ورزشی


2 دقیقه پیش

پیرترین و جوان ترین بازیکن یورو 2016

سایت یوفا در گزارشی به معرفی پیرترین، جوان ترین، کوتاه ترین و بلندترین بازیکن‌های یورو ۲۰۱۶ پرداخته است. خبرگزاری ایسنا: سایت یوفا در گزارشی به معرفی پیرترین، جوان ...
2 دقیقه پیش

عکس: ارزش تیم های حاضر در یورو 2016

در جمع 24 تیم حاضر در یورو 2016، آلمان گران ترین و مجارستان ارزان ترین تیم ها هستند. وب سایت مشرق: در جمع 24 تیم حاضر در یورو 2016، آلمان گران ترین و مجارستان ارزان ترین تیم ...

مذاكره روسای فدراسیون های كشتی ایران و آمریكا در باره انتخابات فیلا



کشتی,فدراسیون کشتی

مذاكره روسای فدراسیون های كشتی ایران و آمریكا در باره انتخابات فیلا 

كنگره فیلا روز 28اردیبهشت ماه برای انتخاب رییس جدید برگزارمی شود، پیش ازاین خبرهایی منتشرشد مبنی براینكه نمایندگان ایران دراین كنگره شركت نمی كنند، اما بعد اعلام شد كه دبیر فدراسیون به مسكو اعزام می شود.

نناد لالوویچ رییس موقت فیلا از نامزدهای مهم كسب ریاست فیلا ست كه تحت نفوذ روس ها قرار دارد و این مسئله نگرانی هایی را برای دیگركشورها از جمله ایران وآمریكا و جمهوری آذربایجان ایجاد كرده است.

حجت الله خطیب درگفت وگوی اختصاصی با ایرنا به مسئله انتقادها از عملكرد فدارسیون كشتی در بحث شركت در كنگره فیلا اشاره كرد و گفت : طی دو روز گذشته مذاكراتی با مسوولان فیلا و فدراسیون كشتی آمریكا داشتیم آنها به دنبال كسب نظر مساعد ایران در انتخابات پیش رو هستند.

وی با تاكید براینكه ایران یكی ازكشورهای قدرتمند كشتی جهان و صاحب سبك این رشته پرآوازه می باشد،گفت:درحال تلاش و رایزنی با كشورهای مختلف دربحث انتخاب رییس جدید فیلا هستیم و نباید انتظارداشته باشیم كه نمایندگان ایران بی سروصدا وبدون برنامه در مراسم رای گیری شركت كنند.

خطیب با بیان اینكه درتلاش هستیم تامرزهای جدیدی را به روی كشتی ایران بازكنیم، گفت: متاسفانه باید خیلی تلاش كنیم تا به این جایگاه برسیم.

وی تاكید كرد فدراسیون كشتی ایران با فداسیون های حدود 50 كشور در حال رایزنی و هماهنگی است تا یك اتحاد و هماهنگی در انتخابات پیش رو ایجاد كند .

سرپرست فدراسیون كشتی با بیان اینكه ایران دربحث انتخاب رییس جدید فیلا با تردیدهایی روبرو است، اظهارداشت روز گذشته با آمریكایی ها مذاكرات مفصلی داشتیم و حتی بحث ها در فضایی مجادله آمیز بین طرفین انجام شد و امروز هم با آقای لالویچ مذاكراتی دراین باره انجام شد.

وی اشاره به برنامه های كشورهای مختلف دربحث انتخاب رییس جدید فیلا گفت:كشورهای قدرتمند در كشتی به طور طبیعی تلاش می كنند كه نقش پررنگ تری درفیلا داشته باشند و ما هم باید تلاش و تدبیر می كنیم كه نقش ایران در این عرصه جدی باشد.

سرپرست فدراسیون كشتی اظهارداشت برگزاری مسابقات جام جهانی كشتی در تهران و شركت در مسابقات آمریكا همه تلاشی در راستای همكاری و هماهنگی با سایر كشورها برای حفظ این رشته باستانی در المپیك و ارتقای جایگاه ایران در تصمیم سازیهای جهانی در كشتی می باشد.

وی بااشاره به برخی انتقادهانسبت به مدیریت خود گفت : دوستان باید اجازه دهند كه ما دراین برهه حساس نقش خود را به صورت جدی ومطلوب انجام دهیم زیرا ما نیازبه یك دیپلماسی جدی در امور كشتی داریم تا مسایل را به خوبی مدیریت و تدبیر كنیم.

خطیب با بیان اینكه یك كمپین بزرگ دردنیا برای حفظ كشتی درالمپیك به راه افتاده است، اظهار امیدواری كرد كه ایران درهمراهی وهماهنگی با این كمپین بتواند نقش مهم وتاثیرگذاری برای حفظ كشتی در بازیهای المپیك و همچنین نقش جدی در فیلا به عنوان قطب كشتی آسیا داشته باشد.

پیشنهاد تربیت كشتی گیر برای قطر و یمن

سرپرست كشتی ایران افزود : روز گذشته به لالویچ سرپرست موقت فیلا پیشنهاد دادم كه ایران آماده است برای كشورهای قطر و یمن كه فاقد تیم و كشتی گیر هستند، كشتی گیر تربیت كند و به نام این كشورها در مسابقات تیم اعزام كند.

وی افزود:هرچند كشورهای مذكور دركشتی هیچ نام وجایگاهی ندارند اما متاسفانه عضو كنفدراسیون آسیا هستند.

