متفرقه


2 دقیقه پیش

با زخم های زندگی چه کنیم؟

در این سلسله مطالب مباحثی درباره زندگی معنای زندگی روابط و احساسات و ... توسط دکتر شیری ارائه خواهد شد. صبح بخیر: ممکن است شما هم مانند بسیاری از افراد جامعه برای حل مشکلات ...
2 دقیقه پیش

نظر آیت‌الله محقق داماد درمورد سید حسن

آیت الله سید مصطفی محقق داماد، برادر حضرت آیت الله سید علی محقق داماد در پاسخ به سئوالی در خصوص اجتهاد آیت الله سید حسن خمینی، گفت: نظر بنده در مورد ایشان همان نظر اخوی ...

تعطیلات عید را با چه ماشینی سفر کنیم .... ؟


شما کجا میخواهید بروید؟ با چه ماشینی؟ اگه قصد خرید ماشین جدید دارید احتمالا سری به نمایشگاه های اتومبیل زده اید و شاید افزایش قیمتی که تحت تاثیر بازار سکه و دلار در بازار ماشین بوجود آمده را لمس کردید. بازار شب عید نمایشگاه داران با وجود این افزایش قیمت ها داغ است.




صبح بخیر: هر سال دم عید ما ایرانی ها با طبیعت همسو شده و به نو شدن مشتاق می شویم. شما هم سری به بازار شب عید بزنید (شاید هم شروع کرده باشید)، خیلی ها در این روزها دنبال لوازم منزل و مبلمان و فرش و پرده اند و خیلی ها هم به فکر مسافرت ایام تعطیلات. راستی شما کجا میخواهید بروید؟ با چه ماشینی ؟ اگه قصد خرید ماشین جدید دارید احتمالا سری به نمایشگاه های اتومبیل زدید و شاید افزایش قیمتی که تحت تاثیر بازار سکه و دلار در بازار ماشین بوجود آمده را لمس کردید. بازار شب عید نمایشگاه داران با وجود این افزایش قیمت ها داغ است.






وارداتی‌ها

اگه بخواهیم ماشین ساخت داخل مان را تبدیل به وارداتی کنیم چقدر باید هزینه ​کنیم؟

با 35 تا 50 میلیون موافقید...؟ از ماشین های خوش فروش شامل نو و کارکرده در این رده قیمتی می​شود به مگان، ماکسیما، سوناتا، آزرا، سانتافه، کمری، پرادو، iX35 (توسان)، گراند ویتارا و... فکر کرد، مدل های 2012 این خودروها با امکانات کامل تر و قیمت های چشمگیرتری در بازار باعث کندتر قدم زدن شما در جلوی شیشه​های تمیزو براق نمایشگاه​ها می​شود، امیدوارم ماشین سفر عید امسال شما هم پشت یکی از همین شیشه های تمیز پارک شده باشد.





تویوتای سیل زده 

با اینکه کمری 2012 موجود نیست ولی نمی‌توان از مدل‌های کارکرده که روزگاری رقیب سرسختی برای ماکسیمای خوش فروش بوده‌اند صحبت نکرد. کمری با طراحی خاص هنوز طرفداران خاص خودش را در بازار دارد. برای آنهایی که دنبال کمری تمیز می‌گردند باید گفت که آماده خرج کردن 40 تا 50 میلیون تومان باید باشند. برای تصاحب پرادو‌ کار کرده بعنوان یک شاسی‌بلند مطمئن در مسافرت‌های نوروزی هم باید گفت که بازار دست دوم آن به شدت به تمیز بودن این خودرو مرتبط است. اگر هم می خواهید مدل 2012 آن‌ را تهیه کنید باید حاضر به کم شدن رقمی در حدود 150 میلیون تومان از حساب بانکی‌تان باشید. گران‌ترین تویوتای بازار طبق معمول لندکروز2012 آفرود لوکسی‌ است که همیشه جایگاه خود را حفظ کرده و حرف‌های زیادی برای گفتن داره با موتور خورجینی 8 سیلندر 7/4 لیتری و قیمتی حدود 162 میلیون. البته لکسوس RX350 هم از خانواده تویوتا با قیمتی معادل 170 تا 180 میلیون یکی از محبوب ترین شاسی بلندهای بازار است.





