

- ازدواج چیزی فراتر از زندگی مشارکتی است، کسب یک سری مهارت های اساسی به خصوص مهارت های ارتباط کلامی و غیرکلامی است که به شما کمک می کند که افکار و احساسات خود را به بهترین شکل به همسرتان منتقل کنید و از طرف دیگر قادر به درک کامل احساسات و خواسته های همسرتان شوید.

بیان افکارتان به دیگران اجازه می دهد که بدانند شما کجای این فرآیند هستید و فرض و گمان های غلط دیگران را درباره شما باطل می کند

 

- کلمات قسمتی از پیام هستند نه کل پیام. ما با ژست ها، لبخند، چشم، بالا انداختن ابرو و... هم نظر خود را ابراز می کنیم. بخصوص که در بسیاری از مواقع، رفتار غیرکلامی با کلمات همخوانی ندارد و تاثیر کلمات را کم می کنید. حتی گاهی اوقات رفتار غیرکلامی، مسبب سوء تفاهم ها است.

گاهی اوقات رفتار غیرکلامی شما با کلمات تان تناقض دارد. گاهی اوقات پیام غیرکلامی شما، پیام اصلی و دقیق است یعنی با رفتار غیرکلامی خود، فکر و احساس واقعی خود را منتقل می کنید و با کلمات، احساسی را که همسرتان دوست دارد بشنود را عنوان می کنید. در این موارد، رفتار غیرکلامی، احساس حقیقی را نشان می دهد.

 


ارتباط اثربخش

 

اگر می خواهید اثربخشی ارتباط تان را بیشتر کنید و منظور همسرتان را بهتر بفهمید باید مهارت های لازم را کسب کنید. همچنین باید مایل باشید ارتباط بهتری با همسرتان برقرار کنید و معتقد باشید که می توانید ارتباطتان را بهتر کنید.

 

 

مریخ و ونوس پشت میز مذاکره

 

اما ارتباط اثر بخش، به این مهارت ها نیاز دارد:


- از طرف خودتان حرف بزنید

 

حرف زدن از طرف خود، نخستین مهارت و اساس سایر مهارت های صحبت کردن است. وقتی شما از طرف خود حرف می زنید، ضمیر شخصی «من» را با همه اجزای چرخه آگاهی تان می آمیزید تا پیامی را ارسال کنید.

 

حرف زدن از طرف خود نشان می دهد که شما مسئولیت آنچه را می گویید می پذیرید، نشان می دهد که صاحب نظر هستید، در نتیجه دیگران پیام های شما را به روشنی و آسان تر می شنوند و بیشتر مستعد قبول حرف هایتان می شوند و کمتر مخالف افکار، احساسات و خواسته های شما خواهند شد.

 

- اطلاعات حسی را توصیف کنید

 

برای توصیف اطلاعات حسی، هر آنچه که می بینید، می شنوید و به طور کلی اطلاعات شما از دنیای بیرون توصیف می شود. مانند « چقدر این لباس برازنده توست» و یا « از شنیدن این حرف بسیار خوشحال شدم»

حرف زدن از طرف خود، نخستین مهارت و اساس سایر مهارت های صحبت کردن است.

 

- بیان افکار

 

بیان افکار عبارت است از عمل گفتن افکار، اعتقادات، تعابیر و تفاسیر و یا انتظارات شما. بیان روشن و واقعی افکار مهم است، زیرا فکر کردن یک فرآیند مداوم است. بیان افکارتان به همسرتان اجازه می دهد که بدانند شما کجای این فرآیند هستید و فرض و گمان های غلط دیگران را درباره شما باطل می کند.


- در میان گذاشتن احساسات

 

در میان گذاشتن احساسات، به معنای بیان و ابراز مستقیم عواطف و هیجانات شماست. این نوع عبارات به ارتباط شما چاشنی اضافه می کند.

 

احساسات به طور متفاوت از طریق رفتار و به طورغیرکلامی بیان می شود: مانند خندیدن، گریستن، درها را به هم کوبیدن و... گر چه ابراز غیرکلامی احساسات می تواند تاثیر زیادی داشته باشد اما ممکن است چندان شفاف نباشد. لذا بیان واضح احساس هایی که با رفتار همراه است، دلایل شما را روشن می کند.


