ورزشی
2 دقیقه پیش | پیرترین و جوان ترین بازیکن یورو 2016سایت یوفا در گزارشی به معرفی پیرترین، جوان ترین، کوتاه ترین و بلندترین بازیکنهای یورو ۲۰۱۶ پرداخته است. خبرگزاری ایسنا: سایت یوفا در گزارشی به معرفی پیرترین، جوان ... |
2 دقیقه پیش | عکس: ارزش تیم های حاضر در یورو 2016در جمع 24 تیم حاضر در یورو 2016، آلمان گران ترین و مجارستان ارزان ترین تیم ها هستند. وب سایت مشرق: در جمع 24 تیم حاضر در یورو 2016، آلمان گران ترین و مجارستان ارزان ترین تیم ... |
هاشمیان ، دهمین بازیكن گران قیمت تمام ادوار هانوفر
یك سایت آلمانی نوشت: مهاجم جدید تیم فوتبال پرسپولیس تهران دهمین بازیكن گران قیمت تمام تاریخ هانوفر بوده است.
سایت هانوفر عنوان كرد، وحید هاشمیان كه پایان هفته قبل با تیم سرخپوش پایتخت قراردادی شش ماهه بست، پس از تاسیس تیم آلمانی، دهمین بازیكن گران قیمت بود. وی در سال ۲۰۰۵ از بایرن راهی تیم منطقه نیدر زاكسن شد.
۱۰ بازیكن این تیم كه در گزارش مورد تحلیل قرار گرفتند، به این شرح هستند:
۱ مایك هانكه:
در ازای ۴.۵ میلیون یورو، مایك هانكه از تیم ولفسبورگ خریداری شد تا گران قیمت ترین بازیكن تمام ادوار هانوفر شناخته شود. این بازیكن در سال ۲۰۱۰ پس از كلی مصدومیت، راهی بروسیا مونشن گلادباخ شد.
۲ جیری اشتاینر:
در سال ۲۰۰۲ و در ازای ۳.۱ میلیون یورو، از تیم اسلوان لیبرچ اسلوواكی به جمع نیدرزاكسنی ها راه یافت. در بدو حضورش زیاد قدرت خود را در خط آتش نشان نمی داد. در آن موقع گفته می شد خریدی نادرست بوده است. پس از مدتی، سوپر استار هانوفری ها شد. وی آنقدر خوب شد كه حتی محبوب ترین بازیكن تیم نزد هواداران لقب گرفت. او در سال ۲۰۱۰ پس از سال ها به وطنش بازگشت.
۳ لئون آندرسن:
دانماركی محبوب، ابتدای سال ۲۰۰۹ از فولام انگلیس در ازای ۲.۵ میلیون یورو برای هانوفر خریداری شد. این هافبك اغلب دچار مصدومیت بود كه تاكنون نتوانسته انتظارات را برآورده كند.
۴ كریستیان شولتس:
كریستیان شولتس وقتی به عضویت هانوفر درآمد، ۲.۵ میلیون یورو هزینه روی دست تیم گذاشت. این مدافع چپ از وردربرمن راهی نیدرزاكسنی ها شد. البته او قادر به بازی در همه پست های خط دفاع است.
۵ توماس كریستانسن:
در سال ۲۰۰۳ كریستانسن از بوخوم به عضویت هانوفر در آمد. برای او رقمی بالغ بر ۲.۵ میلیون یورو خرج شد. وی در زمان انتقال عنوان آقای گل را در اختیار داشت؛ ولی مرتب صدمه دید و عجیب آنكه در سال ۲۰۰۶ مجبور شد برای همیشه كفش هایش را بیاویزد.
۶ یان اشلادروف:
در سال ۲۰۰۸ از تیم بایرن مونیخ آمد. برای تصاحبش هانوفر رقمی معادل ۲ میلیون یورو به حساب پرافتخارترین تیم بوندس لیگا حواله كرد. پس از ورود به هانوفر وی به جای آنكه عصای دست تیم شود، به خاطر مصدومیت های متوالی دور از میدان بود و نقش تماشاگر را به خود گرفت.
۷ توماس برداریچ:
درسال ۲۰۰۳ این مهاجم كه آن موقع یكی از پنج مهاجم تیم ملی آلمان بود، بدون پرداخت هیچ پولی به بایرلوركوزن به خاطر اتمام قراردادش، راهی هانوفر شد. او در این تیم خیلی زود فهمید بازیكنی شاخص نخواهد شد و در ازای ۱.۸ میلیون یورو، یعنی رقمی كه هانوفر به خودش داده بود، به ولفسبورگ فروخته شد. وی در سال ۲۰۰۸ به خاطر مصدومیت جدی زانو، در شرایطی كه هنوز می توانست چند سال دیگری بازی كند، كفش هایش را برای همیشه آویخت.