مزدا3 نیو با قیمتی نیووووو.........

مزدا به 60 میلیون رسید. این خودروی دیگر ژاپنی هم طرفداران پر و پا قرصی دارد با موتور 4 سیلندر و 2000 سی‌سی و طراحی زیبا و مدرن بازار داغ خود را حفظ کرده شادابی و نشاط در چهره این خودرو شما را به شیطنت و امتحان دور موتور بالا وسوسه می‌کند. با قیمت پایین‌تر هم مدل‌های کارکرده  ار نسل قبلی قابل ابتیاع خواهد بود.





ژاپنی لوکس

  ماکسیما یکی از خودروهای همیشه موفق در بازار ایران است، این ژاپنی لوکس علی‌رغم طراحی ظاهری و موتوری قدیمی و مصرف سوخت بالا همواره محبوبیت خود را در بین خریداران حفظ کرده و راحتی یک سفر طولانی را تضمین می‌کند. با اطاقی جادار و موتور 6 سیلندر 3000 سی‌سی، ماکسیمای جدید با افزوده شدن سیستم رهیاب (نویگیشن) با قیمتی در حدود 48 میلیون در بازار موجود است و اگر به فکر مدل‌های کارکرده آن هستید باز هم فکر بدی نیست.





از سامورایی‌ جدید چه خبر؟

سوزوکی سال‌ها پیش 4WD کوچکی معروف به جیپ سامورایی  را روانه بازار کرد که با وجود شاسی بلند‌های آمریکایی و ژاپنی که هنوز پر فروش بودند و پاجرو که خیلی جلوتر از فناوری روز به بازار آمده بود موفقیت خوبی نداشت.

در سال‌های اخیر هم با گرند ‌ویتارا از تولیدات این شرکت آشنا شدیم. گرند ویتارا ماشینی است که نمی شود در موردش نظر داد اما اگر در حد توان و جثه اش از آن انتظار داشته باشیم انتخاب خوبی است.

مدل 2012 گرند ویتارا کلاس 8 هم با قیمت 55 میلیون در بازار آماده تحویل به مشتریان میانه رو است که هم می‌خواهند شاسی بلند داشته باشند و هم به فکر ابعاد کوچک‌تر و مصرف کم‌تر هستند. اما خبر جدیدی هم که سوزوکی برای بازار ایران داشت مدل لوکسی بنام کیزاشی بود که هنوز حضور پرتعدادی در نمایشگاه ها نداشته است.





کیزاشی جدید‌ترین و لوکس‌ترین محصول شرکت سوزوکی ژاپن

کیزاشی واژه‌ای ژاپنی به معنای خوش یمنی ونشانه‌ای است برای رخدادهای خوبی که در راه است .

با آپشن‌های خود از یک خودرو لوکس چهار‌در مژده ای از راحتی و ایمنی را برای شما به ارمغان می‌آورد، رادیو و پخش با قابلییت استفاده از فرمت Mp3  و چهار عدد بلندگوی اصلی, دو عدد تویتر, یک عدد بلندگوی مرکزی,  USB و یک عدد ساب ووفر، چراغ‌های اتوماتیک، تنظیم اتوماتیک سطح روشنایی وسیستم شست و شوی چراغ‌های جلو، صندلی راننده  10 حالته و سرنشین 4 حالته با تنظیم برقی, هفت عدد کیسه هوا و سیستم کمک پارک جلو وعقب, برف پاک کن اتوماتیک مجهز به حسگر باران, سیستم ضدسرقت immobilizer، سانروف و دنده اتومات با قابلیت تبدیل به حالت دستی و سیستم برودتی مجزا برای سرنشینان عقب شما را به داشتن یک همسفر راحت دلگرم می‌کند .  





کره‌ای‌های پرطرفدار شب عید

سوناتای طرح قدیم  با موتورهای 4 و 6 سیلندر و هیوندای iX35 یا همان توسان معروف وسانتافه کارکرده را هم می‌توان در جدول قیمتی مورد بحث جا داد خودروهایی خوش فروش با طراحی زیبا و قابلیت‌های قابل توجه که می‌توانند باعث امنیت خاطر شما در این بهار زیبا شوند.

