سلامت


2 دقیقه پیش

نشانه ها و عوارض کمبود ویتامین‌ها در بدن

ویتامین‌ها نقش مهمی‌ را در بدن انسان ایفا می‌کنند. به‌نحوی‌که کمبود ویتامین‌ (حتی یکی از آن‌ها) می‌تواند برای هر فردی مشکلات اساسی را به وجود آورد. گجت نیوز - معین ...
2 دقیقه پیش

چرا پشه ها بعضی ها را بیشتر نیش می‌زنند؟

فصل گرما و گزیده شدن توسط پشه ها فرا رسیده، دوست دارید بدانید پشه ها بیشتر چه کسانی را دوست دارند؟ بیشتر کجاها می پلکند؟ و از چه مواد دفع کننده ای نفرت دارند؟ وب سایت ...

در زناشویی، حرف را باید زد، درد را باید گفت



اختلاف زن و شوهرها ,رابطه خانوادگی

تحقیق روی 11 هزار زن و مرد نشان داده است بیشتر اختلاف زن و شوهرها در مورد خانواده هایشان است. رابطه خانوادگی افراد بسیار عمیق و ریشه ای است و نمی توان انتظار داشت به راحتی از بین برود. اگر خیلی دوست ندارید همسرتان با اعضای خانواده خود صمیمی و گرم باشد، پیش از ازدواج حتما این مسایل را در نظر بگیرید. اگر رابطه نزدیک و عمیق آنها با خانواده هایشان شما را آزار می دهد باید با احتیاط بیشتری برای ازدواج تصمیم گیری کنید. مگر اینکه طرز فکر خود را تغییر دهید.

 

یک کارشناس مسایل خانواده داستانی تعریف می کند که: جورج فردی بود که با افتخار تعریف می کرد پس از 7 سال ازدواج هیچ گاه با همسرش دعوا نکرده اند. این مساله کمی عجیب به نظر می رسید. تا اینکه همسرش تقاضای طلاق کرد. او با باغبان رابطه داشته و از او بچه دار شده بود و اکنون نیز از جورج می خواست تا از هم جدا شوند. این شوک بزرگی برای جورج بود و به هیچ وجه دلیل این کار همسرش را نمی فهمید. او ماه ها دچار این شوک بود تا اینکه سراغ من آمد. با کاوش در زندگی جورج متوجه شدم جورج با دو خواهر خود بسیار صمیمی بوده و آنها را محرم راز خود می دانسته است. این مساله برای همسر جورج به هیچ وجه خوشایند نبوده است اما او هرگز اعترض نکرده و در آخر برای طلاق اقدام کرده است. این کار به هیچ عنوان خوب نیست. انسان باید دردهای خود را بیان کنند شاید راه حلی برای برطرف کردن آن وجود داشته باشد.

 

عدم موافقت به زوجین کمک می کند تا به یکدیگر احترام بگذارند

 

بحث و بگومگو مثل آدرنالین برای رابطه میان زوجین است و سه وظیفه را به آنها یادآوری می کند:

•   تعیین محدودیت های لازم

•   غلبه بر روزمره گی

•   تعیین وظیفه هر دو طرف در رابطه

 

احترام همیشه دلیل اصلی پایندگی و دوام رابطه های طولانی مدت بوده است. به طور مثال، جورج همسرش را در زندگی نادیده می گرفته و با او همدل نبوده است و همسرش نیز به بدترین شکل ممکن از او انتقام گرفته است.

 

اینکه افراد تصور می کنند مثل هم بودن بسیار عالی است باید بدانید که کاملا اشتباه است. وقتی با کسی رو به رو می شوید که کاملا شبیه شما است، طرز فکر، اعتقاد، رفتار و حتی علاقه مندی هایش همه مانند مال شما است خیلی خوشحال نشوید. عاشق هم نشوید. او نمی تواند همسر ایده آلی برای شما باشد. وقتی دو نفر تا این اندازه شبیه هم هستند هیچ هیجان و ویژگی خاصی ندارند و زندگی پس از مدت کوتاهی بسیار کسل کننده و عادی می شود.

 

همیشه این اختلاف ها هستند که باعث زیبایی زندگی می شوند.

 

اگر همیشه در حال دعوا هستید، چرا از آن به نفع رابطه تان استفاده نمی کنید؟

زوج هایی که خصلت های مشابه زیاد با هم دارند خیلی زود هم خسته و دلزده می شوند. شاید به همین دلیل هم بیشتر زمان های با هم بودن را به جنگ و اختلاف سپری کنند. در این رابطه تحقیقی روی 12 هزار زوج صورت گرفته و نتایج زیر به دست آمده است:

 

58 درصد آنها ادعا کرده اند اختلاف امری عادی و غیرقابل اجتناب است. 19 درصد گفته اند زوج های همیشه دعوایی نمی توانند با هم زندگی کنند. بیشتر مردم از درگیری و بحث گریزان هستند و 9 درصد از آنها به دنبال یافتن آرامش در زندگی هستند. رابطه پس از اختلاف زن و شوهرها شاید بهترین بخش دعوا باشد و 14 درصد از زوج های مورد تحقیق نیز این مساله را تایید کرده اند.

