سلامت


2 دقیقه پیش

نشانه ها و عوارض کمبود ویتامین‌ها در بدن

ویتامین‌ها نقش مهمی‌ را در بدن انسان ایفا می‌کنند. به‌نحوی‌که کمبود ویتامین‌ (حتی یکی از آن‌ها) می‌تواند برای هر فردی مشکلات اساسی را به وجود آورد. گجت نیوز - معین ...
2 دقیقه پیش

چرا پشه ها بعضی ها را بیشتر نیش می‌زنند؟

فصل گرما و گزیده شدن توسط پشه ها فرا رسیده، دوست دارید بدانید پشه ها بیشتر چه کسانی را دوست دارند؟ بیشتر کجاها می پلکند؟ و از چه مواد دفع کننده ای نفرت دارند؟ وب سایت ...

توصیه های طب سنتی برای مادران آینده



بارداری,دوران بارداری,مراقبت های دوران بارداری

زنان باردار از آب میوه‌های طبیعی و سکنجبین در طول بارداری خود استفاده کنند.

علوی، کارشناس طب سنتی اظهار داشت: مادران باردار از مصرف موادغذایی مصنوعی و صنعتی مانند آب میوه‌های بسته‌بندی شده و تنقلات ناسالم دارای رنگ‌های مصنوعی و غذاهای آماده پرهیز کنند.

به گفته وی زنان باردار از مصرف غذا به میزان زیاد در یک وعده پرهیز کنند چرا که این عمل موجب فساد غذا در معده می‌شود که این مسئله زیانبارترین مسئله برای زنان باردار محسوب می‌شود همچنین از مصرف غذاهای دیرهضم و سنگین پرهیز کنند. این کارشناس طب سنتی افزود: زنان باردار در طول بارداری از مصرف آب یخ، آب بسیار سرد و آب بسیار داغ و از گرسنگی طولانی پرهیز کرده چرا که گرسنگی طولانی منجر به تشکیل اجسام کتونی می شود.

علوی افزود: زنان باردار در طول روز استراحت کافی داشته باشند و از شرایط پر دغدغه و اضطراب آور دوری کنند و تحت هر شرایطی آرامش روانی خود را حفظ کنند و حتی زنان شاغل نیز باید مدتی میان کارشان استراحت داشته باشند.

وی عنوان کرد: بادام، مویز، سیب، گلابی، انگور، انار، انجیر، به، گلابی، توت، خرما، کشمش برای زنان باردار مفید است و برای رفع یبوست، زنان باردار می‌توانند از شورباها و سوپ های حاوی سبزی استفاده کنند. این کارشناس طب سنتی ادامه داد: زنان باردار از آب میوه‌های طبیعی و سکنجبین در طول بارداری خود استفاده کنند البته مصرف مایعات حداقل 1.5 ساعت بعد از صرف غذا باشد همچنین در تحقیقات صورت گرفته مصرف آب انار استرس های وارده به جنین را کاهش داده و در نتیجه بارداری و رشد جنین را بهبود می‌بخشد.

علوی بیان داشت: مصرف تمبر هندی، آلوبخارا، گل قند، ترنجبین، انجیر برای رفع یبوست زنان باردار مفید است. زنان باردار از گیاهانی مانند ختمی، پنیرک و بنفشه به عنوان ملین استفاده نکنند.

منبع :tasnimnews.com


ویدیو مرتبط :
توصیه های طب سنتی برای درمان سرطان

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

توصیه های پاییزی برای مادران آینده



بارداری,دوران بارداری,آنفولانزا دربارداری, سرماخوردگی در بارداری

احتمال دارد زمانی که دمای هوا پایین می آید خانم های باردار میل بیشتری به خوردن پیدا کنند.

از نظر بعضی پزشکان و متخصصین، پاییز برای بارداری فصل بسیار مناسبی است. اگر به دنبال علت آن هستید، بهتر است بدانید تمام پزشکان و متخصصین، ورزش روزانه و خوردن میوه ها و سبزیجات سالم در طول بارداری را به خانم های باردار توصیه می کنند. بنابراین فصل پاییز بهترین زمان برای انجام این دو کار است.


در این زمان درجه هوا به اندازه ای مناسب است که خانمهای باردار به هنگام قدم زدن و پیاده روی  عرق نمی کنند. فصل پاییز و بهار از این نظر که آب و هوای ملایم و خفیفی دارد شبیه به هم بوده و در طول بارداری فصول خوبی به شمار می روند. هوا نه آنقدر داغ و نه آنقدر سرد است که باعث آزار خانم های باردار شود بنابراین خانم های باردار می توانند در حین پیاده روی به مراکز خرید رفته و از خرید خود لذت ببرند.