آزرا خودروی دیگر شرکت هیوندای که با استقبال خوبی که از سوناتا شده بود به راحتی بازار خود را پیدا کرد و فروشندگان هم این خودرو را در سال جدید به نام گرنجور  با قیمت شرکتی حدود 100 میلیون تومان به پول نزدیک کردند. هیوندای سوناتا در حالت صفر کیلومتر هم تا نزدیکی 80 میلیون تومان بالا رفته است.

شاسی بلندهای کره‌ای در سال 2012 با طراحی جدید و همچنین قیمت جدید و آپشن‌های جدید مثل شیب‌سنج دیجیتال مانیتور و دوربین، رینگ‌های چشم‌نواز و فلاپ‌های اضافه شده بر روی سپرها روانه بازار شده اند و این وسط سانتافه 2012 با حدود 81 میلیون، توسان 2012 با 88 میلیون و وراکروز 2012 با قیمت شرکتی 97 میلیون از فریبنده ترین محصولات بازار بوده اند.


ویدیو مرتبط :
تعطیلات عید

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

دلیل سونامی سفر در تعطیلات عید فطر


تعطیلات متمرکز در ایران یک بار دیگر سونامی بزرگی خلق کرد. تمرکز زمانی تعطیلات تابستانی در روزهای اخیر و تمرکز مکانی تعطیلات در استان‌های شمالی و برخی مناطق توریستی کشور رکورد جدیدی در ترددهای بین شهری خلق کرد که مسافران مسیر 3 ساعته شهرهای شمالی را گاه تا 17 ساعت طی کردند.

روزنامه دنیای اقتصاد: تعطیلات متمرکز در ایران یک بار دیگر سونامی بزرگی خلق کرد. تمرکز زمانی تعطیلات تابستانی در روزهای اخیر و تمرکز مکانی تعطیلات در استان‌های شمالی و برخی مناطق توریستی کشور رکورد جدیدی در ترددهای بین شهری خلق کرد که مسافران مسیر 3 ساعته شهرهای شمالی را گاه تا 17 ساعت طی کردند. آسیب‌شناسی این پدیده از زوایای مختلفی قابل بررسی است.

به لحاظ اقتصادی این مساله هم از زاویه عرضه وهم از زاویه تقاضا قابل تحلیل است. در سمت تقاضا افزایش درآمد سرانه، افزایش تعداد خودروها، بهبود نسبی وضعیت جاده‌ها و حمل‌ونقل شهری و ارتقای توسعه در مناطق مختلف کشور از مهم‌ترین دلایل استقبال بیشتر مردم از سفرهای داخلی است.

ضمن آنکه 3 برابر شدن نرخ ارز در سال‌های اخیر و افزایش نسبی هزینه‌های سفر‌های خارجی در برابر سفرهای داخلی به گرایش بیشتر مردم به ایرانگردی در برابر جهانگردی منجر شده که خود می‌تواند تبعات مثبتی در رونق اقتصاد کشور و همچنین توزیع بهتر منابع از شهرهای بزرگ و برخوردار به سمت شهرهای کوچک و محروم داشته باشد.

در بخش عرضه به دلایل مختلف هنوز سرمایه‌گذاری مناسبی در بخش گردشگری رخ نداده است. یکی از مهم‌ترین دلایل آن را باید اقتصاد تک‌محصولی وابسته به نفت دانست که بسیاری از بخش‌های سودآور و دارای پتانسیل برای کسب منابع ارزی را مورد غفلت قرار داده است. وضعیت سرمایه‌گذاری در صنعت توریسم کشور آنچنان است که اکنون در بسیاری از مناطق پرتردد کشور حتی دسترسی به سرویس‌های بهداشتی امکان‌پذیر نبوده یا این سرویس‌ها با استانداردهای جهانی تفاوت‌های آشکاری دارند. این معضل نه تنها در مراکز عمومی، سیاحتی و گردشگری، بلکه گاه در هتل‌های پنج ستاره کشور هم خود را نشان می‌دهد؛ به‌گونه‌ای که بسیاری از راهنمایان تورهای مسافرتی از قبل به مسافران در مورد آن هشدار می‌دهند.

