گردشگری


2 دقیقه پیش

مناظر بی نظیر زمین‌های گلف در آمریکا

در زندگی چیزهای کمی بهتر از بازی گلف در میان رشته کوه های باشکوه، بیابان های بی ثمر یا اقیانوس های خروشان وجود دارد. هر ایالت آمریکایی حداقل یک زمین گلف با مناظر بی نظیر ...
2 دقیقه پیش

باشکوه‌ترین مراکز خرید در جهان

برای اغلب مردم، خرید کردن بخشی از تفریح آن‌ها و برای‌شان مهم است! برای برخی دیگر، تاریخ و فرهنگ مهمتر است اما در صورتی که دو مورد بالا را باهم ترکیب کنید می‌توانید علاوه ...

ایران پای ثابت فهرست های گردشگردی در سال 2016


پایان سال 2015 و شروع سال 2016 باعث شده است همه رسانه های خارجی فهرستی از مناطقی که در سال 2016 باید به آن سفر کرد را منتشر کرده اند و شاید ایران تنها کشوری باشد که پایه ثابت همه این فهرست ها است.

خبرگزاری خبرآنلاین: پایان سال 2015 و شروع سال 2016 باعث شده است همه رسانه های خارجی فهرستی از مناطقی که در سال 2016 باید به آن سفر کرد را منتشر کرده اند و شاید ایران تنها کشوری باشد که پایه ثابت همه این فهرست ها است.

یورونیوز در گزارشی در سایتش نوشته است: با نزدیک بودن سال جدید گروهی از مجلات مسافرتی و متخصصان در حال تلاش برای پیشبینی هیجان انگیزترین مناطق مسافرتی سال 2016 هستند.

به نظر می رسد، پس از توافق هسته ای گردشگری ایران با تبلیغات رسانه های خارجی وارد دنیا دیگری شده است. همه سایت ها از پیست اسکی تا سنت تعاروف کردن در ایران می گویند و بسیاری از برندهای خارجی هم قصد آمدن به ایران را دارند. این در صورتی است که قبل از توافقات هسته ای در رسانه های خارجی از ایران به عنوان مکانی ناامن یاد می شد.

بعد از نگاه به فهرست ها و گزارشات انتشارات مختلف از جمله «نشنال جئوگرافیک»، «لونلی پلنت» و «افار» این فهرستی است از مناطقی که بیشتر از همه به علت تحولات ژئوپلیتیک و جذابیت های طبیعی، جذاب و جالب هستند.

بوتسوانا در جنوب آفریقا

ایران پای ثابت فهرست های گردشگری دنیا در سال 2016

در 2016 بوتسوانا پنجاه امین سال استقلالش را جشن خواهد گرفت، ولی دلیل اینکه خبرنگاران «لونلی پلنت» این شهر را مقصد سفر انتخاب کردند این نیست.

ستایش این کشور به علت تلفیق عجیب صحراها با دلتاهای رودخانه ای و حضور زیاد حیات وحش در آن است، خبرنگاران علاقه زیادی به بیابان های کشور دارند. در سال 2014 دلتا اوکاوانگو هزارمین منطقه ای بود که به میراث فرهنگی یونسکو اضافه شد.

سردبیر «لونلی پلنت» می گوید: به خاطر فیل ها، اسب سواری، درختان قدیمی بائوباب و دیدن اسب های آبی که آفتاب می گیرند به این منطقه سفر کنید.



ایران

ایران پای ثابت فهرست های گردشگری دنیا در سال 2016

این کشور توسط مناطق مختلفی از جمله بازار جهانی سفر و نشنال جئوگرافیک به عنوان یکی از مقاصد سفر در سال 2016 انتخاب شده است. صنعت گردشگری پس از توافقات هسته ای به سرعت ایران را تبدیل به مکانی برای سفر کرد.

نقطه قوت این کشور برای سفر؟ افتخار داشتن 19 میراث جهانی سازمان یونسکو و پر بودن از گنجینه های غنی تاریخ باستان.

مسئولان ایرانی هدف گذاری کرده اند که 5 میلیون توریست در سال 2014 را تا سال 2025 به 20 میلیون نفر برسد. یکی از نشانه های اتفاقاتی که در حال وقوع در ایران است، باز شدن هتل های زنجیره ای آکور در فرودگاه بین المللی تهران است. هتل های زنجیره ای روتانا هم برنامه دارد در سال 2018، چهار هتل در ایران باز کند.



استراتفورد

ایران پای ثابت فهرست های گردشگری دنیا در سال 2016

طرفداران شکسپیر روز 23 آوریل امسال را روی تقویمشان علامت می گذارند. روزی که جهان چهارصدمین سالگرد نمایشنامه مرگ را می بیند. با نفوذترین و محبوب ترین شاعر جهان در این شهر به دنیا آمده است و برای همین در این شهر جشنی گرفته خواهد شد.

آیا در آوریل نمی توانید به این شهر بروید؟! شرکت تئاتر شکسپیر برنامه تابستان و زمستانش را هم اعلام کرده!



هوکایدو، ژاپن

ایران پای ثابت فهرست های گردشگری دنیا در سال 2016

سردبیران چه در «فرومر» چه در نشنال جئوگرافیک هوکایدو را در اول فهرست خودشان برای سفر قرار داده اند. ولی دلایل این دو گروه با هم کاملا متفاوت است.؛

«فرومر» گفته با باز شدن ایستگاه قطار تندرو،شمالی ترین جزیره ژاپن قابل دسترس تر از قبل خواهد بود.