احتمال دارد زمانی که دمای هوا پایین می آید خانم های باردار میل بیشتری به خوردن پیدا کنند. بنابراین بهترین زمان است تا برای خود خوراک لوبیای پر ادویه، پودینگ و یا سوپ جوجه تهیه کنید. این غذاها سرشار از مواد مغذی هستند بویژه اگر تمام انواع لوبیاها را به همراه گوجه فرنگی در ادویه زیاد بخوابانید. توصیه می شود قبل از به پایان رسیدن این فصل از محصولات کشاورزی آن به خوبی استفاده کنید. انواع میوه و سبزیجات ضروری و مورد نیاز خانم های باردار در این فصل به وفور یافت می شوند. تا می توانید از هوای دل انگیز پاییز قبل از بارش اولین دانه های برف تنفس کرده و از آن لذت ببرید.

توصیه های کوتاه برای فصل پاییز
بعضی از خانم های باردار در فصل پاییز از بی ثباتی هوا و ابتلا به سرماخوردگی یا آنفولانزا احساس نگرانی می کنند. چنانچه به دنبال راه های مناسب برای پشت سر گذاشتن دوران بارداری در فصل پاییز هستید بهتر است از راهنمایی های ما استفاده کنید.

- صبح و عصرهای دل انگیز پاییزی را برای پیاده روی انتخاب کرده و همیشه یک بطری آب همراه خود داشته باشید.


- چنانچه پس از پیاده روی به منزل برگشتید و احساس خستگی یا گرما کردید فقط کافی است یک لیوان آب سیب میل کنید.


- همیشه یک شنل یا بالاپوش گرم یا یک ژاکت سبک به هنگام پیاده روی همراه خود داشته باشید.


- زمانیکه می خواهید برای پیاده روی بیرون از منزل بروید، یک چتر همراه خود داشته باشید تا در مواقعی که باران های فصلی شروع می شوند از آن استفاده کنید.


- سیب میوه ای سرشار از فیبر بوده و به وفور در این فصل وجود دارد بنابراین از این موقعیت استفاده کرده و خوردن سیب یا آب سیب را فراموش نکنید.


- از کوتاه بودن روزها در این فصل استفاده کرده و به خوبی استراحت کنید.

چگونه مانع از سرماخوردگی و آنفولانزا در این فصل شویم
بدن خانم های باردار به این علت که سخت سرگرم بزرگ کردن جنین است از نظر ایمنی ضعیف می شود، به این ترتیب ایمنی طبیعی بدن آنها در برابر بیماری ها به خطر می افتد. به خاطر داشته باشید که سرماخوردگی و آنفولانزا در دوران بارداری می تواند سخت تر و طولانی تر شده و امکان دارد به ذات الریه نیز تبدیل شود. همچنین خطر زایمان زودرس را افزایش می دهد. بنابراین بهتر است نسبت به ویروس هایی که منجر به سرماخوردگی و آنفولانزا می شوند محتاط تر بوده و پیشگیری های لازم را انجام دهید. شما نمی توانید از ابتلا به هر نوع ویروس سرماخوردگی و آنفولانزا ممانعت کنید اما می توانید سیستم ایمنی بدن خود را تا حد زیادی بالا ببرید:

- در پاییز و زمانی که واکسن آنفولانزا در دسترس است از آن استفاده کنید. قبل از تزریق واکسن با پزشک خود مشورت کنید.


- دستان خود را قبل از خوردن غذا و بعد از پیاده روی، خرید و عطسه کردن با آب و صابون به خوبی بشوئید.


- از غذاهای سالم مثل انواع میوه ها و سبزیجات و حبوبات تغذیه کنید. انواع مختلف این دسته از غذاها  آنتی اکسیدان و مواد معدنی را به بدن شما می رسانند و به بدن کمک می کنند تا در برابر میکروب ها مبارزه کند.


- مایعات را به مقدار زیاد بنوشید. آب، چای های گیاهی و آب میوه ها باعث بهبود سیستم دفاعی بدن شده و حجم مواد معدنی و ویتامین ها را در بدن بالا می برند. سعی کنید تا جائیک ه امکان دارد خوردن کافئین یا نوشیدنی های شکردار را محدود کنید.


- زمانی که احساس خستگی می کنید استراحت کنید و سعی کنید هرگونه استرس را از خود دور نگه دارید.


- ورزش کنید. ورزش سرعت گردش خون را تنظیم کرده و به بدن در مبارزه با میکروب ها کمک می کند.


- چنانچه سیگار می کشید سعی کنید تا آن را ترک کنید. سیگار علاوه بر اینکه برای نوزاد مضر است، سیستم دفاعی بدن را ضعیف می کند.

درمان آنفولانزا در بارداری
- چنانچه دچار تب شده اید با استفاده از استامینوفن آن را کاهش دهید.


- مایعات به مقدار زیاد مصرف کنید.


- خوردن بعضی از داروهای ضد ویروسی و سرماخوردگی و استفاده از داروهای استنشاقی در طول بارداری بلامانع است. این نوع داروها فعالیت میکروب ها را کاهش داده و روند بهبود شما را سریع تر می کنند اما قبل از مصرف هر داروئی با پزشک خود در تماس باشید.


- یک روز کامل استراحت کرده و از بخور اسطوخودوس و اکالیپتوس استفاده کنید.


- از یک یا دو عدد سیر در غذای روزانه خود استفاده کنید.


- خوردن آب گرم، عسل و آبلیموی تازه را فراموش نکنید.

منبع : ninisite.com