سلامت


2 دقیقه پیش

نشانه ها و عوارض کمبود ویتامین‌ها در بدن

ویتامین‌ها نقش مهمی‌ را در بدن انسان ایفا می‌کنند. به‌نحوی‌که کمبود ویتامین‌ (حتی یکی از آن‌ها) می‌تواند برای هر فردی مشکلات اساسی را به وجود آورد. گجت نیوز - معین ...
2 دقیقه پیش

چرا پشه ها بعضی ها را بیشتر نیش می‌زنند؟

فصل گرما و گزیده شدن توسط پشه ها فرا رسیده، دوست دارید بدانید پشه ها بیشتر چه کسانی را دوست دارند؟ بیشتر کجاها می پلکند؟ و از چه مواد دفع کننده ای نفرت دارند؟ وب سایت ...

با اجازه بزرگترها«نه خیر»



مهارت نه گفتن به خواستگار

داشتن مهارت «نه» گفتن به خواستگار لازم است

 

زمانی می توان به خواستگار، جواب منفی داد که  از قبل نسبت به ملاک ها و انتظارات از همسر آینده آگاهی داشته باشید. شاید گاهی با رد کردن غیر منطقی خواستگارها یکی پس از دیگری پله های پشت سرتان را خراب می کنید. حال سوال این است، چرا مهارت «نه» گفتن به خواستگار لازم است؟

در طول زندگی همه ما آدم ها، گاهی لازم است، در مورد مسئله ای تصمیم گیری کنیم. ازدواج از مهم ترین تصمیمات زندگی هر فرد در طول عمر خود است. در برخی مواقع می توانیم به راحتی بهترین تصمیم را گرفته، ولی در مقابل، مواقعی هم پیش می آید که قادر به تصمیم گیری نیستیم و یا نمی توانیم تصمیم خودمان را به راحتی بیان کنیم. ممکن است برای خانم ها این اتفاق پیش آید که نظر مثبتی نسبت به خواستگارشان نداشته باشند، ولی قادر به بیان جواب منفی هم نیستند و نمی توانند به خواستگارشان جواب رد بدهند. برخی به دلیل اینکه نمی خواهند دل خواستگارشان را بشکنند، برخی به دلیل اینکه می ترسند که خواستگارشان نفرین شان کنند و حتی بعضی مواقع به دلیل رودربایستی با معرف و دلایل مختلف دیگر نمی توانند پاسخ منفی بدهند.

بله گفتن ممنوع
به صورت کلی در فرهنگ ایرانی ها، نه گفتن، برای بسیاری از افراد کار خیلی سختی هست. اکثر افراد نمی خواهند اطرافیانشان را ناراحت کنند و نمی خواهند دیگران تصور کنند، آنها آدم های خودخواه و از خود راضی هستند. برخی مواقع هم علت آن، این است که فکر می کنیم ممکن است اطرافیان مان را از دست بدهیم و دیگران ما را دوست نداشته باشند.

فکرت را تغییر بده
افراد روی کره زمین، هر کدام آدم های منحصر به فرد و متفاوتی از دیگران هستند. نوع فکر کردن ما با دیگران هم متفاوت هست. ما تا زمانی که مثبت فکر کنیم، می توانیم اتفاقات مثبت را راحت تر در زندگی ایجاد کنیم. هنگامی که با دید منفی فکر می کنیم، سخت تر زندگی می کنیم و مدام با ذهنی آشفته همراه با استرس و دغدغه، زندگی خودمان را می گذرانیم. پس باید سعی کنیم، افکار منفی خودمان را بشناسیم و به سمت مثبت تغییر بدهیم. در زمینه نه گفتن به خواستگار، اگر افکار منفی مثل «نکند من را نفرین کند»، «نکند ناراحت بشود» را بتوانیم از ذهن حذف کنیم، اولین قدم برای راحت تر «نه»گفتن را برداشته ایم.

 

با قاطعیت تمام نه بگویید
 جلسات خواستگاری قبل از دوران نامزدی، بهترین زمان شناخت طرف مقابل است. سعی کنید نسبت به خودتان  به شناخت و آگاهی برسید، یعنی ملاک ها و معیارهای خودتان را برای ازدواج موفق شناسایی کنید. در این حالت می توانید از جلسات خواستگاری  به صورت مفیدتر استفاده کنید و بهترین تصمیم را بگیرید. اگر از قبل آمادگی حضور در جلسات را نداشته باشید، نمی توانید تصمیم گیری خوبی داشته باشید. اگر در طی جلسات خواستگاری متوجه شوید که ملاک های شما با ویژگی ها و ملاک های خواستگارتان هماهنگی ندارد، بسیار راحت تر می توانید جواب منفی بدهید. این کار زمانی اتفاق می افتد که شما آگاهی کاملی نسبت به ملاک ها و انتظارات تان از همسر آینده داشته باشید.

تحسین ویژگی های مثبت
قبل از بیان جواب منفی، حتما سعی کنید ویژگی های مثبت شخصیتی و رفتاری خواستگارتان را شناسایی کرده و به او بیان کنید و بعد به ذکر دلایل منطقی خودتان مبنی بر «نه» گفتن بپردازید.