 

با این تفاسیر، چگونه می توان از بحث و اختلافات زناشویی برای آرامش و عشق بیشتر بهره گرفت؟

اختلاف زن و شوهرها ,رابطه خانوادگی

در ادامه 5 اختلافی را ذکر کرده ایم که به استحکام بیشتر رابطه زن و شوهر کمک می کنند.

 

1.   جنگ برای آزادی فردی

خیلی از زن و شوهرها را در اطراف خود می بینیم که بیشتر اختلاف آنها سر مسایل مالی و پول است. به طور مثال، سارا فردی صرفه جو و مقتصد است و سعی می کند قران به قران پولش را پس انداز کند. اما درست برعکس، همسر او بسیار ولخرج و بی ملاحظه است. هر دو آنها رفتار دیگری را غیر قابل تحمل می دانند. اما به اینکه این بحث ها موجب ناراحتی های بیشتر شود آنها سعی کردند تا حساب «من»، حساب «تو» و حساب «ما» برای درآمد خود تعیین کنند. پس از این تقسیم بندی، هر کدام از دو طرف می داند با پول خود چه کار کند و آن را به دلخواه خود خرج یا پس انداز می کند.

 

نکته آموزشی: زن و شوهرها هر چه بیشتر با هم سازش داشته باشند بیشتر هم برای یکدیگر فداکاری و گذشت می کنند.

 

2.   زندگی سالم

علی قول داده بود اگر ندا با او ازدواج کند، سیگار را ترک کند. آنها ازدواج کردند اما علی سیگارش را ترک نکرد. ندا تلاش کرد تا برنامه غذایی سالم برای علی ترتیب بدهد تا او توان ترک سیگار را به دست بیاورد اما علی هیچ کدام از برنامه ها را انجام نداد. در آخر نیز علی در اثر سرطان ریه فوت کرد و آنها از هم جدا شدند.

 

نکته آموزشی: دو نفر باید از همان ابتدای زندگی خواسته ها و نیازهای مشترکی برای خود تعریف کنند و به آن نیز پایبند باشند.

 

3.   امنیت روحی و جسمی

فرید و زیبا در نخستین دیدار دلباخته هم شدند و ازدواج کردند. اما پس از مدتی فرید متوجه دمدمی مزاج و زودرنج بودن زیبا شد و اختلاف آنها شروع شد. برای حل اختلاف ها نزد مشاور رفتند و به زیبا توصیه شد در کلاس های مدیریت خشم شرکت کند. خوشبختانه موثر واقع شد و اکنون با آرامش بیشتر با هم زندگی می کنند.

 

نکته آموزشی: سعی کنید مشکلات و نگرانی های خود را برطرف کنید تا بتوانید با عشق و علاقه بیشتر در کنار همسرتان زندگی کنید.

 

4.   آرامش دستشویی

رضا و نسرین با علاقه زیاد با هم ازدواج کرده اند اما پس از مدتی اختلاف های آنها آغاز شد. نسرین شلخته بود و همیشه موهایش داخل سینک یا کف دستشویی ریخته شده بود. یا حوله توالت بیشتر مواقع کثیف بود. رضا از این مساله بسیار عصبی بود. عادت های دستشویی رفتن این دونفر بسیار با هم فرق داشت و سر این مساله همیشه با هم دعوا داشتند. اما مشاور به آنها توصیه کرد تا با شوخی و خنده این مشکل را حل کنند. آنها نیز سعی در تغییر عادت های خود کردند و خیلی راحت به این اختلاف های دایمی خاتمه دادند.

 

نکته آموزشی: همیشه سعی کنید در میان خنده و با آرامش و دوستانه شکایت های خود را بیان کنید زیرا خنده برای هر دردی دعواست.

 

5.   اتحاد

سعی کنید در برابر این دنیای بی رحم با هم متحد باشید و یک گروه دونفره تشکیل بدهید. برای موفقیت، اعتماد به نفس و رسیدن به اهداف همسر خود تلاش کنید. دونفری راحت تر می توانید با مشکلات جامعه و دنیا کنار بیایید و تیمی بسیار قوی در مقابل سختی ها تشکیل می دهید که هدفی مشترک را دنبال می کنند.

 

نکته آموزشی: با در کنار هم بودن می توانید به اهداف والایی در زندگی دست پیدا کنید.

