گردشگری
2 دقیقه پیش | مناظر بی نظیر زمینهای گلف در آمریکادر زندگی چیزهای کمی بهتر از بازی گلف در میان رشته کوه های باشکوه، بیابان های بی ثمر یا اقیانوس های خروشان وجود دارد. هر ایالت آمریکایی حداقل یک زمین گلف با مناظر بی نظیر ... |
2 دقیقه پیش | باشکوهترین مراکز خرید در جهانبرای اغلب مردم، خرید کردن بخشی از تفریح آنها و برایشان مهم است! برای برخی دیگر، تاریخ و فرهنگ مهمتر است اما در صورتی که دو مورد بالا را باهم ترکیب کنید میتوانید علاوه ... |
72 ساعت در پایتخت بوتان
پایتخت بوتان یک شهر منحصر به فرد با ترکیبی غیر معمول از توسعه مدرنیته در کنار سنتهای باستانی است. جمعیت شهر شاید به انتظار شما از یک پایتخت نزدیک نباشد اما با این حال تیمفو شهری پر جنب و جوش و سرزنده است.
میراث مذهبی
تیمفو با توجه به تاریخچه عظیمی که دارد یکی از مراکز بودایی جهان است و هنوز هم بسیاری از مردم این شهر آداب و سنن کهن خود را اجرا میکنند.
قلعه مذهبی
برای اولین بار در سال 1216 مکانی برای گردهماییهای مذهبی در تیمفو ساخته شد که در حال حاضر به طور کامل از بین رفته است. در سال 1614 سلسله قلعههایی در این محوطه ساخته شد که به «دزونگ» معروف است. قلعه اصلی در سال 1771 بر اثر آتش سوزی از بین رفت اما قلعه دوم تا سال 1897 به طور کامل به جای مانده بود.
امروز بازسازیهای بسیاری در این منطقه صورت گرفته اما هنوز اصالت قلعه پابرجاست و بسیاری از خانهها و ساختمانهای دولتی در اطراف این محدوده واقع شده است. در این قلعه بیش از 300 حجاری نفیس و باستانی روی تخته سنگها وجود دارد که دیدنی است.
مجسمه دوردنما یکی از عظیمترین مجسمههای بودا در جهان است که 51.5 متر ارتفاع دارد. مجسمه از جنس برنز ساخته شده و در آن طلاکاریهایی به کار رفته است. 125 هزار مجسمه بودای کوچک در داخل مجسمه دوردنما قرار دارد. در پایین مجسمه سالنی برای مراقبه و عبادت وجود دارد. قدمت این مجسمه به قرن هشتم میلادی بر میگردد و هدف سازندگان آن ایجاده هالهای از صلح و شادی در کل جهان بوده است.
قلعه چانگها در حقیقت یک معبد و مدرسه آموزش مذهبی است که در جنوب موتیتهانگ واقع شده است. این معبد در قرن 12 توسط یک راهب به نام شیگپو که از تبت آمده بود ساخته شده است. مجسمه این معبد یک شاهکار عظیم است با 11 سر! از حیاط معبد میتوانید نمای شگفت انگیزی از دره تیمفو را ببینید.
تاریخ بوتان در متون کهنی نهفته است که در کتابخانه ملی تیمفو به خوبی از آنها نگهداری میشود. هزاران نسخه خطی و متون کهن در این کتابخانه وجود دارد که برای بازدید کنندگان میتواند جذاب باشد. کتابخانه ملی مجهز به بخش مدرن علمی هم هست و نسخههای کتیبهای از سنتهای بودایی در آن نگهداری میشود.
موزه نساجی تحت حمایت ملکه آشی سانگی ساخته شد تا مکانی برای عرضه یکی از هنرهای اصیل این سرزمین باشد. موزه نساجی انواع الیاف بومی را در معرض دید قرار میدهد و همچنین امکان بازدید از مجموعه سلطنتی که شامل لباسهای قدیمی پادشاهان بوتان است نیز فراهم است. شما میتوانید روند رشد و دگرگونی صنعت نساجی تیمفو را در این موزه شاهد باشید.
برای آشنایی با زندگی روزمره مردم تیمفو باید به خیابان و بازار سری بزنید. مردم آرام و زندگی روستایی آنها حتما شما را شگفت زده خواهد کرد.
موسسه طب سنتی
در بوتان هنوز هم طب سنتی حرف اول را میزند و بسیاری از درمانهای قدیمی در این کشور پابرجاست. موسسه طب سنتی مکانی غنی از انواع داروهای گیاهی است که برای درمان امراض گوناگون تجویز میشود. این موسسه همچنین یک مدرسه آموزشی هم برای پزشکان طب سنتی محسوب میشود. بازدید از این مجموعه به علت ملاحظات بهداشتی ممنوع است اما شما میتوانید از بیرون نمای موسسه طب سنتی را مشاهده کنید.
این بنا در سال 1974 برای یادبود پادشاه سوم بوتان و به پاس قدردانی از زحمات او ساخته شده است؛ کسی که به عنوان پدر مدرنیته بوتان مشهور است و بسیاری از آثار مدرن از زمان او وارد این کشور شد. نقاشی و مجسمه یادبود یک سازه زیباست که نشان از فلسفه بودایی مردم این سرزمین دارد. چورتن در لغت به معنای «صندلی ایمان» است و شما در طول روز مردم سالمند بوتانی را در حال بازدید از این بنای تاریخی میبینید. این بنا برای آنها حکم یک بنای مذهبی را دارد.
در نزدیکی رودخانه وانگچو بازار پر هرج و مرجی در آخر هفتهها برپاست که بزرگ ترین بازار داخلی برای کشاورزان در بوتان است. شما میتوانید در این بازار انواع محصولات ارگانیک و میوهها و سبزیجات تازه شهر را ببینید و از نزدیک با فرهنگ مردم روستایی بوتان آشنا شوید.
ویدیو مرتبط :
مستند 72 ساعت قسمت اول
خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :
جزئیات کاهش ساعت کاری ادارات در ماه رمضان/ کاهش یک ساعته طرح ترافیک در پایتخت
معاون استاندار تهران خبر داد:
جزئیات کاهش ساعت کاری ادارات در ماه رمضان/ کاهش یک ساعته طرح ترافیک در پایتخت
مهندس محمدرضا محمودی در گفتوگو با ایسنا، درباره تغییر ساعات کاری ادارات در ایام ماه مبارک رمضان افزود: هر ساله یک ساعت از ساعت کاری ادارات کاسته میشود که اجرای آن منوط به مصوبه هیات دولت است و چنانچه امسال نیز هیات دولت آن را تصویب کند ساعت اداری دستگاههای دولتی از ساعت 8:30 تا 13:30 خواهد بود.
وی با بیان اینکه این تغییر ساعت شامل همه دستگاههای دولتی سراسر کشور از جمله تهران خواهد بود، گفت: پس از تصویب هیات دولت تغییر ساعت اداری در ماه رمضان اعلام میشود.
معاون عمرانی استاندار تهران درباره تغییر ساعات محدوده طرح ترافیک نیز گفت: ساعت اعمال محدودیت طرح ترافیک نیز در پایتخت یک ساعت در ماه رمضان کاهش خواهد داشت./ایسنا