معلق گذاشتن ممنوع
بعضی مواقع بیان جملاتی مثل «قصد ازدواج ندارم»، «هر چی پدر و مادرم بگن»، «می خواهم درس بخوانم» و جملاتی از این قبیل تنها مشکل را سخت تر می کند. زیرا این جملات امید دهنده است و فکر می کند که با پافشاری می تواند نظر شما را تغییر دهد. در صورتی که قصد شما به صورت کلی مخالفت با خواستگارتان است. پس در واقع بهترین کار این است که با قاطعیت تمام تصمیم خود را بدون نگرانی و آشفتگی بیان نمایید.

مشاوره بگیرید
پیشنهاد می شود، برای خواستگارانی که در امر ازدواج پافشاری و اصرار می کنند و تحت هیچ عنوان مخالفت شما را منطقی نمی دانند و نمی پذیرند، «نه» گفتن را بر عهده مشاور بگذارید. دلیل این کار هم این است که مشاور فرد سومی است که طرفدار هیچ یک نیست و از بیرون رابطه را نگاه می کند، پس می تواند تاثیر بهتری را بر روی طرفین بگذارد.
منبع:تبیان


ویدیو مرتبط :
دوستای خوبم دیگه نمیام اجازه ندارم بیام بهم اجازه نمیدن

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

ديداربااشخاص نيازبه اجازه ازامام جمعه ندارد



 

 

ديداربااشخاص نيازبه كسب اجازه ازائمه جمعه ندارد

 

نريمان در واكنش به سخنان امام جمعه بابل:

ديدار با اشخاص نياز به كسب اجازه از ائمه جمعه ندارد


اگر ملاقات با اشخاص ممنوع بود مقام معظم رهبري و مقامات قضايي خيلي قاطع و روشن دستور مي‌دادند كه حق ديدار با موسوي را نداريد، كما اينكه به جز نمايندگان اصلاح‌طلب مجلس كسان ديگري از جمله آقايان بروجردي و جلالي نيز با آقاي موسوي ديدار داشته‌اند اما ايرادي به آنها گرفته نشد.

ایلنا: عضو فراكسيون عمران در واكنش به موضع‌گيري امام جمعه بابل درخصوص ملاقات وي با ميرحسين موسوي با بيان اينكه براي ديدار با اشخاص نياز به اجازه ائمه جمعه نيست گفت: پرداختن به مسائل جناحي از سوي برخي ائمه جمعه زمينه اغتشاش و ناآرامي را فراهم مي‌كند.
محسن نريمان در گفت‌وگو با خبرنگار ايلنا با بيان اينكه براي ديدار با اشخاص نياز به كسب اجازه از ائمه جمعه ندارد و به هيچ‌وجه در حوزه اختيارات ائمه جمعه نيست گفت: بعضي از ائمه جمعه محترم رفتار و صحبت‌هايي مي‌كنند كه خارج از حوزه اختيارات آنها است و بهتر است به خود بيايند چراكه اين رفتار بيانگر شكست‌هاي سياسي آنهاست و مطمئنا از طرف مقاماتي كه مسائل مربوط به ائمه جمعه را ارزيابي مي‌كنند بي‌پاسخ نمي‌ماند.
وي با بيان اينكه آقاي موسوي نخست‌وزير منتخب حضرت امام (ره) است تصريح كرد: سوابق آقاي موسوي به عنوان فردي لايق و كارآمد مشخص و روشن است و هيچ‌كس حق ندارد بدون اينكه قانوني در اين رابطه وجود داشته باشد به موضع‌گيري عليه كساني بپردازد كه با ايشان ملاقات داشته‌اند.
نماينده بابل در مجلس شوراي اسلامي با بيان اينكه بهتر است ايشان (امام جمعه بابل) در كار نمايندگان مجلس دخالت نكنند گفت: نماينده‌اي كه 4 دوره با راي اكثريت نماينده قانوني مردم است به خوبي به قانون و مسائل آگاه است و مي‌داند كه چكار بايد بكند برعكس ايشان كه خارج از اختيارات خود و خارج از روابط و مقررات رفتار مي‌كند.
نريمان با بيان اينكه پرداختن به مسائل جناحي از سوي برخي ائمه جمعه فقط زمينه اغتشاش و ناآرامي را فراهم مي‌كند خاطر نشان كرد: اظهارات اين آقايان برخلاف سخنان مقام معظم رهبري درخصوص جذب حداكثري و دفع حداقلي است و چرا آقايان اين ديدارها را در راستاي فرمايشات رهبري تحليل نمي‌كنند.
وي بيا بيان اينكه ما نماينده مردم و در موضع قانون هستيم تاكيد كرد: اگر ملاقات با اشخاص ممنوع بود مقام معظم رهبري و مقامات قضايي خيلي قاطع و روشن دستور مي‌دادند كه حق ديدار با موسوي را نداريد، كما اينكه به جز نمايندگان اصلاح‌طلب مجلس كسان ديگري از جمله آقايان بروجردي و جلالي نيز با آقاي موسوي ديدار داشته‌اند اما ايرادي به آنها گرفته نشد.
نريماندر پايان تاكيد كرد: ايشان اگر خيلي جرات دارند نسبت به صحبت‌هاي پشت پرده و نامه‌نگاري‌هاي كساني‌كه بي‌صبرانه و پرشتاب منتظر ملاقات با اوباما هستند موضع‌گيري كنند نه در مورد فرزند حضرت زهرا...../تحلیل:ایلنا