ورزشی
2 دقیقه پیش | پیرترین و جوان ترین بازیکن یورو 2016سایت یوفا در گزارشی به معرفی پیرترین، جوان ترین، کوتاه ترین و بلندترین بازیکنهای یورو ۲۰۱۶ پرداخته است. خبرگزاری ایسنا: سایت یوفا در گزارشی به معرفی پیرترین، جوان ... |
2 دقیقه پیش | عکس: ارزش تیم های حاضر در یورو 2016در جمع 24 تیم حاضر در یورو 2016، آلمان گران ترین و مجارستان ارزان ترین تیم ها هستند. وب سایت مشرق: در جمع 24 تیم حاضر در یورو 2016، آلمان گران ترین و مجارستان ارزان ترین تیم ... |
مشاجره مسوولان ورزش ایران در گوانگ ژو برای دادن مدال قهرمانان!
در کنار شب طلایی کاروان ورزشی ایران در شانزدهمین دوره بازی های آسیایی یک اتفاق بسیار بد نیز رخ داد،آنجایی که یکی از مقامات اجرایی برخلاف پروتکل های بین المللی در بازی های آسیایی ، مسئولین مسابقات را برای دادن مدال تحت فشار قرار داد.
قرار بود ابتدا پولادگر رییس فدراسیون تکواندو مدال طلای وزن علیرضا نصر آزادانی را بدهد که علی آبادی با حضورش در سالن تغییری در برنامه های تیم میزبان ایجاد کرد.
مسئولان ایرانی می توانستند در این بازی ها یک بار روی سن بروند و مدال اهدا کنند که با حضور علی سعیدلو ، رئیس سازمان ورزش باری دیگر باید در برنامه ها تغییر ایجاد می شد.
بهرام افشارزاده و مقامات ایرانی در این فاصله باید مسئولان برگزاری را قانع می کردند تا تغییری در برنامه های شان ایجاد کنند.
لیستی کاغذی در دست یکی از والنتیرها بود و افشارزاده برایش مدام توضیح می داد که اسم ها باید به چه شکلی تغییر کنند.
ایرانی ها عقیده داشتند می شود هر دو مدال را مقامات کشورمان توزیع کنند .
این اما همه ماجرا نبود ، جایی که در سالن ووشو نیز همین موضوع تکرار شد به صورتی که یکی از مقامات در مشاجره با دیگر مسئولین خواستار دادن مدال تنها توسط خود شد که در نهایت این موضوع به سختی ممکن شد.
این مسائل حاشیه ای در مسابقات آسیایی می تواند باعث نزول روحیه کاروان ورزشی ایران شود.
به نظر می رسد مسئولین می بایست در رفتار خود حداقل مقابل مقامات بین المللی کمی رعایت اصول دیپلماسی را داشته باشند.
ویدیو مرتبط :
گوانگ ژو 5-4 بایرن مونیخ (ضربات پنالتی)
خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :
تلاش اسراییل برای ربط دادن جنگ دو کره به برنامه اتمی ایران
رسانه ها و مقامات اسراییلی در هفته اخیر و همزمان با بالا گرفتن تنش در شبه جزیره کره تلاش کردند تا ارتباطی بین فعالیت های هسته ای ایران و بحران شبه جزیره کره ایجاد کرده و نگرانی خود از برنامه های هسته ای کشورمان را موجه جلوه دهند.
روزنامه های پرتیراژ اسراییلی همچون هاآرتص و جروزالم پست در چند نوبت طی روزهای گذشته با انتشار گزارش هایی با مقایسه آنچه که خطرات برنامه هسته ای ایران می خوانند با آنچه که در شبه جزیره کره می گذرد ، سعی دارند تا این مطلب را القا کنند که اگر ایران نیز همچون کره شمالی به سلاح هسته ای مجهز شود ، رفتاری خصمانه تر از پیونگ یانگ علیه همسایگانش از جمله اسراییل در پیش خواهد گرفت.
در این زمینه حتی آویگدور لیبرمن وزیر امور خارجه اسراییل در کنفرانس خبری با همتای ایتالیایی خود در قدس ، با صراحت گفت : " اگر جهان نتوانسته جاه طلبی های هسته ای کره شمالی را مهار کرده و این کشور یاغی را سر جای خود بنشاند ،چگونه خواهد توانست از پس ایران بر بیاید؟"
وی با مقایسه برنامه هسته ای و رفتار حکومت ایران با حکومت کره شمالی گفت : بحرانی که در شبه جزیره کره شاهد آن هستیم می تواند به شکلی خطرناک تر در منطقه خاورمیانه با تسلیح اتمی ایران روی دهد.
روزنامه جروزالم پست اسراییل نیز با انتشار مقاله ای با عنوان " چرا گستاخی کره شمالی مایه نگرانی اسراییل است ؟ " نوشت : " رفتار تهاجمی کره شمالی در برابر همسایه جنوبی خود ثابت کرد که نگرانی های اسراییل از برنامه اتمی ایران بی جهت نیست ".
این روزنامه تصریحا با مقایسه رفتار حکومت ایران با کره شمالی دولت پیونگ یانگ را متهم به حمایت و کمک به برنامه های هسته ای ایران و سوریه کرد.
این روزنامه همچنین با انتشار مقاله ای با عنوان " وقتی ایران به کره شمالی نگاه می کند " می نویسد که رفتار تهاجمی کره شمالی و عدم عکس العمل مناسب جهان از ترس سلاح های هسته ای پیونگ یانگ ، حکومت ایران را در اهداف خود در ساخت سلاح های هسته ای مصمم تر می کند.
این روزنامه به هیچ وجه به این مساله اشاره نمی کند که رفتار تهاجمی و وحشیانه اسراییل در غزه و لبنان علیه غیر نظامیان لبنانی و فلسطینی ، آیا به پشت گرمی صدها کلاهک هسته ای این رژیم بوده است یا نه ؟...../تحلیل:عصرایران