ورزشی


2 دقیقه پیش

پیرترین و جوان ترین بازیکن یورو 2016

سایت یوفا در گزارشی به معرفی پیرترین، جوان ترین، کوتاه ترین و بلندترین بازیکن‌های یورو ۲۰۱۶ پرداخته است. خبرگزاری ایسنا: سایت یوفا در گزارشی به معرفی پیرترین، جوان ...
2 دقیقه پیش

عکس: ارزش تیم های حاضر در یورو 2016

در جمع 24 تیم حاضر در یورو 2016، آلمان گران ترین و مجارستان ارزان ترین تیم ها هستند. وب سایت مشرق: در جمع 24 تیم حاضر در یورو 2016، آلمان گران ترین و مجارستان ارزان ترین تیم ...

شایعه بزرگی که مسی به آن دامن زد +عکس



 اخبار ورزشی -  شایعه بزرگی که مسی به آن دامن زد +عکس

 پرونده انتقال مسی به چلسی با یک اتفاق به ظاهر بی اهمیت در یکی از شبکه های اجتماعی باز شد.

به گزارش جام جم ورزشی ، لیونل مسی، ستاره بارسا، به جمع فالوئرهای اینستاگرام باشگاه چلسی پیوست تا شایعات در مورد احتمال ‏جدایی اش از بارسلونا و احتمال پیوستنش به چلسی دوباره به راه بیفتد. این اتفاق دقیقا در روزی رخ داد که او به بهانه بیماری، در تمرینات بارسا حضور پیدا نکرد. او شب ‏گذشته در ترکیب اصلی بارسا مقابل رئال سوسیداد نیز حضور نداشت و اگرچه انریکه دلیل آن را تعطیلات ‏طولانی تر او اعلام کرد اما گفته می شود رابطه مسی و سرمربی آبی و اناری ها به تیرگی گرائیده است.‏

انتقال مسی به چلسی حدود 150 میلیون پوند هزینه دربردارد.

 

اخبار,اخبارورزشی, بارسلونا

 

 اخبار ورزشی - جام جم


ویدیو مرتبط :
‫آموزش الگوی دامن تنگ به صورت تجاری (خانم بزرگی)‬‎

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

دلالان دست به دامن شایعه شدند!


افزایش ۴۰ درصدی نرخ اجاره بها منطقی نیست. یک کار‌شناس حوزه مسکن با بیان این مطلب گفت: این شایعات از سوی دلالان و واسطه گران مطرح می‌شود و نتایج خوبی برای بازار مسکن ندارد.

فرارو: افزایش ۴۰ درصدی نرخ اجاره بها منطقی نیست. یک کار‌شناس حوزه مسکن با بیان این مطلب گفت: این شایعات از سوی دلالان و واسطه گران مطرح می‌شود و نتایج خوبی برای بازار مسکن ندارد.

بازار مسکن با رکودی مواجه است که به اعتقاد کار‌شناسان تا ماه‌های پایانی سال نباید به خروج از آن امیدوار بود. در این میان برخی اخبار مانند کاهش نرخ سود بانکی، تغییرات نرخ تورم، نتایج حاصل از مذاکرات هسته ایی و... شایعاتی به راه انداخته و این بازار را متاثر می‌کند.

سید مهدی هاشمی رییس کمیسیون عمران در سرمقاله روزنامه جام جم از وجود شایعاتی مبنی بر افزایش ۴۰ درصدی نرخ اجاره بها سخن گفته و نوشته است که دست‌هایی در پشت پرده و از طریق سوداگری قصد دارند تا سودآوری کاذب و تامین مضاعف منافع را به چنگ آورند.

بر اساس آنچه نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی نوشته رواج این شایعه از آنجا ناشی می‌شود که صاحبان واحدهای ساخته شده برای شکستن رکود بازار خرید و فروش مسکن، سعی دارند با طرح این شایعات مردم را به سمت خرید مسکن سوق دهند.

