سلامت


2 دقیقه پیش

نشانه ها و عوارض کمبود ویتامین‌ها در بدن

ویتامین‌ها نقش مهمی‌ را در بدن انسان ایفا می‌کنند. به‌نحوی‌که کمبود ویتامین‌ (حتی یکی از آن‌ها) می‌تواند برای هر فردی مشکلات اساسی را به وجود آورد. گجت نیوز - معین ...
2 دقیقه پیش

چرا پشه ها بعضی ها را بیشتر نیش می‌زنند؟

فصل گرما و گزیده شدن توسط پشه ها فرا رسیده، دوست دارید بدانید پشه ها بیشتر چه کسانی را دوست دارند؟ بیشتر کجاها می پلکند؟ و از چه مواد دفع کننده ای نفرت دارند؟ وب سایت ...

استرس خطرناک برای خانم های باردار



 

 

کدام نوع استرس برای خانم های باردار خطرناک است

 

می‌دانیم که استرس شانس باردار شدن را کاهش می‌دهد و خطر تولد نوزاد پیش از موعد و بروز مشکلات دیگر را بالا می‌برد. ..

 

خانم های باردار: از استرس های مکرر بپرهیزید

 

استرس در زنان باردار و رشد نوزادتحقیق جدیدی نشان داده است که استرس بر رشد نوزاد بعد از زایمان هم اثر می‌گذارد.

 

در واقع یک گروه استرالیایی 3000 زن باردار را به کار گرفت و استرسی را که روی آنها بود و سپس رشد نوزاد را تا سن 14 سالگی مورد مطالعه قرار داده است. نتیجۀ مطالعه: وارد شدن استرس به دفعات این احتمال را افزایش می‌دهد که کودکان با یک مشکل رفتاری یا سلامت ذهنی رشد کنند و بزرگ شوند.

 

کدام نوع استرس برای خانم های باردار خطرناک است؟

 

همۀ استرس ها حتی اگر قابل مدیریت هم باشند، چه استرس هایی که بر اثر مشکلات زناشویی ایجاد می‌شود چه دغدغه های مالی یا هر چیز دیگر به یک میزان اثر گذار هستند و نمی‌توان گفت که یک نوع استرس بیش از دیگری خطرناک است. دوره ای که استرس در آن تولید می‌شود تفاوتی ندارد، چه آغاز بارداری باشد و چه پایان آن، نتایج بر رشد کودک یکسان هستند. تنها چیزی که نقش مهمی دارد، تعداد دفعات بروز استرس است. از بار سوم استرس دار شدن است که ما تأثیر آن را بر روی کودک مشاهده می‌کنیم.

 

با این حال استرس طی دورۀ بارداری خیلی هم خطرناک نیست

 

محققان بر این نکته اصرار دارند که استرس طی دوران بارداری تعیین کنندۀ سلامت ذهنی کودک در آینده نیست، و فقط احتمال بروز مشکل را افزایش می‌دهد. بنابراین، اگر طی این دوران دچار استرس شدید، نباید خودتان را سرزنش کنید یا باز هم به خود استرس وارد کنید، نباید به خاطر نگرانی از استرس بیشتر از مادران دیگر در مواجهه با اتفاقات ناگوار طی دوران بارداری خودتان را نگران کنید!

 

بالعکس، اطرافیان شما باید تمام سعی شان را بکنند تا محیط مناسبی را بعد از تولد نوزاد فراهم آورند. در واقع، مغز کودک، در هر شرایطی طی دوران بارداری، اگر مسیرش را در اختیار داشته باشد، توانایی منحصر به فردی در رشد دادن خود دارد.

منبع:seemorgh.com



ویدیو مرتبط :
عوارض خطرناک استرس

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

حمام آفتاب برای خانم های باردار خطرناک است



حمام آفتاب,حمام آفتاب در بارداری

آفتاب گرفتن بدن انسان را در معرض اشعه های ماوراء بنفش که می تواند برای هر کسی خطرناک باشد، قرار می دهد، اما در معرض تابش این اشعه قرار گرفتن می تواند خانم های باردار را بیش از دیگران تهدید کند.

