ورزشی


2 دقیقه پیش

پیرترین و جوان ترین بازیکن یورو 2016

سایت یوفا در گزارشی به معرفی پیرترین، جوان ترین، کوتاه ترین و بلندترین بازیکن‌های یورو ۲۰۱۶ پرداخته است. خبرگزاری ایسنا: سایت یوفا در گزارشی به معرفی پیرترین، جوان ...
2 دقیقه پیش

عکس: ارزش تیم های حاضر در یورو 2016

در جمع 24 تیم حاضر در یورو 2016، آلمان گران ترین و مجارستان ارزان ترین تیم ها هستند. وب سایت مشرق: در جمع 24 تیم حاضر در یورو 2016، آلمان گران ترین و مجارستان ارزان ترین تیم ...

ما داریم به کواچ افتخار می دهیم نه کواچ به ما / کی روش در فوتبال باند رسانه ای دارد، اما زورشان به من نمی رسد



اخبار,اخبار امروز,اخبار جدید

لیگ جهانی والیبال با حذف تیم ملی در مرحله اول به پایان رسید. یکی از نکات برجسته این فصل از رقابت‌ها پوشش صداوسیما بود..

گزارش‌های گزرشگران سیما به خصوص جواد محتشمیان انتقادهای زیادی به همراه داشت. انتقادهای مداوم او از سرمربی تیم ملی باعث ایجاد شبهه‌های فراوان شده است.

 

اظهارات محتشمیان، مهمترین منتقد سرمربی تیم ملی والیبال، را در ادامه می خوانید:

 

* نمایش تیم ملی در لیگ جهانی امسال چطور بود؟
- توقع از تیم ملی بالا رفته. این توقعات به خاطر اسم تیم‌هاست. برزیل فصل گذشته، اسمش بزرگ بود اما تیمش تیم نبود. ما این تیم را بردیم. احساس کردیم چون برزیل را برده‌ایم باید روی سکوی قهرمانی قرار بگیریم. بهترین مثال برای امسال هم روسیه بود. اسم تیم‌شان دهن‌پرکن بود اما مشکلاتی داشتند. به نظر من امسال نسبت به سال گذشته پیشرفت خوبی داشتیم. آمریکا را دو تا سه هیچ برده‌ایم و این کار راحتی نیست. ما قدرت‌مان را به این تیم‌ها تحمیل کرده‌ایم و آن‌ها نتوانسته‌اند ویژگی‌هایشان را نشان دهند.

 

* مهمترین عامل این پیشرفت چه بوده؟
- به اعتقاد من بچه‌ها رفته رفته پخته می‌شوند. من و شما اگر یک روز خطایی انجام می‌دهیم، مدت‌ها در ذهن‌مان باقی می‌ماند. اگر بازیکنان فصل گذشته به آمریکا سه هیچ باخته‌اند، می‌دانند اندرسون بیشتر توپ‌هایش را کجا می‌زند. البته تجزیه و تحلیل‌ها هم بوده اما خود بازیکن هم به این باور می‌رسد که می‌تواند این بازیکن را بگیرد. حتی اگر سرمربی هم نداشته باشیم، تکرار بازی‌ها باعث می‌شود سطح تیم‌ها به هم نزدیک شود. نمی‌خواهم عملکرد کسان دیگری که کنار تیم بوده‌اند را تخریب کنم.

 

* این وسط نقش سرمربی تیم چه می‌شود؟
- گفتم که به نظر من عملکرد تیم خوب بوده و کواچ هم کنار این تیم است. اشکالاتی در کار او وجود دارد که برای من قابل هضم نیست. ظریف فصل گذشته خداحافظی کرده. کادرفنی به این نتیجه رسیده لیبرویی که بتواند به تیم کمک کند نداریم و او را برگردانده‌اند. او با حداکثر توانش کمک کرده. یک سال ما وقت داشتیم یک نفر را بیاوریم کنار ظریف که وقتی ظریف مصدوم شد او بتواند کمک کند. یک بازیکن آورده‌ایم اما راضی نبودیم. مرندی را که اسمش بین 16 نفر نبوده را از تهران بردیم و فرستادیم داخل زمین. من متوجه نمی‌شوم این یعنی چی. اگر مرندی خوب بود چرا به عنوان لیبروی دوم در تیم نبود.