 

برای چیزهایی که به آن اعتقاد دارید مبارزه و همیشه حرف خود را بیان کنید. حتی اگر شریک زندگیتان ناراحت بشود، بدانید که نیروی عشق می تواند همه چیز را خوب نگه دارد.

منبع:برترین ها


ویدیو مرتبط :
اینجوری باید با مشرکها حرف زد نه اینکه لبخند زد

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

رئیس سازمان استاندارد حرف آخر را زد : بنزین داخلی استاندارد مطلوب را ندارد



 

 

 

رئیس سازمان استاندارد حرف آخر را زد : بنزین داخلی استاندارد مطلوب را ندارد

 

به گفته رئیس سازمان استاندارد، استانداردی كه این سازمان برای بنزین تعریف كرده یورو 4 است اما بنزین‌هایی كه در داخل توزیع می‌شود منطبق با این استاندارد نیست و در این بین خودروسازان نیز مدعی اند به علت پایین بودن سطح استاندارد بنزین خودروهای خود را بر اساس استاندارد فعلی بنزین کشور تولید می کنند , ادعایی که از سوی وزارت نفت پذیرفته نشده است.

به گزارش سرویس اقتصادی «فردا» ، نظام‌الدین برزگری ، رئیس سازمان استاندارد در گفتگو با «فردا» عنوان کرده است :  این سازمان سال گذشته استاندارد یورو 4 را برای بنزین تدوین كرد اما چون وزارت نفت آمادگی تهیه و توزیع چنین بنزینی را نداشت با وزارت صنایع و معادن توافق كرد تا از ابتدای سال 1391 این بنزین را برای بازار داخلی تامین كند.

وی یادآور شد : بنابراین بنزین‌هایی كه در حال حاضر در داخل كشور عرضه می‌شود با آن استانداردی كه ما تدوین كرده‌ایم بسیار فاصله دارد. بنزینی كه هم‌اكنون مورد استفاده قرار می‌گیرد دارای استاندارد یورو 2 با اكتان 87 است اما بنزین یورو 4 اكتانی برابر 95 را دارد.

به گفته رئیس سازمان استاندارد، كارشناسان سازمان استاندارد از این نوع بنزین نمونه‌برداری كرده‌اند و نتیجه آزمایش‌های صورت‌گرفته نشان می‌دهد این بنزین‌ها مطابق استاندارد یورو 2 به تولید می‌رسد.

دعوای خودروسازان با وزارت نفت

در این میان دعوای وزارت نفت و خودروسازان جالب توجه است. خودروسازان می‌گویند به آن حد از توان رسیده‌اند كه می‌توانند خودروهایی مجهز به موتور یورو 4 را تولید و روانه بازار كنند اما چون وزارت نفت نتوانسته سوخت با استاندارد یورو 4 را برای این خودرو‌ها تامین كند مجبور است به تولید خودرو با همان استاندارد یورو 2 ادامه دهد.

این در حالی است كه وزارت نفت چنین بحثی را كه از سوی خودروسازان مطرح شده قبول ندارد و معتقد است خودروسازان هنوز به آن توانایی نرسیده‌اند كه بتوانند خودرو با استاندارد یورو 4 یا بالاتر به تولید برسانند.

این جر و بحث در نهایت منجر به ادامه تولید خودرو با استاندارد یورو 2 و سوخت با همین استاندارد و نادیده گرفته شدن استاندارد تدوین‌شده از سوی سازمان استاندارد شده است. رئیس انجمن خودروسازان در این باره می‌گوید: خودروسازان مدت‌هاست برای تولید خودرو‌های با استاندارد یورو 4 اعلام آمادگی كرده‌اند اما این خودرو‌ها پس از تولید حتماً باید از سوخت یورو 4 استفاده كنند.اما آیا فقط بنزین عامل آلودگی هوا است؟

عوامل آلودگی هوا

احمد نعمت ‌بخش پایین بودن كیفیت بنزین توزیع شده در داخل كشور را تنها عاملی برای آلودگی هوای تهران و برخی كلانشهر‌ها نمی‌داند. وی در گفتگو با «فردا» می‌گوید: واقعیت این است كه طرح جامع كاهش آلودگی هوا كه یك دهه قبل به تصویب رسیده بود، هنوز روی زمین مانده است و به علت كمبود بودجه اجرایی نشده است.

نعمت‌بخش می‌افزاید: «خودروهای فرسوده حدود30 برابر خودروهای تولیدی سال82 به بعد، آلایندگی تولید می‌كند. طبق مصوبات موجود، راهور ناجا موظف است جلوی تردد این قبیل خودروها را بگیرد اما متاسفانه راهور ناجا به دلیل ملاحظات اجتماعی، نمی‌تواند مصوبه جلوگیری از تردد خودروهای فرسوده را، مخصوصاً در كلانشهرها اجرا كند، كما اینكه چندی پیش پلیس راه جلوی تردد كامیون‌های فرسوده را گرفت اما متاسفانه با اعتراض چند نماینده محترم مجلس، مجبور شد كار موظف قانونی خود را تعدیل كند.»