خطیب خطاب به منتقدان خود گفت : به ما حق بدهید كه در این فرصت كوتاهی كه در پیش رو داریم، تدبیركنیم و برای حفظ كشتی در دپارتمان های حتی در صورت نیاز لجبازی و پافشاری كنیم.

وی افزود:دراین شرایط لجبازی اساس كار است ودوستان در تهران باید به این لجبازیهای ما احترام بگذارند./ایرانا

 

 

 


ویدیو مرتبط :
عاقبت مذاكره و سرسپردگی به آمریكا

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

زور فیلا فقط به فدراسیون کشتی ایران می‌رسد؟



اخبار,اخبارجدید,اخبار جالب

زور فیلا فقط به فدراسیون کشتی ایران می‌رسد؟

به ایران که رسید جوایز جام جهانی دو برابر شد/ چرا کشتی ایران باید 400 هزار دلار بدهد؟

اعلام پرداخت جوایز 400 هزار دلاری برای مسابقات جام جهانی کشتی آزاد و فرنگی در تهران از سوی فدراسیون کشتی ایران در حالی عجیب به نظر می‌رسد که مقدار این جایزه در سال گذشته بسیار کمتر بوده است.

اخبار ورزشی - به گزارش ایسنا، مسابقات جام جهانی کشتی آزاد و فرنگی تهران از اول تا چهارم اسفند ماه امسال در حالی برگزار خواهد شد که از سوی فدراسیون کشتی اعلام شده برای این مسابقات 400 هزار دلار جایزه درنظر گرفته شده است. 200 هزار دلار برای کشتی آزاد و همین مبلغ برای کشتی فرنگی.

البته در سال‌های گذشته چنین جوایزی برای این مسابقات درنظر گرفته نشده است و مشخص نیست چرا ایران مجبور است چنین مبلغ هنگفتی را به عنوان جایزه در این وضعیت اقتصادی متقبل شود.

فرهاد اسماعیل نژاد (مربی سابق تیم ملی کشتی فرنگی) که در قهرمانی سال گذشته تیم ملی کشتی فرنگی ایران در روسیه حضور داشته به ایسنا می‌گوید: سال گذشته مجموع جوایز 10 تیم شرکت کننده در مسابقات، 100 هزار دلار بود که تیم‌های اول تا سوم به ترتیب30، 20 و 10 هزار دلار جایزه گرفتند و 40 هزار دلار باقیمانده بین سایر تیم‌ها تقسیم شد.

وی ادامه می‌هد: سال قبل از آن هم که ما در مینسک بلاروس قهرمان شدیم به تیم اول 20 هزار دلار پرداخت کردند و من تعجب می‌کنم از این که جوایز قهرمانان مسابقات جام جهانی امسال چنین افزایش چشمگیری داشته است چون در هیچ دوره‌ای چنین جوایزی پرداخت نشده و حتی آذربایجانی‌ها که به ولخرجی در کشتی معروف هستند هم در مسابقات خود این گونه جایزه نداده‌اند.

همچنین کیانوش اعتمامد مقدم (بدنساز تیم ملی کشتی آزاد ایران در المپیک لندن) در گفت‌وگو با ایسنا، مبلغ پرداختی به عنوان جایزه تیم ایران در مسابقات جام جهانی 2012 را 20 هزار دلار عنوان کرد. این در حالی بود که سال قبل کشتی آزاد ایران قهرمان جام جهانی شده بود و قطعا مبلغ پرداختی به تیمهای پائین تر از ایران کمتر از این بوده است؛ یعنی این که سال قبل در جام جهانی کشتی آزاد حتی 100 هزار دلار هم جایزه به تیمها پرداخت نشده است.

با این شرایط درنظر گرفتن 400 هزار دلار جایزه در حالی است که وزارت ورزش و فدراسیون کشتی ایران با مشکلات مالی فراوانی دست و پنجه نرم می‌کنند، که استعفای محمد بنا از مدیریت تیم‌های ملی به خاطر کمبود امکانات تنها یکی از چالش‌های به وجود آمده برای فدراسیون کشتی در ماه گذشته بوده است.

حال این سوال به وجود می‌آید که جوایز 100 هزار دلاری سال گذشته مسابقات چطور به دو برابر افزایش پیدا کرده و فدراسیون ایران هم هیچ اعتراضی به این قضیه نکرده است و حالا وزارت ورزش باید این 400 هزار دلار را در وضعیت نامناسب اقتصادی تقبل کند چرا که خزانه فدراسیون کشتی خالی است.

آیا زور فیلا تنها به فدراسیون کشتی ایران می‌رسد که برای جذب تیم‌ها با افزایش دو برابری جوایز جام جهانی سطح کشتی جهان را ارتقا دهد؟ چطور روسیه، بلاروس، آذربایجان و سایر کشورهایی که تا کنون میزبان جام جهانی کشتی بوده‌اند جوایز به مراتب کمتری ازایران، برای این مسابقات پرداخت کرده‌اند اما زمانی که نوبت به ایران می‌رسد فیلا مبلغ جوایز را به 200 هزار دلارافزایش می دهد؟

بهتر است مسوولان فدراسیون کشتی در این آشتفته بازار مالی، به جای قبول هر دستوری از سوی فدراسیون جهانی کشتی و اضافه کردن بار مالی بر دوش ورزش ایران، اندکی قدرت چانه زنی خود با فیلا را بالاتر ببرند تا حداقل دلارهای اضافه از بیت المال خارج نشود./ایسنا