 

* به نظر شما خوب بود؟
- حتما خوب بود. من سئوالم این است اگر این بازیکن خوب است؛ بازیکنی که عملکردش را دیده‌ایم، چرا نباید پشت سر ظریف باشد. چرا حتما باید ظریف مصدوم شود که او بازی کند. تناقض در کار زیاد است. آیا بهتر نبود بعد از اینکه مشخص شد ما صعود نمی‌کنیم، مقابل روسیه از چند بازیکنی که بازی نکرده‌اند استفاده می‌کردیم؟

 

* صحبت‌های‌تان منطقی است. به نظرم انتقادهای به جایی دارید اما آیا به نظر شما برآیند کارهای مثبتی که به موفقیت ختم شده از برآیند نقاط ضعفی که می‌گویید بیشتر نیست؟
- برآیند کارهای مثبت، پتانسیل تیم است. مربی 10 تا 15 درصد موثر است. این آمار را فدراسیون جهانی می‌دهد.

 

* خب پس چرا تیم‌ها سرمربی دارند. اگر اینطور باشد سرمربی را از والیبال حذف کنیم.
- نه اینطور نیست. اجازه بده یک مستند دیگر بگویم. من همین حرف را قبل از بازی گفتم. گفتم ایشان نباید مجبور شود بازیکن را بیاورد.

 

* یعنی اگر این چند اشتباه نبود ما مثلا روی سکو می‌رفتیم؟
- شرایط خیلی متفاوت می شد اما شاید باز هم از گروه بالا نمی‌رفتیم. آینده را می دیدیم. کواچ گفت بازیکن‌های ما انگیزه نداشتند. من همین را می‌خواستم بشنوم. این انگیزه را من باید بدهم یا شما؟

 

* الان که این مسائل مطرح می‌شود، تیم ملی آخرین بازی را باخته و از گروهش صعود نکرده. شما زمانی که تیم ملی روی نوار برد بود هم از کواچ انتقاد می‌کردید. زمانی که لهستان و آمریکا را می‌بردیم هم این انتقاد را داشتید. چطور می‌شود؟
- اگر زمان برد هم انتقاد می‌کنم یعنی دوستان! در باد برد نخوابید. این اشکالاتی که می‌گوییم وجود دارد برویم دنبال حلش. این ذهنیت نباید باشد که حالا ما باختیم محتشمیان انتقاد می‌کند. من می‌گویم آینده را هم ببینیم. الان هفت،‌ هشت سال است پاسور دوم تیم ملی ثابت است یعنی هیچ‌کس این اندازه نیست؟ کواچ هشت نفر را برداشته و تخت‌گاز می‌رود. آنقدر می‌رود تا یک نفر بیفتد زمین بعد نفر دیگر را جایگزین کند. اگر این حرف من اشتباه است من عذرخواهی می‌کنم.

 

* چرا شما به عنوان یک کارشناس که انتقادهایی دارید نمی‌روید رو در رو با کواچ صحبت کنید. اینطور بیان کردن مسائل در تلویزیون این شبهه را ایجاد می‌کند که دشمنی وجود دارد.
- مسائلی هست که نمی‌خواهم درباره آن‌ها صحبت کنم. خودشان را بالاتر از ما می‌دانند.

 

* کواچ خودش را بالاتر از مربیان ایرانی می‌داند؟
- نمی‌تواند خودش را بالاتر بداند. کسان دیگری هم هستند که خودشان را دخیل می‌کنند.

 

* واضح‌تر بگویید.
- اجازه بده این مسئله را باز نکنم. آنتیگا وقتی سرمربی لهستان شد سرمربی خودش در فرانسه را به عنوان مربی انتخاب کرد. این یعنی او می‌داند استفاده از آدم‌های بزرگ به نفع خودش است.

 

* پس معتقدید کواچ باید در کادرفنی از آدم‌های بزرگتر استفاده کند؟
- دقیقا. وقتی خودش 10 جا، جا می‌ماند یک نفر باشد به او کمک کند.

 

* شما اصلا کواچ را مربی خوبی می‌دانید؟
- به نظر من اگر برود باشگاهی موفق‌تر خواهد بود. البته اگر باشگاهی او را قبول کند. خیلی اشتباه دارد. ممکن است تمرین‌دهنده خوبی باشد. اگر در پروجا نتیجه گرفته کسانی کنار تیم بودند که اثرشان بیشتر بوده.

 

* به نظر می‌رسد کلا با مربی خارجی مشکل دارید. زمان ولاسکو هم انتقاد می‌کردید.
- خدا را شاهد می‌گیرم هر کس بیاید کار کند من یاد می‌گیرم و اینطور نیست.

