ورزشی


2 دقیقه پیش

پیرترین و جوان ترین بازیکن یورو 2016

سایت یوفا در گزارشی به معرفی پیرترین، جوان ترین، کوتاه ترین و بلندترین بازیکن‌های یورو ۲۰۱۶ پرداخته است. خبرگزاری ایسنا: سایت یوفا در گزارشی به معرفی پیرترین، جوان ...
2 دقیقه پیش

عکس: ارزش تیم های حاضر در یورو 2016

در جمع 24 تیم حاضر در یورو 2016، آلمان گران ترین و مجارستان ارزان ترین تیم ها هستند. وب سایت مشرق: در جمع 24 تیم حاضر در یورو 2016، آلمان گران ترین و مجارستان ارزان ترین تیم ...

طالبی اگر قول بدهد تا آخر روی حرفش می‌ماند



طالبی اگر قول بدهد تا آخر روی حرفش می‌ماند

 

ابراهیم‌زاده:

طالبی اگر قول بدهد تا آخر روی حرفش می‌ماند

سرمربی تیم فوتبال ذوب‌آهن اصفهان گفت: فرشید طالبی بازیکنی است که اگر قول و به کسی دست بدهد تا آخر روی حرفش می‌ماند.

تیم فوتبال ذوب‌آهن در ترکیه اردو زده تا خود را برای لیگ برتر یازدهم و حضور در مرحله یک چهارم لیگ قهرمانان آسیا آماده کند.
منصور ابراهیم‌زاده سرمربی ذوب‌آهن گفت‌و‌گویی انجام داده‌ که در زیر می‌خوانید:

* از فعالیت باشگاه ذوب‌آهن در فصل نقل و انتقالات راضی هستید؟
تا اینجای کار بازیکنان خوبی جذب کرده‌ایم و نفرات خوبی گرفته‌ایم. من معتقدم طبق توقعی که از تیم می‌رود، بازیکن جذب کرده‌ایم. داود حقی نیز به جمع ما اضافه شده است.

* ظاهراً بازیکنانی که اولویت شما بوده‌اند جذب نشده‌اند؟
بهتر است که اینگونه نگوییم، این حرف درستی نیست. این بازیکنان نفراتی بودند که ما انتخاب کردیم و شاید برخی از نفراتی که مدنظر ما بودند با باشگاه دیگر قرارداد داشتند و شرایط برای جذب آنان فراهم نبوده است.

* برخی از رسانه‌ها نوشته‌اند در صورتی که طالبی از ذوب‌آهن جدا شود، شما نیز از سرمربیگری این تیم استعفا می‌دهید؟
ما اینجا در ترکیه هستیم و کارمان را انجام می‌دهیم اما می‌گویید در تهران روزنامه‌ها چنین و چنان نوشته‌اند. فرشید طالبی بازیکن متعصبی است که با باشگاه قرارداد امضا کرده و با قدرت در تمرینات ما شرکت می‌کند. فرشید بازیکنی است که اگر قول و به کسی دست بدهد تا آخر روی حرفش می‌ماند. او جزء اولین نفراتی بود که با اصغر دلیلی حرف زد.

*شرایط اردوی ترکیه چطور است؟
اردوی بسیار خوبی داریم و وضعیت آب و هوایی مناسب است. یکشنبه شب برابر بلو اسپورت ترکیه یک دیدار تدارکاتی برگزار کردیم که به نتیجه تساوی 2 بر 2 رسیدیم. این تیم یکی از تیم‌های مقتدر لیگ دسته اول ترکیه است و آن‌طور که به ما گفتند قرار بوده به جای ما با تیم ملی عراق بازی کند. ما هم در نبود بازیکنان ملی‌پوشان و با بازیکنان حاضر در اردو بازی خوبی انجام دادیم.

* نبود ملی‌پوشان در اردوی شما تأثیری ندارد؟ آنها به اردوی شما ملحق می‌شوند؟
ملی‌پوشان ما به ترکیه نمی‌آیند چرا که پس از اردوی اتریش خود را برای بازی با ماداگاسکار آماده می‌کنند و سپس در مقدماتی جام جهانی بازی دارند. نبود آنها می‌تواند تأثیر داشته باشد. از وضعیت آنها اطلاعی نداریم اما باید به تیم ملی هم کمک کنیم.

* هدف ذوب‌آهن در لیگ قهرمانان آسیا و لیگ برتر فصل آینده کسب چه جایگاهی است؟‌ دنبال قهرمانی هستید؟
ما همیشه برای کسب بهترین‌ها تلاش می‌‌کنیم و می‌خواهیم بهترین جایگاه را داشته باشیم؛ هم در لیگ برتر و هم در لیگ قهرمانان ‌آسیا. در لیگ برتر امسال تیم‌ها قوی‌تر شده‌اند.