به این ترتیب بازار مسکن با سوالات مختلفی مثل این مواجه است. فعالان و کار‌شناسان این حوزه باید بگویند که آیا افزایش ۴۰ درصدی نرخ اجاره بها منطقی است؟ این شایعات چرا عنوان می‌شود و به نفع چه کسانی است؟

محمد علی پورشیرازی، کار‌شناس مسکن ضمن ابراز بی‌اطلاعی از وجود چنین شایعه ایی در بازار مسکن گفت: به اعتقاد من رقم ۴۰ درصد برای افزایش اجاره بها بسیار غیر منطقی است.

وی افزود: نرخ اجاره بها در همه جای دنیا ارتباط مستقیمی با نرخ تورم دارد و به طور معمول نوسانات آن متاثر از اختلاف رقم تورمی که اعلام می‌شود و تورمی که مردم احساس می‌کنند است.

این کار‌شناس حوزه مسکن با تاکید بر اینکه رواج چنین شایعاتی برای رونق دادن به بازار واسطه‌گری و دلالی است، گفت: ناپلئون می‌گوید ایرانی‌ها به دنبال ترویج دو امر هستند که دومی آن دلالی است. قصد ندارم که بگویم واسطه‌گری حرفه بدی است اما در ایران این حرفه به دلالی تبدیل شده است و برای بازار مشکلاتی ایجاد می‌کند.

وی با اشاره به الزامی شدن دریافت کدرهگیری در معاملات مسکن، گفت: همین موضوع یکی از مصادیق ترویج دلالی است.

پورشیرازی با بیان اینکه مسکن در ایران بر خلاف همه دنیا، یک کالای سرمایه ایی است، گفت: مسکن اساسا یک کالای مصرفی است که به خاطر سیاست‌های غلط در ایران حتی از نفت هم سرمایه ایی‌تر شده است. این رویکرد در کنار نوسانات حاصل از هیجان دادن به بازار سبب می‌شود که بازار مسکن با مشکلاتی مواجه باشد.

به گفته این کار‌شناس حوزه مسکن مصاحبه‌ها و اظهارنظرهای اغلب نادرست و نسنجیده در مورد آینده بازار خرید و فروش یا اجاره بها موجب هیجانی شدن بازار می‌شود و این هیجانات تنها به نفع واسطه‌ها و دلالان تمام خواهد شد.

وی ضمن انتقاد از رسانه ایی کردن تحولات بازار مسکن، گفت: شاهدیم که کاهش دو درصدی سود بانکی هر روز به نحوی به قیمت مسکن و نرخ اجاره بها ارتباط داده می‌شود و همه این‌ها آسیب‌هایی همچون ناامنی اقتصادی و گسترش فقر را به دنبال دارد.

پورشیرازی در پاسخ به این پرسش که راهکار مناسب برای خروج بازار مسکن از این وضعیت چیست، گفت: بهترین و مهم‌ترین عامل این است که دولت خود و ارگان‌های وابسته به خود را از این بخش کنار بکشد.

وی ادامه داد: نمونه دخالت‌های اشتباه دولت در بخش مسکن، طرح فاجعه آمیز مسکن مهر بود. اگر چه در آلمان، فرانسه و... هم طرح‌هایی شبیه به این اجرا شده است اما ما به غلط‌ترین شیوه نسبت به این کار اقدام کردیم.

این کار‌شناس حوزه مسکن نمونه دیگر سیاست‌های غلط دولتی در این بخش را الگو برداری از کشورهای ناموفق دانست و گفت: طی سالهای گذشته بسیاری از مردم را به خاطر خانه دار شدن به سمت شهرهای بزرگ سوق دادیم و به همین شکل کشاورزی، دامداری و... را نابود کرده‌ایم. در حالی که با بهره گیری از سیاست‌های صحیح می‌توان همه مردم را در هر نقطه از کشور تامین کرد و مورد حمایت قرار داد.