 

* در فوتبال، تیم ملی نتیجه نمی‌گیرد اما تقریبا همه رسانه‌ها از کی‌روش حمایت می‌کنند. اصلا جوی ایجاد شده که نمی‌شود به او گفت بالای چشمت ابرو اما در والیبال تیم ملی نتیجه گرفته؛ باز هم انتقاد هست.
- او باند دارد که این فضا ایجاد شده. اینجا زورشان به من نمی‌رسد. من احساس می‌کنم حیف است. من حرف شما را قبول دارم. نتیجه گرفته‌ایم اما من می‌گویم با ظرفیتی که داریم می‌توانیم بالاتر باشیم.

 

* یعنی شما هیچ‌ مشکلی با سرمربی خارجی ندارید؟
- به هیچ‌وجه. من می‌گویم تیم ملی باید از این حالت تک بعدی خارج شود. من خدا را شاهد می‌گیرم هیچ‌وقت سلیقه شخصی‌ام را اعمال نکرده‌ام و دلم همیشه برای تیم ملی والیبال می‌تپد. الان تیم ملی با تیم‌های بزرگ بازی می‌کند آیا به نفع من و شما نیست؟ خب اگر تیم ملی به کن سولقان ببازد دیگر اسمی از من نخواهد بود. پس به نفع من هم هست که تیم ملی پیشرفت کند چون من هم جزوی از این خانواده هستم.

 

* زمانی که تیم ملی لهستان و آمریکا را شکست داد شما هیچ صحبتی درباره کواچ نکردید و الان هم نقش او را در موفقیت‌های تیم کم می‌دانید. افکار عمومی سخت قبول می‌کند که شما مشکلی با او نداشته باشید.
- این ترکیبی که می‌بینید ترکیبی نیست که کواچ درست کرده باشد پس در طول بازی او باید خودش را ثابت کند. وقتی من در جریان بازی می‌بینم چیزهایی به او گفته می‌شود و انجام می‌دهد، نمی‌توانم چشمم را ببندم.

 

* پس شما هم می‌گویید سعید معروف در مربیگری تیم ملی نفش دارد؟
- نمی‌خواهم اسم بیاورم. بازیکن می‌آید کنار زمین با دست اشاره می‌کند تعویض و ایشان بالافاصله انجام می‌دهد. من سعی می‌کنم حرفی بزنم که مستند باشد. با کسی دشمنی ندارم اما اگر اشکالی وجود داشته باشد می‌گویم.

 

* در خیابان مردم چیزی نمی‌گویند؟
- مردم والیبال را می‌شناسند. در یک بازی من گفتم کواچ خواب است؟ هفت پوئن سرویس بازیکن حریف گرفته. مردم فردای آن روز حرفم را تایید کردند. من به شما می‌‌گویم کواچ در ایران در حال کسب تجربه است. در واقع ما داریم به او اطلاعات و افتخار می‌دهیم نه کواچ به ما.

 

* چرا ما فقط دو گزارشگر والیبال داریم؟
- من افتخار می‌کنم کسان دیگری هم باشند که تفاوت کار من با آن‌ها دیده شود. این را سازمان باید جواب بدهد.

* اما می‌گویند شما مافیایی دارید که اجازه نمی‌دهد کسی وارد این عرصه شود.
- از سال 62 آمده‌ام تلویزیون و این همه مدیر عوض شده. همه آن‌ها مافیا بوده‌اند؟ الان خیلی‌ها هستند برای کار گزارش اما آن بالا نشسته‌اند روزنامه می‌خوانند. باید بتوانی یک مقدار تحلیل فنی هم بیاوری.

* بهتر نیست گزارشگر و تحلیل‌گر دو نفر باشند؟ این انتقاد وارد است که گزارشگر چرا نظر فنی می‌دهد.
- دقیقا همینطور است و قبول دارم. زمان برای انجام این کار نداریم. پولی که تلویزیون از آگهی در می آورد منافعش بیشتر از کارشناس است.

اخبار ورزشی - جام نیوز

 


ویدیو مرتبط :
دور افتخار اسلولودان کواچ در ارومیه - بخش اول

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

تحقیر پرافتخارترین تیم جهان به دست مردان ایران/ شاگردان کواچ، افتخار پارس



اخبار,والیبال ایران برزیل,نتیجه والیبال ایران برزیل


اخبار ورزشی - ایران پرافتخارترین تیم والیبال جهان را شکست داد

تیم ملی والیبال ایران در دومین بازی خود برابر برزیل در لیگ جهانی با نتیجه 3 بر صفر به برتری رسید.