آفتاب گرفتن بدن انسان را در معرض اشعه های ماوراء بنفش که می تواند برای هر کسی خطرناک باشد، قرار می دهد، اما در معرض تابش  این اشعه قرار گرفتن می تواند خانم های باردار را بیش از دیگران تهدید کند. با توجه به فرا رسیدن فصل گرما و اینکه احتمال در معرض افتاب ودن بیش از فصل های دیگر می شود، سعی کردیم در این مقاله به خطراتی که آفتاب می تواند برای خانم های باردار ایجاد کند بپردازیم و همچنین راه های ایمن بودن در برابر آفتاب را معرفی کنیم.

 خطرات تابش آفتاب در بارداری
بارداری باعث بالا رفتن سطح هورمون ها شده و در این حالت پوست حساس می شود. چنانچه برای مدت طولانی در برابر نور خورشید قرار بگیرید اشعه یو وی پوست شما را می سوزاند. یکی از دلایل سرطان پوست قرار گرفتن بیش از اندازه در برابر اشعه های مضر خورشید است. هرچه قدر دفعات سوزانده شدن پوست بیشتر باشد، شانس ابتلا به سرطان افزایش پیدا می کند.

 حمام آفتاب همچنین باعث می شود تا آب بدن به مقدار زیادی از دست برود و این مسئله منجر به کم شدن آب بدن و گرمازدگی در افراد می شود. نرسیدن مایعاتی مثل آب به بدن خانم باردار باعث به وجود آمدن استرس های بی دلیل شده و همین امر می تواند منجر به انقباضات زودهنگام رحم و در نتیجه زایمان زودهنگام شود.

 همچنین گرمازدگی  دمای مرکزی بدن را افزایش داده و همین امر ممکن است منجر به نقص جنین  شود.

 اشعه های ماوراء بنفش ممکن است باعث از بین رفتن اسید فولیک مورد نیاز بدن خانم باردار شود. اسید فولیک به کاهش نقص جنین کمک می کند.

 قرار گرفتن در برابر آفتاب باعث می شود تا دمای بدن خانم باردار افزایش یافته و درنتنیجه آن دمای بدن جنین نیز بالا برود و چنانچه طولانی مدت شود می تواند منجر به ضایعات مغزی در او شود.
 
هورمون های بارداری به ویژه پروژسترون زمانی که در برابر نور خورشید قرار می گیرند، می توانند خطر ایجاد ماسک حاملگی یا تیره و لک شدن قسمت هایی از پوست بدن و صورت را افزایش دهد. ماسک های بارداری بیشتر در اطراف بینی و پیشانی ظاهر می شوند و ممکن است تا مدت های طولانی حتی پس از بارداری در جای خود باقی بمانند.

 چگونه در برابر آفتاب ایمن باشیم
اگر خطرات آنقدر بزرگ هستند که می توانند یک خانم باردار را از ماندن در برابر آفتاب دور نگه دارند پیشگیر یها و راهنماییه ایی وجود دارند که با پیروی از آنها می توان با خاطری آسوده از نور خورشید لذت برد.

 کرم ضد آفتاب:کرم های ضد آفتاب با اس پی اف ۳۰  می تواند مانع از سوختن پوست شود. البته باید به خاطر داشته باشید که باید هر ۲ ساعت یک بار مجدد از کرم استفاده کنید.

 نوشیدن آب: نوشیدن آب فراوان بدن را خنک نگه می دارد. این کار باعث می شود تا از گرمازدگی و کم شدن آب بدن جلوگیری شود

 کلاه و عینک آفتابی: استفاده از کلاه های لبه دار و عینک آفتابی در بیرون از منزل به کاهش تابش اشعه های uv کمک می کند. کلاه های بزرگ می تواند همانند یک سایبان از  صورت و شانه و گردن در برابر تابش های آفتاب محافظت کند. عینک آفتابی نیز می تواند موجب کاهش مضرات این اشعه به چشم باشد.

 دوری از آفتاب بین ساعت ۱۰صبح تا ۴بعد از ظهر: بین ساعت های ۱۰ صبح تا ۴ بعد از ظهر تابش خورشید و اشعه های آن بسیار قوی است. بهتر است در این ساعتها از قرار گرفتن در برابر نور خورشید خودداری کنید.

اشعه های خورشید برای سلامتی خانم های باردار خطرناک است بنابراین پزشکان حمام آفتاب را به خانم های باردار توصیه نمی کنند. برای جلوگیری از بروز هر مشکل نیز استفاده از لوسیون های بدن یا اسپری پیشنهاد می شود.

  منبع:ninisite.com