یکی از مشکلات مهمی که بالاخص در سونامی اخیر گردشگری در تعطیلات عید سعید فطر خود را نمایان ساخت، تمرکز زمانی محدود در سفرهای داخلی است که این عامل همراه با عدم استفاده مناسب از تمام مناطق توریستی کشور مشکلات بزرگی خلق کرد. مدیریت تعطیلات و اوقات فراغت به‌منظور حل این مشکل از اهمیت بسزایی برخوردار است. قسمت عمده مسافرت‌های مردم در تعطیلات صورت می‌گیرد و طراحی جدید تعطیلات ادارات، مدارس و استفاده کامل از مرخصی‌ها می‌تواند به الگوهای جدیدی در سفرهای داخلی منجر شود.

در ایران مجموع تعطیلات مذهبی، ملی و انقلابی ۲۵ روز است (به غیر از موارد استثنایی مربوط به گردش سال قمری و ۳۵۴ روزه بودن سال) که با در نظر گرفتن ۵۲ روز جمعه، مجموع تعطیلات رسمی در کشورمان ۷۷ روز است. اگر روزهای پنج‌شنبه را به‌صورت نیمه تعطیل در نظر بگیریم، تعداد کل روزهای تعطیلات به ۱۰۳ روز می‌رسد. نظر به اینکه تعطیلات آخر هفته در بسیارهای از کشورهای جهان به صورت دو روز تعطیلات رسمی محسوب می‌شود، ولی ایران به لحاظ رسمی فقط یک روز در هفته تعطیلات رسمی دارد، با این ملاحظه تعداد روزهای تعطیلات رسمی در ایران از بسیاری از کشورهای جهان کمتر است.

 بررسی مقایسه‌ای تعطیلات در کشورهای مختلف جهان نشان می‌دهد، یمن با 67روز و ایران با 77 روز تعطیلات رسمی و آخر هفته دارای کمترین تعطیلات کلی و آذربایجان و عراق با 129 و 128 روز تعطیلات رسمی و آخر هفته دارای بیشترین تعطیلات کلی هستند. کم بودن نسبی تعطیلات در ایران و تمرکز آن در ایام خاص سال به تقاضای شدید مسافرت در آن ایام منجر شده که امکانات محدود گردشگری و تمرکز گردشگران در مناطق خاصی از کشور به سونامی بزرگی منجر می‌شود که همه مسافران این ایام، صحنه‌های تلخ آن را شاید برای سال‌ها در خاطر داشته باشند.

ایجاد عدم تمرکز در تعطیلات در حوزه‌های مختلف جغرافیایی در کشور می‌تواند یکی از راهکارهای پیشنهادی باشد. برای مثال می‌توان با تعریف تعطیلات زمستانی در مناطق سردسیر و تعطیلات تابستانی در مناطق گرمسیر فرصت‌های جدیدی در صنعت گردشگری در کشور ایجاد کرد. در تعطیلات زمستانی مناطق سردسیر، ساکنان این مناطق می‌توانند به نواحی جنوبی کشور مسافرت کنند و در عوض در تعطیلات تابستانی مناطق گرمسیر، ساکنان این مناطق می‌توانند به نواحی خنک‌تر کشور واقع در غرب و شمال غرب بروند. ضمن آنکه این سفرها عمدتا در زمان غیر پیک سفرهای داخلی انجام می‌گیرد و درمجموع به افزایش بهره‌وری منابع و امکانات موجود گردشگری کشور خواهد انجامید.

اکنون گردشگری در جهان یکی از بالاترین نرخ‌های رشد در بین صنایع پیشرو را دارد و سرمایه‌گذاری و برنامه‌ریزی مناسب در این زمینه هم به لحاظ تامین بیشتر منابع ارزی وهم به لحاظ توزیع بهتر درآمد در مناطق مختلف کشور از اهمیت زایدالوصفی برخوردار است. تقاضای بالفعل گردشگران داخلی و تقاضای بالقوه گردشگران خارجی می‌تواند موتور محرک مناسبی برای رشد این صنعت در سال‌های آتی باشد.