به گزارش ایسنا، تیم ملی والیبال ایران در هفته سوم لیگ جهانی والیبال برای دومین بار به مصاف تیم قدرتمند برزیل رفت. بازی نخست این دو تیم با نتیجه 3 بر 2 به سود میزبان پایان یافته بود و بازیکنان ایران برای جبران نتیجه بازی قبل و تنها برای پیروزی برابر حریف خود به میدان رفته بودند.

تیم ایران با پیراهن سرخ و با ترکیب شهرام محمودی، سعید معروف، محمد موسوی، مجتبی میرزاجانپور، آرمین تشکری، فرهاد قائمی و عبدالرضا علیزاده بازی را آغاز کرد. در مقابل برزیلی‌ها با ترکیب جونیور سانتوس، لئوناردو نووس، لوکارلی، ساتکامپ، سیلوا، الویرا، پدریرا کار را آغاز کردند.

تیم ملی والیبال ایران با نتیجه 3 بر صفر و با امتیازهای 25- 18، 25-21 و 25-22 برزیل، پرافتخارترین تیم جهان را در خانه اش شکست داد.

ست نخست: 25-18 ایران
رزنده، سرمربی تیم ملی برزیل سرانجام پس از انتقادهای مطبوعات علیه بازی‌های تیمش در لیگ جهانی دیگر برونو، فرزند خود را به عنوان پاسور اصلی به میدان نفرستاد. در عوض رافائل به عنوان پاسور اول به میدان رفت. تیم ملی ایران خیلی زود سه امتیاز از حریف جلو افتاد و در حاشیه امنیت قرار گرفت. بازی خوب و تماشایی فرهاد قائمی در توپ‌گیری و نقش‌آفرینی تماشایی محمد موسوی روند بازی را در اختیار تیم ایران قرار داده بود. میرزاجانپور با حملات کوبنده خود دریافت کننده خود را به زانو در آورده بود. برزیلی‌ها در آغاز این مسابقه حرفی برای گفتن نداشتند. حتی سعید معروف هم با تک دفاع خود اجازه کار به اسپکرهای حریف نمی‌داد.

 

برزیلی‌ها که وقت استراحت نخست را واگذار کرده بودند در ادامه با استرس بیشتری کار می‌کردند. تا وقت استراحت فنی دوم برزیلی‌ها 6 اشتباه داشتند. معروف خیلی خوب قائمی را تغذیه می‌کرد تا با بهره بردن از اشتباه دفاع حریف باز هم ایران جلو بیفتد. برتری سه امتیازی تا امتیاز 17 برای ایران ادامه داشت. کواچ اصلا نیازی نمی‌دید تا وقت استراحت بگیرد و یا این که تعوض کند. سرویس‌های فرهاد قائمی ویرانگر بود.

 

برزیلی‌ها کاملا متزلزل نشان می‌دادند. بازیکنان ایران با نمایش خوب در سرویس، دفاع و حمله برتری خود را به رخ حریف کشیده بودند. رزنده، پرافتخارترین مربی والیبال جوان در پی تدبیری برای رهایی از یک شکست سنگین مقابل ایران بود. سرویس‌های خوب ایران کاملا دریافت حریف را مختل کرده بود. سرویس‌های موجی آرمین تشکری همچنان برای دریافت‌کننده‌های برزیل کابوس بود. در امتیازهای پایانی سیلوا در جریان دفاع یک اسپک سرعتی دچار مصدومیت شد و از جریان مسابقه خارج شد و برونو جایش به میدان رفت. بازی خوب تیم ایران در ست نخست بازی یک پیروزی شیرین با امتیازهای 25- 18 را به ارمغان آورد. ایران یازده امتیاز از اسپک و 8 امتیاز از اشتباه حریف گرفت.

ست دوم: 25- 21 ایران
بدون تردید سید محمد موسوی ستاره این مسابقه بود. تک‌دفاع‌های او بارها و بارها برای ایران امتیاز می‌آورد و روحیه اسپکرهای حریف را تضعیف می‌کرد. ترکیب خوب او در کنار آرمین تشکری اجازه نمی‌داد حملات حریف به بار بنشیند. با این حال تلاش‌های ساتکامپ و نووس موجب شده بود برزیل با اختلاف یکی، دو امتیاز اختلاف پایاپای ایران پیش آید. رزنده کنار زمین فریاد می‌زد و سعی می‌کرد شاگردانش را تهییج کند. اگر چه عملکرد ایران در سرویس و دفاع روی تور عالی بود اما برزیلی‌ها هم انصافا در توپ‌های برگشتی خوب کار می‌کردند.