رئیس انجمن خودروسازان می‌افزاید: موتورهای خودروهای تولید داخل قبل از سال 80، كاربراتوری بودند. میزان آلایندگی این قبیل خودروها حداقل 20 برابر خودروهای انژكتوری است. طبق قانون این خودروها باید نسبت به اخذ معاینه فنی اقدام كنند اما متاسفانه خودروهای كاربراتوری نمی‌توانند معیارهای فنی را پاس كرده و لذا از رفتن به مراكز معاینه فنی خودداری می‌كنند. به همین دلیل پلیس راهور ناجا نمی‌تواند از تردد خودروهای فاقد معاینه فنی جلوگیری كند و به محض اعمال قانون، با موجی از مخالفت‌ها روبه‌رو می‌شود و به ناچار اجرای قانون را نا‌تمام رها می‌كند.

ما پیشنهاد می‌كنیم معیارهای فعلی معاینه فنی برای كلانشهر‌ها اعمال شود و برای شهر‌های كوچك‌تر معیارهای معاینه فنی تعدیل شوند تا مالكین خودروهای كاربراتوری بتوانند با فروش خودروهای خود در آن شهرها به تردد خودرو خود امیدوار باشند.

نعمت‌بخش تصریح می‌كند: در دو طرح خروج خودروهای فرسوده و همچنین در طرح دوگانه‌سوز كردن خودروها، پیش‌بینی شده كه اولویت اول در هر دو طرح با خودروهای پرپیمایش عمومی مانند تاكسی‌ها، وانت‌ها، خودروهای ادارات دولتی، نیروهای نظامی و انتظامی است. اما متاسفانه به خاطر مسائل و مشكلات اجرایی، این اولویت‌ها كمتر مد نظر قرار گرفته و بیشتر بر اساس درخواست متقاضیان كه عمدتاً خودروهای شخصی هستند عمل شده. لازم است مجریان محترم طرح‌ها، اولویت پیش‌بینی‌شده در مصوبات را سرلوحه كار خویش قرار داده و به خاطر مسائل و مشكلات اجرایی آن را به فراموشی نسپارند.

رئیس انجمن خودروسازان می‌افزاید: در برنامه چهارم توسعه مقرر شده تا پایان سال برنامه (1388) كلیه خودروهای فرسوده از رده خارج شوند. در این قانون هیچ صحبتی از جایگزینی این خودروها نشده است. اما در آیین‌نامه اجرایی كلمه «خروج» تبدیل به «جایگزینی» شده و در نتیجه این تغییر، بار مالی بسیار سنگینی بر عهده دولت گذاشته شده است. متاسفانه به علت كمبود بودجه لازم، به‌رغم كوشش‌های وافر مجریان و دست‌اندركاران طرح، در عمل، تاكنون حتی به 50 درصد اهداف تعیین‌شده در برنامه چهارم نرسیده‌ایم. پیشنهاد می‌شود مجلس محترم بودجه لازم را در اختیار ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت قرار دهد تا عزیزان بتوانند به اهداف تعیین‌شده برسند.

نعمت‌بخش می‌افزاید: به وفور از استاندارد نبودن و پرمصرف بودن موتور خودروهای داخلی یاد می‌شود. در چند سال گذشته شركت ایران‌خودرو با صرف هزینه‌های كلان اقدام به طراحی و تولید موتور كم‌مصرف EF7 كرده و همزمان، افزایش تیراژ تولید موتور كم‌مصرف TU5 را نیز در دستور كار قرار داده است. متاسفانه به خاطر مشكلات موجود مانند كمبود نقدینگی در خودروسازان و قطعه‌سازان، افزایش تیراژ تولید این قبیل موتورها با كندی روبه‌رو بوده است البته بحمد‌الله این مشكل در حال حل شدن است و به زودی تیراژ تولید این قبیل موتورها، پاسخگوی نیازهای داخلی خواهد شد.

وی معتقد است اگر این استاندارد‌ها اجرایی شود اولاً تمام خودروها، بدون استثنا میزان آلایندگی استاندارد را رعایت می‌كنند، ثانیاً مصرف سوخت تمام خودروها در دامنه مجاز یورو 2 اتحادیه اروپاست كه در مقایسه با استانداردهای یورو 2 فقط مصرف خودرو روآ حدود 15 درصد و وانت پیكان حدود 20 درصد از میانگین اتحادیه اروپا بیشتر هستند و بقیه خودروها یا معادل مصرف استاندارد یا كمتر از استاندارد مصرف دارند...../تحلیل:عصرایران