۸ ماریو اگی مان:
در سال ۲۰۰۸ در ازای ۱.۴ میلیون یورواز تیم كارلسروهه به هانوفر آمد.این ملی پوش سوئیسی هیچگاه تا حد بازیكن اصلی مطرح نشد و مرتب روی نیمكت جا خوش كرد.
۹ بلایسكو نكوفو
در سال ۲۲۰۲ هانوفر ۱.۴ میلیون یورو هزینه كرد تا این بازیكن را از ماینس خریداری كند؛ اما این مهاجم سوئیسی پس از یك فصل ناموفق كه توام با حضور معدود در زمین بود، به عنوان بازیكن قرضی راهی توانت انشده هلند شد. جالب است بدانید در سال ۲۰۰۴ هلندی كمتر از نصف رقم فوق یعنی ۶۰۰هزاریورو این مهاجم را خریداری كردند.
۱۰ وحید هاشمیان:
این مهاجم ایرانی درسال ۲۰۰۵ از تیم بایرن مونیخ به هانوفر آمد. برای تحقق چنین انتقالی، هانوفری ها رقمی بالغ بر ۱.۳ میلیون یورو به حساب بایرن واریز كردند.
پس از سه فصل حضور نزد هانوفری ها، گلزن ایرانی معروف به هلی كوپتر، توانست در مجموع ۹ گل برای این تیم به ثمر رساند. آن زمان بود كه هاشمیان در سال ۲۰۰۸ به بوخوم بازگشت.../جهان نیوز
ویدیو مرتبط :
همه می توانند خودرو گران قیمت داشته باشند
خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :
قیمت تمام شده پول در بانکهای خصوصی از مرز 20 درصد گذشت/ پول گران چاقوی دولبه برای بانک ها
اخبار اقتصادی - قیمت تمام شده پول در بانکهای خصوصی از مرز 20 درصد گذشت/ پول گران چاقوی دولبه برای بانک ها
مهمترین بخش بسته سیاستی و نظارتی بانک مرکزی نرخ سود سپرده ها و تسهیلات اعطایی است.بخشی که در سال های اخیر استفاده های اقتصادی و البته مانور های سیاسی و تبلیغاتی فراوانی در خصوص آن شد بدون آنکه بررسی درستی از محتوای اصلی کاهش و یا افزایش نرخ سود بانکی در شرایط مختلف اقتصادی صورت گیرد.
بر اساس آخرین توافقات شورای هماهنگی بانک ها و کانون بانک های خصوصی در سال 1390 سقف سود بانکی را براساس بسته سیاستی بانک مرکزی 20درصد و کف آن 7درصد اعلام شد. این توافق بین بانک ها در حالی اعلام شد که در زمان اعلام نرخ نیز بسیاری از بانک ها برای مشتریان خود به این مسئله پای بند نبودند .
اما مسابقه در اعطای نرخ سود و به تبع آن تسهیلات از آن زمان تا به امروز ادامه دارد و بانک ها بنابر شرایط و مقتضیات و شرایط مشتریان نرخ های سود سپرده متفاوتی را ارائه می کنند که گاها روز شمار به 22 درصد می رسد.
هرچند که نرخ سود سپرده های بانکی به دلیل افزایش نرخ تورم و توجیه مشتریان به نگه داری پول در بانک ها و جلوگیری از ورود نقدینگی به سایر بازارهای غیر مولد افزایش یافته است اما مسابقه بانک ها در افزایش نرخ سود سپرده ها زنگ خطری را در سیستم بانکی به صدا درآورده است و آن افزایش قیمت تمام شده پول است .
در این میان گویا بانک مرکزی نیز به اقتصاد آزاد معتقد است و علی رغم افزایش نرخ سود سپرده ها و به تبع آن نرخ تسهیلات سکوت کرده است. اینگونه از در هر بانکی که داخل می شوی تابع شرایط و نرخ های گوناگون خواهی شد.
اما برخی مدیران بانکی افزایش قیمت تمام شده در بانک ها را که تابعی از نرخ تجهیز منابع ،هزینه های اداری و پرسنلی و سایر هزینه ها است کاملا عادی می دانند که در هر بانک باید با توجه به مقتضیات آن بانک تصمیم گیری شود .
محمد هاشم بت شکن، مدیر عامل فعلی بانک مسکن که پیش از این مدیر عامل بانک اقتصاد نوین بوده است در خصوص افزایش قیمت تمام شده پول و رقابت ناسالم سیستم بانکی در اعطای سود به مشتریان می گوید:نرخ سود سپرده ها در حال حاضر آزاد است و بانک ها بر اساس منابع و مصارف خود این نرخ را تعیین می کنند و قیمت تمام شده پول را در نظر می گیرد و ارزیابی می کند نرخ تسهیلات با چه نرخی دارای توجیه است و تا آن مقطع با در نظر گیری سایر هزینه ها سود پرداخت می کنند .