- طرح خواسته ها

 

بیان خواسته ها و تمایلات، به همسرتان اجازه می دهد که بدانند شما تمایل دارید چه چیزی باشید، چه کار کنید و چه چیزی داشته باشید. وقتی جمله هایی را به کار می برید که حاکی از قصد و نیت شما هستند، از کلماتی مثل «من می خواهم...»، «من نمی خواهم... »، «من دوست دارم...»، «من قصد دارم...» و ...استفاده کنید.

 

بیان شفاهی خواسته هایتان برای همسرتان، نیروی قدرتمندی است که علایق شخصی را افزایش می دهد. با بیان خواسته ها، شما از همسرتان می خواهید که خواسته شما را جامعه عمل بپوشاند. رک بودن در مورد آنچه می خواهید یا آنچه بدان تمایلی ندارید، رسیدن به آن را تضمین نمی کند، اما خواسته شما را قابل طرح می سازد و وقتی خواسته های ناگفته شما آشکار شوند، احتمال تعجب همسرتان به حداقل می رسد.

 

در این یادداشت سعی داشتیم به طور مختصر به شما آموزش دهیم که چگونه به روش مثبتی با همسرتان ارتباط برقرار کنید و چطور یک نظام زناشویی موثر و پایدار را به وجود آورید. امید است که این چند سطر مختصر برای شما عزیزان موثر و کاربردی باشد.


ویدیو مرتبط :
1393/01/16:چیدن میز مذاکره برای تیم خوش مذاکره..!

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

ظریف: پشت میز مذاکره راجع ‌به اصل غنی‌سازی مذاکره نخواهیم کرد



برنامه شب آفتابی,مذاکره درباره برنامه غنی سازی ایران

در برنامه شب آفتابی
ظریف: پشت میز مذاکره راجع ‌به اصل غنی‌سازی مذاکره نخواهیم کرد

وزیر امور خارجه کشورمان با بیان اینکه منافع کشور را پشت میز مذاکره دنبال می‌کنم، تصریح کرد که در پشت میز مذاکره راجع ‌به اصل غنی‌سازی مذاکره نخواهم کرد.

به گزارش خبرگزاری فارس، «محمدجواد ظریف» وزیر امور خارجه کشورمان امشب (شنبه) در برنامه شب آفتابی شبکه پنج سیما به تشریح فعالیت‌هایش در نیویورک پرداخت و در خصوص مذاکره آتی با گروه 1+5 در ژنو تصریح کرد: ما برای مذاکره جدی هستیم و قبلاً‌ نیز ثابت کرده‌ایم که روی حرف‌مان می‌ایستیم اما اجازه نمی‌دهیم نتانیاهو برای ما دستور کار مذاکره را تعیین کند یا افرادی با حیثیت ملی ما بازی کنند.

رئیس دستگاه دیپلماسی با اشاره به 60 سال مظلوم‌نمایی صهیونیست‌ها برای تضعیف حقوق مردم فلسطین تصریح کرد: نباید اجازه مظلوم‌نمایی به صیهونیست‌ها بدهیم.

وی همچنین درباره مذاکرات ژنو عنوان کرد:‌ با یاری خدا و با گام‌های استوار بدون اینکه از حقوق مردم کوتاه بیایم وارد مذاکرات خواهیم شد. ما با باور در مذاکرات شرکت می‌کنیم و از مذاکره نمی‌ترسیم چون چیزی نداریم که از دست بدهیم. باورمان هست که قدرتمندیم و قدرت ما ناشی از توپ و تانک نیست بلکه برگرفته از استقلال و سرمایه‌ اجتماعی‌مان است.

وزیر امور خارجه کشورمان با تأکید بر ایستادگی بر حقوق ملت ایران در پاسخ به این پرسش که بر سر چه چیز مذاکره خواهید کرد، افزود: ما منافع کشور را پشت میز مذاکره دنبال می‌کنیم و پشت میز مذاکره راجع‌ به اصل غنی‌سازی مذاکره نخواهیم کرد.

ظریف درباره بحران سوریه نیز با بیان اینکه یک ماه پیش منطقه با خطر جنگ مواجه بود، عنوان کرد:‌ امروز نه تنها خطر جنگ از بین رفته حتی برای مذاکرات صلح نیز امیدهایی ایجاد شده است.

وی افزود: از دیپلماسی که به کار بردیم و همکاری با دیگران از جمله روسیه بسیار خوشحالم و امیدوارم زمینه‌ای برای ریشه‌کن کردن تروریسم و صلاح‌های کشتار جمعی و برقراری آرامش در سوریه فراهم شود./فارس