اما نشنال جئوگرافیک پیشنهاد دیگری دارد؛ این سایت برای یک سفر هیجان انگیز پیشنهاد می کند شما از فرودگاه تا این شهر را با ماشین سفر کنید.



پارک ملی آمریکا

ایران پای ثابت فهرست های گردشگری دنیا در سال 2016

تابستان بعدی پارک ملی آمریکا، صدمین سالگردش را جشن خواهد گرفت، سردبیران مجله «افار» پارک ملی آمریکا را در اول فهرستشان برای سفر در سال 2016 قرار دادند. در اوایل خرداد ماه جشن های متفاوتی در این مکان گرفته خواهد شد.



بورگوندی، فرانسه

ایران پای ثابت فهرست های گردشگری دنیا در سال 2016

این منطقه که در تیر ماه امسال جزو لیست آثار باستانی سازمان ملل قرار گرفت پیشنهاد جدید نشنال جئوگرافیک به مخاطبانش است، این منطقه در مرکز فرانسه قرار دارد و از پاریس با خودرو دو ساعت فاصله دارد.


ویدیو مرتبط :
سال 2016 ایران را بمباران می کنیم!

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

فهرست ۲۰ کالای ممنوعه وارداتی/ وداع موقتی برنج خارجی با بازار ایران



 

 

کالای ممنوعه

 

 

از میان ۴۹ قلم محصول کشاورزی مربوط به لیست اول وزارت جهادکشاورزی، ثبت سفارش ۲۰ قلم کالا به صورت کامل ممنوع اعلام شد.

به گزارش خبرنگار مهر، صادق خلیلیان وزیر جهاد کشاورزی بعد از دریافت نامه همتای خود در وزارت بازرگانی، واردات ۴۹ قلم محصول کشاورزی را به شیوه قبلی ممنوع اعلام کرد. در این میان ثبت سفارش ۲۰ قلم از این ۴۹ قلم به صورت کامل ممنوع شده و ۲۹ قلم دیگر نیز صرفا با هماهنگی و اخذ مجوز از وزارت جهاد کشاورزی امکان پذیر است.

در پیوست این نامه، وزیر جهاد کشاورزی از این ۴۹ قلم کالا با عنوان "محصولات حساس کشاورزی" یاد کرده است که مشمول ماده ۱۶ قانون افزایش بهره وری بخش کشاورزی و منابع طبیعی می شوند.

بر این اساس ثبت سفارش گندم و مخلوط گندم، برنج، گوشت حیوانات از نوع گاو، تازه یا سردکرده، گوشت حیوانات از نوع گاو منجمد، تخم مرغ، تخم پرندگان بدون پوست، عسل طبیعی، پیاز و موسیر، سیر، تره فرنگی و سایر سبزیجات سیرگونه، سایر میوه های سخت پوست تازه یا خشک کرده حتی پوست کنده، مرکبات تازه یا خشک کرده، انگور تازه یا خشک کرده، سیب، گلابی، به، زردآلو، گیلاس، آلبالو و هلو، سایر میوه ها، میوه نپخته یا پخته شده، میوه های محفوظ شده، میوه های خشک کرده، پوست مرکبات یا پوست خربزه تا اطلاع ثانوی ممنوع اعلام شده است.

این درحالی است که تعرفه برخی از این محصولات نیز افزایش بسیار زیادی داشته است، به این معنا که اگر روزی در آینده، وزارت جهاد کشاورزی واردات این محصولات را مجاز و ثبت سفارش آنها را از حالت ممنوعیت خارج کرد، واردکننده با تعرفه بالایی آن را به کشور وارد کند.

از جمله کالاهای با تعرفه بالا می توان به سیر اشاره کرد که تعرفه آن از ۱۰۰ به ۱۵۰ درصد، تره فرنگی و سایر سبزیجات سیرگونه از ۲۰ درصد به ۱۰۰ درصد، پیاز و موسیر از ۳۰ به ۱۰۰ درصد افزایش یافته است.

در میان این ۴۹ قلم کالا نیز، واردات برخی تنها با اخذ مجوز از وزارت جهاد کشاورزی امکان پذیر است؛ ولی تعرفه آن ها به شکل فزاینده ای افزایش یافته است. به عنوان مثال تعرفه واردات جو دو سر از ۱۵ به ۴۰ درصد، قند و شکر از ۳۵ و ۲۰ به ۷۰ درصد، ملاس ها از ۱۵ به ۷۰ درصد و سیب زمینی از ۳۰ به ۵۰ درصد افزایش یافته است.

به گزارش مهر، افزایش تعرفه ها و ممنوعیت واردات در برخی محصولات از جمله برنج، گوشت، سیب زمینی و قند و شکر به نظر می رسد باعث بروز مشکلاتی در تنظیم بازار شود، به این معنا که تولید داخلی به اندازه کافی در برخی از این اقلام نیست و همواره واردات توانسته مابه التفاوت تولید و نیاز داخلی را جبران کند، بنابراین به نظر می رسد که تنها اعلام ممنوعیت اقلام محصولات کشاورزی کافی نباشد و در کنار آن باید در جهت افزایش تولید داخلی نیز گام برداشته شود...../تحلیل:مهر