متفرقه


2 دقیقه پیش

با زخم های زندگی چه کنیم؟

در این سلسله مطالب مباحثی درباره زندگی معنای زندگی روابط و احساسات و ... توسط دکتر شیری ارائه خواهد شد. صبح بخیر: ممکن است شما هم مانند بسیاری از افراد جامعه برای حل مشکلات ...
2 دقیقه پیش

نظر آیت‌الله محقق داماد درمورد سید حسن

آیت الله سید مصطفی محقق داماد، برادر حضرت آیت الله سید علی محقق داماد در پاسخ به سئوالی در خصوص اجتهاد آیت الله سید حسن خمینی، گفت: نظر بنده در مورد ایشان همان نظر اخوی ...

فروش اینترنتی آثار باستانی توسط داعش!


یک روزنامه انگلیسی فاش کرد که گروه داعش آثار باستانی و نسخه های خطی را که از عراق و سوریه به سرقت برده است، از طریق پایگاههای اجتماعی می فروشد.

العالم: روزنامه «کریستین تودی» در گزارشی نوشت: گروه داعش آثار باستانی و نسخه های خطی به زبان های آرامی و عبری را که از مناطق تاریخی و کلیساها در عراق و سوریه به سرقت برده از طریق پایگاههای اجتماعی به فروش می رساند.

سایت شبکه سومریه به نقل از این روزنامه انگلیسی نوشت، داعش با فروش این آثار میلیون ها دلار درآمد کسب کرده است.

افراد داعش از سایت های خود برای ارتباط با خریداران این آثار استفاده می کنند، و سعی دارند با افرادی ارتباط برقرار کنند که این آثار را جمع آوری می کنند.

این روزنامه انگلیسی با اشاره به اینکه کالاهای به سرقت رفته از طریق ترکیه یا لبنان منتقل و از آنجا به فروش گذاشته می شود، نوشت براساس آمارهای اخیر، واردات آمریکا از آثار باستانی از خاورمیانه و شمال آفریقا از ابتدای سال ۲۰۱۱ تا ۲۰۱۳ به طور قابل ملاحظه افزایش یافته است.

روزنامه تایمز انگلیس نیز ۱۴ مارس ۲۰۱۵ نوشته بود که گروه داعش آثاری را که در عراق و سوریه به سرقت برده، از طریق سایت اینترنتی «ای بی» به فروش گذاشته است.


ویدیو مرتبط :
تخریب آثار باستانی توسط داعش

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

فروش آثار باستانی سوریه توسط داعش



اخبار,اخبار بین الملل ,گروه تروریستی داعش

داعش آثار هنری به غارت رفته از سوریه را برای تامین هزینه های جنگی اش در لندن به فروش می رساند.

به گزارش واحد مرکزی خبر، روزنامه واشنگتن پست در اینترنت امروز در گزارشی نوشت: کارشناسان جرایم هنری و باستان شناسان هشدار داده اند، تقریبا صد فقره اشیاء دست ساز سوریه که  توسط «دولت اسلامی»‌ (داعش) به غارت رفته است، به انگلیس قاچاق شده و به منظور کسب درآمد برای فعالیتهای این گروه افراطی به فروش رسیده است.
 
این اقلام که گفته می شود در لندن فروخته شده است، شامل سکه های طلا و نقره و بیزانسی، ظرف سفالی رومی و ظروف بلوری به ارزش صدها هزار دلار بوده است.
 
روزنامه تایمز لندن این پدیده را با صنعت «الماس خون» در آفریقا  قابل مقایسه می داند که در آن پول حاصل از فروش الماس های آفریقا برای تامین هزینه جنگها در سراسر آن قاره استفاده می شود.
 
کریستوفر مارینلو مدیر مرکز بین المللی کشف آثار هنری می گوید، یکی از آن اقلام به تنهایی ممکن است دهها هزار دلار ارزش داشته باشد اما هر چه شیئی با ارزش تر و بی نظیرتر باشد، توجه بیشتری را به خود جلب می کند. به همین علت معمولا اشیائی با ارزش متوسط که کمتر جلب توجه میکند، به فروش گذاشته می شود.
 
مایکل دانتی از باستان شناسان برنامه میراث فرهنگی سوریه می گوید، دخالت  «دولت اسلامی» ( داعش )‌ در این کار امری مسلم است و اشیاء زیاد و سنگینی در نواحی تحت کنترل داعش به غارت رفته است.
 
گفته میشود، این اشیاء‌از طریق ترکیه، اردن و لبنان قاچاق می شود، همان مسیرهایی که از آنها برای قاچاق انسان، سلاح و مواد مخدر استفاده می شود.
 
رابرت جنریک عضو پارلمان انگلیس این تجارت را «بزرگترین تهدید برای فرهنگ از زمان پایان جنگ جهانی دوم و بدتر از آن، یک منبع درآمد مهم برای تامین هزینه های جنگ خواند.
 
اما به گفته جنریک، اینگونه اشیاء به سرقت رفته هنوز وارد بازار آزاد نشده است.

اخبار بین الملل - واحد مرکزی خبر