وی در ادامه می گوید: علی القاعده بانک بنگاهی اقتصادی است و رویکردهای اقتصادی در آن حاکم است و نمی تواند قیمت تمام شده پولش بالا برود ولی تسهیلات نتواند بدهد .
اما سید کامل تقوی نژاد، مدیر عامل بانک سپه دیدگاه دیگری دارد و افزایش قیمت تمام شده پول در بنگاه ها را خطری برای اقتصاد می داند .او قیمت تمام شده پول در بانک سپه را 16 درصد اعلام کرد .
وی همچنین تأکید می کند: در شرایط فعلی با توجه به نرخ تورم قیمت تمام شده پول برای بانکهای دولتی بالا رفته است و این معضلی برای سیستم بانکی فعلی است .
تقوی نژاد می افزاید :در حال حاضر برخی موسساتی که مجوز قانونی ندارند با ارائه نرخ سودهای بالا جذب منابع بالایی دارند که به رقابت سخت در سیستم بانکی منجر شده است .
مدیر عامل بانک سپه با بیان اینکه در حال حاضر برخی موسسات روزشمار حدود 24 درصد نرخ سود به سپرده ها پرداخت می کنند که این برای نظام بانکی بسیار خطرناک است،میگوید: به این دلیل که سپرده های 5 ساله اگر قرار باشد که دولت تورم را کاهش دهد تعهداتی برای بانک ایحاد می کند که در اینده نمی تواند دوامی داشته باشد . به همین دلیل قیمت تمام شده پول بالای 20 درصد می رسد که دولت نیز برای کاهش تورم با مشکل مواجه می شود .
وی در ادامه این گفت و گو می گوید: اعتقاد دارم نرخ تسهیلات باید زمینه ساز کاهش تورم باشد، به این دلیل که اگر نرخ تسهیلات با شرایط فعلی حدود 30 درصد برآورد شود با کاهش تورم سرمایه گذاری سرمایه گذاران با مخاطره مواجه خواهد شد و قطعا در شرایط اصلاح وضعیت اقتصادی نرخ سود سپرده و تسهیلات نباید از کاهش تورم جلوگیری کند.
مدیر عامل بانک سپه به راهکار دیگری در این زمینه اشاره می کند و می گوید : اخیرا شورای پول و اعتبار عقودی را در بانک ها تعریف کرده که آنها می تواند مشکلات مردم را در این زمینه حل کند مثل مرابحه ،استصناع خرید دین ، این در حالی است که ممکن است عقود مذکور به اصلاح نرخ ها در بانک ها نیز منجر شود.
همچنین ابراهیم شیخ زاده ،کارشناس بانکی در پاسخ به پرسش خبرنگار ما در خصوص اینکه افزایش نرخ سود برای بانک ها تهدید است یا فرصت می گوید:در حال حاضر قیمت تمام شده پول در بانک ها بیش از 25درصد است و این به تعهداتی که برخی شرکت ها برای خود ایجاد کرده اند باز می گردد.
شیخ زاده با اشاره به اینکه با توافقات ژنو خوش بینی هایی در اقتصاد ایجاد شده و این نگاه مثبت تقاضا برای دریافت تسهیلات را افزایش داده است می گوید:این رویکرد تقاضا در سیستم بانکی را افزایش داده و بانک ها برای دست یابی به منابع بیشتر نرخ های بالاتری را به مشتریان پیشنهاد می کنند.
این کارشناس بانکی با بیان اینکه نگاه بانک ها با روش های دریافت سود تسهیلات قدیمی متفاوت است و نگاه مشارکتی در قراردادها حاکم است ادامه می دهد :در این روش نرخ از پیش تعیین نمی شود و در قراردادهای مشارکت نرخ ها تا 40 درصد پیش بینی می شود .به گفته وی بانک ها در این روش از علمای حوزوی نیز مجوز دریافت کرده اند و ایشان نیز عنوان کرده اند که اگر مشارکت واقعی باشد و نرخ سود مورد انتظار افزایش یابد مجاز است .به گفته وی در کنار همه این موارد برخی بانک ها در قراردادهای مشارکت مدت را 6 ماهه تعیین می کنند که با تغییرات سریع نیز بتوانند خود را منطبق سازند.
وی افزایش نرخ سود و به تبع آن افزایش قیمت تمام شده پول را تهدید و فرصت می داند . شیخ زاده عنوان می کند در صورتی که پول به فعالیت های مفید اقتصادی هدایت شود فرصت است و در صورتی که به سمت بورس هدایت شود ناسالم و غیر مفید است و باید بازار را کنترل کرد که با تزریق غیرمفید نقدینگی حباب در قیمت سهام برخی شرکت ها ایجاد نشود.
اخبار اقتصادی - خبرآنلاین