*قرار است یک بازیکن پرتغالی جذب کنید؟
فیلم 2 بازیکن پرتغالی را دیده‌ام و قرار است از آنها تست بگیرم و در تمرینات وضعیت آنها را بررسی کنم. بازیکن لیگ برتری دیگری را جذب نمی‌کنیم و پس از بازگشت به ایران شاید بازیکنی از لیگ دسته یک بگیریم.

 


ویدیو مرتبط :
آنچه از چهارشنبه آخر سال به یادگار ماند

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

قول شرفی که بر زمین ماند و مجلسی که «بازی» خورد



 , عهد شکنی مرتضوی,ازی سیاسی مرتضوی ,انتصاب سعید مرتضوی ,اخبار

 

واکنش سخنگوی جامعه روحانیت مبارز به شائبه عهد شکنی مرتضوی

قول شرفی که بر زمین ماند و مجلسی که «بازی» خورد

مجلس دچار بازی سیاسی مرتضوی شد. نباید به این راحتی به وعده آن اعتماد می‌کرد. باید کتبا از او تعهد می‌گرفتند که استعفا دهد. عاقبت استعفای لفظی همین است. حداد عادل فرد وارسته و بزرگواری است که از خود در این موضوع هزینه گذاشت. مرتضوی نباید چنین می‌کرد و پشت به قول خود می‌ایستاد. البته ناگفته نماند که مجلس هم در این داستان مقصر است، نقطه ضعف مجلس این است که بازی افرادی چون مرتضوی را می‌خورد.

 

سرویس سیاسی «فردا»؛ پس از انتصاب سعید مرتضوی به ریاست سازمان صندوق تأمین اجتماعی، مجلس به دلیل آنچه اتهمات وی در ماجرای کهریزک می‌خوانند، او را برای حضور در بالا‌ترین بخش از بزگ‌ترین نهاد مردمی ناشایست دانست.

 

اینگونه بود که پس از بررسی‌های متعدد در کمیسیون‌های مربوطه و پیشنهادات نمایندگان به مرتضوی برای استعفا از این سمت و در عین حال عدم موافقت با این پیشنهاد، نمایندگان تصمیم به استیضاح شیخ الاسلام وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به دلیل امضای حکم ریاست مرتضوی کردند.

 

هزینه سنگین یک انتصاب

پیش‌بینی مخالفت صریح مجلس و محافل اصولگرایان به این انتصاب به هیچ وجه دور از ذهن نبود و احمدی‌نژاد نیز به خوبی می‌دانست که این انتصاب می‌تواند هزینه سیاسی- رسانه‌ای قابل توجهی برای او رقم زند.

در این میان جریان انحرافی نیز تلاشی دو چندان برای لغو این جلسه کرد، از رایزنی برخی مسئولان دولتی گرفته تا تهدید امضاکنندگان استیضاح وزیر. اما نمایندگان همچنان بر عزم خود استوار بودند تا خبر از جلسه مرتضوی با زاکانی و توکلی پشت درهای بسته به گوش رسید.

 

بنا بر اخبار منتشر شده بنا شده بود تا احمد توکلی پس از بررسی پاسخ‌های مرتضوی به عنوان حکمیت نظر خود را برای برکناری یا ماندن مرتضوی در ریاست صندوق تامین اجتماعی اعلام کند. مذاکرات ۱۳ ساعته این سه نفر به پایان رسید اما توکلی از اعلام نظر قطعی در خصوص ماندن یا رفتن مرتضوی سکوت اختیار کرد و آن را به برگزاری جلسه استیضاح سپرد.

حداد عادل ریش سفیدی کرد

 

صبح روز جلسه استیضاح، حداد عادل طی نامه‌ای به نمایندگان از آن‌ها خواست که از استیضاح منصرف شده و امضاهای خود را پس بگیرند. او در این نامه خبر از پذیرش استعفا از سوی مرتضوی داد و گفت که «در صورت عدم تحقق این امر حق استفاده از استیضاح برای نمایندگان محفوظ خواهد بود و در فرصت باقی‌مانده تا پایان دوره هشتم قانون‌گذاری هر زمان که ضروری بدانند به وظیفه خود عمل خواهند کرد». اینگونه بود که کلیه امضا کنندگان به جز علی مطهری از استیضاح سعید مرتضوی اعلام انصراف کردند.