 

اگر چه برزیل میزبان تلاش زیادی می‌کرد و گاهی مسابقه را به تساوی می‌کشید اما قهرمانان والیبال ایران با دفاع سه نفره و عالی خود اجازه نمی‌دادند نبض بازی از دست تیم ایران خارج شود. دفاع سه نفره و دو نفره ایران عالی بود. میرزاجانپور در این مسابقه یک بازیکن تمام عیار بود. در حمله بسیار باهوش کار می‌کرد. هوشمندی او مثل شهرام محمودی دفاع روی تور حریف را به زانو درمی‌آورد. آرمین تشکری همچنان با سرویس‌های تماشایی خود امتیاز مستقیم می‌گرفت.

 

موریلو در ست دوم برای برزیل به میدان رفت تا دریافت‌های این تیم تقویت شود اما کاملا مشهود بود که بازیکنان برزیل قادر به مهار سرویس‌های تشکری نیستند. حالا مکتب والیبال برزیل نمی‌توانست برابر قدرت نوظهور والیبال جهان یعنی ایران مقاومت کند. ایران 16 بر 13 از حریف جلو بود. رزنده دست به دو تعویض زد. بازی مینیاتوری و فانتزی فرهاد قائمی در حمله موثر بود. کارهای ترکیبی تیم ایران جواب داده بود. برزیل حرفی برای گفتن نداشت. آنها پراشتباه ظاهر شده بودند. مهدوی هم به میدان رفت تا دفاع روی تور ایران تقویت شود. لیپی هم برای زدن سرویس در ترکیب برزیل رفت. دوسانتوس تنها بازیکن برزیل بود که همچنان بارقه‌ای از امید را برای این تیم زنده نگاه داشته بود. ایران در نهایت 25-21 ست دوم را هم به سود خود تمام کرد.

ست سوم: 25- 22 ایران
برزیلی‌ها نمی‌خواستند در خانه خود تن به باخت 3 بر صفر بدهند. آنها تلاش زیادی کردند تا در ست سوم کار را جبران کنند. ساتکمپ مرد 2 متر و 9 سانتیمتری برزیلی‌ها مقتدرانه اسپک می‌زد. لیبروی برزیلی‌ها تلاش می‌کرد تا به هر ترتیب ممکن توپ‌های سالمی را به برنو برساند. در مقابل بازیکنان ایران قدری پراشتباه بازی را در ست سوم آغاز کردند. همین موضوع موجب شد تا وقت استراحت فنی ست سوم در نهایت با اختلاف 2 امتیاز به سود برزیل تمام شود.

 

شهرام محمودی همچنان باهوش از دست دفاع روی تور حریف امتیاز می‌گرفت. تیم برزیل در ست سوم متحول شده بود. آنها خطر باخت را حس کرده بودند و با تمام وجود بازی می‌کردند. سعید معروف سعی می‌کرد تا با پخش توپ در نقاط مختلف اجازه ندهد دفاع روی تور دستش را بخواند. دسوزا خیلی خوب سرویس نمی‌زد. برزیلی‌ها همچنان با ترس بازی را دنبال می‌کردند. میرزاجانپور اما با اقتدار آبشار می‌زد. بازی خوب ایران در نهایت در امتیاز 13 کار را به تساوی کشاند. با این حال همچنان روند بازی در ست سوم به سود برزیل بود.

 

کواچ از کنار زمین با شاگردانش صحبت می‌کرد. در نهایت امتیاز 16 به ایران رسید. تیم ایران در حاشیه امنیت دو ست برده در آرامش کارش را دنبال می‌کرد. سعید معروف از دریافت‌های خوب نهایت بهره را می‌برد و پاس‌های تماشایی را برای اسپکرها جفت‌وجور می‌کرد. لوکارلی حرفی برای گفتن نداشت. معروف امتیاز مستقیم گرفت و ایران 3 امتیاز جلو افتاد. تماشاگران برزیلی ناباورانه شاهد شکست تیم محبوبشان بودند. کواچ در امتیازهای پایانی وقت استراحت گرفت. عبادی‌پور هم در امتیازهای پایانی به میدان رفت. ایران در آستانه خلق یک شگفتی جدید بود. در نهایت گیم سوم و بازی به سود ایران به پایان رسید. ایران ست سوم را هم با امتیاز 25 بر 22 برد. 

اخبار ورزشی - ایسنا