ورزشی
2 دقیقه پیش | پیرترین و جوان ترین بازیکن یورو 2016سایت یوفا در گزارشی به معرفی پیرترین، جوان ترین، کوتاه ترین و بلندترین بازیکنهای یورو ۲۰۱۶ پرداخته است. خبرگزاری ایسنا: سایت یوفا در گزارشی به معرفی پیرترین، جوان ... |
2 دقیقه پیش | عکس: ارزش تیم های حاضر در یورو 2016در جمع 24 تیم حاضر در یورو 2016، آلمان گران ترین و مجارستان ارزان ترین تیم ها هستند. وب سایت مشرق: در جمع 24 تیم حاضر در یورو 2016، آلمان گران ترین و مجارستان ارزان ترین تیم ... |
پیروزی یک طرفه تیم ملی کشتی ایران مقابل آمریکا در نبرد تاریخی نیویورک
پیروزی یک طرفه تیم ملی کشتی ایران مقابل آمریکا در نبرد تاریخی نیویورک
تیم ملی کشتی آزاد ایران در دیداری نمادین برای حفظ کشتی در المپیک، شکست سنگینی را به آمریکا تحمیل کرد.
"نبرد روی ریل" عنوانی نمادین برای مصاف تاریخی سه جانبه تیمهای ملی کشتی ایران، آمریکا و روسیه در نیویورک است که در اولین مسابقه نمادین برای حفظ کشتی در المپیک، تیم ملی ایران موفق شد آمریکا را در خاکش مقتدرانه با نتیجه 6 بر یک شکست دهد.
در این مبارزه که در ایستگاه قظار تاریخی گرند سنترال نیویورک برگزار شد، در وزن 55 کیلوگرم حسن رحیمی در سه تایم (0-1، 1-0 و 5-1) مقابل اوبه بلانک به پیروزی رسید.
در وزن 60 کیلوگرم هم مسعود اسماعیل پور مقابل ریس هامفری به راحتی به برتری 7 بر صفر (1-0 و 6-0) رسید. اسماعیل پور در حالی این برد را رقم زد که فدراسیون کشتی اعلام کرده بود وی به دلیل بیماری این دیدار را از دست می دهد.
در وزن 66 کیلوگرم نیز مهدی تقوی سومین شکست را در نیویورک به آمریکایی ها تحمیل کرد. او موفق شد کلن راسل را 5 بر یک (3-1 و 2-0) مغلوب سازد.
در وزن 74 کیلوگرم میزبان صاحب اولین برد خود شد و حسن طهماسبی برابر کایل دیک تن به شکست 3 بر صفر(2-0 کلینچ و 1-0 کلینچ) داد.
در وزن 84 کیلوگرم احسان لشگری پیروزی تیم ملی ایران مقابل آمریکا را قطعی کرد. لشگری 2 بر صفر کیت گیوین را برد تا ایران در خاک آمریکا این تیم را شکست دهد.
در وزن 96 کیلوگرم حامد تاتاری موفق شد 4 بر یک (3-1 و 1-0) دی جی برگمن را مغلوب سازد و در وزن 120 کیلوگرم کمیل قاسمی ششمین برد ایران را مقابل آمریکا بدست آورد. قاسمی موفق شد ترول دلاگنف را در دو تایم (1-1 و 1-0) مغلوب کند./ایسنا
ویدیو مرتبط :
جشن پیروزی تیم ملی کشتی ایران در آمریکا
خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :
سکوت سازمان میراث فرهنگی در مقابل حراج اشیای تاریخی ایران در آمریکا
لایحه حراج اشیای تاریخی ایران در موزه های آمریکا درحالی چند قدم با تصویب نهایی فاصله دارد که سازمان میراث فرهنگی هنوز در مقابل اقدام غیرقانونی دولت این کشور سکوت اختیار کرده است.
به گزارش خبرنگار مهر، یکی از کمیته های سنای آمریکا به تازگی لایحه پیشنهادی را به رأی گذاشت که بر اساس آن موزه ها و دانشگاه های آمریکا که دارای اشیای قدیمی و تاریخی ایران از جمله کتیبه های تخت جمشید هستند راحت تر بتوانند آثارشان را به مزایده و حراج بگذارند. اگر این لایحه به تصویب نهایی برسد آثار مرتبط با تخت جمشید تقریبا به راحتی به بالاترین پیشنهاد دهندگان فروخته می شود. اما در همین رابطه شورای ملی ایرانیان آمریکا با انتقاد از این اقدام سنا اعلام کرده است که این آثار جزو میراث بشریت هستند و تلاش می کند از آثار تاریخی ایران در آمریکا محافظت کند به طوریکه در این زمینه باید در مقابل دادگاه، کنگره و حتی کاخ سفید ایستادگی کند. در این میان سازمان میراث فرهنگی در مقابل این اقدام آمریکا سکوت اختیار کرده است.
آمریکا با حراج اشیای تاریخی تیشه به ریشه خود می زند
سلیمان محمودی، باستان شناس و کارشناس میراث فرهنگی در این باره به خبرنگار مهر گفت: سازمان متولی حفاظت از میراث فرهنگی ایران نباید در مقابل لایحه حراج اشیای تاریخی ایرانی در موزه های آمریکا سکوت کند اما متاسفانه این خبر را در حالی شنیدیم که مدیران میراث فرهنگی هنوز واکنشی نسبت به آن نشان نداده اند.
وی گفت: اگر این لایحه به تصویب برسد، آمریکا بار دیگر وجهه خود را در برابر جهان خدشه دار کرده است چرا که اشیای قاچاق شده در موزه های آمریکا تنها از آن ایران نیست و کشورهای دیگر نیز اشیای تاریخی قاچاق شده زیادی در موزه های این کشور دارند. بنابراین با تصویب لایحه، این ترس برای کشورهای دیگر بوجود می آید که اشیای تاریخی آنها نیز به حراج گذاشته شود.
محمودی ادامه داد: اشیای تاریخی ایران برای موزه های آمریکا نوعی سرمایه است و حراج این اشیا به معنای از دست دادن این سرمایه خواهد بود با این حال مطمئن نیستم که آیا آمریکا حاضر است چنین سرمایه ای را از دست بدهد یا خیر!
سرنوشت نامعلوم برای اشیای تاریخی ایران در آمریکا
از سوی دیگر، محمد یوسف روح افزایی، که مدتی در بحث استرداد کتیبه های هخامنشی به امانت گرفته شده در امور بین الملل فعالیت می کرد به خبرنگار مهر گفت: در سازمان یونسکو، کنوانیسون هایی راجع به اشیای تاریخی وجود دارد که این اموال را از توقیف و حراج در محاکم قضایی و کشورها مصون می داشت بنابراین باید ایران با اتکا بر آن کنوانسیون ها، از تصویب این لایحه جلوگیری کند.
وی ادامه داد: اگر این لایحه در دادگاههای آمریکا به تصویب برسد مشخص نیست که چه اتفاقی برای اشیای تاریخی موجود در موزه های آمریکا می افتد.
پیشنهاد لایجه حراج اشیای تاریخی ایران درحالی در آمریکا مطرح شده است که چندی پیش روسای سابق سازمان میراث فرهنگی ادعا می کردند در حوزه استرداد اشیای تاریخی به خصوص استرداد کتیبه های هخامنشی خبرهای خوشی دارند!.../مهر