لغو استیضاح مصادف با آغاز تکذیب‌ها بود. مرتضوی، هم دیدارش با توکلی را تکذیب کرد، هم قول شرف دادنش را. او گفت که در پنج روز گذشته با توکلی دیداری نداشته است. از سویی دیگر رئیس جمهور هم اعلام کرد که هیچ قولی برای برکناری مدیرعامل صندوق تأمین اجتماعی نداده است.

 

شیخ الاسلامی می‌خواهد که مرتضوی بماند

در ده روز گذشته از جلسه استیضاح، حرف و حدیث‌های فراوانی در خصوص حضور و یا عدم حضور مرتضوی در دفتر کار خود به گوش رسید، اما در تازه‌ترین اخبار، محمدقیوم دهقانی یکی از اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس، از حضور شیخ الاسلامی در جلسه کمیسیون متبوع خود خبر داد و گفت: از وزیر در خصوص حضور مرتضوی در محل کار خود سئوال کردیم، ایشان در این زمینه صحبت‌های کلی کردند و به طور مشخص پاسخی ندادند اما به نظر من، پاسخ این است که مرتضوی در سازمان تامین اجتماعی ماندنی است.

 

وی تاکید کرد: «وقتی که مرتضوی در سازمان تامین اجتماعی مشغول به کار است معنایش این است که خواست وزیر کار و امور اجتماعی مبتنی بر ماندن ایشان در این سازمان است».

 

واکنش سخنگوی جامعه روحانیت

حجت الاسلام سالک عضو ارشد جامعه روحانیت مبارز با انتقاد از بی‌نظمی و عدم هماهنگی در اداره تشکیلات بزرگ و حساسی به نام تامین اجتماعی، گفت: متاسفانه در چند وقت اخیر هیچ گونه سر و سامانی به این مجموعه داده نشده است.

وی که با «فردا» گفتگو می‌کرد گفت: درست است که انتصاب‌های این چنینی در حوزه اختیارات دولت است اما وظیفه اصلی مجلس هم نظارت بر حسن اجرای امور و قوانین است. باید در مقابل چنین خلاف قانون‌هایی بایستند.

 

بازی سیاسی مرتضوی برای مجلس/ وقت برای استیضاح هست

سالک با اشاره به قول شرف مرتضوی برای استعفا از سمت خود و عدم پایبندی به آن، گفت که مجلس دچار بازی سیاسی مرتضوی شد. نباید به این راحتی به وعده آن اعتماد می‌کرد. باید کتبا از او تعهد می‌گرفتند که استعفا دهد. عاقبت استعفای لفظی همین است.

وی با اشاره به فرصت یک ماهه مجلس و وجود زمان کافی برای بررسی دوباره استیضاح، گفت: شاید هیات رئیسه در دور قبل ملاحظاتی داشتند اما اینبار باید با امضاکنندگان همراهی و بار دیگر وزیر را به مجلس بکشانند. مجلس هم زمان دارد و هم قدرت، دیگر سکوت جایز نیست.

 

حداد عادل هزینه شد

سخنگوی جامعه روحانیت مبارز حداد عادل را فرد وارسته و بزرگواری دانست که از خود در این موضوع هزینه گذاشت و تاکید کرد: مرتضوی نباید چنین می‌کرد و پشت به قول خود می‌ایستاد. البته ناگفته نماند که مجلس هم در این داستان مقصر است، نقطه ضعف مجلس این است که بازی افرادی چون مرتضوی را می‌خورد.

نماینده منتخب مردم در دور آتی مجلس شورای اسلامی گفت: چنانچه مرتضوی از سمت خود کناره گیری نکرد و مجلس نیز شیخ الاسلام را استیضاح نکرد، باید منتظر عملکرد مجلس نهم باشیم. شاید آن مجلس بتواند حق را اجرا کند.

 

وی تصریح کرد: سعید مرتضوی چهره‌ای بود که جزو اولین معزولین رییس جدید قوه قضاییه، آیت الله صادق آملی لاریجانی بود. انتصاب او به ریاست سازمان تامین اجتماعی نوعی دهن کجی وتقابل در این حوزه نیز تلقی شد به خصوص آنکه مرتضوی هم چنان به عنوان متهم در پرونده کهریزک مطرح است و طبق گفته حجت الاسلام محسنی اژه‌ای حتی تفهیم اتهام نیز شده است. در نتیجه این انتصاب عملا برخورد قضایی با مرتضوی را دشوار‌تر و سوژه‌ای برای تقابل قوه مجریه و قوه قضاییه ایجاد شده است./فردانیوز